Kyseinen keitin vaikutti hyvältä, kun telakka ei kulje mukana. Hintakin oli ok, MUTTA se hemmetin halpamuovinen nuppi hajosi 15 käyttökerran jälkeen. Kantta ei saanut auki ja varaosana tarjottu nuppi oli väljä, joten kahvi pääsi ulos raosta.
Miksi se pitää 10 sentin säästöllä pilata hyvä keitin? Ja tietenkään täältä NeuvostoSUomesta ei saa metallisia nuppeja.
Sain purettua kaupan ja nyt ostan sen hyvän keittimen. Onko vinkkejä nettikaupasta, jossa hyvä valikoima.
Vinkki: Ginatti myi kyseistä keitintä hintaan 69 e ja Stocka samaa 49 e!!! Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa =) ja vieläpä tuollaisesta, jossa on suunnitteluvika.
C3 -perkolaattori ei kestä
12
12448
Vastaukset
- Prklaattori..
Taitaa suurin vika olla käyttäjässä.... no ei nyt sentään, tosiasiahan on että niitä nuppeja menee kaikista perkolaattoreista ja monista kodinkonekaupoista niitä saa "tiskin alta" kun kysyy. Itse olen pohjoisruotsissa töissä ja täällä ei nähtävästi muulla kahvia keitetäkään kuin perkolaattorilla, töissäkin me keitämme samalla C3 pannulla väh. 6kertaa päivä joka päivä ja hyvin on nuppi kestäny. joskus se nuppi tulee tien päähänsä kylläkin kun kuuma näyttää haurastavan sen ajan myötä. Minun mielestä perkolaattorilla tehty kahvi on monta kertaa parempaa. myös tällä pannulla keitetään paljon ainakin hienomissa ravintoloissa täällä ja hyvää tulee tuollakin --> http://fi.wikipedia.org/wiki/Pressopannu
- MC Coffee
Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki. - jhglhvl
MC Coffee kirjoitti:
Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki.Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.
Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.
Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu. - hgrfdgjtdjgh
jhglhvl kirjoitti:
Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.
Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.
Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu."Kahvinkeitin" (suodatinkahvilaite) ei oikeastaan ole keitin, koska kahvijuomaa ei keitetä. Perkolaattori sen sijaan on kahvinkeitin. Ei sillä, että se sinällään olisi mikään etu.
- 1+1=3
Omaa keittiötä kaunistaa saksalainen Cloer Mona perkolaattori jo kolmatta vuotta ja toimii kuin unelma. Hinta on korkeampi kuin rumilla perusperkolaattoreilla mutta niin on ulkonäkö ja laatukin. kuvat ja tiedot löytyy: www.cloer.fi
- kahviguru
Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.
- Juan Exxon Valdez
kahviguru kirjoitti:
Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.
Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:
To use a perkolator.
Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended. - Juan Exxon Valdez
Juan Exxon Valdez kirjoitti:
Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:
To use a perkolator.
Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended.Eli:
- Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
- Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
- Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella. - Oka-kahvi
Juan Exxon Valdez kirjoitti:
Eli:
- Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
- Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
- Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella.Keitän suodattimella termokseen ja kahvina esim
Selection Nicaragua La Cumplida
Erityisen sielukas kahvi.
Arabica Strictly High Grown laatuluokan pavut antavat kahville hivenen hapokkuutta ja voimakkaan täyteläisen aromin, jossa on suklaaseen vivahtava maku. Utz ja Rainforest Alliance sertifioitu, mikä antaa kahville erityisen hyvän jälkimaun.
Nicaragua La Cumplida on Utz Certified sertifioitu kahvi.
-Ei paskempaa, eikä tarvi kummosia vehkeitä. - Eliis
Tilaisin heti tuon, jos tuotetta olisi saatavilla. olen monta vuotta keittänyt OPH-nordiaklla, mutta tarvitsisin hieman isomman keittimen. Perkolaattorien jälkeen en voi ajatella juovani suodatinkahvia. Ostimme uuden OPH:n, mutta se alkoi aina keittää kahviua hetken päästä uudelleen. Menin takuuseen. Milloinkahan näitä taas tulee markkinoille. Tyylikäs ulkoasu!
- Perkulaattori
Claes ohlssonin verkkokaupassa on metalliben nuppi, sieltä me hankittiin kun muovinen meni rikki. Erinomaisesti toimii tuo nuppi C3 perkulaattorissa😃😃
Missähän vika kun valmistalo ei syttynytkään? Muutaman viikon käytössä ollut C3 perkolaattori ollut mieleinen..
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 421926
Minulta loppuu aika
Halusin olla täydellinen. Nyt näyttää siltä että viimeinen kiristys jää puolitiehen, sillä h-hetki on jo ihan kohta käsi441836Syvälliset keskustelut
Olisivat tärkeintä ensisijaisesti hänen kanssaan Tulisi sellainen hetki, mutta kaikki meni pieleen291641- 1251566
Moi, nainen
Tunnustan, olen heikkona sun hymyyn, ja sekään ei auta yhtään, että sulla on täydellinen nenä. Joten ensi kerralla, kun471514Olisipa sitä henkisesti eheämpi ja rohkeampi
mikään maallinen mammona ei itseäni kiinnosta, eikä sen menetys kiinnostus. Mutta kun kohtaa jonkun sykäyttävän ihmisen,201485Kyllähän tämä vähän kirpaisee
Mutta oman sisäisen rauhan vuoksi jätän sinut nyt historiaan. Todennäköisesti olet jo sinäkin mennyt eteenpäin. Olipah381287- 191269
Sulla on uskomaton luonne
Saat minut hetkessä iloiseksi, tai sanotaan nyt niin, että ajatus sinusta saa sydämeni hyppimään riemusta. En vain saa s441168Katso ennen-jälkeen kuvat - Erika Vikman saa pihalleen jättirempan tv:ssä!
Oho, onpa aikamoinen muutos! Mitäs tykkäät, onko tällainen piha mieleesi vai haluatko enemmän nurmialuetta ja vihreää?91159