Pikkujoulumuisto

Rattoboy

Firman pikkujoulut oli tullut taas juhlittua pilkkuun asti, ja odottelin työkavereideni Sirpan ja Seijan kanssa taksijonossa. Naiset olivat noin viiskymppisiä, meikäläistä suurin piirtein viisitoistavuotta vanhempia rouvia, mutta se ei tahtia haitannut. Asuimme samalla suunnalla, joten oli luonnollista että lähdimme juhlapaikalta yhteisellä taksilla.

Taksissa Sirpa kertoi että hänen miehensä on ulkomailla työkomennuksella ja ehdotti että lähtisimme hänen luokseen vielä yömyssyille. Järki varoitteli että aamulla olisi työpäivä ja illan mittaan oli tullut nautittua aika reippaasti, mutta helpostihan naiset saivat minut houkuteltua mukaan. Perille päästyämme Sirpa tarjosi meille isot lasilliset konjakkia ja jutut alkoivat pikkuhiljaa muuttua aika estottomiksi.

Jossain vaiheessa käväisin vessassa ja takaisin tullessani huomasin yllätyksekseni että naiset olivat riisuutuneet alusvaatteisilleen. Sirpa totesi että nyt on nukkumaan meno aika, mutta voisin kyllä jäädä sinne yöksi. Hetken mietittyäni totesin sen olevan järkevintä ja aloin itsekin riisuutumaan. Asunnon emäntänä Sirpa ilmoitti että Seija saa mennä vierashuoneeseen nukkumaan ja minä saisin tulla hänen viereensä parisänkyyn. Eipä minulla ollut mitään sitä vastaankaan.

Sirpalla oli mielessä muutakin kuin nukkuminen. Heti makuuhuoneeseen päästyämme hän kapsahti syliini ja tunsin kuinka hänen kätensä livahtivat alushousujeni sisään. Alushousuni tipahtivat nilkkoihin samalla kun Sirpa polvistui eteeni ja otti kaluni suuhunsa. Ei siinä imutuksessa kauaa kestänyt kun minulla oli jo täysi seisokki päällä. Saatuaan kaluni käyttövalmiiksi Sirpa nousi ja työnsi minut selälleen sängylle kavuten samalla päälleni. Tunsin kuinka kaluni upposi Sirpan sisään ja sitten alkoi ratsastus joka taatusti kuului viereiseen vierashuoneeseen asti. Sirpa huohotti ja sänky natisi siihen malliin ettei Seijalle varmasti jäänyt epäselväksi mitä me puuhasimme. Rouva taisi olla aika puutteessa koska en ehtinyt kunnolla mukaan kun hän jo sai. Sirpa kierähti viereeni, mutta minäkin halusin osani. Käskin Sirpan nelinkontin ja asetuin hänen taakseen. Survaisin kaluni hänen sisäänsä ja nain häntä takaapäin samalla kun mietin mitähän Seija tuumasi touhustamme. Humalasta johtuen sain jyystää aika kauan ennenkuin satsini irtosi ja ruiskautin siemeneni Sirpan sisään. Lopulta kierähdin omalle puolelle petiä ja ennen nukahtamistani tunsin kuinka Sirpa hivuttautui kainalooni nukkumaan.

Aamulla heräsin kunnon kankkuseen. Hetken aikaa mietin missä olen ja miksi, ennenkuin aivot lähti jähmeästi käyntiin. Vilkaisin kelloa. Jo puolen päivän, eli se siitä työpäivästä. Suuntasin keittiöön jossa Seija istui alusvaatteisillaan. En siis ollut ainut rokulipäivän viettäjä. Sirpa oli kuulemma lähtenyt töihin ja luvannut ilmoittaa meidät sairaiksi. Varastin jääkaapista kylmän oluen pahimpaan janoon ja huomasin Seijan tuijottavan minua navan alapuolelle. Vasta nyt tajusin olevani munasillani. En jaksanut välittää aatamin aikaisesta pukeutumisestani vaan istahdin Seijaa vastapäätä.

Juttelimme vaisusti niitä näitä, kunnes Seija äkkiä totesi: "taisit antaa Sirpalle kyytiä? No sitähän hän kyllä halusikin". En edes hämmentynyt, vaan kysäisin haluaisiko Seijakin? Spontaani vastavetoni veti Seijan hiljaiseksi. Tuijotin estottomasti Seijan punaisten rintsikoiden peittämiä rintoja ja tunsin halujeni heräävän. Seija oli selvästi kahden vaiheilla, mutta kun nousin niin että hän näki pystyssä olevan kaluni ja tartuin häntä kädestä, hän ei vastustellut vaan seurasi minua makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa nappasin hänet syliini, liu´utin käteni hänen alushousuilleen ja vetäisin ne nilkkoihin. Seija asettui Sirpan sängylle pillu levällään ja pyysi minua nuolemaan paikkoja. Tein työtä käskettynä. Asetuin Seijan jalkojen väliin ja aloin maistelemaan hänen pilluaan. Hetken päästä huomasin hänen alkavan kostua. Jonkun aikaa lipiteltyäni Seija oli aivan märkänä ja alkoi vetämään minua päälleen. Asetuin hänen jalkoväliinsä ja työnnyin hänen sisäänsä. Seija huohotti kun hitaasti lisäsin vauhtia, kunnes en enää pystynyt pidättelemään vaan laukesin hänen sisäänsä. Jonkun aikaa makasimme siinä yhdessä, kunnes Seija sanoi että hänen täytyy lähteä kotiin miehensä luokse. Kävimme nopeasti suihkussa ja lähdimme yhtä matkaa, lähimmän ravintolan kautta.

Seijan kanssa pysyimme ystävinä, mutta Sirpaa kävin vielä muutamia kertoja viihdyttämässä ennenkuin hän vaihtoi työpaikkaa ja muutti toiselle paikkakunnalle.

0

10366

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Olet liian komea!

    Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
    Ikävä
    139
    1823
   2. Mitä haluaisit ?

    Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
    Ikävä
    96
    1605
   3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

    Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
    Kotimaiset julkkisjuorut
    104
    1335
   4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

    Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
    Kotimaiset julkkisjuorut
    121
    1284
   5. Mitä kaipaat.......

    Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
    Ikävä
    59
    1276
   6. luomua olla pitää

    sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
    Ikävä
    127
    1149
   7. Parasta mitä hän ....

    Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
    Ikävä
    38
    916
   8. Sofian dj-deitti

    No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
    Kotimaiset julkkisjuorut
    39
    903
   9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

    Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
    Maailman menoa
    462
    884
   10. Hauskaa iltaa

    mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
    Ikävä
    149
    872
   Aihe