Eli missä voi olla vika, kun profiiliin kirjauduttaessa tulee tuo ilmoitus? Kyseessä Vista Professional ja toimialueen palvelimena on Server 2008. Siellä on jokaisella käyttäjällä samat määritykset profiileissa ja muilla toimii kaikki hyvin.
Kun tuo profiili kuitenkin ilmoituksesta huolimatta latautuu, niin profiili ei kuitenkaan ole muuttunut miksikään, vaan siellä on kaikki kuten käyttäjä on määritellytkin.
Kun tuo profiili kuitenkin ilmoituksesta huolimatta latautuu, niin profiili ei kuitenkaan ole muuttunut miksikään, vaan siellä on kaikki kuten käyttäjä on määritellytkin.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.