Hirveetä

Mulla alotettiin kaks päivää sit Concerta 36mg eka päivä meni hyvin mut tokana päivänä mulle tuli sivuolona tismalleen samanlainen olo ku olisin vetäny piriä. Ja nyt sitä joutuu korjailee kotuuttoman suurella bentso annoksella. Hyi! Siis mä oon ihan järkyttyny miten paljon tää muistuttaa piriä. Ei ihme että murkkuikäset tykkää ja haluu lisää, kyllä varmasti hoituu koulu ja läksyt mutta omalle lapselle en antais ja mun on pakko lopettaa tää itekki. En pysty ajattelee et söisin tätä enää ku vanhana pirin käyttäjänä ajatuskin tuntuu jo inhottavalta ja mä oon aina vihannu tätä kyseistä sivuoloa mikä tästä tulee. Onhan se niin että pidemmän ajan kuluttua sitä ei huomaa ku kroppa tottuu tohon mut mulla ihan kammottava olo. Järkyttävää et tämmöstä annetaa lapsille! Mitenköhän niillä toimii jos mullakin jo tulee tämmöin olo??

5

976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on sun oma

      Kaikki eivät ole entisiä pirin käyttäjiä, eikä kaikille tule samanlaiset sivuvaikutukset, joten et voi yleistää. Sinulle lääke ei ole sopinut, mutta monelle muulle voi sopia ja antaa juuri heidän kipeästi kaipaamansa avun! Keskittymishäiriö ei ole mikään leikinasia, se voi pilata ihmisen mahdollisuudet ja elämän kokonaan. Me ihmiset olemme kovin erilaisia, joten meitä ei voi hoitaa samalla sapluunalla eikä sama lääke käy kaikille. Sinun tapauksessasi kannattaa keskustella lääkkeen määränneen lääkärin kanssa ja kertoa sivuvaikutuksista juuri sinun kohdallasi entisenä pirin käyttäjänä.

      • Ei ole joo

        Mut kyllähän se jotain kertoo että näitä lääkkeitä ei saa ulos apteekista ku ns. huumereseptillä. ja se että narkomaanit käyttää concertaa viihdekäyttöö siks ku se on toimiva huume. Sen mitä tiedän Concertan toimintatavasta ni se on hyvin lähelle Amfetamiinin kaltainen. Siis mä en muuten olis niin tätä vastaan mutta mä olen oikeasti järkyttyny että lapsille syötetään näitä. Olen varma että se toimii hyvin ja keskittymistä löytyy, mutta tosiasiassa ne lapset on huumattuja ja sen takia käyttäytyvät vasten omaa luonnettaan. Eikä ne itse edes ymmärrä että ne on "sekasin".

        Mä sanoinki noista vaikutuksista tänään hoitajalle ja tämä on hyvin yleistä Amfetamiinia käyttäneen henkilön kohdalla. Miksi? Siksi koska A:ta käyttäneet tietävät miten se toimii. Mutta jokainen on yksilö ja voi toi sopia lapsille mutta hieman miedompia noi pitäis olla ehdottomasti. Jos lapsella aloitetaan nuorella iällä jo noin vahvan stimulantin käyttö joka vapauttaa valtavia määriä Dopamiinia kerralla ni mä uskallan jo sanoa että tossa sukupolvessa tulee olee valtavasti ongelmia päässä. Ajan mittaan Dopamiinireseptorit lakkaavat toimimasta ku sitä vapautuu liikaa kerralla ja sit kun aikanaan omat aivot ei sitä enää tuota tulee ihmisestä ihan zombie.


      • AD/HD Aikuinen

        Lääke ei vaikuta oikeastaan millään tavalla jos ei ole AD/HD, koska aivojen dopamiini taso ei voi nousta normaalisti "enään ylemmäs", mutta AD/HD lapsen/aíkuisen dopamiini taso nousee alhaalta melkein normaalille tasolle lääkkeen ansiosta, joka taas helpottaa arkipäivän asioita.


    • kuultua ja koettua

      luulenpa, että keksit koko tarinan, sen verran monen ADHD-ihmisen kanssa olen jutellut lääkkeen tuomasta avusta, että tuo ei uppoa.

      • Ota selvää asioista

        Täällä on aina sama tyyppi joka näitä juttuja keksii nimenomaan Concertasta. Ja aina sama "bentsoilla korjailu". Sinut on tunnistettu, selitä sairaita juttujas muualla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe