Minulla kasvaa Uuden-Seelannin pinaattia penkissä ja poimin siitä juuri ekan sadon. Sen maku on hyvin mieto minusta se on miedompi kuin se tavallinen matala pinaatti, jota kylvetään.
Sitten eräässä kirjassa luki, että pinaatti sisältää nitraattia ja oksaalihappoa ja se pitää ryöpätä ja vesi kaataa pois ennen pakastamista.
Mites teillä muilla oletteko ryöpänneet ennen ruuaksi valmistamista. Jotenkin tämän Seelannin pinaatin suhteen tulee kyllä lähinnä mieleen salaatti maustaan päätellen. Sanonpa että tuo Lollo-Rosso salaatti tuossa naapuri penkissä on paljon kitkerämmän makuista kuin Seelantilaiseni.
Voisiko olla ettei kaikki pinaatit sisältäisikään niin vaan niitä nitraateita ja oksaaleita, nimittäin raparperissa kyllä maistuu se oksaalihappo?
Onko pinaateilla eroja?
Kesähattu
0
212
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 313090
- 971644
- 1371517
Mira Luoti ja Julkkisselviytyjät 2017 - Ketä kuumottaa juuri nyt?
HS: Tässä ohjelmassa Mira Luoti kertoi kokeneensa seksuaalista väkivaltaa "PMMP-yhtyeen Mira Luoti kertoo Ylen uudessa421355- 901247
Törkeä eläinsuojelurikos Sonkajärvellä
Pohjois-Savossa Sonkajärvellä noin 40 kissaa ja reilut 10 koiraa on jouduttu lopettamaan kaltoinkohtelun vuoksi, kertoo261119- 541028
MESTARI SIVALTAA JÄLLEEN
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011436243.html Suomen ainoa Mestari lausuu tosiasiat Sannasta , Tuomiojasta ja hil231979Julkisuuden henkilön päiväin päätös
Sitä vaan, että kyllä nyt kaikki tietävät kuka oli Eemeli Peltola (kansanedustaja, joka päätti päivänsä eduskuntatalossa270971Jotkut ihmiset pelkäävät syöpää sairastavaa
On hauskaa, kun kertoo jollekin, että "minulla on syöpä". Jotkut käyttäytyvät kuin se olisi tarttuva tauti. Eivät uskall125960