Amsterdamissa

Ulla, Janne ja Mira

Jatkoa edellisiin tarinoihimme:

Mira:

Ullan mukaantulo piristi seksielämäämme Jannen kanssa. Uskalsimme puhua toisillemme haluistamme ja monipuolistimme kaikkea seksiin liittyvää. Olimme sopineet Ullan ja Jannen kanssa, että seksiä sai harrastaa kahdestaankin, jos kolmannelle ilmoitettiin etukäteen. En itse ole yllättävä kyllä mustasukkainen, mutta järjestelyllä haluttiin turvata piilevien tunteiden mukaantulon aiheuttamat konfliktit. Janne oli päässyt naimaan Ullan kanssa kahdesti ja minäkin olin alkanut tuntea seksuaalista vetoa Ullan kaltaisiin naisiin.

”Mä pyysin Ullaa mukaan sinne meidän Amsterdamin reissulle. Sopiiko se sulle?”, Janne kysyi eräänä iltana. Ajatus tuntui minusta loistavalta. ”Lupasiko Ulla tulla?”, kysyin. ”Siitä voi tulla aika villi reissu…”. Amsterdam oli melko vapaamielisen kaupungin maineessa, joten se voisi antaa hyviä virikkeitä seksileikkeihin. Aloin heti suunnittelemaan mielessäni matkaa ja fantasioimaan meistä kolmesta.

Ulla sai työvuorot vastaamaan pidennettyä viikonloppulomaa ja suostui ilomielin mukaamme. Hoidimme huonevaraukset sähköpostitse ja muuttamalla omaa huonettamme saimme varattua kaksi huonetta samasta kerroksesta. Varmistimme vielä, että ainakin toisessa huoneessa olisi parivuode. Janneakin tuntui selkeästi jännittävän tuleva loma. Jätimme rakastelut kotona väliin pari viikkoa ennen lähtöä, jotta selibaatti toisi mukaan lisäpotkua. Kiusoittelimme toisiamme harva se päivä pienillä vihjauksilla tulevasta. Kyselin Jannelta rivoimmista haaveista, joita hän halusi toteuttaa. Hän puolestaan ajatteli ääneen arvelujaan Ullan tulevista alusasuvalikoimista. En voinut olla ajattelematta Ullaa hemaisevassa korsetissa ja hänen kiihkeää suutelemista joka puolelle kehoa…

Lähtöpäivä tuli ja olimme sopineet noutavamme Ullan hänen kotoaan matkalla lentokentälle. Hänellä oli iso matkalaukullinen tavaraa, vaikka kyse olikin vain pidennetystä viikonlopusta. ”Täytyyhän aktiivisella naisella olla harrastusvälineetkin mukana”, Ulla vitsaili vihjailevasti. Saimme kolme vierekkäistä penkkiä lentokoneesta ja Ullan ja minun vitsit kääntyivät heti ”kymppikerhoon” liittymisestä. Eipä taida monikaan onnistua siinä haaveessa näin pienissä koneissa vessajonon kasvaessa ulkopuolella. Jannen katse harhaili melko usein Ullan polviin, jotka näkyivät puolipituisen hameen alta. Hän ottikin kohta päällystakkinsa syliin, ikään kuin peitoksi. Nostin käsinojan välistämme ylös ja kokeilin vaivihkaa hänen etumustaan. Kalu pullotti kovana vasemmassa lahkeessa. Viestitin katseellani Ullalle, Jannen toiselle puolelle, löydöstäni. Ullaa hymyilytti ja hän kumartui kuiskaamaan korvaani: ”Meillä on monta päivää aikaa hoitaa tuo asia kuntoon”.

Lento laskeutui varhain aamupäivällä ja jatkoimme junalla Amsterdamin rautatieasemalle, jonne saavuimme jo hyvissä ajoin. Etsimme oikean raitiovaunun ja löysimme hotellinkin melko vaivatta. Se oli melko pieni ja käytävät ahtaat kotimaisen mittapuun mukaan. Saimme vastakkaiset huoneet; kerroksessa ei edes ollut montaa huonetta. Sovimme purkavamme laukut ja tapaavamme hotellin aulassa. Janne purki tavaransa ennätysajassa ja lähti alas etsimään paikallisia karttoja ja esitteitä. Meikkailin kevyesti ja vaihdoin asuni hieman rohkeampaan. Koputin Ullan ovelle, koska arvelin hänen olevan vielä huoneessaan, kuten olikin. Ulla oli vaihtanut puseronsa kaula-aukoltaan antoisampaan ja purki vielä viimeisiä vaatteitaan kaappeihin. Valikoima oli melko kattava, kuten olin ounastellutkin. Hyllyn reunan yli roikkui useita erivärisiä sukkanauhan lukkoja, korkokenkiä oli varmaan puolenkymmentä eri väreissä. ”Mä olenkin jo melko valmis. Käytäisiinkö ensin kevyt kierros keskustassa ennen iltaa?”, Ulla kysyi. ”Sopii mulle. Jannenkin on varmaan vielä odotettava kiltisti”, vastasin ja annoin vihjaavan hymyn.

jatkuu...

8

6466

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ulla, Janne ja Mira

   Janne toimi suunnistajanamme ja nousimme raitiovaunusta keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa. Sää oli loistava ja kiertelimme katsellen kanavamaisemia ja paikallista arkkitehtuuria. Coffee-shopit muistuttivat olemassaolollaan paikan vapaamielisyydestä. Janne johdatteli meitä pitkin kävelykatuja ja päädyimme paikalliselle ilokadulle. Kanavan molemmin puolin rakennusten alaikkunoissa vähäpukeiset naiset mainostivat itseään. Kello ei ollut paljoa, joten kysyjiä ja tarjoajia ei ollut montakaan. Aloimme kaikki päästä tunnelmaan. Kaikki kolme ajattelivat varmasti seksiä ja hotellille pääsyä. Pysähdyimme juomaan lasilliset aurinkoisella terassilla. Ulla aloitti puheet: ”No, ei kai me illalla lähdetä mihinkään? Voitaisiin pysyä ihan vaan hotellissa neljän seinän sisällä”. ”Mun mielestä olisi kiva suunnitella jotain kivaa jo etukäteen”, ehdotin. Janne mietti hetken ja repi esitteen kulmasta kolme samanlaista paperilappua. Hän kirjoitti niihin meidän nimemme ja sanoi: ”Mulla olisi yksi leikki. Ottakaa yksi lappu ja lukekaa siitä nimi”. Otin lapun ja siinä oli Jannen nimi. ”Tehdäänkö niin näin yhteisen loman kunniaksi, että jokainen menee vuorollaan tuohon nurkan takana olevaan liikkeeseen ja ostaa sieltä lahjan kyseiselle henkilölle yhteisiä hetkiä varten”. En ollut aivan varma, mutta pystyin olettamaan, että nurkan takana oli seksikauppa. ”Okei! Kuullostaa mukavan jännittävältä”, Ulla sanoi hetken mietittyään. Tilasimme toiset ja aloimme käymään vuorotellen kaupassa. Janne lähti ensin ja palasi kymmenen minuutin kuluttua. Olin jo mielessäni päätellyt, että jos minä ostan Jannelle, Ullan on ostettava minulle ja Jannen Ullalle. Lähdin seuraavana ja päädyin suurimpaan seksivälineliikkeeseen, missä olin koskaan käynyt. Kaupassa oli useita satoja neliöitä kahdessa kerroksessa. Yllättävintä oli se, että oviaukko oli kuin tavaratalossa ja ihmiset asioivat liikkeessä luontevasti. Suomessa vastaaviin liikkeisiin ei näe sisälle ja ovesta sisään meno tehdään jotenkin häpeillen. Kiertelin kerrokset läpi ja yritin keksiä sopivaa lahjaa ja samalla arvailla muiden valintoja. Valitsin Jannelle vadelman makuista hierontaöljyä ja keltaiset miesten stringit. No, oikeammin kyse oli pelkistä housuina käytettävistä naruista. Ainoastaan penis ja kivekset pujotettaisiin muotoiltuihin kangaspusseihin. Peniksen pää luultavasti näkyisi erektiossa avonaisesta aukosta ja varsi olisi paljastettavissa avaamalla kolme vetoketjua, aivan kuin banaania kuoriessa. Palattuani pöytään, Ulla ja Janne olivat tilanneet vielä shotit, jotka kumosimme yhteisesti ennen Ullan kauppareissua. Hän kosketti mennessään olkapäätäni hellästi ja iski silmää. Ulla palasi yllättävän nopeasti, ilmeisesti hän oli ehtinyt miettiä lahjaideansa valmiiksi.

   Hotellille päästyämme olimme jo sen verran innoissamme, että sovimme laittautumisen saavan kestää korkeintaan puoli tuntia. Kävin suihkussa ja aloin pukeutua seksikkäästi. Janne oli jo valmis ja raivasi tilaa sänkyyn. Arvelin Ullan valitsevan jälleen tyylinsä mukaisesti ja päätin minäkin laittautua punamustaan sukkanauhavyöllä varustettuun settiin. Sukkina oli sileäsuiset mustat kärki- ja kantavahvikkeilla. Ullalla venähti muutaman minuutin pitkäksi ja koputus oveen ilahdutti molempia. Janne avasi oven nopeasti ja Ulla livahti sisään satiinisessa aamutakissa vilkaisten samalla näkikö kukaan hänen asunsa. Hänellä oli tutut punaiset korkokengät ja aamutakin alta paljastui mustat saumasukat. Meikki oli melko voimakas, etenkin huulipunaa oli riittävästi. Hiuksensa hän oli sitonut nutturalle. ”Wau Mira! Mehän ollaan melkein sävy sävyyn”, Ulla sanoi ja hivuttautui takistaan viettelevästi. Hänellä oli vintage-tyyppinen, punainen setti lantioliivillä, push-up-liivit tuomassa upeita rintoja vielä paremmin esiin ja todella upeat, kiiltävät saumasukat. ”No, milloinkas meidän pukki antaa luvan avata lahjat?”, kysyin. ”Avataan ne vuorotellen. Vedetään pitkää tikkua aloittajasta, sopiiko?”, Janne ehdotti. ”Sopii hyvin, tää on niin mukava leikki, että nautitaan nyt pitkän kaavan mukaan”, Ulla hehkutti. Tikkuja ei löytynyt, mutta improvisoimme arvonnan ja saimme järjestykseksi: Minä, sitten Janne ja viimeisenä Ulla.

   jatkuu...

   • Ulla, Janne ja Mira

    Hain muovipussin ja ojensin sen Jannelle. Kun sisältö selvisi, Janne vaikutti hieman helpottuneelta. Hän siirtyi kylpyhuoneeseen vaihtamaan kalukukkaron jalkoihinsa. Kuten pystyimme arvaamaankin kyrpä tapitti palatessa pystyssä ja vetoketjujen saumat toivat mieleen banaanin varren. Terska pilkisti kalukukkaron päästä punaisena kuin jättimäinen vadelma. Istuin sängyn laidalla Ullan siirryttyä nojatuoliin seuraamaan toimintaa aitiopaikalta. Janne tuli eteeni tarjoamaan kaluaan kosketteluilleni. Hivelin hänen lanteitaan ja pakaroitaan ja heilutin kyrpää puolelta toiselle nykimällä stringien naruista. Kukaan ei sanonut sanaakaan, mutta kaikki seurasivat toimintaa tiiviisti. Ulla kurkottautui tuolista lumoutuneena. Otin kyrvän varresta kiinni ja avasin vetoketjut hitaasti kuin banaania kuoriessa. Janne huokasi kuuluvasti ja sulki silmänsä ottaessani kiinni paljaasta kyrvän varresta. Avasin hierontaöljypurkin ja kaadoin sitä reilun lorauksen pitkin vartta. Jannella alkoi olla suuri työ pysyä jaloillaan runkatessani häntä. Otin lopulta suuni avuksi ja nuoleskelin vadelmanmakuista öljyä kyrvän varrelta. Jannen voihke voimistui, ilmeisesti hän alkoi vähät välittää käytävään kuuluvasta metelistä. En uskonut hänen kestävän pitkäänkään. Mikäli edellisistä satseista oli kaksi viikkoa, pääsisin päätökseen melko pian. Avasin suuni ja ujutin terskan suuhuni. Pidin vartta paikallaan käsilläni ja runkkasin kyrpää suullani. Ulla hiveli kiihottuneena rintojaan ja häpyään ja katseli silmä kovana tapahtumaa. Janne mylvi jo kovaa ja yritti vetää kyrpää suustani. En anna tulla kovinkaan mielelläni suuhun, mutta tilanteen kiihottavuus sai minut tekemään poikkeuksen. Otin kaksin käsin kiinni hänen pakaroista ja estin hänen liikkumisensa. Janne oivalsi tässä vaiheessa, että hän saisi päättää suuhuni. Ensimmäinen spermaryöppy täytti suuni kokonaan ja osa pursui huulillenikin. Janne karjui estottomasti ja jännitti vartaloaan orgasmin kourissa. Tilanteen hiljennyttyä kävin sylkemässä vessassa suuni tyhjäksi, pesin hampaani huolellisen purskuttelun jälkeen ja korjailin huulipunani. Ulla kehui äskeistä kiihottavimmaksi näkemäkseen suihinotoksi. Janne siirtyi vuorostaan suihkuun ja peseytyi nopeasti ilmeisen raukeana.

    jatkuu...


   • Ulla, Janne ja Mira
    Ulla, Janne ja Mira kirjoitti:

    Hain muovipussin ja ojensin sen Jannelle. Kun sisältö selvisi, Janne vaikutti hieman helpottuneelta. Hän siirtyi kylpyhuoneeseen vaihtamaan kalukukkaron jalkoihinsa. Kuten pystyimme arvaamaankin kyrpä tapitti palatessa pystyssä ja vetoketjujen saumat toivat mieleen banaanin varren. Terska pilkisti kalukukkaron päästä punaisena kuin jättimäinen vadelma. Istuin sängyn laidalla Ullan siirryttyä nojatuoliin seuraamaan toimintaa aitiopaikalta. Janne tuli eteeni tarjoamaan kaluaan kosketteluilleni. Hivelin hänen lanteitaan ja pakaroitaan ja heilutin kyrpää puolelta toiselle nykimällä stringien naruista. Kukaan ei sanonut sanaakaan, mutta kaikki seurasivat toimintaa tiiviisti. Ulla kurkottautui tuolista lumoutuneena. Otin kyrvän varresta kiinni ja avasin vetoketjut hitaasti kuin banaania kuoriessa. Janne huokasi kuuluvasti ja sulki silmänsä ottaessani kiinni paljaasta kyrvän varresta. Avasin hierontaöljypurkin ja kaadoin sitä reilun lorauksen pitkin vartta. Jannella alkoi olla suuri työ pysyä jaloillaan runkatessani häntä. Otin lopulta suuni avuksi ja nuoleskelin vadelmanmakuista öljyä kyrvän varrelta. Jannen voihke voimistui, ilmeisesti hän alkoi vähät välittää käytävään kuuluvasta metelistä. En uskonut hänen kestävän pitkäänkään. Mikäli edellisistä satseista oli kaksi viikkoa, pääsisin päätökseen melko pian. Avasin suuni ja ujutin terskan suuhuni. Pidin vartta paikallaan käsilläni ja runkkasin kyrpää suullani. Ulla hiveli kiihottuneena rintojaan ja häpyään ja katseli silmä kovana tapahtumaa. Janne mylvi jo kovaa ja yritti vetää kyrpää suustani. En anna tulla kovinkaan mielelläni suuhun, mutta tilanteen kiihottavuus sai minut tekemään poikkeuksen. Otin kaksin käsin kiinni hänen pakaroista ja estin hänen liikkumisensa. Janne oivalsi tässä vaiheessa, että hän saisi päättää suuhuni. Ensimmäinen spermaryöppy täytti suuni kokonaan ja osa pursui huulillenikin. Janne karjui estottomasti ja jännitti vartaloaan orgasmin kourissa. Tilanteen hiljennyttyä kävin sylkemässä vessassa suuni tyhjäksi, pesin hampaani huolellisen purskuttelun jälkeen ja korjailin huulipunani. Ulla kehui äskeistä kiihottavimmaksi näkemäkseen suihinotoksi. Janne siirtyi vuorostaan suihkuun ja peseytyi nopeasti ilmeisen raukeana.

    jatkuu...

    Hetken odoteltuamme Ulla halusi jatkaa leikkejä. ”Milloinkas minä saan lahjan?”, hän kysyi. Janne kävi hakemassa oman, mustan muovipussinsa. Ullan vetäessä sisällön näkyviin, olimme hänen kanssaan molemmat hetken ymmällämme. Luulin aluksi kyseessä olevan piiskan, mutta sitten oivalsin välineen olevan musta, hevosen häntää muistuttavalla tupsulla varustettu anustappi. Ullakin oli vähän häkeltynyt ja taisi punastuakin. ”Sä olet tuhmempi kuin mä kuvittelinkaan”, hän sanoi lopulta. ”Aina parempi. Annapas kun mä vähän mietin…”. Kiihotuin jo ajatuksestakin nähdä Ulla pyllistelemässä tuo väline peräpäässään. ”Janne kyllä yllätti minutkin”, sanoin Ullalle. ”Ei kai tämä mene liian pervoksi?. Voidaan me peruakin…”, lisäsin toivoessani silti tapahtumien jatkuvan. ”Eiei, en minä sitä tässä mieti. Mä käväisen tuolla omassa huoneessani, jooko”, Ulla sanoi, puki kylpytakin takaisin päälleen ja livahti ulos meidän avainkortti mukanaan. Hänellä meni tuskaisen jännittävä varttitunti ja palatessaan hän jäi seisomaan suljetun oven eteen. ”Kävin vähän vaihtamassa vaatetta. Saadaan varusteet sävy sävyyn…”. Hän avasi kylpytakkinsa vyönauhan ja levitti liepeet hitaasti ja kiusoitellen. Näky jätti minut aivan sanattomaksi. Hänellä oli mustasta, kiiltävästä, jostain pvc:n tapaisesta materiaalista tehdyt alusvaatteet. Mustat kiiltävät, ehkä viisituumaiset korkokengät, hoikkaa vyötäröä korostava vyötäröliivi ja neljänneskuppiset rintaliivit. Nännit olivat jo valmiiksi aivan kovana. Pikkuhousuja hänellä ei ollut johon arvasin jo syynkin. Ulla seisoi hetken ihailtavana, toinen polvi viehkeästi koukussa kuin missikandidaatilla. Kääntyessään hieman kyljittäin, havaitsimme Jannen kanssa pyllystä törröttävän polviin ulottuvan hevosenhännän. ”Olisiko tällaiselle tammalle kesyttäjää?”. Emme kumpikaan saaneet sanaa suustamme. Näky oli jotain uskomatonta. Ulla oli luonnostaan sekoitus kauneutta ja sopusuhtaisuutta. Hänen vaaleat hiuksensa ja enkelinkasvot iloisine silmineen antavat useimmille hänestä kiltin ja siveän vaikutelman. Tuo asu toi hetkessä esiin sen, että meillä kaikilla on myös salaisuutemme… ”Noo? Olisiko jotain isomunaista orhia hyppäämään selkään ja nussimaan kunnolla?”. ”Löy-tyy!”, Janne sanoi innoissaan. Ulla kaivoi lattialle kolahtaneen aamutakin taskusta pehmustetut, vaaleanpunaiset käsiraudat. Janne ja Ulla olivat jo tutustuneet niihin aikaisemmin ja nyt näkisin minäkin niiden käyttöä. ”Ai, sä taidat haluta taas rajua panoa”, Janne sanoi ja tarkisti avaimien sopivuuden. Huoneessa ei ollut mitään mihin kiinnittää kädet raudoilla, joten Janne tyytyi kahlitsemaan Ullan ranteet ainoastaan eteen. Janne istui sängyn laidalle ja alkoi runkata kaluaan mahtipontisesti odottaen. Ulla laskeutui polvilleen lattialle ja konttasi vaivalloisesti Jannen luo. Tupsu heilahteli puolelta toiselle. ”Jouduitko käyttämään rasvaa, vai laitoitko kuivana?”, Janne kysyi. ”Mmm…se oli aika iso, laitoin liukuvoidetta”, Ulla kehräsi. Ojensin hierontaöljyn ja Janne kaatoi sitä kullin varteen. Ulla nousi runkkaamaan kalua ja otti lopulta sen suuhunsa. Mä todella toivoin Jannen kestävän pitkään, jotta ehtisin nauttia riittävästi näkemästäni. En ollut aikaisemmin nähnyt pvc-asuja luonnossa ja yllätyksekseni ne näyttivät todella kiihottavilta Ullan yllä. Hän tarjosi näkymää sukkanauhoihin reunustetusta pyllystään minulle. Pyllyreikään upotettu tupsullinen sauva näytti todella upealta. Hivelin sitä hiljaa ja Ulla ynisi joka kerralla, kun tappi kääntyi hänen suolessaan. ”Nouse! Käy tähän sängyn laidalle!”, Janne komensi. Ulla totteli. Hänelle olisi ollut vaikeaa käydä selälleen, joten asento oli jälleen tuo sama, erittäin nautinnollinen. Ulla upotti päänsä tyynyihin ja notkisti selkäänsä, jotta pillu tulisi paremmin esille. Janne käväisi kylppärissä toilettilaukullaan. ”Löytyi yksi Black Jack. Tarviihan mun pukeutua daamin mukaisesti”, hän hehkutti ja rullasi mustan jätesäkin värisen kondomin kullinsa päälle. Janne levitti Ullan sääriä, jotta pääsi nuolemaan takakautta häpyhuulia. Samalla hän nosti tupsun Ullan alaselälle ja väänteli anustappia. Voin vain kuvitella, kuinka hyvältä se mahtoi tuntua. Olin itse aivan märkä ja pujottanut sormeni hyväilemään klitoristani. Ulla kiljui kiihtyvällä tahdilla ja hiljeni, kun Janne nousi seisomaan ohjaamaan terskaansa pillunsuulle. Hän otti Ullan lantiosta kiinni huolellisesti kuin kiihdytysajaja ratista suoran alussa. Ulla jäi hiljalleen odottamaan, nyt kyynärpäille nousseena. Raudat ranteissa ja asento kuvastivat täydellistä antautumista nussittavaksi. Hänen rintansa näyttivät herkullisemmilta kuin koskaan aikaisemmin roikkuessaan valtoimenaan mustista pvc-kupeista. Eka työntö meni taatusti pohjaan asti ja Ulla kiljahti. Janne alkoi tikuttamaan Ullaa kiihtyvällä tahdilla kuin höyryveturi. Meno oli kuin hyvässä pornoelokuvassa. Janne ja Ulla komentelivat toisaan karkeilla termeillä. Falsettikiljahdukset ja Jannen ärinä kuuluivat varmasti pitkälle. Suihinottoni auttoi varmaan asiaa. Janne kesti varmaan viitisen minuuttia.


   • Ulla, Janne ja Mira
    Ulla, Janne ja Mira kirjoitti:

    Hetken odoteltuamme Ulla halusi jatkaa leikkejä. ”Milloinkas minä saan lahjan?”, hän kysyi. Janne kävi hakemassa oman, mustan muovipussinsa. Ullan vetäessä sisällön näkyviin, olimme hänen kanssaan molemmat hetken ymmällämme. Luulin aluksi kyseessä olevan piiskan, mutta sitten oivalsin välineen olevan musta, hevosen häntää muistuttavalla tupsulla varustettu anustappi. Ullakin oli vähän häkeltynyt ja taisi punastuakin. ”Sä olet tuhmempi kuin mä kuvittelinkaan”, hän sanoi lopulta. ”Aina parempi. Annapas kun mä vähän mietin…”. Kiihotuin jo ajatuksestakin nähdä Ulla pyllistelemässä tuo väline peräpäässään. ”Janne kyllä yllätti minutkin”, sanoin Ullalle. ”Ei kai tämä mene liian pervoksi?. Voidaan me peruakin…”, lisäsin toivoessani silti tapahtumien jatkuvan. ”Eiei, en minä sitä tässä mieti. Mä käväisen tuolla omassa huoneessani, jooko”, Ulla sanoi, puki kylpytakin takaisin päälleen ja livahti ulos meidän avainkortti mukanaan. Hänellä meni tuskaisen jännittävä varttitunti ja palatessaan hän jäi seisomaan suljetun oven eteen. ”Kävin vähän vaihtamassa vaatetta. Saadaan varusteet sävy sävyyn…”. Hän avasi kylpytakkinsa vyönauhan ja levitti liepeet hitaasti ja kiusoitellen. Näky jätti minut aivan sanattomaksi. Hänellä oli mustasta, kiiltävästä, jostain pvc:n tapaisesta materiaalista tehdyt alusvaatteet. Mustat kiiltävät, ehkä viisituumaiset korkokengät, hoikkaa vyötäröä korostava vyötäröliivi ja neljänneskuppiset rintaliivit. Nännit olivat jo valmiiksi aivan kovana. Pikkuhousuja hänellä ei ollut johon arvasin jo syynkin. Ulla seisoi hetken ihailtavana, toinen polvi viehkeästi koukussa kuin missikandidaatilla. Kääntyessään hieman kyljittäin, havaitsimme Jannen kanssa pyllystä törröttävän polviin ulottuvan hevosenhännän. ”Olisiko tällaiselle tammalle kesyttäjää?”. Emme kumpikaan saaneet sanaa suustamme. Näky oli jotain uskomatonta. Ulla oli luonnostaan sekoitus kauneutta ja sopusuhtaisuutta. Hänen vaaleat hiuksensa ja enkelinkasvot iloisine silmineen antavat useimmille hänestä kiltin ja siveän vaikutelman. Tuo asu toi hetkessä esiin sen, että meillä kaikilla on myös salaisuutemme… ”Noo? Olisiko jotain isomunaista orhia hyppäämään selkään ja nussimaan kunnolla?”. ”Löy-tyy!”, Janne sanoi innoissaan. Ulla kaivoi lattialle kolahtaneen aamutakin taskusta pehmustetut, vaaleanpunaiset käsiraudat. Janne ja Ulla olivat jo tutustuneet niihin aikaisemmin ja nyt näkisin minäkin niiden käyttöä. ”Ai, sä taidat haluta taas rajua panoa”, Janne sanoi ja tarkisti avaimien sopivuuden. Huoneessa ei ollut mitään mihin kiinnittää kädet raudoilla, joten Janne tyytyi kahlitsemaan Ullan ranteet ainoastaan eteen. Janne istui sängyn laidalle ja alkoi runkata kaluaan mahtipontisesti odottaen. Ulla laskeutui polvilleen lattialle ja konttasi vaivalloisesti Jannen luo. Tupsu heilahteli puolelta toiselle. ”Jouduitko käyttämään rasvaa, vai laitoitko kuivana?”, Janne kysyi. ”Mmm…se oli aika iso, laitoin liukuvoidetta”, Ulla kehräsi. Ojensin hierontaöljyn ja Janne kaatoi sitä kullin varteen. Ulla nousi runkkaamaan kalua ja otti lopulta sen suuhunsa. Mä todella toivoin Jannen kestävän pitkään, jotta ehtisin nauttia riittävästi näkemästäni. En ollut aikaisemmin nähnyt pvc-asuja luonnossa ja yllätyksekseni ne näyttivät todella kiihottavilta Ullan yllä. Hän tarjosi näkymää sukkanauhoihin reunustetusta pyllystään minulle. Pyllyreikään upotettu tupsullinen sauva näytti todella upealta. Hivelin sitä hiljaa ja Ulla ynisi joka kerralla, kun tappi kääntyi hänen suolessaan. ”Nouse! Käy tähän sängyn laidalle!”, Janne komensi. Ulla totteli. Hänelle olisi ollut vaikeaa käydä selälleen, joten asento oli jälleen tuo sama, erittäin nautinnollinen. Ulla upotti päänsä tyynyihin ja notkisti selkäänsä, jotta pillu tulisi paremmin esille. Janne käväisi kylppärissä toilettilaukullaan. ”Löytyi yksi Black Jack. Tarviihan mun pukeutua daamin mukaisesti”, hän hehkutti ja rullasi mustan jätesäkin värisen kondomin kullinsa päälle. Janne levitti Ullan sääriä, jotta pääsi nuolemaan takakautta häpyhuulia. Samalla hän nosti tupsun Ullan alaselälle ja väänteli anustappia. Voin vain kuvitella, kuinka hyvältä se mahtoi tuntua. Olin itse aivan märkä ja pujottanut sormeni hyväilemään klitoristani. Ulla kiljui kiihtyvällä tahdilla ja hiljeni, kun Janne nousi seisomaan ohjaamaan terskaansa pillunsuulle. Hän otti Ullan lantiosta kiinni huolellisesti kuin kiihdytysajaja ratista suoran alussa. Ulla jäi hiljalleen odottamaan, nyt kyynärpäille nousseena. Raudat ranteissa ja asento kuvastivat täydellistä antautumista nussittavaksi. Hänen rintansa näyttivät herkullisemmilta kuin koskaan aikaisemmin roikkuessaan valtoimenaan mustista pvc-kupeista. Eka työntö meni taatusti pohjaan asti ja Ulla kiljahti. Janne alkoi tikuttamaan Ullaa kiihtyvällä tahdilla kuin höyryveturi. Meno oli kuin hyvässä pornoelokuvassa. Janne ja Ulla komentelivat toisaan karkeilla termeillä. Falsettikiljahdukset ja Jannen ärinä kuuluivat varmasti pitkälle. Suihinottoni auttoi varmaan asiaa. Janne kesti varmaan viitisen minuuttia.

    Molemmat alkoivat olla melko hikisiä nopeatahtisesta nussimisesta. Lopulta Janne otti kiinni häntätupsusta ja alkoi värisyttämään tapilla Ullan peräaukkoa. Ulla jäykistyi kaarelle ja huusi suoraa huutoa. Jannekin antoi itselleen luvan tulla ja mylvi orgasmiaan. Olin aivan kuumissani kiihotuksesta heidän lopettaessaan hikisinä. Ullan poskilla ja kaulalla helotti kaunis puna.

    Olin nyt meistä ainoa, joka ei ollut saanut orgasmia. Janne ja Ulla vuorottelivat ahtaaseen kylpyhuoneeseen siistiytymään. ”Sä olit tosi upea äsken”, sanoin Ullalle, joka lekotteli sängyllä voipuneena. ”Mä voisin mennä tuonne omaankin kylppäriin. Voisitko sä tulla auttamaan mua vähän?”, Ulla pyysi. En tiennyt, mistä auttamisesta oli kyse, mutta ymmärsin äänensävystä, että kannatti myöntyä. Hihkaisin suihkussa läträävälle Jannelle, että menisimme Ullan huoneeseen ja tulisimme jonkin ajan päästä. Puimme kylpytakit, tarkastimme nopeasti, että käytävällä ei ollut ketään ja livahdimme Ullan huoneeseen. Sillä aikaa kun hän kävi suihkussa, tutkin salaa päällisin puolin vaatekaappia. Puolet vaatteista oli pelkästään erilaisia seksikkäitä alusasuja. ”Ajattelin laittaa nyörikorsetin ja mä tarviin siinä vähän kiristysapua”, Ulla huikkasi kylppäristä. Otin päällimmäisenä olevan, pinkkimustan korsetin. Se näytti mittatilaustuotteelta. ”Todella kaunis. Voisitko sä joskus opastaa tällaisen hankinnassa?”, huusin takaisin. ”Totta kai. Säkö et ole koskaan käyttänyt?”, Ulla sanoi tullessaan kylppäristä pyyhe ympärillään. Keskustelimme muokkaavista korseteista ja Ulla kertoi kokemuksistaan. Hänellä ongelma oli takaa nyöritettävissä malleissa, koska asui yksin. Ulla opasti miten nauhat kiristettäisiin ja solmittaisiin. Hän vei pyyhkeensä kuivumaan ja tuli alastomana pukemaan korsettia. Se ulottui ainoastaan rintojen alle ja korosti Ullan ylävartalon kaaria ihanasti. Kiristelin nyörejä Ullan ohjeiden mukaisesti ja sain homman päätökseen. Ulla teki vielä viimeisiä korjauksia peilin edessä ja tarkasti lopputulosta. Hiivin hänen taakseen ja painauduin selkää vasten. Pidin kiinni hänestä ja hivelin korsettia hivuttaen käsiäni kohti kiinteitä rintoja. Ulla oli juonessa mukana ja nosti kätensä ylös niskan taakse antaen vapauden tehdä mitä vaan. Metalliluiden kohoumat vaatteen ulkopuolella ja Ullan hoikan vartalon kartiomaisuus kiihottivat. Hivelin hänen rintojaan hyvin kevyin kosketuksin. Nännit alkoivat reagoida ja kurtistuivat suuriksi rusinoiksi. ”Se sun lahja on tuolla teidän huoneessa odottamassa, mutta mä voisin tehdä sitä ennen sulle jotain kivaa…”, Ulla kuiskasi kääntyessään suutelemaan minua. Hän poimi rintani ja nosti ne näkyviin rintaliivien päälle, jotta pääsisi suukottelemaan niitä. Hieroimme rintojamme hetken vastakkain ja siirryimme sängylle. Ulla kaatoi minut hellästi selälleen ja koukisti jalkojani saadakseen stringini vedettyä pyllyni alta. Pikkarit olivat edelleen osittain jalassani ja hän piti polviani ylhäällä aloittaessaan intiimialueideni hyväilyn suullaan. Tunsin huulet pakaroillani, josta ne siirtyivät vuorotellen puolelta toiselle kohti reisieni yläosaa. Ulla tuntui heti paljon hellemmältä kuin Janne, jonka suuseksiä ei sitäkään pidä vähätellä. Keskityin nauttimaan ja annoin tyynyn Ullalle pyllyni alle laitettavaksi. Kiihotuin todella helposti aiempien tapahtumien vielä pyöriessä mielessäni. Vihdoinkin hän otti kielensä avukseen. Se vaelteli reisieni välissä tutkimassa erogeenisimpia alueitani. Seksi naisen kanssa oli minulle melko uutta, mutta annoin nyt mennä sen enempää tulevaisuutta ajattelematta. Ulla lähestyi paljasta pilluani ja hipaisi varovasti klitoristani. Se vaikutti kuin hetkellinen sähköisku ja tiesin, että tulisin kohta nopeasti. Kieli kiusoitteli edelleen häpyhuulillani ja välillä Ulla suuteli niitä koko suullaan. ”Älä lopeta, älä lopeta!”, voihkin. Ulla jatkoi koko suullaan ja antoi häpyhuulilleni mahtavan kielisuudelman työntäen kielensä syvälle pilluuni. Tämä kiihdytti minua entisestään. Ulla jatkoi tätä kunnes veti pikkarini kokonaan jalastani ja levitti ne sivuille. Suu levittyi klitorikseni ympärille ja jäin odottamaan tulevaa. Pehmeä kieli alkoi lipoa herkkunappulaani ja nyt en pystynyt enää olemaan hiljaa. Kiihkoni nousi todella nopeasti ja olisin halunnut sen pysyvän ylhäällä pidempäänkin. Ulla tiesi mitä teki ja jatkoi kielihoitoaan yhtäkkisistä huudoistani välittämättä. Orgasmini tuli voimakkaana. Silmissä musteni ja korvissa tykytti. Lepäsimme hetken ja jatkoimme valmistautumista.


   • Ulla, Janne ja Mira
    Ulla, Janne ja Mira kirjoitti:

    Molemmat alkoivat olla melko hikisiä nopeatahtisesta nussimisesta. Lopulta Janne otti kiinni häntätupsusta ja alkoi värisyttämään tapilla Ullan peräaukkoa. Ulla jäykistyi kaarelle ja huusi suoraa huutoa. Jannekin antoi itselleen luvan tulla ja mylvi orgasmiaan. Olin aivan kuumissani kiihotuksesta heidän lopettaessaan hikisinä. Ullan poskilla ja kaulalla helotti kaunis puna.

    Olin nyt meistä ainoa, joka ei ollut saanut orgasmia. Janne ja Ulla vuorottelivat ahtaaseen kylpyhuoneeseen siistiytymään. ”Sä olit tosi upea äsken”, sanoin Ullalle, joka lekotteli sängyllä voipuneena. ”Mä voisin mennä tuonne omaankin kylppäriin. Voisitko sä tulla auttamaan mua vähän?”, Ulla pyysi. En tiennyt, mistä auttamisesta oli kyse, mutta ymmärsin äänensävystä, että kannatti myöntyä. Hihkaisin suihkussa läträävälle Jannelle, että menisimme Ullan huoneeseen ja tulisimme jonkin ajan päästä. Puimme kylpytakit, tarkastimme nopeasti, että käytävällä ei ollut ketään ja livahdimme Ullan huoneeseen. Sillä aikaa kun hän kävi suihkussa, tutkin salaa päällisin puolin vaatekaappia. Puolet vaatteista oli pelkästään erilaisia seksikkäitä alusasuja. ”Ajattelin laittaa nyörikorsetin ja mä tarviin siinä vähän kiristysapua”, Ulla huikkasi kylppäristä. Otin päällimmäisenä olevan, pinkkimustan korsetin. Se näytti mittatilaustuotteelta. ”Todella kaunis. Voisitko sä joskus opastaa tällaisen hankinnassa?”, huusin takaisin. ”Totta kai. Säkö et ole koskaan käyttänyt?”, Ulla sanoi tullessaan kylppäristä pyyhe ympärillään. Keskustelimme muokkaavista korseteista ja Ulla kertoi kokemuksistaan. Hänellä ongelma oli takaa nyöritettävissä malleissa, koska asui yksin. Ulla opasti miten nauhat kiristettäisiin ja solmittaisiin. Hän vei pyyhkeensä kuivumaan ja tuli alastomana pukemaan korsettia. Se ulottui ainoastaan rintojen alle ja korosti Ullan ylävartalon kaaria ihanasti. Kiristelin nyörejä Ullan ohjeiden mukaisesti ja sain homman päätökseen. Ulla teki vielä viimeisiä korjauksia peilin edessä ja tarkasti lopputulosta. Hiivin hänen taakseen ja painauduin selkää vasten. Pidin kiinni hänestä ja hivelin korsettia hivuttaen käsiäni kohti kiinteitä rintoja. Ulla oli juonessa mukana ja nosti kätensä ylös niskan taakse antaen vapauden tehdä mitä vaan. Metalliluiden kohoumat vaatteen ulkopuolella ja Ullan hoikan vartalon kartiomaisuus kiihottivat. Hivelin hänen rintojaan hyvin kevyin kosketuksin. Nännit alkoivat reagoida ja kurtistuivat suuriksi rusinoiksi. ”Se sun lahja on tuolla teidän huoneessa odottamassa, mutta mä voisin tehdä sitä ennen sulle jotain kivaa…”, Ulla kuiskasi kääntyessään suutelemaan minua. Hän poimi rintani ja nosti ne näkyviin rintaliivien päälle, jotta pääsisi suukottelemaan niitä. Hieroimme rintojamme hetken vastakkain ja siirryimme sängylle. Ulla kaatoi minut hellästi selälleen ja koukisti jalkojani saadakseen stringini vedettyä pyllyni alta. Pikkarit olivat edelleen osittain jalassani ja hän piti polviani ylhäällä aloittaessaan intiimialueideni hyväilyn suullaan. Tunsin huulet pakaroillani, josta ne siirtyivät vuorotellen puolelta toiselle kohti reisieni yläosaa. Ulla tuntui heti paljon hellemmältä kuin Janne, jonka suuseksiä ei sitäkään pidä vähätellä. Keskityin nauttimaan ja annoin tyynyn Ullalle pyllyni alle laitettavaksi. Kiihotuin todella helposti aiempien tapahtumien vielä pyöriessä mielessäni. Vihdoinkin hän otti kielensä avukseen. Se vaelteli reisieni välissä tutkimassa erogeenisimpia alueitani. Seksi naisen kanssa oli minulle melko uutta, mutta annoin nyt mennä sen enempää tulevaisuutta ajattelematta. Ulla lähestyi paljasta pilluani ja hipaisi varovasti klitoristani. Se vaikutti kuin hetkellinen sähköisku ja tiesin, että tulisin kohta nopeasti. Kieli kiusoitteli edelleen häpyhuulillani ja välillä Ulla suuteli niitä koko suullaan. ”Älä lopeta, älä lopeta!”, voihkin. Ulla jatkoi koko suullaan ja antoi häpyhuulilleni mahtavan kielisuudelman työntäen kielensä syvälle pilluuni. Tämä kiihdytti minua entisestään. Ulla jatkoi tätä kunnes veti pikkarini kokonaan jalastani ja levitti ne sivuille. Suu levittyi klitorikseni ympärille ja jäin odottamaan tulevaa. Pehmeä kieli alkoi lipoa herkkunappulaani ja nyt en pystynyt enää olemaan hiljaa. Kiihkoni nousi todella nopeasti ja olisin halunnut sen pysyvän ylhäällä pidempäänkin. Ulla tiesi mitä teki ja jatkoi kielihoitoaan yhtäkkisistä huudoistani välittämättä. Orgasmini tuli voimakkaana. Silmissä musteni ja korvissa tykytti. Lepäsimme hetken ja jatkoimme valmistautumista.

    Ulla puki pinkit balconette-malliset rintaliivit ja otti avaamattoman paketin koristeellisia nylonsukkia, joita kertoi säästäneensä erikoistilaisuuksiin. Ne olivatkin säästämisen arvoisia. Harvoin näkee niin kauniita ja seksikkäitä sukansuita. Vaikutelma korostui vielä, kun Ulla osasi pukea ne erittäin seksikkäin liikkein säärtään ojennellen. Autoin häntä vielä kiristämään sukkanauhat oikeaan mittaan, jotta ne kiristyisivät kauniisti kumarrellessa. ”Käydäänko katsomassa, mitä olet saanut tänään lahjaksi?”, Ulla sanoi ja lähdimme kylpytakeissa meidän huoneeseemme. Jätimme molemmat tarkoituksella äskeisen rakastelumme jälkipuinnit tuonnemmaksi. En varmaan olisi osannutkaan keskustella asiasta ihan heti.

    Janne oli ehtinyt ottaa torkut sessiomme aikana. Hän huomasi heti, että minulla ei enää ollut pikkuhousuja ja hymyili nostellen kulmiaan. ”Oliko kivaa?”. Vastasimme ainoastaan hymyilemällä takaisin. Ullan upean asukokonaisuuden Janne huomioi vielä huolellisemmin. ”Mirakin on hankkimassa oikeaa korsettia, joten sullakin on sitten edessä nyöritysten opettelu”, Ulla tokaisi. Riitti siinä asussa huomioitavaakin. Katselin lähes kadehtien Ullan vartaloa, jonka hoikka vyötärö oli kiristetty entistä tiukemmalle, jolloin lantion kauniit kaaret tulivat paremmin esiin. Toisaalta uhkeat rinnatkin saivat näin enemmän huomiota, etenkin kun ne tuntuivat pursuavan rintaliivien kupeista. Sukat korostivat säärien ja reisien siroutta ja pituutta. Kehuimme Jannen kanssa molemmat näkemäämme. ”No Mira, panisitko jos olisit mies?”, Ulla kysyi minulta. ”Varmasti, sä näytät todella tyrmäävältä”, vastasin. Ulla antoi mustan muovipussinsa ja ymmärsin nyt äskeisen kysymyksen paremmin. Pussissa oli strap-on, eli remmeillä lantioon kiinnitettävä tekopenis. En ollut nähnyt vastaavaa laitetta kuin pornolehdissä ja joillain satunnaisilla nettisivuilla. Dildo oli melko pitkä ja paksuudeltaan varmaan normaalikokoa. Janne alkoi heti valpastua ja innostua tulevasta. Sovittelin remmejä lantiolleni ja sain ne kutakuinkin paikalleen. Ulla tuli taakseni ja hiveli vartaloani, etenkin rintoja hellästi. ”Annetaan Jannelle ensin kunnon show. Hän saa osallistua sitten myöhemmin, jos kuntoa vielä löytyy”, Ulla kuiskasi Jannenkin kuullen. Viimeinen maininta ”jos” oli selkeästi leikkiä, koska boksereissa näkyi jo seisovan kyrvän pullistuma. Käännyimme suutelemaan pitkää ja kosteaa kielisuudelmaa ja hieroimme toistemme rintoja liivien läpi. Siirryimme sängylle ja jatkoimme nyt polvillamme vastatusten toistemme ihailua. Hyväilin kovia nännejäni ja hivutin toisen käteni remmien alle hieromaan klitorista. Ulla laski rintsikoiden olkaimet sivulle ja rullasi kuppien reunapitsiä alemmas paljastaen kovettuneet nänninsä. Hänkin alkoi hyväillä jalkoväliään ja väisteli yrityksiäni nuolla rintoja. Pääsin aina juuri ja juuri lipaisemaan, kun hän jo käänsi toista rintaansa näytille. Avasin liivieni hakaset ja päästin suuret munkkini valloilleen. Olin jo täysin tilanteen vietävissä, enkä edes muistanut Jannen läsnäoloa. Kaappasin Ullan syleilyyn ja hieroimme tissejämme vastakkain samalla suudellen himokkaasti. Tunsin hänen heikon huokailunsa, jonka täytyi olla aitoa kiihkoa. Kokeilin Ullan pillua, se oli täysin valmis liukkautensa puolesta. Ohjasin hänet hellästi selälleen sänkyyn, mutta hän kääntyikin aluksi kontalleen. Tunne oli melko vieras ja kiinnostava, kun asetuin polvilleni Ullan taakse ja ohjasin sojottavaa tekokyrpää naisen jalkoväliin. Olin käyttänyt naidessa hieman eri lihaksia, joten kaikki tuntui todella uudelta. Ulla nautti hitaista ja herkistä työnnöistäni ja voihki rytmikkäästi mukana. Jatkoimme nylkytystä, kunnes hän pysähtyi, kääntyi selälleen asettaen tyynyn pyllynsä alle. Tämä asento sopi minulle paremmin. Asetuin kontalleni Ullan päälle, hänen ohjatessa dildon pilluunsa. Hän pystyi nyt hieromaan päällään roikkuvia tissejäni kiihottavasti. Jatkoin nussimista ja aloin onnistumaan paremmin, mikäli Ullan huokailut olivat mittarina. ”Haluaako Janne tulla mukaan?”, Ulla huohotti. Janne loikkasi hetkessä selkääni ja työnsi kyrpänsä pilluuni takaapäin. Liikkumiseni vaikeutui huomattavasti, kun minua kiskottiin lantiosta kahteen suuntaan; Janne työnnellessään takaapäin ja Ulla hinkatessaan itseään lantiolle kiinnitettyyn tekopenikseen. Sain melkoista kyytiä Jannen aloittaessa loppurynnistyksen ja Ullan leipoessa rintojani. Kaiken juuri kokemani jälkeen pystyin rentoutumaan ja eläytymään sessioon täydellisesti. Kun Janne teki sitten ilmeisen bravuurinsa, eli työnsi pikkurillin peppuuni värisytellen, tulin lähes saman tien huutaen falsetissa. Janne aikoi ilmeisesti jatkaa päästämällä siemensyöksyt sisääni, mutta muistutin Ullan olevan vielä ilman. Poistuin strap-onin kanssa heidän välistään ja jäin seuraamaan loppuhuipentumaa. Ulla nosti jalkansa Jannen olkapäille ja kurkottautui ohjaamaan kyrpää sisäänsä.


   • Ulla, Janne ja Mira
    Ulla, Janne ja Mira kirjoitti:

    Ulla puki pinkit balconette-malliset rintaliivit ja otti avaamattoman paketin koristeellisia nylonsukkia, joita kertoi säästäneensä erikoistilaisuuksiin. Ne olivatkin säästämisen arvoisia. Harvoin näkee niin kauniita ja seksikkäitä sukansuita. Vaikutelma korostui vielä, kun Ulla osasi pukea ne erittäin seksikkäin liikkein säärtään ojennellen. Autoin häntä vielä kiristämään sukkanauhat oikeaan mittaan, jotta ne kiristyisivät kauniisti kumarrellessa. ”Käydäänko katsomassa, mitä olet saanut tänään lahjaksi?”, Ulla sanoi ja lähdimme kylpytakeissa meidän huoneeseemme. Jätimme molemmat tarkoituksella äskeisen rakastelumme jälkipuinnit tuonnemmaksi. En varmaan olisi osannutkaan keskustella asiasta ihan heti.

    Janne oli ehtinyt ottaa torkut sessiomme aikana. Hän huomasi heti, että minulla ei enää ollut pikkuhousuja ja hymyili nostellen kulmiaan. ”Oliko kivaa?”. Vastasimme ainoastaan hymyilemällä takaisin. Ullan upean asukokonaisuuden Janne huomioi vielä huolellisemmin. ”Mirakin on hankkimassa oikeaa korsettia, joten sullakin on sitten edessä nyöritysten opettelu”, Ulla tokaisi. Riitti siinä asussa huomioitavaakin. Katselin lähes kadehtien Ullan vartaloa, jonka hoikka vyötärö oli kiristetty entistä tiukemmalle, jolloin lantion kauniit kaaret tulivat paremmin esiin. Toisaalta uhkeat rinnatkin saivat näin enemmän huomiota, etenkin kun ne tuntuivat pursuavan rintaliivien kupeista. Sukat korostivat säärien ja reisien siroutta ja pituutta. Kehuimme Jannen kanssa molemmat näkemäämme. ”No Mira, panisitko jos olisit mies?”, Ulla kysyi minulta. ”Varmasti, sä näytät todella tyrmäävältä”, vastasin. Ulla antoi mustan muovipussinsa ja ymmärsin nyt äskeisen kysymyksen paremmin. Pussissa oli strap-on, eli remmeillä lantioon kiinnitettävä tekopenis. En ollut nähnyt vastaavaa laitetta kuin pornolehdissä ja joillain satunnaisilla nettisivuilla. Dildo oli melko pitkä ja paksuudeltaan varmaan normaalikokoa. Janne alkoi heti valpastua ja innostua tulevasta. Sovittelin remmejä lantiolleni ja sain ne kutakuinkin paikalleen. Ulla tuli taakseni ja hiveli vartaloani, etenkin rintoja hellästi. ”Annetaan Jannelle ensin kunnon show. Hän saa osallistua sitten myöhemmin, jos kuntoa vielä löytyy”, Ulla kuiskasi Jannenkin kuullen. Viimeinen maininta ”jos” oli selkeästi leikkiä, koska boksereissa näkyi jo seisovan kyrvän pullistuma. Käännyimme suutelemaan pitkää ja kosteaa kielisuudelmaa ja hieroimme toistemme rintoja liivien läpi. Siirryimme sängylle ja jatkoimme nyt polvillamme vastatusten toistemme ihailua. Hyväilin kovia nännejäni ja hivutin toisen käteni remmien alle hieromaan klitorista. Ulla laski rintsikoiden olkaimet sivulle ja rullasi kuppien reunapitsiä alemmas paljastaen kovettuneet nänninsä. Hänkin alkoi hyväillä jalkoväliään ja väisteli yrityksiäni nuolla rintoja. Pääsin aina juuri ja juuri lipaisemaan, kun hän jo käänsi toista rintaansa näytille. Avasin liivieni hakaset ja päästin suuret munkkini valloilleen. Olin jo täysin tilanteen vietävissä, enkä edes muistanut Jannen läsnäoloa. Kaappasin Ullan syleilyyn ja hieroimme tissejämme vastakkain samalla suudellen himokkaasti. Tunsin hänen heikon huokailunsa, jonka täytyi olla aitoa kiihkoa. Kokeilin Ullan pillua, se oli täysin valmis liukkautensa puolesta. Ohjasin hänet hellästi selälleen sänkyyn, mutta hän kääntyikin aluksi kontalleen. Tunne oli melko vieras ja kiinnostava, kun asetuin polvilleni Ullan taakse ja ohjasin sojottavaa tekokyrpää naisen jalkoväliin. Olin käyttänyt naidessa hieman eri lihaksia, joten kaikki tuntui todella uudelta. Ulla nautti hitaista ja herkistä työnnöistäni ja voihki rytmikkäästi mukana. Jatkoimme nylkytystä, kunnes hän pysähtyi, kääntyi selälleen asettaen tyynyn pyllynsä alle. Tämä asento sopi minulle paremmin. Asetuin kontalleni Ullan päälle, hänen ohjatessa dildon pilluunsa. Hän pystyi nyt hieromaan päällään roikkuvia tissejäni kiihottavasti. Jatkoin nussimista ja aloin onnistumaan paremmin, mikäli Ullan huokailut olivat mittarina. ”Haluaako Janne tulla mukaan?”, Ulla huohotti. Janne loikkasi hetkessä selkääni ja työnsi kyrpänsä pilluuni takaapäin. Liikkumiseni vaikeutui huomattavasti, kun minua kiskottiin lantiosta kahteen suuntaan; Janne työnnellessään takaapäin ja Ulla hinkatessaan itseään lantiolle kiinnitettyyn tekopenikseen. Sain melkoista kyytiä Jannen aloittaessa loppurynnistyksen ja Ullan leipoessa rintojani. Kaiken juuri kokemani jälkeen pystyin rentoutumaan ja eläytymään sessioon täydellisesti. Kun Janne teki sitten ilmeisen bravuurinsa, eli työnsi pikkurillin peppuuni värisytellen, tulin lähes saman tien huutaen falsetissa. Janne aikoi ilmeisesti jatkaa päästämällä siemensyöksyt sisääni, mutta muistutin Ullan olevan vielä ilman. Poistuin strap-onin kanssa heidän välistään ja jäin seuraamaan loppuhuipentumaa. Ulla nosti jalkansa Jannen olkapäille ja kurkottautui ohjaamaan kyrpää sisäänsä.

    Janne hiveli Ullan reisiä ilmeisen tyytyväisenä näkemistään sukista. Välillä hän kääntyi ihailemaan kattoa kohti sojottavia korkokenkiä. Ulla veti rintaliivejään alemmas, jotta pääsi hieromaan ja nipistelemään nännejään Jannen kohottautuessa etunojaan ja survoessa kulliaan lantioon. Ulla sulki silmänsä orkun lähestyessä. Hän jäykistyi hetkeksi ja puna nousi jälleen poskille. ”Tuu ennemmin mun rinnoille, jooko…”, hän aneli. Janne sai vielä vedettyä kalunsa ulos ja alkoi nousta ylemmäs. ”Tai tuu sittenkin suuhun…”, Ulla sanoi napatessaan kullin huuliensa väliin. Tämä riitti Jannelle. ”AAA-AAHH”, kuului raukea ja syvä huokaisu.

    Olomme oli raukea. Kokoonnuimme suihkun jälkeen vielä meidän huoneeseen keskustelemaan äskeisestä. Ketään ei kaduttanut, jota pidin tärkeimpänä asiana. Lupasimme keskustella seuraavana päivänä lisää, kun olimme pohtineet illan kulkua kukin itsekseen. Ulla lähti nukkumaan annettuaan suukot molemmille. Lomaa oli vielä jäljellä ja käytimme sen tehokkaasti hyödyksi hyvin kokonaisvaltaisesti…


   • raskasta luettavaa...
    Ulla, Janne ja Mira kirjoitti:

    Janne hiveli Ullan reisiä ilmeisen tyytyväisenä näkemistään sukista. Välillä hän kääntyi ihailemaan kattoa kohti sojottavia korkokenkiä. Ulla veti rintaliivejään alemmas, jotta pääsi hieromaan ja nipistelemään nännejään Jannen kohottautuessa etunojaan ja survoessa kulliaan lantioon. Ulla sulki silmänsä orkun lähestyessä. Hän jäykistyi hetkeksi ja puna nousi jälleen poskille. ”Tuu ennemmin mun rinnoille, jooko…”, hän aneli. Janne sai vielä vedettyä kalunsa ulos ja alkoi nousta ylemmäs. ”Tai tuu sittenkin suuhun…”, Ulla sanoi napatessaan kullin huuliensa väliin. Tämä riitti Jannelle. ”AAA-AAHH”, kuului raukea ja syvä huokaisu.

    Olomme oli raukea. Kokoonnuimme suihkun jälkeen vielä meidän huoneeseen keskustelemaan äskeisestä. Ketään ei kaduttanut, jota pidin tärkeimpänä asiana. Lupasimme keskustella seuraavana päivänä lisää, kun olimme pohtineet illan kulkua kukin itsekseen. Ulla lähti nukkumaan annettuaan suukot molemmille. Lomaa oli vielä jäljellä ja käytimme sen tehokkaasti hyödyksi hyvin kokonaisvaltaisesti…

    Luuletko tosiaan, että joku tuollaista jaksaa lukea?


   • vai edelleen
    raskasta luettavaa... kirjoitti:

    Luuletko tosiaan, että joku tuollaista jaksaa lukea?

    Jos jotain muuttaisin, niin kappalejako olisi kiva. Tekstissä itsessään ei ole mitään vikaa...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   4666
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   298
   2639
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2604
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2147
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1375
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   139
   1115
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   41
   1086
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   973
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   338
   910
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   877
  Aihe