Mun mielipide täst kaikest. !

noniin noniin.

eli aluks mäkin hieman "en pitänyt pikku geestä " enkä pidä vieläkään "!!! en tod..

mut rupesin miettii ite et millast olis olla jätkä ite, emmä tiiä kaikki vaan dissaa ja heittaa sitä. niin mäki. mut en enää sillee..
mun mielest jokaisen pitäs kuunnella sitä musaa mitä haluu ja niitä artistei mitä haluu. !"

mäkään ! en pidä siit sen taakii , ku se on niin ylimielinen ja kokoajan minä minä minä-- !

no kattoo vaik jotain raimssii.jossain buusterin haastattelus ja geetä. ni raimssi , siis on sillee rento , nauraa , on vaan oma ittensä. mut pikku gee on sillee, niin kattoo vaan eteenpäin , ja puhuu et -- kun mä meen mikin taa- ni oon siel vaan pelkkä henkka. minä minä minä

7

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä~

      Tykkää mitä tykkää,mut antaa sen tehä sitä omaa juttuaan,jos et tykkää,nii et.Mut mun mielestä se on yhtä naurettavaa,et Pikku G:tä haukutaan homoksi ja muuksi,vaan sen takii et sen biisit ei iske joihinkin tyyppeihin.
      Ite en tykkää,mutta antaa sen tehä sitä mitä haluaa,vaikka ei just sua mielyttäiskään.Ja monet jätkät dissaa sitä vaan siks,et niitten muijafrendit juoksee sen keikoilla hulluina,ja nykyään aletaan kiusaamaan sitä tyyppiä,joka uskaltaa sanoa oman mielipiteensä esim."Mun mielestä se on ihan hyvä".Musamauan perusteella ei pitäis ketään tuomita,ja kai se G:kin nyt jotain osaa kun sen levytyssopimuksenkin sai..
      Itse oon kyl sitä mieltä,et siitä on tehty liikaa tuote,kun huomattiin et sen levyt myy hyvin.Ja välillä naurattaa,kun jotkut 10-15 vuotiaat tytöt tulee vastaan ja hehkuttaa,miten ne diggaa hoppii ihan kybällä,ja ainoo mitä ne tietää et on ees olemassa oleva räppäri on G.
      Mut tää oli mun mielipide ja jokaisella saa olla omansa.Mutta miettikää vähän kun alatte homotella et mitä se kyseinen sana oikeesti tarkottaa,sekä homo ja huonoräppäri on kaks eri asiaa.
      Niinkuin seremoniamestarikin sen sanoi..
      "Yleensä kun kattoo porukoita,on ihme jos ei heti nää,et arvostelijoita löytyy mut ei tekijää".

      P.S. Ja siitä et onks Henkka semmonen itserakas ja ylimielinen,niin kannattaa eka ottaa selvää,ja sit vasta puhuu,sillä vaikka se tekiskin huonoo räppii,niin ihmisenä se voi olla ihan hyvä tyyppi.Ettehän te edes tunne häntä..Joten miten jotkut voivat ylimieliseksi haukkua,ehkä se vain vaikuttaa sellaselta vaikkei välttämättä ole..

      • mie vaa

        mä oon ottanu, tai ottanu ja ottanu, mut olin sen keikalla joskus ja satuttii pääsee kamujen kaa keikkadösää ja sille nii siä tyyppi vaa leveilee rahoillaa... ja sit ku se alko lääppii mun varattua frendii ja frendi sano älä nii tyyppi ei enää tyylii puhunu mitää... se sen dj:ki on vissii vähän kypsä sen leveilyy, mut sillä onkin järkee päässä..


      • Mystique
        mie vaa kirjoitti:

        mä oon ottanu, tai ottanu ja ottanu, mut olin sen keikalla joskus ja satuttii pääsee kamujen kaa keikkadösää ja sille nii siä tyyppi vaa leveilee rahoillaa... ja sit ku se alko lääppii mun varattua frendii ja frendi sano älä nii tyyppi ei enää tyylii puhunu mitää... se sen dj:ki on vissii vähän kypsä sen leveilyy, mut sillä onkin järkee päässä..

        No onpa se poika kyllä aikamoinen.. Itse lähinnä nauran koko pikku g:lle. Onhan se oikeesti hyvä et lapsilla on just omaa räppiä, mut siihen se sit jääkin. Onneks monet muutkin on sitä mieltä, että ei pikku g laulaa osaa, kunhan höpöttelee ja heiluu.. Hyvä laulutaito on asia jota tuleekin arvostaa, se on lahja, mutta kyllä suututtaa jos pikku g:stä sanotaan "hitto et se osaa laulaa!" HMM.. No joo, enpä tiedä mitä höpöttelen, lähinnä vaan mietin.. Ja tuskinpa se poika mitää ihmeellisiä rahoja tossa iässä käärii.. I don't think so. Ja uskon, että se ei pysy julkisuudessa, pari vuotta ja that's it, se on tavallinen pulliainen taas, tai no, onhan se sitä nytkin....


    • ArchHereticAngelo

      on se kyllä näin että ei sitä pidä homoksi ja ruskean reiän ritariks nimittelemään jos ei musa iske (ite tiedän että ei moneen esim. meikäläisen extreme-hardcore-trash-speed-blac-death-örnö-in-tö-alametsä-metalli iske), mutta kyllä sitä saa itsekeskeistä tyyppiä dissa minkä kerkee. Kato silloin voi vielä toivoa että sen tyypin ego putoaa alas (P.g:n kohalla tosin ei varmaan enään mahollista).

      Down with the pissheads!

      • ^daa^

        Mä olin viime helmikuussa Pikku G:een keikalla
        ja olin ihan fiiliksissä vaikken hemmosta erityisesti pidäkkään.Sen musa on ihan ok,mut musta sitä ei pidä haukkuu sen perusteella et sen levyt myy hyvin ja sil on paljo rahaa.Kuin moni suomalainen 16v nuori on pysytyny samaan?
        On ehkä totta et valta on noussu sen päähän ja muuttunu keltaseks, mut silti se keikkailee viel eikä jää varhaiseläkkeelle.Se tykkää siit mitä se tekee siks se jatkaa. En tiiä onkse itse rakas,mut ei se siltä vaikutta, kun se halas mua
        siel keikalla. Jos pikku g on leso ajatelkaa mitä ne muut räppärit on?mitähän rahastusta seki Royal Family chatti oli?
        Tiiän vaan et Yor 123:sella on kans noussu päähän kun se sanoo telkuss et "Blin, Bling vitun köyhät"
        Ni et miettikää sitä.


    • Räyhä

      Raha nostattaa kellä vaan kusta päähän mutta olen kyllä törmännyt muutamaan itseäni reilusti rikkaanpaan tyyppiin jotka ei leuhki yhtään rahoilla. Pikku G:tä en lähtisi homoksi haukkumaan mutta lahjattomaksi kyllä.
      Olen kuullut paljon juttua että Pikku G tosiaan on ylimielinen vaikka eihän pikkutytöt suostu uskomaan kun se on tällä hetkellä niitten idoli.

      Raimssi on ehkä oma itsensä koska hän ei ole mikään rikas ja raimssi ei ole myynyt koska ei ole pikku tyttöjen mieleen tarpeeksi söpö...

    • anskukka

      "no kattoo vaik jotain raimssii.jossain buusterin haastattelus ja geetä. ni raimssi , siis on sillee rento , nauraa , on vaan oma ittensä. mut pikku gee on sillee, niin kattoo vaan eteenpäin , ja puhuu et -- kun mä meen mikin taa- ni oon siel vaan pelkkä henkka. minä minä minä"

      Hassua, mutta mä oon saanu vähän erilaisen kuvan...mun mielestä pikkug on niistä se joka on enemmän oma ittensä, siitä näkee et sitä jännittää (ketä ei jännittäis) mut silti se pystyy oleen suht normaali eikä esitä mitään. Mitäs jos se vaan on luonteeltaan vähän hiljasempi ja ujompi kun vaikka se raimssi. Ei sitä välttämättä tarvitse tulkita ylimielisyydeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2669
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      231
      2531
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1253
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe