millainen asuinpaikkana Hallila?

momemi

Millainenhan paikka on Hallila asua? Onko siellä millaisia ihmisiä, onko ulkomaalaisia minkäverran, onko mökää?

Muutan sinne todennäköisesti.. sopiiko rauhalliselle opiskelijatytölle? Onko millaisen ulkolu/lenkkeilymahdollisuudet? Onko luontoa?

15

7472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kgjs gs

      Eipä tämä Hallila nyt unelmien täyttymys ole.... Onneksi sentään oma lähikauppa on ja pitsaakin saa, tarvittaessa myös pubi. Bussi 12 kulkee ja jos jaksaa kävellä Hervannan valtaväylälle niin sieltä kans lisää busseja. Tuossa Pehkusuonkadulla ajetaan ajoittain aikastavalla lujaa (vaikka alueella 40km rajoitus!) sekä pikkuautoilla että moottoripyörillä ja kuorma-autotkin oikaisee siitä vaikka Korkinmäessä kielletään merkillä. Ja tosi paljon mopoja/mopoautoja, jotka pitää kovaa metakkaa. Että jos kauemmas Pehkusuonkadusta pääset niin aina paree. Ehkä siellä Havumetsänkadun päätepysäkin opiskelijataloissa on jo hiljaisempaa. Sieltä päättäriltä lähtee ulkoilumaastot Hervantaan ja Koivistonkylään. Toki täältä pääsee keskikaupunginkin suuntaan mukavasti esim pyörällä, on itse asiassa kiva mennäkin kun sinnepäin pelkkää alamäkeä, takaisin hieman työläämpää polkea.... Ja autoileva ihminen on oikein onnenpekka, täältä on jokasuuntaan hyvät tieyhteydet. Hallilan koululla on käsittääkseni jotain naisten jumppaa mutta paljoo muuta harrastusmahdollisuuksia täällä ei kait ole, kävellä ja pyöräillä voi tuossa lähikaupunginosissa. Ei tätä pas..ksikaan moittia voi, toki paremmissa paikoissakin on tullut asuttua.... mutta Tervetuloa vaan jos vielä mietit, ei täällä kehnoa ole ja ainahan voit hakeutua pois jos ei miellytä.

      • Nilkkit

        Neulaakadulla poltetiin auto, autohin tehtiin ilkivaltaa... Neulaskatu 3 asuntoja vapautuu enemmän tai muuttoliike on suurempaa kuin joissakin VTS:N taloissa. Aina jotain huollettavaa ja säädettävää muka. Jollain kai pitää rahastaa yhteistyöfirmoja ja sillä verukkeella hypätä asunnoissa ja tutkia paikkoja. Vähän laitonta touhua. Asuntoyhtiön, huoltoyhtiön tai isännöintitoimiston henkilökunta hyppää vuokralla olevissa asunnoissa ja tekee kiusaa vuokralaisille. Ilmeisesti jotain säilyttävät ylimmän kerroksen päällä olevassa luukusta mentävässä huoltotilassa. Losia asunnoissa ja muutenkin huonokuntoinen talo ikäisekseen. En muuttaisi Hallilaan. Aika ällytönt ja vauhdikasta näyttää olevan H&H huoltofirman meininki. Meinasivat ajaa päälle ja hyppivät aitojen yli lippuja hakemaan lipputangoista ja jne. Eikä ole iältään mitään nuorisoo, ihan kunnon ikäisiä ukkoja, joilla voisi ajatella olevan jo aivot kehttyneet. Tosin niiden pikkupaskiaspennut oppivat samoja taitoja. Pikku paskiaiset vievät renkaatauton alta tai vaihtavat omat huonot renkaat tilalle. Ei ole Hallila Hervantaa parempi. Eikä osaketalot yhtään rauhallisempia, turvallisempia tai asialliseempia kuin vuokratalot. Aika lapsellisia tekoja ja riitoja joistakin esim. mielipide-eroista tai näkymyksistä. Joitku pitää vuokralaisia B_luokan kansalasina, kun eivät osaketta omista eikä tiedä yhtiön asioista.


      • Anonyymi

        rakas k-välittäjä älä viitsi.


    • nuoria
      • tuttualue

        Aika rauhattomia kaikki kerrostalot Halllilassa. Ilmeisesti pyssyt paukkuu välillä jossain ulkona. Saaähän katella ettei jää huoltofirmojen autojen alle, aika vauhdikasta on heidän toiminta. Joissakin taloissa bensan ja yms. myrkkyjen lemut on porraskäytävissä. Ulosteiden lemu tulee huoneistoihin. Ylimääräisiä loisia asunnoissa. Huonot julkiset liikenneyhteydet keskustaan.


    • yuyutioi

      Älkää nyt vastailko näille k välittäjille,hakevat kehuja alueille.

      • Anonyymi

        Levoton alue. Jostain muualta kannattaa vuokrata myös opiskelija asunto. Muutama tuttu on asunut siellä ja ilkivallan ja levottomuuksien vuoksi muuttanut pois. Aika rauhattomia taloja ja epäasiallista porukkaa. En suosittele aluetta


    • MunMielipideAsiasta

      Yksi Tampereen rumimpia ja tympeimmän näköisiä alueita. En muuttaisi.

      • MunMielipideAsiasta

        Sekin piti viel tähän sanoa, että Tampereen länsipuoli on se Tampereen parempi puoli. Siellä viitsii sentään katsella samoja kulmia. Tampereen itäpuoli on sellaista rumaa, että alkaa tehdä pian mieli helvettiin koko Tampereelta. Jos on käynyt ainoastaan Tampereen itäosissa, kun on Tampereella käynyt, on saanut Tampereesta ankean kuvan.
        Tampereen itäiset alueet, Hallila, Hervanta, Multisilta ovat niitä paikkoja Tampereella, minne en lähtisi muuttamaan.


    • Anonyymi

      Hallilassa on yleisesti mökää ainakin VTS:n ja opiskelija asunnoissa, Neulaskatu 3 yhtiön puheenjohtaja hiippailee asukkaiden asunnoissa ja tekee samlla ilkivaltaa ja urkkiii asukkaiden asuntoja. En muuttaisi enään Hallilan mihinkään kerrostaloon, enkä vuokraisi VTS:ltä asuntoa. Vts on epäluotettava vuokranantaja. Siksi Hallilan kerrostaloista muutetaan pois ja joissakin taloissa on useasti vapautuvia asuntoja. Voi olla länsi-Tampere parempaa aluetta asua ja ympäristökunnat

    • Anonyymi

      Hallilassa asuu perunhajuisia vanhoja pieruja ja koheltavia Audisteja. Hyh.

    • Anonyymi

      Millainen paikka se Hallilan sitten on? Jos siellä häiriköidään kovastikin, en muuta sinne! Se on todella törkeetä jos sellaista tapahtuu! Haluaisin Rauhalliseen paikkaan asumaan missei villit tenavat eivät taas riko kotirauhaa! Kun olen yksin olisi kiva jos se edunvalvoja tulis mun kanssa katoon sitä rivitalo kolmiota! Haluaisin niin omaan kotiin ! Juttelisin poikieni kanssa ensin, etten ostaisi sikaa säkissä! Se Ketunleivänkatukin olisi varteenotettava paikka tutustuminen Perjantaina 25.lokakuuta! Ja Hallilan rivitalo pätkään on tutustuminen on keskiviikkona 17.lokakuuta näreikönkatu 18,A,1!80

      • Anonyymi

        Nyt loistaa vähän liika toi sun juttus (edunvalvoja) Jos on edunvalvonnan alainen niin päämiehen edunvalvojan pitää nimen omaan olla mukana, sun kysely poikiesi jne menee vähän ohi???


      • Anonyymi

        On Hallilassa porukka jo vaihtunut kertaalleen 25-30 vuodessa. Ne ketkä myyvät uutena aikoinaan ostamansa asunnon saavat hyvän voiton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On Hallilassa porukka jo vaihtunut kertaalleen 25-30 vuodessa. Ne ketkä myyvät uutena aikoinaan ostamansa asunnon saavat hyvän voiton.

        Varmaan ihan täyspäistä sakkia, niinkuin tää lapsentappajakin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe