Mitkä ovat Rakastuneen Leijonamiehen..

tunnusmerkkejä?

Olen itse Vaakanainen ja rakastunut Leijonamieheen, mutta kuten kysymyksestä jo voitte päätellä hän ei kerro tunteistaan sanallisesti siispä mistä sen sitten huomaa että hän Rakastaa minua??

8

6278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leijona itse

      Sanoisinpa ettei se leijona taida välittää sinusta, valitettavasti; yleensä leijona tuntee kovaa ja syvällä... ja kertoo aivan varmasti sen.

      • laavjuu

        Ja minä sanoisin että on hän minuun RAKASTUNUT en epäile sitä yhtään olisin vain halunnut tietää mitä kaikkea se saa käyttäytymisessä aikaan -->rakkaus siis. :)


      • jousimies nainen

        hei olen tutustunut leojonamieheen, mutta olen myös kuullut että he olisivat seikkailijoita/saalistajia. Poltanko vain näppini??


    • superkoira123

      naaras leijona, ja yleensä pidän piilossa tunteeni.

    • leijona naaras

      Minulla on ollut suhteita leijona miehiin. Parhaita rakastajia - ehdottomasti. Näet, että hän on rakastunut sinuun, jos hän huomioi sinut ja haluaa tavata usein. Leijona mies on niin ylpeä otus, että ei uskalla helposti kertoa tunteistaan, koska pelkää saavansa näpeilleen.

      Jos miehesi on syntynyt lähellä neitsyttä, ei tosiaankaan kerro tunteistaan ja vetäytyy muille maille aina välillä.

      • Tiedemann

        Olet ilmeisesti rakastellut kaikkien tähtimerkkien kanssa, koska voit sanoa, että leijonat ovat parhaita rakastajia. Ja ennenkä voit olla noin varma, sun on täytynyt rakastella vähintään 20 eri miehen kanssa kutakin eri merkkiä...ennenkä otoksesi on lähelläkään varmuutta.

        Oletko mahdollisesti yleinen nainen? Jos saan kysyä?


    • jaas...

      leijonat ovat kyllä yleensä avoimia ja keskustelevat asioista, miehet tosin ovat ehkä harvasanaisempia (kuten yleisesti miehisten piirteitten tyyliin), mutta näyttävät sen sitten ottamalla huomioon toista kaikella tavoin.

    • :)

      Olen vielä melko nuori sanomaan yhtään mitään, tai ainakin monen mielestä. Mutta silti useat sanovat että olen ikäistäni vanhemmalla tasolla, ainakin kahdella vuodella. Siitä huolimatta,että kuunnellaanko minua vai ei, haluan ilmaista mielipiteeni. Olen aika varma itsestäni,päättäväinen ja haluan johtaa eri asioita. Pidän kehuvista kommenteista ja haluan olla jotakin paljon enemmän. Kuten voitte jo varmaa kuvitella, olen siis nuori oinas jolla on elämä vielä täysin edessä. Sen verran mitä minulla on leijonamiehistä kokemusta..... Olen seurustellut kahdesti leijonamiehenkanssa. Ensimmäisellä kerralla oli selvää että hän on kiinnostunut minusta. Hän teki sen oikein selväksi,olemalla normaalia kiinnostuneempi asioistani ja nimen omaan halusi tavata usein,selityksenä ekoilla kerroilla oli : "Olisihan se kiva tavata useemmin,ihan vain ystävinä,tiedäthän?". loppujen lopuksi hän kertoi avoimesti tunteensa, enkä ollut väärässä.
      Toisella kertaa leijonamies ei näyttänytkään tunteitaan. Mutta myönsi seurustelu suhteen alussa olleensa jo pitkään kiinnostunut ja nautti siintä jos jäimme kahden, ulkopuolelle muusta porukasta ja sai vain jutella kanssani. ei sitä huomannut että hän on kiinnostunut, sen vain otti niin että; tässä sitä puhutaan niitä näitä, ihan normaali juttuja. miten siintä muka sitten pitäisi huomata jos hän käyttäytyy niinkuin yleensä? Ja miten asia selvisi minulle,siis että hän on kiinnostunut? reippaasti ja rohkeasti kysymällä, tykkään otaa riskejä oli vastaus mikä vain. kolmas vaihtoehto ei koskaa ole ainakaan tunnustanut tunteita minua kohtaan, muttei myöskään vuoden sisällä keheenkään muuhunkaan. Tämä tapaus on todellakin hankala. Käyttäytyy koko ajan normaalisti ja on ystävällinen kaikille, ei myöskään kehtaa kiältäytyä mistään. Joten minun mielestäni se riippuu ihan ihmisestä eikä merkistä että minkä lainen on ja miten ilmaisee tunteensa. eli en osaa sanoa, mutta voihan sitä aina suoraan tai kaartelemallakin kysyä:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe