Eka kerta toden sanoo.. (Fiktio tarina)

HaHxx

Istuin pulpetissa nauttien viimeisestä koulupäivästäni, ennenkuin siirtyisin lukioon.
"Hei, Anna! Monelt ne sun bileet olikaan?" Eräs luokkakavereistani kysyi. Vanhempani olivat viikonlopun poissa ja kaverini ehdottivat että pitäisin kotonani bileet. En halunnut huonoa mainetta, joten olin suostunut.
"Kasilt alkaa, mut loppumisesta ei oo viel tarkkaa tietoo" Vastasin. Koulun kellot soivat ja kesäloma alkaisi! Heitin repun selkään ja suuntasin ovista ulos skootterilleni. Ajoin kotiin ja vahdoin vaatteet, otin rahapussin, minne vanhempani olivat pistäneet rahaa ja laukkuni mukaan ja lähdin ostoskestustaa kohti skootterillani. Menin ensin alusvaate kauppaan ja katselin vähän aikaa pikkupösyjä ja rintsikoita, kunnes myyjä tuli veuvomaan.
"Tarvitsetko apua?" Nuori neiti, jonka nimikyltissä luki "Elsa" kysyi.
"No mulla olis bileet.." Sopersin nolostuneena, Elsa hymyili tekohymyä minulle ja näytti missä pitsiset alushousut sijaitsivat, uskalsin kysyä mistä osastolta stringit löytyisivät ja Elsa näytti hymyillen tekohymyään edelleen, sitten nappasin telineestä hienot mustat stringit ja kiitin avusta mennen katsomaan rintsikoita. Otin yhdet pinkit, joissa oli mustia palloja ja reunoissa hieman pitsiä. Menin kassalle ja ostin nämä tuotteet. Sitten menin ihan kunnoliseen vaatekauppaan. Selailin paita/mekko hyllyjä, kunnes löysin hienon mustan olkaimettoman mekon, joka oli polviin asti ja aika paljastava. Menin kassalle. Myyjä katseli minua hieman arvioiden, annoin myyjälle rahat ja lähdin kaupasta pois.

Minulle tuli hieman jano, joten menin ostamaan limsaa automaatista. Sipsuttelin korkokengilläni automaatille ja upotin 1e sinne. Luokseni tuli ulkonäön perusteella parivuotta vanhempaa hyvännäköistä kundia, ruskea hiuksinen ja musta hiuksinen, mustahiuksinen kysyi:
"Tuutko meijän mukaan herkku?" Hymyilin pojalle hieman vaivautuneesti ja ujosti ja vastasin.
"Ehkä kaukana tulevaisuudessa." Nappasin limsani ja aloin kävellä poispäin, kunnes sama poika tarttui käteeni.
"Tuu vaa" Poika pyysi hymyillen viekkaasti, ruskea hiuksinen levitti kätensä olkapäilleni ja alkoi väkisinkin viedä minua pihalle. Koska olen ujo, niin en uskaltanut huutaa tai kamalasti vastustella. Kun olimme pihalla, pojat yrittivät suudella minua kielen kanssa ja mustahiuksinen alkoi hiplata rintojani, huudahdin väkisinkin ja aloin juosta karkuun, onneksi pojat eivät seuranneet. Riensin mopolleni tavaroideni kanssa ja ajoin kotiin, kello lähestyi viittä ja vielä piti siivota, laittaa syötäviä pöytään, leffa telkkaan ja kaikkea muutakin.

Nyt olin tehnyt askareeni ja vaihtanut vaatteet uusiin. Ovikello soi, kun menin avaamaan porukkaa änki sisään, kuin ei olisi välittänyt minusta ollenkaan. Vähän ajan päästä bileet olivat käynnissä ja porukkaa tuli lisää ja ensimmäisiä lähti jo kotiin päin. Vieraat olivat tuonut tullessaan alkoholijuomia, joten me kaikki olimme kännissä. Monen tunnin päästä jäljellä oli vain enää Vilma, Joni, Sanna ja mä. Me kaikki oltiin pullospyöristystä. Pullo osu mun kohalle.
"Totuus vai tehtävä?" Sanna kysy.
"Tehtävä" Vastasin hymyillen ja vähän horjuen.
"Mee ja suutele Jonia intohimoisesti." Sanna käski tirskuen. No onneksi Joni oli hyvännäköinen ja pitkä. Menin Jonin luo joka hymyili mulle, sitten mä suutelin tätä rohkeasti ja se tuntui ihan vitun hyvältä. Se jopa suuteli takas! No mä palasin stten mun paikalle ja pyöritin. Pullo osu Joniin.
"Totuus vai tehtävä?" Kysyin.
"Tehtävä" Poika vastas.
"Strippaa meille" Mä käskin. Tätä jatku tosi kauan, kunnes kaikki paitsi Joni häipy. Kello oli jo yli kahdentoista. Me mentii Jonin kaa mun huoneesee ja istuttii sängylle. Me katottii toisiamme silmiin tosi kauan, kunnes Joni suuteli mua ja kaato mut sängylle. Se otti iteltään paidan pois ja sit alko riisuu mun mekkoo. Vähän ajan päästä oltii molemmat alasti ja sängyllä.

"Joni, tää on mun ekakerta" Mä kuiskasin pojan korvaan, joka nyökkäs.
"Älä huoli, mä lupaan et tästä tulee elämäs paras hetki." Poika lupas ja alko nuolla mun pillua. Voi vittu se tuntu hyvältä. Me leikittiin toisillamme vähän aikaa, kunnes Joni työns varovasti kalunsa mun sisään. Se sattu ihan jumalattomasti, mutta tuntu silti jotenkin hyvältä. Me harjoteltii siin vähän aikaa, kunnes ruvettii ihan kunnolla.
Joni työns kalunsa vaa kokoajan nopeempaa mun sisään ja mua ei enää sattunu. Joni nuoli mun kovettuneita nännejä ja hieno rintoja ja pani mua. Sitte mä otin Jonin kalusta kiinni ja aloin runkkaamaa sitä. Jonin kalu oli ihan jäykistyny ja se seiso kunnolla. Sit mä aloin nuolla Jonin kalua varresta ylöspäin, mä nuolin nopeaa tahtia, kunnes vaihdoin imemiseen. Se ei kestäny kauaa, kunnes Joni laukes spermat mun suuhun ja mä epäröin vähän aikaa, kunnes lopulta nielin ne.
____________________________________________

jatkanko?

3

7584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..

      älä jatka

    • Askonna

      Jatka ihmeessä!

    • Pimu-Illu2

      Älä jatka, tuli jo.

      Pienen tauon jälkeen voi sitten aloittaa alusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe