yksinäiset Turusta

juhannus:(

Olen reilu parikymppinen nuori nainen ja olosuhteiden pakosta juhannuksena yksin. Kaikki kaverini ovat joko poikaystäviensä kanssa tai sitten eivät kuulema juhli ollenkaan. Vanhempani lähtivät sukulaisten mökille jonne minut kutsuttiin myös, mutta miten säälitävää on tämän ikäisenä ängetä mukaan. Meillä on myös oma mökki, mutta sen on vallannut pikkusiskoni teinikavereineen. Eipä oikein huvita mennä sinnekään. Täällä olevien viestien perusteella en kuitenkaan taida olla ainoa yksinäinen. Ajattelinkin, jos me yksinäiset kokoontuisimme ja tekisimme yhdessä jotain. Itse asun Turun seudulla, joten täältäpäin olevia kutsu lähinnä koskee. Voitaisiin grillata jonkun pihalla tai käydä jossain tai lähteä vaikka yhdessä laivoihin tai ravintoloihin. Tai sitten vain viettää aikaa yhdessä. Varmasti olisi kaikille mukavampi juhannus kuin pakosta yksinään.

2

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täälläkin

      yksinäinen reilu parikymppinen nainen Turusta. Yksin juhannus, tai näillä näkymin sittenkin vanhempien luokse ettei täällä yksin ollessa pää hajoa. Omat ystäväni (joita ei niin paljoa ole) seurustelevat tahoillaan ja menevät omia menojaan porukassa tai kuka mitenkin. Vähän masentaa tämä tämmöinen mutta katson tulevaan ja uskon että siellä on olemassa mulle jotain ihanaa kun vain jaksan kestää sinne asti. Toivon sinulle ihanaa juhannusta kaikesta huolimatta! :)

    • "välkky"

      Tilanne on jossain määrin tuttu... Aateltiin kaverin kans lähtee huomen iltana risteilylle turusta viikkarilla ku ei viitsi änkee mihkään mihin mieli ei halua. Odotukset reissulta ei ole kovinkaan suuret, mut eihän sitä koskaan tiedä?! Et sinulle "yksinäinen turusta" tässä yks vaihtoehto ja lähteminen turusta helppoo. Vai?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe