Seikkailu-urheilu ja huumeet

Teesittää

Huumausaineiden käyttö vaatii älytöntä yleiskuntoa samoin ns. yhteisöhoito, miten olette järjestäneet esim. heidän seksuaaliterapiansa? Entä omanne? Esimerkiksi A-klinikkaSäätiö näyttää suosivan Kristillisiä paikkoja, jossa ei ole koulutettua henkilökuntaa tai minkäänlaista käsitystä siitä kuinka hoidon tulisi tapahtua. Asumme YHTEISkunnassa, miksi heillä olisi oikeus kuvitella, että he saavat elää tällaisessa turvaseksittömässä yhteiskunnassa kosmeettisen häiriön turvin. Tämä laiminlyö monen nuoren koulutuksen. Oma elämäni ei koskaan pääse alkamaan heidän ns. yhteisöllisyyden takia, joka pyrkii johonkin aivan muuhun kuin terveyteen osto- ja kostopalveluineen.

Paitsi että syrjitte normaalia arkkitehtuuriosaamista ja näin jätätte muun muassa lähes kaikki arkkitehdit työttömiksi, syrjitte yksityisyyden suojaa, jätätte potilaat hoitamatta. Mä olen ilman hoitoa tällä hetkellä perusteella tulottomuus sekä mahd. kadoksissa. Ei voi hoitaa, jos ei ole omaisuutta. Kaikki tällaiset järkiseikat on jätetty huomiotta kärsimysongelman perusteella ja etenkin sen väärin käytön. Kaiken takana on joku tai jotkin miehet, jotka haluavat esim. ison perheen ja pettyvät hormonikierukan takia eivätkä osaa tai halua pettymystään käsitellä. Tästä seuraa se, että yhä useampi nainen hakeutuu masentuneena sosiaalialalle ilman osaamista tai muuten vajaana. Sitten sairaalassa vielä seisoo lääkintävahtimestari usein mies, tuo markkinoinnin ihmelapsi. Itse en pääse koskaan seksuaaliterapiaani, synnyttämään tai mitään muutakaan sellaista.

2

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teesittää

      Eli haluat käyttää toteamusta jopa jatkuvaa sellaista.... Jotta saisit seikkailla, mä olen kadoksissa, tuloitta, diagnostiikasta -----> luo turvallisuutta yhteiskunnassamme vallitsevaan epätasapainotilaan ja siten itseeni. Mitä sitten vaikka elämäni jatkuukin kuolemani jälkeen jonkun toisen kehossa tai sitten ettei jatku? Niin mitäpä siitä, kosmeettisen tuntohäiriösi kanssa, jota puolustusvoimia myöten halusitte viimeksi nk. Perusturvalautakunnassa tukea. Perusturvalautakunnan jonka piti järjestää näitä ominaisuuksia ja asioita sen sijaan he olivat järjestäneet itsensä tilaan, jossa oltiin jo niin huonossa kunnossa että käsiteltiin elämän jatkumista silmien välityksellä, kehoon siirtymistä -----> jatkuva silmäpeli, jatkuva lähentely, jatkuva syrjintä, jatkuva yksityisyydensuojan loukkaaminen, jatkuva uhkaileminen. Jopa urheilun välityksellä. Huumeet aiheuttavat väkivaltaisuutta, penkkiurheilu aiheuttaa väkivaltaista käytöstä miehellä ----> kuka nämä väkivallat kokee? Klaustrofoobikko joka oireilee kosmeettisella häiriöllään töissä.

      Meillähän on käytettävissä muun muassa nk. biopsia, joka tarkoittaa kahtiajakoisuutta. Miksi jaamme kahtia tällä tavoin väärin? Miksi emme puutu epäkohtiin? Joku neropatti vastaa tähän psykopaattipäissään, että ai markkinoinnillisiin? Sen sijaan tulisi ottaa vastuuta ja esimerkkiä esim. totaalikieltäytyjästä, joka menee a.lusimaan b. vastustaa väkivaltaa c. pukeutuu edukseen d. tukee luonnon mukaisempaa hoitoa. Onko akupunktio mielestänne luonnonmukaista? Entä onko kysymys aivan turhasta harhaan perustuvasta uusnatsismista? JA mihin tämä uusnatsistinen harha perustuukaan -----> Perusturvakeskukseen ja sen suorittamaan vainoon harkinnanvaraisuuden perusteella. Olen myös itse tähän osallinen, mutta se taas tukee kärsimysongelmaa. Omaisissa ei saa olla ja niitä kysytään joka paikassa kuitenkaan ei assosiaatiota, joka tähän johti joka on jalkaprässi ja kokemattomuus sen käytössä...?

      • Kun pääskyset lähtevät

        Niin jalkaprässi on laitteena todella hyvä jos sitä osaa käyttää. Siinä on ylös ja alas liikkuvia osia, sitten on olemassa saman yhteyteen jalkapuu. Ei tämä teistä oudolta tunnu? Olisiko se outouden tuntu sairaus? Miksi siis perheneuvoloita, miksi seurailua? Koska yksilöterapiaa ei voi järjestää sairaanhoitajan virheen takia. Miksi jalkaprässi tai jalkapuu koskee vain Perusturvakeskuksen asiakasta tai potilasta? Ei kuulu hyvään yhteisöllisyyteen myöskään, että olen jatkuvan vainon kohteena joukkoliikennevälineiden takia. Niihinhän liittyy liike, jota haluan esim. pukeutumisella analysoida, ei teiltä ei löydy tällä hetkellä siveysvyötä.... -----> kuolema . ----> koska en harjoita kannibalismia.... planeettamme autioituu näin ja seurauksena on se, että etsit jatkuvasti uutta planeetta eräänlaista fiktiivistä kaukoputkea käyttäen. Miksi tuhoat planeettaamme? Saako tällaista seikkailu-urheiluakaan olla, jossa näemme sellaisia merkkituotteita jatkuvasti kuin Halti jne, jotka viittaavat muun muassa keuhkosairauksiin? Miksi kaukoputki ei kohdistu välillä keneenkään muuhun, ei kun sen voi ottaa refleksillä pois, niin se ei sen takia toimi. Eikö paljon helpompaa olisi lopettaa se ihmiskauppa? Miksi ottaa Lähi-Itä haltuunsa? Siis Lähi-Itähän on assosiaatio tai refleksi vai kuinka sen nyt ilmoittaisi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe