C3 -perkolaattori ei kestä

mestari.

Kyseinen keitin vaikutti hyvältä, kun telakka ei kulje mukana. Hintakin oli ok, MUTTA se hemmetin halpamuovinen nuppi hajosi 15 käyttökerran jälkeen. Kantta ei saanut auki ja varaosana tarjottu nuppi oli väljä, joten kahvi pääsi ulos raosta.

Miksi se pitää 10 sentin säästöllä pilata hyvä keitin? Ja tietenkään täältä NeuvostoSUomesta ei saa metallisia nuppeja.

Sain purettua kaupan ja nyt ostan sen hyvän keittimen. Onko vinkkejä nettikaupasta, jossa hyvä valikoima.

Vinkki: Ginatti myi kyseistä keitintä hintaan 69 e ja Stocka samaa 49 e!!! Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa =) ja vieläpä tuollaisesta, jossa on suunnitteluvika.

12

5644

Vastaukset

  • Taitaa suurin vika olla käyttäjässä.... no ei nyt sentään, tosiasiahan on että niitä nuppeja menee kaikista perkolaattoreista ja monista kodinkonekaupoista niitä saa "tiskin alta" kun kysyy. Itse olen pohjoisruotsissa töissä ja täällä ei nähtävästi muulla kahvia keitetäkään kuin perkolaattorilla, töissäkin me keitämme samalla C3 pannulla väh. 6kertaa päivä joka päivä ja hyvin on nuppi kestäny. joskus se nuppi tulee tien päähänsä kylläkin kun kuuma näyttää haurastavan sen ajan myötä. Minun mielestä perkolaattorilla tehty kahvi on monta kertaa parempaa. myös tällä pannulla keitetään paljon ainakin hienomissa ravintoloissa täällä ja hyvää tulee tuollakin --> http://fi.wikipedia.org/wiki/Pressopannu

    • Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
      Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki.


    • MC Coffee kirjoitti:

      Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
      Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki.

      Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.

      Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.

      Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu.


    • jhglhvl kirjoitti:

      Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.

      Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.

      Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu.

      "Kahvinkeitin" (suodatinkahvilaite) ei oikeastaan ole keitin, koska kahvijuomaa ei keitetä. Perkolaattori sen sijaan on kahvinkeitin. Ei sillä, että se sinällään olisi mikään etu.


  • Omaa keittiötä kaunistaa saksalainen Cloer Mona perkolaattori jo kolmatta vuotta ja toimii kuin unelma. Hinta on korkeampi kuin rumilla perusperkolaattoreilla mutta niin on ulkonäkö ja laatukin. kuvat ja tiedot löytyy: www.cloer.fi

    • Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.


    • kahviguru kirjoitti:

      Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.

      Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:

      To use a perkolator.
      Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended.


    • Juan Exxon Valdez kirjoitti:

      Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:

      To use a perkolator.
      Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended.

      Eli:
      - Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
      - Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
      - Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella.


    • Juan Exxon Valdez kirjoitti:

      Eli:
      - Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
      - Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
      - Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella.

      Keitän suodattimella termokseen ja kahvina esim

      Selection Nicaragua La Cumplida

      Erityisen sielukas kahvi.

      Arabica Strictly High Grown laatuluokan pavut antavat kahville hivenen hapokkuutta ja voimakkaan täyteläisen aromin, jossa on suklaaseen vivahtava maku. Utz ja Rainforest Alliance sertifioitu, mikä antaa kahville erityisen hyvän jälkimaun.
      Nicaragua La Cumplida on Utz Certified sertifioitu kahvi.

      -Ei paskempaa, eikä tarvi kummosia vehkeitä.


    • Tilaisin heti tuon, jos tuotetta olisi saatavilla. olen monta vuotta keittänyt OPH-nordiaklla, mutta tarvitsisin hieman isomman keittimen. Perkolaattorien jälkeen en voi ajatella juovani suodatinkahvia. Ostimme uuden OPH:n, mutta se alkoi aina keittää kahviua hetken päästä uudelleen. Menin takuuseen. Milloinkahan näitä taas tulee markkinoille. Tyylikäs ulkoasu!


  • Claes ohlssonin verkkokaupassa on metalliben nuppi, sieltä me hankittiin kun muovinen meni rikki. Erinomaisesti toimii tuo nuppi C3 perkulaattorissa😃😃

  • Missähän vika kun valmistalo ei syttynytkään? Muutaman viikon käytössä ollut C3 perkolaattori ollut mieleinen..

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.