Piiskan saanti

Marika

Miten te saatte piiskaa ja miksi? Muuten vaan vai rangaistukseksi vai sekä että? Millä? Pidättekö piiskauksesta? Itse pidän kaikenlaisista välineistä ja haluan piiskaa muuten vaan ja välillä ihan rankaisumielessä kun olen ollut "tuhma".

15

5369

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaana-69

      Nuo "nyt mami/isi antaa tuhmalle lapselle piiskaa" tai "vaimo hakataan nöyräksi" -tyyliset leikit ei innosta. Epäilen kuitenkin olevani aika yksin tän mielipiteeni kanssa, vai... ?

      Kun muuten se piiskaus kyllä olis ok, mutta miksi niin monia kiehtoo noiden "tuhma tuhma tuhma" -hokemien ja kaikenmaailman mukarangaistusten ymppääminen siihen mukaan ? ? ? ? ?

    • että

      toisinaan ihan muuten vaan,mut myös se kuuluu leikkiin että on ollut "tuhma ja ansainnut"
      piiskaa käytetään mut myös kädellä läimäyttely toimii.

    • .....

      Sain viimeksi eilen henkaria persiille;)...kokeillaan kaikkia eri välineitä.
      Seksin yhteydessä ja ilmankin.

    • Mari

      Meillä piiskaa/vitsaa saa ja annetaan kahdesta syystä (ja tasapuolisesti kummallekin):

      - siksi, että se on kivaa
      - siksi, että rangaistus on tarpeen.

      Eroottinen piiskaus tapahtuu siten, että vitsan lisäksi peppua hierotaan, hyväillään, kiihotetaan jne. tapahtuman aikana.

      Rangaistus/koulutuspiiskaus taas yleensä on sellainen, että se ei koko aikaa tunnu hyvältä. Yleensä rangaistava on kiinni sidottuna pöytään, vatsa leväten pöydän päällä, nilkat ja kädet kiinni pöydän jaloissa. Sen jälkeen tulee vitsaa pyllylle - ja se sattuu ihan oikeasti. Yleensä rangaistava itse kertoo etukäteen, kuinka paljon häntä pitää kurittaa. Jos kyse on "ihan oikeasta" syystä rankaista - on siis tehty jotain, joka tuntuu pahalta, ja josta paras ulospääsy on rangaistuksen hyväksyminen, niin äärimmilleen vietynä meillä se on seuraavanlainen:

      1. Orgasmi rangaistavalle (itse tehtynä, toinen katsoo). Tämä sen takia, että itse piiskaus ei niin helposti kiihottaisi
      2. Sidotaan tiukasti kiinni. Tämä sen takia, että rangaistava voi keskittyä piiskaan eikä hänen tarvitse kiemurrella tms.
      3. Rangaistus. Alkaa aika kevyesti, jotta lämmitetään lihakset (ei saa piiskata kylmää lihasta!) Yleensä paras tulos saavutetaan kiristämällä tahtia ja antamalla viimeiset iskut hyvin nopeaan tahtiin.
      4. Jos kuritettava on pyytänyt ankaraa rangaistusta, piiskauksen pitää päättyä kyyneliin. Itkun alettua on syytä antaa vielä hetken aikaa iskuja nopeaan tahtiin.

      Meillä rangaistuksen jälkeen seuraa yleensä halaus, asioista sopiminen ja seksiä....

      Huom! Korostan, että tämä oli kuvaus tilanteesta, joita aina kumpikin haluaa - ja tosiaankin rangaistuksen täytäntöönpanosta, jota sitäkään ei koskaan tehdä silloin jos kumppani on liian vihainen tms.

      • Jossu

        Millä teillä annetaan piiskaa? Kiinostaisi myös joku esimerkkitapaus tuosta rangaistuksen antamisesta, jos haluat kertoa?


    • piiskaa vaimolle

      olemme vanhempi pari yli 40v piiskajutut olleet 2-3v,mm viikonloppuisin ehkä kerran kuukaudessa vaimo palaa lenkiltä pikkupiiskojen kanssa käy suihkussa ja menee sängylle joko kontalleen tai selälleen vain rintsikat yllä ja niistkin rinnat esillä,hyväilen hänen häpyä sormin mitään varottamatta hän nostaa polvet koukkuun ja silloin pitää aloittaa piiskaus pakaroille ja lopuksi hän levittää koukistetut jalat piiskaan pillun ja salamana hän tekee itse orkun loppuun

    • Anonyymi

      Olemme Ystävättäreni kanssa antaneet toisillemme noin 3vuotta vitsaa,remmiä Ja tuhmuus piiskauksia pukeutumme rinssikoihin sukkanauhaliiveihin,sukkiin pikku piiskaukset ovat kivoja remmiä sylissä.

      • Anonyymi

        Oi kun pääsis katsomaan🙂


      • Anonyymi

        Olemme Käyttäneet hiusharjaa muutaman kerran välillä eilen viimeksi sain hiusharjaa pitkänkaavan mukaan lopuksi nopeasti kyllä pakaroita kuumotti hyvä olo pyllyllävieläkin kivaa vaihtelua.


    • Minä olen vaan saanut piiskaa aikuisena ja vapaaehtoisesti!Minä haluan saada piiskaa mutta kyllä minä voin antaakin jos löydän nainen joka halua saada mutta se ei ole mitään minä koskaan fantasionut!minun fantasiat sisältä sitä että minä saan piiskaa!

    • Anonyymi

      Olen muutamia kertoja piiskannut vaimoani osana esileikkiä, pari kertaa remmillä ja pari kertaa kämmenellä.

      Sen lisäksi olen antanut remmiä tai kämmenläpsäisyjä pyllylle rangaistukseksi muutaman kerran. Kyse on silloin pikaisesti suoritetusta rangaistuksesta, ei seremoniallisesti lavastetusta sellaisesta. Rangaistusten syynä on ollut sopimaton käyttäytyminen, ei mikään kotiaskareiden laiminlyönti t.m.s.

    • Anonyymi

      Piiskaamista on harrastettu aina. Ensin kakarana piiskattiin, samoin vaimoa, sitten huvikseen silloin ja tällöin. Joskus nuorempana leikittiin, että annattiin oikea piiskarangaistus jostakin. Joskus annettiinkin ihan oikein jostakin tekosesta, puolin toisin. Se on jäänyt, mutta piiska on edelleen käytössä. Piiskattava nauttii ja piiskaaja tietää miten piiskataan. Piiskaaminen ei juuri koskaan liity välittömästi (muuhun) seksin harrastamiseen. Se on itsessään seksin harrastamista. Piiskana on yleensä rottinkikeppi tai luonnonrisu, joskus joku ruoska tai ratsastusraippa. Vaihtelun vuoksi ja joskus, että saavat entisen jäljet parantua.
      -Piiskatkaa toisianne!

      • Kumma että en löytä naista joka on vapaa ja halua saada eli anna 60 v mies piiskaa?Olen aika varakas että riittää jos asun täällä minun kansani ja leikkii minun kansani ja plus on jos haluat siivota vähän ja tehdä ruoka meille!


    • Anonyymi

      Vaimoni piiskaa minua nahkavyöllä ja ratsupiiskalla rangaistukseksi ja muuten vaan, koska Rouva nauttii piiskaamisestani. Tottelen käskyjä ja palvelen Rouvaa paremmin kun saan piiskaa säännöllisesti.

      • Anonyymi

        Minä olen kateellinen sinua!Minä haluaisin löytä samanlainen nainen!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2413
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1534
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      206
      745
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe