Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kumpikaan ei osaa?

pussailija

Miten sais suutelun sujumaan? Tuntuu, että se ei oikein suju ja itse en kuitenkaan ole suurempi expertti kuin Hänkään. Sen verran tiedän kuitenkin, että parempaakin on nähty.. Meidän huulet ei jotenkaan liu'u tarpeeksi ja menee eri tahtiin ja vaikka mitä. Mitään vinkkiä? Harjotus t ekee mestarin?

5

2050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äajfödj

      Ei auta ainakaan neuvominen ja kärsimättömällä äänellä nariseminen: "Älä jännitä huulia noin kireeks", "Avaa suuta enemmän", "Älä oo noin jännittynyt", "Anna mun työntää kieli sun suuhun", "Suipista suuta enemmän" jne. ohjeita olen itse saanut kuulla kesken suutelun, ja se on vienyt loputkin fiilikset. Ja herra itse sitten mielestään on hyväkin suutelija, kun avonaisella, kuolaisella ja veltolla suullaan pyyhkii pitkin naamaani.

    • pidäkään

      liukua. Taisi vika löytyä.

      • ap

        en vaan keksinyt sopivaa sanaa. :/ kuitenkin sillei, ettei ihan "tök tök"


    • Bubu

      Ei sitä oikeen muuten opi. Suutelukin on niin erilaista eri henkilön kanssa... Vaikka olen vieläkin sitä mieltä että tytöt ovat poikia parempia (ei heti kieltä kurkkuun, if you know what I mean).

      Toisen "suuliikkeiden" matkiminen voisi tuottaa tulosta. Tai ainakin silloin jätkä ehkä tajuaisi tehdä saman sulle ja ottaa huomioon että miten SÄ haluaisit suudella...

      Tai en tiiä...

      • pussailija

        suudella. Hän ei vain kertakaikkiaan osaa, vaan pitää lähinnä vain suutaan auki. Ei osaa yhtään pelata kielellään. Ei vastaa suuteluuni.
        Pidän suutelusta kovasti, mutta nyt en tiedä mitä tekisin. Miehelläni on takana vain yksi pitkä parisuhde, ei siis ole treenaillut taitoa. Seksi alkoi sujumaan pikku opetuksella mutta suuteluun ei ole "tarttunut", vaikka olen omalla suutelullani yrittänyt opettaa.
        Täytyy tunnustaa että olen kaksi kertaa suudellut toista miestä seurustelumme aikana. Ne ovat tosin olleet vähän yllätyshyökkäyksiä ja jääneet yhteen suudelmaan mutta herättäneet minut huomaamaan mitä suhteestamme puuttuu. Luulin jo että oma pussailutaitoni on kadonnut! Mutta ei, vaikea vain suudella kun ei saa vastakaikua. Apua!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe