Veikkauksen nettiarvat

vcvds

Onko kukaan voittanut suurempaa?. Kuka tätäkin hommaa valvoo?. Itse parin kuukauden aikana pelanut huvikseen joitain kymmeniä euroja netissä noita arpoja, ja suurin voitto 30€!.
Miten veikkaus jakaa arvoista nuo voitot, suhteessa kioskilta ostettu ja netissä pelattu, tietääkö kukaan?. Vai onko nettiarvat vaan kusetusta?.

49

15867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m3hukatti

      Mä törmäsin johonkin sivustoon missä oli tietoa noista netti-arvoista. Veikkauksella ole ainoat arvat netissä (eli ei ole suomalainen keksintö). Sen jälkeen kun tämän tajusin niin en ole pelannut kun Betssonin arpoja. Katsotaan jos vielä löydän jostain sen sivuston.

    • voittoja.

      Pitäisi semmoiset houkutukset kieltää. Normaalisti ostan arvan kerran tai kaksi vuodessa mutta nyt kun ne veikkauksen virtuaaliset arvat tulivat nettiin ostan aina muutaman kun teen viikon loton siellä. Kerran olen saman rahan voittanut takaisin mitä arpaan meni.

      • aslas

        Parin vuoden ajan olen silloin tällöin nettiarpoja ostellut, ehkä vähän turhankin paljon. Suurin voitto tainnut olla pari kertaa arvan hinnan verran eli ei juuri mitään. Satoja euroja on kuitenkin mennyt..

        Taitaa olla parempi kun ei niihin sorru enää.. =(


    • TeeAaa

      Aivan totaalista kusetusta ne arvat on. Varsinkin ne uudet esim. saunaan-arpa. "Taulukot vihjaavat että joka kolmannessa olisi voitto... Ja paskat! Ostin 11 putkeen, eikä yhdestäkään edes panostansa takaisin. Aivan paskoja rahan-imutus viritelmiä ovat. Todennäköisyydellä tai satunnaisuudella ei varmaankaan ole mitään tekemistä näitten kanssa. Kun on tietokoneella suunnitellut "arvat" kyseessä, niin tod. näk. ovat suunnitelleet ne viemään rahasi....

    • mikko353

      Ei kannata ostaa, ties vaikka panttaisivat voittoja. Mistä sen kukaan tietää. Kuitenkaan noista voita korkeintaan kun panoksen takaisin, kun olet jo monta kymmentä euroa laittanut.

    • Heippana

      Sauna-arpa on ärsyttävän koukuttava! edes 5 euroa en oo saanu ja pelannu lähes 100e. Omat tulee toki takas aika usein. Mutta miinuksella ollaan niin että persettä palelee.

      • Veikka ainoovoittaja

        Senkus pelaat jos ylimääräistä riittää hukattavaksi. Kyllä sitä jännitystä saa tai sitten ei, kun erittäin todennäköistä että tulevat arvat ei suuria voittoja anna. On se hyvää bisnestä Veikan kannalta. Veikka vois ottaa mutkin osingoille varmaa rahaa kuten lotto sun muut "onnenpelit"


      • Anonyymi

        Omien takaisin saanti on tappio


    • svfsvf

      Älkää ihmeessä pelatko noita arpoja.

    • Poliisi on ystävä

      Nettiarpoja valvoo Poliisihallituksen ase- ja arpajaishallinto-yksikkö.

      Teknisesti toteutus on itse asiassa sellainen, että arvat tulevat "puoliksi" Poliisihallituksen palvelimilta.

      Eli jos luotat suomalaiseen poliisiin niin voit luottaa myös noiden arpojen satunnaisuuteen.

      Palautusprosentti on kokonaan toinen juttu...

    • turhaanko pelasit?

      Osaakohan kukaan kertoa miten nämä arvat ovat teknisesti toteutettu. Esim. jos arvan päävoitto on 20000 euroa ja joku sattuu saamaan sen. Koska on taas mahdollista saada sama voitto uudelleen? Vai onko niin, ettei enää koskaan sama päävoitto voi tulla uudelleen. Turha enää pelata jos päävoitto on jo mennyt! Uusiutuvatko arvat koskaan?

      • Anonyymi

        Se on just näin
        Mainostetaan voittoa, joka on jo mennyt. Arpoja voidaan myydä miljoona ilman tietoa siitä onko mitään voittoa enää olemassa. Mitään tietoa siitä ei ole paljon arpoja myydään ilman tunnisteita netissä. Rahasampo. sama juttu raaputusarpojen kanssa. Hieno lisävero kansalaisille


    • dimangi

      Ite ostin yhen 50snt nettiarvan ja heti 10e. :).

    • Muistipeli

      Ite olen ostellut, Muistipeliarpoja, niin kyllä suurimmaksi osaksi, ei "läpimenneissä" , olisi ollut päävoitto. Kusetusta!

    • moukkas-tuuri

      Vähän toisenlainen tarina tällä kertaa, satuin nimittäin raaputtamaan siellä netissä kolme 5 euron arpaa... Kolme siksi, että koko elämäni kolmannella nettiarvalla veikkaustilille kilahti 1000e voitto! :)

      Moukan tuuria parhaimmillaan, eli kyllä siellä todellakin raha liikkuu.

    • jjjjj

      Veikkauksen nettiarvat toimivat voittojen suhteen kuten paperiset vastaavat. Jokaisella arvalla on sarjanumero ja niitä on listassa tiettymäärä (nämä tiedot näkyvät arvan tiedoissa) joista jokasen voi raaputtaa vain kerran ja edellä olikin jo mainittu, että satunnaisuus tulee Poliisihallituksen palvelimien kautta. Olettaisin, että arvoilla on myös paperisia vastaava myyntiaika, jonka jälkeen sarja uusitaan.

      Teoriassa siis mahdollista, että ensimmäiset pelaajat vievät kaikki päävoitot ja muille jää vain tyhjät käteen. Mutta samahan se on myös paperisissa, ei voi tietää. Nettiarpojen etu on se, että kaikki arvat on mahdollista saada. Sen sijaan paperisissa ei tiedä missä päin Suomea myyntitiskillä se voittava oikeastaan on, ja onko maantieteellisesti edes "mahdollista" sitä ostaa.

      • jaoiu

        Ei ole vielä isompien voittojen saaneita ilmoittautunut tänne.Kaiken se veikkaus kyl vie mitä sinne laitaa mut sehän on jokaisen oma asia.


    • eppäillä_soppii

      Jotain outoa niissä kuitenkin on. Kokeilin ilmaisen arvan, taisi olla jokin ristikkoarpa. Ostin sitten maksullisen ja kuinka ollakaan, täsmälleen sama arpa tuli kuin tämä ilmainen! Kaikki täsmäsi numeroita ym. myöten...

    • höynäytetty

      HUIJAUSTA KAIKKI VEIKKAUKSEN PELIT JA ARVAT,
      LOTTO TAITAA OLLA AINOA REHELLINEN PELI JA EUROPOTTI JA VIKING,, MUUT KUSETUSTA KENOA MYÖTEN,
      SAMOI ON RAYN PELIT TÄYTTÄ PASKAA, VOITOT MENEE RAYLLEITSELLEEN,, LUULISIN,

    • vitutusta2015

      Olen pelamut alusta asti KENOA ja mitää'n ei ole sen suurempaa koskaan tullut USEIN VETÄÄ VIERISET NUMEROT,, eikö ole kummaa???siis todella usein,,samoin lotto, ym veikkaiksien paska pelit ja samoin ARVAT NOKKAPOKKAKIN AINA TYHJÄT OLEN OSTELLUT KYMMENITTÄIN VIIKOISSA JA TYHJIÄ KAIKKI, kyllä vituttaa rahani hukkaan meno,, oma syy, mutta lankeaa aina VEIKKAUKSEN MAINONTAAN, missä luvataan isoja voittoja, SEMMONEN MAINONTA PITÄISI LAILLA KIELTÄÄ, on ihmisten harhaan johtamista,
      samoin nykyään RAYN omistaa valtio, ja sinne menee aina kaikki kympit mitkä laittaa niin kankkulan kaivoon, kusetusta,, luule että' ne rayn jacpotit menee RAYLLE itselleen, kusettavat että muka joku voittaa, paskan marjat voita,
      äläkää pelatko näitä,, häviätte rahanne,

    • Eekkioo

      Tuo 30 euroa arvasta on jo iso summa. Itsellä yleensä 1-2 euron voittoja, joskus kerran olen saanut 4-5euroakin. Tykkään pelata luontoarpoja,niissä tosin huonot voitot mutta raha menee luonnonsuojeluun, muuten ei voi mitenkään vaikuttaa että mihin pelatut rahat pistetään.

    • missävoitot

      Kusetusta - nämä veikkauksen pelit. Kokeilimme eri koneilla (5) samoja nettiarpoja ja tietyn systeemin mukaan laadittuja Keno pelejä, useamman kahden kuukauden ajan. Nettiarvoista ei takaisin tullut kuin 3% ja kenosta 5%.. Panoksena oli 300 euroa per pelaaja.
      Joten ihmetellä sopii -aivan täyttä kusetusta. Kuka valvoo, kuka kertoo milloin alkaa "uusi kierros" nettiarvoissa, miksi kenossa, aina viereist numerot??? ym.

    • Forever-Liers-CheatsFY

      Täyttä paskaa kaupasta/ kioskilta ostetut arvat.. Vaikea oikeasti uskoa että sieltä ketään koskaan voittanut.. Tuntuu kun meitä huijattaisiin ostamaan " houkutuksilla että joku sai taas ison potin "
      Nettiarvoilla kylläkin olen voittanut 10/30 e väliltä. Mutta paperiarvoista 1-2 e jote voi vittu! En saa mitään suuria potteja ikinä, ei voi ikinä niin hyvä tuuri käydä. Kävisikin niin saisi elämän paremmille raiteille.

    • Lelluriini

      Kerran 50eur ja siihen jäi. Rahat menee kankkulankaivoon...katsokaapa joskus netissä omilla veikkaussivullanne Vain voitot-valintaa ja järkyttävän huonot on palautukset eli voitot. Väkisin tulee huijausfiilis. Vaan itsehän sille houkutukselle annan periksi. Pitäisi kaikkien olla kuukausi veikkauslakossa, niin alkais näkyä myös veikkauksen tuloissa tää kohtelu! Potut pottuina :)

    • polkiju

      palautusprosentti on aika iso (pieniä voittoja paljon) mutta siis suurin voittoni on edelleen vain 5 e nettiarvasta

    • eskoeer

      veikkauksen parhaissakin myyntipaikka arvoissa on n.30% voittoja ja parhaissakin nettiarvoissa 50% voittoja....tyhjiä siis riittää

    • voittanut

      Kerran 500 euroa voitin kioskilta ostetusta arvasta. Piti ihan pankista mennä lunastamaan. En kyllä muista mikä se oli, semmonen missä piti saada 3 samaa rahasummaa.

    • Watuttaa

      Kaikki veikkauksen pelit on kusetusta!! Bingostakin aina samat nimimerkit voittaa!!

    • Lemmenjoenjeerä

      Veikkaus yli päätä jos pelais reilua peliä niin ilmottas arpojen kohdalla montako päävoittoa on vielä jaosss. Sen on aika v eemäistä ajaa jostain v jeerasta ostaa viikon tarvikkeet ja joka päivälle uus casino arpa. Veikkaus myy arvat ja jengi ostaa TYHYJÄÄ

    • Okkok

      Kerra voitin 100e mut sen jälkeen vain pikkuvoittoja

      • Muikkausonvelkku

        Niinpä....veikkauksen hyperpallo "arvassa" päävoitto oli lähellä...3 kpl valkoista palloa puuttui päävoitosta ja ne kolme oli saatavilla kunnes tuli "mystinen" yhteyskatko joka aloitti "arvan" alusta...ja ei tietenkään ollut lähelläkään saada ne 3 palloa.....


    • Kerraneläissään

      Kerran paperisesta ässästä pikkupoikana raaputin 3 kpl 75 000€ merkkejä mutta netissä ei ole onni suosinut.

    • LOLVALTIOVALVOO

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    • SoitauutisiinKokemastasi

      Onko vitun idiootit tullut mieleen, että niitä voittoja on hyvin harvassa arvassa tarkoituksella ja kaikki älylliset olennot tajuavat sen?

      Miksi helvetissä olet niin tajuton urpo, että jatkat arpojen ostamista, jos ne kerran ovat kusetusta? Ansaitsetkin menettää rahasi ,kun olet noin saatanan idiootti.

      Varmaan menet talvellakin ulos t-paidassa ja ihmettelet miksi on niin kylmä! LOL!!!!

      Kuinka olet vielä elossa tuolla älykkyysosamäärällä?

      Kysymys on retorinen.

    • Kurrepurre

      Hahh uskokoon ketä tahtoo ja pelatkoon viimeisen lanttinsa noihin arpoihin vähän sama juttu on useimmat noista rokotuksista mitä aina välillä toitotetaan että nyt tarviis ottaa sellainen ja sitten taas sellainen rokote : ) no joo ei siinä rokoteta kun rahallisesti niinkuin myös noissa ihan' kaikissa luonto yms...nälkäkeräys arvoissa juu mutta sitähän tämä maailma on vahvat ja fiksut popsii heikot ja hyväuskoiset. Ole ahkera ja kirkkaimman kruunun saat hahh hah hahh noin kusetettiin jo esivanhempiamme ja nytt materialisoitunutta nykyporukkaa arvoilla voitoilla sexillä' ei pidä mennä helppoon ei pidä.

    • Hannuhanhi777

      Ainoa oma kokemukseni on, että olen voittanut veikkauksen sauna arvasta 200e ja onnenrivistä 2500e. Ja tietty pikku summia rahat takas ja jne(pelaan siis paljon). Jos kerran vuoteen ostaa yhen arvan voi kyllä olettaa jo että ei tule voittoa, moukantuurilla ehkä.

      • Anonyymi

        Onnenrivistä minäkin voitin 200 000 euroa. Mutta ostin sen 2 ja puoli euroa maksavan arvan, niin niitäkin 40 peräklääin, niin tuli päävpitto. Joka päivä.ostan, pelaan myös totoa,vakiota,ja muita pelejä. En silti koe olevani peliaddikti, ja kun vielä juon alkoholiakin viikottain ,pitkiäkin pputkia välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnenrivistä minäkin voitin 200 000 euroa. Mutta ostin sen 2 ja puoli euroa maksavan arvan, niin niitäkin 40 peräklääin, niin tuli päävpitto. Joka päivä.ostan, pelaan myös totoa,vakiota,ja muita pelejä. En silti koe olevani peliaddikti, ja kun vielä juon alkoholiakin viikottain ,pitkiäkin pputkia välillä.

        🤣 kyllä kannattaa..


    • vatuttaa

      Taas lankesin. 21kpl 3 euron casino-nettiarpaa. Ei yhdessäkään voiton voittoa!

    • kikkeff4

      Pari vuotta sitten olin niin helvetin tyhmä, että pelasin noita veikkauksen nettiarpoja oikein urakalla. Olin varma että kun tarpeeksi kauan pelaa, niin pakko sieltä on joku iso voitto napsahtaa. Noh, isoin taisi olla muutama kymppi, ja rahaa meni arviolta pari tonnia.
      Sittemmin olen pelannut vain nettikasinoiden slotteja. Tyhmää sekin on, mutta niissä on sentään rutkasti paremmat voitot ja palautusprosentti kuin veikkauksen paskapeleissä.

    • Rahatonarpa

      Yks turha paska oon pelannu niitä 5vuotta eikä senttiäkää paskaa

    • OTempora

      500 e netistä ostetulla ässäarvalla!

    • Kukkomies

      Ei kannata ostaa kun noita 10€ paperi Casino arpoja mielestäni. Niistä voittanu kerran 200€ ja kaks kertaa 100€. Muut on aika turhia kun voitto mahkut nii pienet mielestäni. Vaikka joo 10€ on aika paljon jos sieltä ei tule mitää... Mut jos tulee se 100€ nii aika kova.

    • arvat.kusetusta

      Olipa netti- tai fyysinen arpa, ne suurimmat voittosummat on aina niissä ei-voittaneissa arvoissa... hyvä sitten mainostaa niitä suuria voittosummia, eihän niitä kukaan voita ikinä.
      Joskus olen joitain netti- tai fyysisiä arpoja ostanut, eikä mitään merkittäviä voittoja tullut koskaan. En osta niitä enää, panos-tuotos -suhde on heikko, eihän niillä voisi edes teoriassakaan voittaa kovin paljon. Kalliita kuitenkin ostaa.

      • aasien.kusetusta

        Suurten arpavoittojen toive on sama kuin aasi joka juoksee itseensä kiinnitetyn porkkanan perässä, ei ole mahdollista tavoittaa...


    • Anonyymi

      Veikkauksen peleissä nettiarvoissa ei voi voittaa isompia voittoja vaikka pelaisi vuorokaudessa tuhansia arpoja, esim ässä tai casinoa tai mitä tahansansa.

      Terv. Tiedän kaiken peleistä ja veikkauksesta kuinka ne tehdään ja järjestelmä jakaa.

      Jos ihmiset äänestäisivät vähentämällä pelaamista joukolla paljon niin veikkaukselle tulisi hätä ja johto saisi potkuja.

      • Anonyymi

        Sinä et näköjään tiedä mitään veikkauksesta, järjestelmistä, etkä voitoista. Ota lääkkeet ja mene nukkumaan.


    • Anonyymi

      Olen voittanut 1000e Onnen sanat arvalla ja 500e Joulukalentrriarvalla.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe