Häämatkalle Miamiin ja Bahamalle

-kesämorsian-

Hei,
onko kellään kokemusta Miamiin tyehdystä häämatkasta? Olemme tulavan mieheni kanssa menossa sinne Elokuussa. Tiedän jo, että saattaa olle hurrikaaneja yms., mutta emme välitä niistä. Hotelliksi olemme ajatelleet Loews Miami Beach Hotel. Onko kellään kokomusta vai suositelisitteko jotain muuta hotellia? Olemme reissussa 2 vko. Toisella viikolla ajattelimme lähteä Bahamalle. Miten sinne kannattaa mennä, lentäen vai ristelyllä? Kannattaako kaikki varata etukäteen vai vasta Miamista käsin? Saako esim. Bahamalta hotelleja helposti, jos siellä haluaa yöpyä? Kannattaako ristely varata jo suomesta? Mitä suosittelette? Kertokaa vinkkejä. Kaikki ovat tervetulleita. Kiittii. :)

8

1232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän hakusessa

      kävisitte Tukholmassa ja parin vuoden päästä sitten tuonne Bahamalle. Jos on 2 viikkoa koko lomaa niin ei kai sinne Bahamalle kannata laivalla mennä? Ja varmaan käynti matkatoimistossa olisi hyvä vinkki sillä vähän tuntuu olevan hakusessa tuo suunnittelu ja sanotaan että lapsen asteella?

      • pullistelisi

        jos omatkin tiedot ovat noin hataria. Freeportiin menee Fort Lauderdalesta paivaristeilyja.


      • -kesämorsian-

        Kiitos fiksuista vinkeistä. Laivalla taisin tarkoittaa niistä ristelyjä, jotka kestävät 3-5 päivään. Noh on aina hyvä, kun täällä voi purkaa turhautumistaan, joten oleppa hyvä.


      • risteilykin
        -kesämorsian- kirjoitti:

        Kiitos fiksuista vinkeistä. Laivalla taisin tarkoittaa niistä ristelyjä, jotka kestävät 3-5 päivään. Noh on aina hyvä, kun täällä voi purkaa turhautumistaan, joten oleppa hyvä.

        Kyllähän noi 3-4 päivän risteilyt on ihan mukavia, vaihtoehtoja on monia ja lähtevät myös Miamista. Hinnat ei päätä huimaa ja yleensä hintaan kuuluu ruokailut laivalla.


    • wysig

      Loews on hyvä hotelli.

      Mutta anteeksi vain, kannattaisi harkita tuota ajankohtaa, jos olette häämatkalla, ettekä harrasta hurrikaanien bongausta.

      Huonolla tuurilla vietätte lomanne Etelä-Carolinassa, evakossa, jos siis vältätte ja selviätte hengissä.

    • ulkopuolelta bongattuna

      näytti "hienolta". Lenkkeilin siitä ohi pari viikkoa sitten neljänä aamuna ja puutarha uima-altaineen näytti kivalta. Se oli suljettu rannalta portilla, jossa luki, että päästäkseen sisälle on näytettävä hotellin kortti. Kadun puolelta niinikään hotelli oli mahtipontisen näköinen, ensimmäsiiä highrise-buildingejä heti art deco hotellien jälkeen. Kuitenkin siis vain muutaman minuutin kävelyn päässä art deco -alueen jytkeestä. Myös Lincoln Mall -kävelykatu on aivan kohdalla ravintoloineen ja kauppoineen. Muistaakseni nettiarviotkin hotellista olivat positiivisia. Kun valitsimme Miamin hotellia harkitsimme Loewsiäkin, mutta hinnan vuoksi päädyimme Casanova Suitesiin, mikä myöskin sopisi teille häämatkalle, sillä tilaa kahdelle siinä on todella tarpeeksi, huoneisto on siisti ja hyvin varusteltu ja häämatkalaisina voisitte ottaa parvekkeen merelle päin. Ainoat miinukset olivat käytävältä kuuluva melu yöllä (kaikissa art deco-rakennuksissa äänieristys ei ole ihmeellinen) ja respan yksitotinen virkailija. Katso matkakertomukseni Orlando-kysymyksen alta.

    • uudestaan kun mahdollist

      varmaan hyvä hotelli! collins av. alkupäässä (muistaakseni jotain 10-25 streets) on hyvä mahdollisuudet tavoittaa kauppoja yms. esim. Miami Ink (nykyisin matkamuistokauppa) on lähellä sitä. Suuremmat kauppakeskukset ovatkin sitten joko linja-auto/vuokra-auton päässä. Ocean drive on myös south beachin etelä päässä. Me otimme 4 päivän Bahaman risteilyn jo valmiiksi Suomesta ja maksoin. 500 euroa/2 aikuista. Se kävi Bahaman Nassaulla. Cocokey-saarella, joka on karibian cruicesin omistama paratiisisaari (valkoista hiekkaa, aurinkoa yms.) ja viimeinen kohde oli Key West. Oli ihan kiva risteily!! En usko, että elokuussa niitä hurrikaaneja tulee vaan enemmän esim. lokakuussa mutta eihän sitä koskaan tiedä, joten en lupaa mitään. Mutta varaa risteily jo suomesta ehdottomasti. Ei ole pakko vuokrata autoa jos ei aio käydä kauempana. Linja-autolla pääsee halvalla 2£/henk. 20 km matkoja. Huom linja-autoon vain seteleitä (automaatti).

    • -Z-

      Miami on ehdottomasti kohde, jonna kannattaa mennä häämatkalle. Itse olin siellä mieheni kanssa elokuussa häämatkalla ja oli aivan ihanaa. Eikä ollut koko matkan aikana tietoakaan Hurrikaaneista yms. Taisi olla niin, että koko kahden viikon matkan aikana satoi kaksi kertaa, eikä sade kestänyt koko päivää, niin kuin Suomessa. Loews on ihana hotelli ja hyvällä paikalla. Olimme myös Bahaman risteilyllä ja pidimme myös siitä. Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe