Kylmä vesimies

veskarimami09

Mulla on asiat sillä lailla, että odotan exälleni lasta. Lakettu aika olisi parin viikon päästä! Tein sen virheen että kerroin exälleni tästä vasta viimekuussa. Syitä oli monia miksi jätin kertomisen näin viimetippaan... omat ajatukset on olleet aika sekavat ja tietysti pelkäsin miten exä suhtautuisi asiaan. Ja ihan turhaan pelkäsinkin!:( Exäni joka on vesimies on löytänyt toukokuussa uuden ihastuksen. Hän hehkuttaa onneaan minulle ja sanoo että on hankalassa tilanteessa... kun toisaalta haluaisi palata kanssani yhteen ja kasvattaa yhdessä lastamme, mutta sitten taas kun hän on niin kauhean onnellinen tämän nykyisensä kanssa. Näin hän siis sanoi mulle pari viikkoa sitten! Sen jälkeen hänestä ei ole mitään kuulunutkaan.

Tiedän että hän on kertonut tyttöystävälleen että saa lapsen, mutta mitään muuta en sitten tiedäkään. Mielestäni hänen käytöksensä on todella kylmää minua ja tulevaa lastamme kohtaan, ja olen surullinen ettei häntä kiinnosta edes tietää tästä raskaudesta mitään tai jutella lapsesta.

Onkohan hän vaan vielä shokissa vai onkohan asiat todella niin huonosti kun pelkään... että hän aikoo keskittyä uuteen naiseensa täysillä ja unohtaa lapsensa ihan kokonaan. No joka tapauksessa se syy miksi kirjoitan tänne palstalle on se että... nyt mun on pakko uskoa että kyllä me vesimiehetkin osataan olla aika kylmiä ja etäisiä. Juuri niin kuin meistä puhutaankin! Mutta voiko vesimies olla jopa niin kylmä että hylkää oman lapsensa? Se jää pian nähtäväksi!

5

1051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeskariN

      Olisi hylkäämässä lastani. Tietysti tahtoisin osallistua hänen elämään, lapsella on oikeus tietää vanhempansa!! Ja tietoisuus siitä, että hän on ollut toivottu.

      Valitettavasti tilanne on vaikea kuvitella, en itse ole kokenut vastaavaa..

      Mutta toivon sinulle kaikkea hyvää, että exäsi ymmärtäisi asian ja tahtoisi tutustua lapseen, kuulua hänen elämäänsä!! :)

      Toivon todella puolestasi, että asiat sujuisivat hyvin. Kaikkea hyvää!!

    • olla vähän

      vaikeata kohdata tuollainen tilanne. Ei se tarkoita välinpitämättömyyttä, jos vesimies on "kylmä". Veit pohjan hänen oman elämänsä hallinnasta.

      Sinun raskautesi ei ehkä liity exääsi mitenkään hänen mielestään (vaikka hän on lapsen isä). Vähän vaikeata selittää. Se ei ole kylmyyttä kuitenkaan. Hän varmaan miettii, miksi kerroit vasta niin myöhään. Moni asia risteilee mielessä. Älä suutu, jos hän esim. haluaa isyystestin. Se ei ole loukkaus sinua kohtaan, vaan varmistus hänen elämäänsä.

      Anna exäsi sisäistää rauhassa asia ja kysy, jos hän on kiinnostunut tietämään lisää. Luulisin, että hän liittyy lapsen elämään, kun on valmis siihen.

      • aurinkomii

        Minun mielestä paras olisi kun unohtaisit koko äijän. Mulle kävi vähän samanlainen tilanne, tosin mies jätti mut kun kuuli raskaudestani. Mutta minä unohdin exäni eikä hän ole tekemisissä lapsensa kanssa ollenkaan! Muista ettei sinun ole pakko päästää häntä lapsesi elämään jos et halua. Voimia sinulle.


    • ettei hänellä

      jo ennestäänki lapsia..et kertonut onko hän eronnut??Jos on niin ymmärrän hyvin ettei halua lisää lapsia elämäänsä,..yleensähän vesimies-mies on hyvin pihi, eikä halua maksella uudesta lapsesta lisiä ymm...Olen pahoillani, että olet joutunut pettymään vm..miehiin..et ole ensimmäinen etkä viimeinen..Tsemiä sulle!

    • heille ominaista.

      Tunteet vaihtevat heillä, samoin kuin heidän sielunkumppanillaan Ravulla. Ensin Vesimies on mitä lämpimin ihminen, mutta kun aikaa kuluu alun hurmoksesta, he jäätyvät. Voimakas omapäisyys on heidän yksi luonteenpiirteensä. LP.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe