uimarannat ja matka kentältä keskustaan

hjydhjshy

lähtö olisi muutaman viikon päästä san migueliin ja hotellina vip executive.paljonko on matkaa kentältä hotellille(paljonko maksaa taksi?) ja onko saarella paikkoja missä snorklata ja uida?entä san miguelissa? Paljonko kannattaa maksaa delfiiniretkestä? Entä autonvuokrauksesta?

4

673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaa Ponta Delgadan lentokentältä VIP Executive -hotelliin on 6-7 kilometriä, mikä taittuu kehätietä pitkin normaalisti noin 10 minuutissa. Taksitaksa lentokentän ja kaupunkikeskustan hotellien välillä on kiinteä ja lienee tällä hetkellä luokkaa 7 euroa. Azorien takseissa ei ole mittareita, vaan maksu laskutetaan taulukon mukaan.

      VIP-hotellia lähinnä oleva uimapaikka on keskustan rannassa sijaitseva uimala, jonka vieressä on mahdollisuus uida meressä. Varsinaista rantaa siinä ei ole vaan pelkästään tilaisuus pulahtaa meriveteen. Meriveden lämpötila on tällä hetkellä 21 C ja nousussa. Ponta Delgadan keskustaa lähinnä oleva uimarannat, Praia das Milícias ja Praia do Pópulo, sijaitsevat keskustasta itään noin 6 km:n päässä. Niille kulkee busseja, mm. Lagoaan ja Vila Franca do Campoon menevät bussit ajavat läheltä ranta-aluetta. Taksimatka maksaa kuutisen euroa.

      Snorklaajia liikkuu Ponta Delgadan rantavesissäkin, mutta lajin harrastajat suosivat Calouraa ja Vila Franca do Campon edustalla sijaitsevaa kraatterisaarta (Ilhéu da Vila Franca do Campo). Luonnonkauniiseen Calouraan on Ponta Delgadan keskustasta matkaa noin 17 km, Vila Franca do Campoon noin 25 km.

      Valas- ja delfiinien safarien hintahaitari lienee melko kapea. Hinnat ovat olleet luokkaa 45-50 e. Delfiinien kanssa uimisesta saatetaan veloittaa enemmän.

      Autonvuokrauksen hinnat vaihtelevat. Budjetin voinee laskea 35 euron päivä vuokrasta ylöspäin.

      Kaikkia näitä kysymyksiä on tällä palstalla käsitelty aikaisemmin. Nämä viestiketjut löytyvät paitsi otsikoita selaamalla myös hakutoiminnolla Laaja haku. Kotisivuillani (Minun Azorini/Azorit/FAQ) on tietoa mm. autonvuokrauksesta, valas- ja delfiinisagareista ja uimarannoista.

      Calourasta ja Vila Franca do Camposta samoin kuin muista paikoista São Miguelilla on runsaasti videoita Youtubessa (www.youtube.com) ja Acorestubessa (www.acorestube.com), joista ne sopivilla hakusanoilla löytyvät. Tässä polku viestiin, jossa aiheesta annetaan vinkkejä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8217460

      • Fogo

        Pari viikkoa sitten taksi lentokentän ja hotellin välillä maksoi 10 euroa. Muiltakin oli peritty samaa hintaa, joten kymppi lienee tällä hetkellä se kiinteä hinta.


    • Hinta on 10 e matkalaukkuineen, vahvisti tuttu taksinkuljettajamme. Portugalin mantereella peritään lisähintaa laukuista taksamittarin näyttämän lukeman päälle. Minulla on pieni aavistus, että kyseessä on ns. "turistihinta", sillä en muista itseltämme koskaan vielä perityn 10 euroa laukkuineenkaan.

      Autonvuokraajaa ovat luonnollisesti lähellä kaikki São Miguelin uimarannat, joita on jota on jota kuinkin joka rantakylässä. Rannat on merkitty karttaan. Seuraavasta linkistä löytyvät sinisen lipun saaneet rannat: http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/sininen lippu tid:5550?perpage=25&term_keywords=sininen lippu

      • dkadkfjödkf

        kiitos kattavasta infosta!! auto on tarkoitus vuokrata ja ehkä jollekin delfiiniretkelle lähdetään myös! kuljetuksen otimme matkatoimistosta..samanhintainen ja edestakasin..innolla lomaa odotellessa:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe