Ajeltu mies+ ruskettunut vartalo vauts!!

"Kauris"

Tasaisesti ruskettunut lihaksikas mies, joka ajellut karvansa sukukalleuksien ympäriltä on komeen näköinen, varsinkin jos vielä kookas. Itseltä puuttuu enää se tasainen rusketus, no toivottavasti aurinko, ja helteet tulee Juhannuksen mentyä.

7

2622

Vastaukset

 • Voi näyttää koomiseltakin, mutta anna mennä. Lisäksi sänki voi olla ikävä naista kohtaan. Rusketuksen saat turvallisesti ruiskurusketuksessa ympäri vuoden. Et oo pelkkää siistimistä ajatellut koskaan?

 • röörin rassaajalta.

 • oikeesti. karvattomuus, lihakset . rusketus ...wau...ja sit ku oisit viel kiva... komee...mukava...huolisin sut heti

  • tullirannalla rajattomalla rusketuksella ja täysin karvaton leuasta alaspäin, komea kiva ja kohtuulisella muskelilla.


  • Rannalla ollaan nakuiltu, ja rusketusta kiitettävästi, ja niitä lihaksia. Eilen olin pyöräilemässä pelkissä shortseissa( ilman alkkareita) ja ilman paitaa, pitkä matka jo takana iho hiessä, en tiedä kiihotinko, vai vihastutinko vastta polkeneita 40v naisia, katsoivat tosi kiinnostuneena kun poljin niissä lyhyissä pöksyissä, jäntevät reidet/ ylävartalo.


  • "Naturisti kirjoitti:

   Rannalla ollaan nakuiltu, ja rusketusta kiitettävästi, ja niitä lihaksia. Eilen olin pyöräilemässä pelkissä shortseissa( ilman alkkareita) ja ilman paitaa, pitkä matka jo takana iho hiessä, en tiedä kiihotinko, vai vihastutinko vastta polkeneita 40v naisia, katsoivat tosi kiinnostuneena kun poljin niissä lyhyissä pöksyissä, jäntevät reidet/ ylävartalo.

   Jos ei muuta nii ainakin löytyy itserakkautta. Ylpeät, itsetietoiset miehet pahinta mitä tiedän. Katsella voi kuvasta lehdessä, mut livenä itsetietoinen hemmo viestittää jo ylpeydestään pelkällä kehon kielellä ja vielä pahempaa, jos avaa suunsa...YÖK. Sellanen kaveri ei todellakaan ole kiihottava.


Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.