C3 -perkolaattori ei kestä

mestari.

Kyseinen keitin vaikutti hyvältä, kun telakka ei kulje mukana. Hintakin oli ok, MUTTA se hemmetin halpamuovinen nuppi hajosi 15 käyttökerran jälkeen. Kantta ei saanut auki ja varaosana tarjottu nuppi oli väljä, joten kahvi pääsi ulos raosta.

Miksi se pitää 10 sentin säästöllä pilata hyvä keitin? Ja tietenkään täältä NeuvostoSUomesta ei saa metallisia nuppeja.

Sain purettua kaupan ja nyt ostan sen hyvän keittimen. Onko vinkkejä nettikaupasta, jossa hyvä valikoima.

Vinkki: Ginatti myi kyseistä keitintä hintaan 69 e ja Stocka samaa 49 e!!! Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa =) ja vieläpä tuollaisesta, jossa on suunnitteluvika.

13

12665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prklaattori..

      Taitaa suurin vika olla käyttäjässä.... no ei nyt sentään, tosiasiahan on että niitä nuppeja menee kaikista perkolaattoreista ja monista kodinkonekaupoista niitä saa "tiskin alta" kun kysyy. Itse olen pohjoisruotsissa töissä ja täällä ei nähtävästi muulla kahvia keitetäkään kuin perkolaattorilla, töissäkin me keitämme samalla C3 pannulla väh. 6kertaa päivä joka päivä ja hyvin on nuppi kestäny. joskus se nuppi tulee tien päähänsä kylläkin kun kuuma näyttää haurastavan sen ajan myötä. Minun mielestä perkolaattorilla tehty kahvi on monta kertaa parempaa. myös tällä pannulla keitetään paljon ainakin hienomissa ravintoloissa täällä ja hyvää tulee tuollakin --> http://fi.wikipedia.org/wiki/Pressopannu

      • MC Coffee

        Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
        Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki.


      • jhglhvl
        MC Coffee kirjoitti:

        Pekolaattorikeittimellä saa ehdottomasti parhaanmakuisen kahvin. Ostimme seuran käyttöön tällaisen ison 40 kupin keittimen http://www.ravintolatarvike.fi/tuotteet.html?id=6/245 Huonona puolena on tuo keittoaika (lähes tunti) mutta jos on aikaa keitellä ja tarvii suuremmalle määrälle kahvia keitellä niin suosittelen ehdottomasti perkolaattoria.
        Pressokeitin on itsellä kotikäytössä ollut jo 8 vuotta, aina silloin, kun tarvitsee kotona sitä parempaa kahvia, eikä ole tekniikaltaan mikään kovin helposti särkyvä, ellei kilauta sitä lasipannua rikki.

        Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.

        Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.

        Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu.


      • hgrfdgjtdjgh
        jhglhvl kirjoitti:

        Se ei ole mikään keitin eikä pannu se sun pressokannusi. Pannu on astia, joka kuumennetaan ulkoisen lämmönlähteen (liesi, uuni, avotuli tms) avulla ja valmistettava ruoka/juoma on pannussa.

        Keitin viittaa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu kuumennuslaite, joka kuumentaa nesteen (veden), johon valmistettava ruoka on upotettu.

        Pressokannu ei em. syistä ole keitin eikä pannu.

        "Kahvinkeitin" (suodatinkahvilaite) ei oikeastaan ole keitin, koska kahvijuomaa ei keitetä. Perkolaattori sen sijaan on kahvinkeitin. Ei sillä, että se sinällään olisi mikään etu.


    • 1+1=3

      Omaa keittiötä kaunistaa saksalainen Cloer Mona perkolaattori jo kolmatta vuotta ja toimii kuin unelma. Hinta on korkeampi kuin rumilla perusperkolaattoreilla mutta niin on ulkonäkö ja laatukin. kuvat ja tiedot löytyy: www.cloer.fi

      • kahviguru

        Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.


      • Juan Exxon Valdez
        kahviguru kirjoitti:

        Kiitti vinkistä, tilasin kyseisen Cloer Mona perkolaattorin ja sain ilmaisen toimituksen 24shop.fi.stä. Muutaman kerran jo käyttäneenä olen erityisen tyytyväinen nopeuteen ja itse perkolaattorin muotoiluun.

        Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:

        To use a perkolator.
        Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended.


      • Juan Exxon Valdez
        Juan Exxon Valdez kirjoitti:

        Sivun http://www.kaffe.no/index.php?l=7&ls=49&h=137 perkolaattori-kappaleen google-käännös:

        To use a perkolator.
        Perkolatoren became popular (especially in the U.S.) in the 1970s. The kettle is easy to recognize since it has a filter holder in the metal at the top of the pot where the coffee should be. Filling water in the pan and cook it up so that the water vapor rises to the top of the pot where the coffee is. The result is a bitter coffee that is prepared at too high a temperature. Since the pan often have to wait and simmer "for hours" will the coffee "recycled". Coffee grounds will filter out the good taste topics and you end up with a thin, bitter coffee. This way of preparing coffee can not be recommended.

        Eli:
        - Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
        - Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
        - Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella.


      • Oka-kahvi
        Juan Exxon Valdez kirjoitti:

        Eli:
        - Tuloksena on kitkerä kahvi, joka on valmistettu liian korkeassa lämpötilassa.
        - Kun kahvi seisoo, se kiertää uudelleen, jolloin kahvijauhe suodattaa maun ja tuloksena on ohut kitkerä kahvi.
        - Tätä kahvinvalmistustapaa ei voi suositella.

        Keitän suodattimella termokseen ja kahvina esim

        Selection Nicaragua La Cumplida

        Erityisen sielukas kahvi.

        Arabica Strictly High Grown laatuluokan pavut antavat kahville hivenen hapokkuutta ja voimakkaan täyteläisen aromin, jossa on suklaaseen vivahtava maku. Utz ja Rainforest Alliance sertifioitu, mikä antaa kahville erityisen hyvän jälkimaun.
        Nicaragua La Cumplida on Utz Certified sertifioitu kahvi.


        -Ei paskempaa, eikä tarvi kummosia vehkeitä.


      • Eliis

        Tilaisin heti tuon, jos tuotetta olisi saatavilla. olen monta vuotta keittänyt OPH-nordiaklla, mutta tarvitsisin hieman isomman keittimen. Perkolaattorien jälkeen en voi ajatella juovani suodatinkahvia. Ostimme uuden OPH:n, mutta se alkoi aina keittää kahviua hetken päästä uudelleen. Menin takuuseen. Milloinkahan näitä taas tulee markkinoille. Tyylikäs ulkoasu!


    • Perkulaattori

      Claes ohlssonin verkkokaupassa on metalliben nuppi, sieltä me hankittiin kun muovinen meni rikki. Erinomaisesti toimii tuo nuppi C3 perkulaattorissa😃😃

    • Missähän vika kun valmistalo ei syttynytkään? Muutaman viikon käytössä ollut C3 perkolaattori ollut mieleinen..

    • Anonyymi

      Haettiin oikean kokoinen kuumuutta kestävä elintarvike tiiviste ja ihan itse askartelin pulteista muttereista& vanhasta vetolaatikon nupista kannelle nostimen on kestänyt nyt 15 v vaimo kehuu kaikille

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En löydä sinua

      En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k
      Ikävä
      22
      2291
    2. Eelin, 20, itsemurhakirje - Suomalaisen terveydenhuollon virhe maksoi nuoren elämän

      Yksikin mielenterveysongelmien takia menetetty nuori on liikaa. Masennusta sairastava Eeli Syrjälä, 20, ehti asua ensi
      Maailman menoa
      105
      2231
    3. Mihin kaivattusi

      Ja sinun juttusi kaatui?
      Ikävä
      52
      2177
    4. Mihin se sysipska hävisi?

      Katso Frida Kahlo elämäkerta ja opi.
      Ikävä
      32
      1527
    5. Hajoaako persut kuten 2017?

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000011217813.html Tämä on totisinta totta. Persut on murroksessa. Osa jättää puolueen
      Maailman menoa
      230
      1498
    6. Opettelen sun jokaisen virheen

      ja rakastan sua.
      Ikävä
      30
      1416
    7. Kamala uutinen: Henkilö kuoli Tokmannin pihaan Kankaanpäässä- Jäi trukin alle

      IL 9.5.2025 Ihminen kuoli Kankaanpään Tokmannin edustalla perjantaina aamupäivästä. Poliisin mukaan henkilö oli jäänyt
      Kankaanpää
      36
      1382
    8. Mitä uskot sinun

      Ja kaivattusi välillä tulevan tapahtumaan lähiaikoina
      Ikävä
      95
      1161
    9. Ne oli ne hymyt

      Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä
      Ikävä
      20
      1116
    10. Mitä haluat oikeasti

      Mun ymmärtävän? Sitäkö ettet rakasta ja ole valmis mihinkään?
      Ikävä
      26
      1106
    Aihe