Pikkujoulumuisto

Rattoboy

Firman pikkujoulut oli tullut taas juhlittua pilkkuun asti, ja odottelin työkavereideni Sirpan ja Seijan kanssa taksijonossa. Naiset olivat noin viiskymppisiä, meikäläistä suurin piirtein viisitoistavuotta vanhempia rouvia, mutta se ei tahtia haitannut. Asuimme samalla suunnalla, joten oli luonnollista että lähdimme juhlapaikalta yhteisellä taksilla.

Taksissa Sirpa kertoi että hänen miehensä on ulkomailla työkomennuksella ja ehdotti että lähtisimme hänen luokseen vielä yömyssyille. Järki varoitteli että aamulla olisi työpäivä ja illan mittaan oli tullut nautittua aika reippaasti, mutta helpostihan naiset saivat minut houkuteltua mukaan. Perille päästyämme Sirpa tarjosi meille isot lasilliset konjakkia ja jutut alkoivat pikkuhiljaa muuttua aika estottomiksi.

Jossain vaiheessa käväisin vessassa ja takaisin tullessani huomasin yllätyksekseni että naiset olivat riisuutuneet alusvaatteisilleen. Sirpa totesi että nyt on nukkumaan meno aika, mutta voisin kyllä jäädä sinne yöksi. Hetken mietittyäni totesin sen olevan järkevintä ja aloin itsekin riisuutumaan. Asunnon emäntänä Sirpa ilmoitti että Seija saa mennä vierashuoneeseen nukkumaan ja minä saisin tulla hänen viereensä parisänkyyn. Eipä minulla ollut mitään sitä vastaankaan.

Sirpalla oli mielessä muutakin kuin nukkuminen. Heti makuuhuoneeseen päästyämme hän kapsahti syliini ja tunsin kuinka hänen kätensä livahtivat alushousujeni sisään. Alushousuni tipahtivat nilkkoihin samalla kun Sirpa polvistui eteeni ja otti kaluni suuhunsa. Ei siinä imutuksessa kauaa kestänyt kun minulla oli jo täysi seisokki päällä. Saatuaan kaluni käyttövalmiiksi Sirpa nousi ja työnsi minut selälleen sängylle kavuten samalla päälleni. Tunsin kuinka kaluni upposi Sirpan sisään ja sitten alkoi ratsastus joka taatusti kuului viereiseen vierashuoneeseen asti. Sirpa huohotti ja sänky natisi siihen malliin ettei Seijalle varmasti jäänyt epäselväksi mitä me puuhasimme. Rouva taisi olla aika puutteessa koska en ehtinyt kunnolla mukaan kun hän jo sai. Sirpa kierähti viereeni, mutta minäkin halusin osani. Käskin Sirpan nelinkontin ja asetuin hänen taakseen. Survaisin kaluni hänen sisäänsä ja nain häntä takaapäin samalla kun mietin mitähän Seija tuumasi touhustamme. Humalasta johtuen sain jyystää aika kauan ennenkuin satsini irtosi ja ruiskautin siemeneni Sirpan sisään. Lopulta kierähdin omalle puolelle petiä ja ennen nukahtamistani tunsin kuinka Sirpa hivuttautui kainalooni nukkumaan.

Aamulla heräsin kunnon kankkuseen. Hetken aikaa mietin missä olen ja miksi, ennenkuin aivot lähti jähmeästi käyntiin. Vilkaisin kelloa. Jo puolen päivän, eli se siitä työpäivästä. Suuntasin keittiöön jossa Seija istui alusvaatteisillaan. En siis ollut ainut rokulipäivän viettäjä. Sirpa oli kuulemma lähtenyt töihin ja luvannut ilmoittaa meidät sairaiksi. Varastin jääkaapista kylmän oluen pahimpaan janoon ja huomasin Seijan tuijottavan minua navan alapuolelle. Vasta nyt tajusin olevani munasillani. En jaksanut välittää aatamin aikaisesta pukeutumisestani vaan istahdin Seijaa vastapäätä.

Juttelimme vaisusti niitä näitä, kunnes Seija äkkiä totesi: "taisit antaa Sirpalle kyytiä? No sitähän hän kyllä halusikin". En edes hämmentynyt, vaan kysäisin haluaisiko Seijakin? Spontaani vastavetoni veti Seijan hiljaiseksi. Tuijotin estottomasti Seijan punaisten rintsikoiden peittämiä rintoja ja tunsin halujeni heräävän. Seija oli selvästi kahden vaiheilla, mutta kun nousin niin että hän näki pystyssä olevan kaluni ja tartuin häntä kädestä, hän ei vastustellut vaan seurasi minua makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa nappasin hänet syliini, liu´utin käteni hänen alushousuilleen ja vetäisin ne nilkkoihin. Seija asettui Sirpan sängylle pillu levällään ja pyysi minua nuolemaan paikkoja. Tein työtä käskettynä. Asetuin Seijan jalkojen väliin ja aloin maistelemaan hänen pilluaan. Hetken päästä huomasin hänen alkavan kostua. Jonkun aikaa lipiteltyäni Seija oli aivan märkänä ja alkoi vetämään minua päälleen. Asetuin hänen jalkoväliinsä ja työnnyin hänen sisäänsä. Seija huohotti kun hitaasti lisäsin vauhtia, kunnes en enää pystynyt pidättelemään vaan laukesin hänen sisäänsä. Jonkun aikaa makasimme siinä yhdessä, kunnes Seija sanoi että hänen täytyy lähteä kotiin miehensä luokse. Kävimme nopeasti suihkussa ja lähdimme yhtä matkaa, lähimmän ravintolan kautta.

Seijan kanssa pysyimme ystävinä, mutta Sirpaa kävin vielä muutamia kertoja viihdyttämässä ennenkuin hän vaihtoi työpaikkaa ja muutti toiselle paikkakunnalle.

0

10970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        39
        1661
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1351
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        9
        1299
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1295
      5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1287
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        5
        1275
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1254
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1220
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1180
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1163
      Aihe