Lehtien tilaamisesta netistä (lehtitarjoukset)

Anne li

Minulle on tullut outo ongelma lehtitilausten kanssa. Kielsin puhelinhäiriköinnin (= markkinoinnin) ja seurauksena en saa enää lehtitarjouksia. Lehdet ovat todella kalliita, jos soittaa niiden asiakaspalveluun ja kysyy hintaa.

Hassu ongelma, mutta siihen on ratkaisu. Netissä on useampikin sivustoja, josta voi hetkessä tarkistaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tässä on esim. http://halvat.info/lehdet/lehdet-halvalla/ kattavasti lehtitarjontaa esillä ja havaitsin että saan haluamani lehdet keskimäärin 59% alennuksella lehtikauppiaiden tarjoamasta hinnasta sekä pari tilaajalahjaa. Ei paha :)

33

2033

Vastaukset

 • Hei Anneli,

  Ongelma on tuttu täälläkin :) http://www.lehtiapaja.fi on kanssa yksi sivusto mistä aina katselen hintoja.

 • Itsekin menin tekemään tuon markkinoinnineston kun tuli jatkuvasti jotain typeriä kaupustelijoita puhelimen kautta kotiin. Kieltämättä alkoi harmittamaan kun noista lehtien myyjät itse asiassa olisivat kiinnostavia - hyviä tarjouksia kun on joskus muuten vaikeampi saada lehtiä tilatessa. Hyvä vinkki tuo että niitä voi etsiä nykyisin netinkin kautta... Itse olen pari lehteä tilannut http://www.lehtitarjoukset.org -sivuston kautta todella paljon tavallista halvemmalla ja ollut tyytyväinen!

 • Jep, kyllä ne tarjoushinnat netistä kannattaa katsoa, ennemmin kuin luottaa kehenkään puhelinkaupustelijaan. Löysin hyvän sivustonkin, joka listaa parhaat lehtitarjoukset suoraan kustantajilta ja päivittää niitä jatkuvasti ajan tasalle: www.lehtitilauksia.com

 • Minä en oo vielä tehny markkinoinnin estoa, mutta vois kyllä tehdä. Netistä viimeaikoina tullu pääasiassa tilattua lehdet joko http://www.lehti-tarjoukset.com sivuilta tai sitte ostettua irtonumeroina. Jonkun uuden lehden vois kyllä tilata nyt syksyn iltojen ratoks.

 • www.lehtikeskus.com
  toi on pätevä

 • Hakuominaisuudella varustettuna:
  http://xn--lehti-kra.net/

  Ihan toimivia nuo hintavertailu saitit ovat. Vaikka niitä alkaakin olla jo liikaa :)

  • No toi oli ihan hyvä saitti!


 • Lehtitilauksen päälle "ilmainen" kaupan päällinen.
  http://www.ilmaistuotteet.com/tilaajalahjat/

 • Aina kannattaa verrata eri sivustojen lehtitarjouksia. Parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat olen itse löytänyt tältä sivulta http://www.lehtitarjouksia.com

 • Tilaako kukaan enää edes paperilehtiä? Tuntuu, että jokaisesta lehdestä on olemassa jokin digitaalinen versio, jonka saa ilmaiseksi jonkin lehden määräaikaistilauksen mukana. Vähän kummastuttaa, mitä etua on olla jonkin lehden kestotilaaja tänäpäivänä. Tilasin Me Naiset lehtitarjouksesta https://varmalehti.fi viime vuonna ja aika pitkälti jutut toistavat itseään. Lopetin lehtitilauksen tänä vuonna. Aikaisemmin tilattu Seiskakin on jotenkin menettänyt ponttaan tai sitten itsestä on tulossa vaan vanha, eikä lehdet enää niin innosta lukemaan.

 • ainakin meidä lehtien tilaukset kannattaa aina lopettaa ja tilata sitten vuoden kuluttua uudelleen.
  on kiva köyhäillä, kun on aikaa ja ota ainakin selvää että monen lehden seuraava vuosikerta on HURJAN KALLIS.

Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.