Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Myydään kilpikonna

Myydään kilpikonna

Ajanpuutteen vuoksi myisin rakkaan punakorvakilpikonnani hyvään,pysyvään,eläinrakkaaseen,vastuuntuntoiseen ja huolehtivaiseen kotiin.
Akvaario ei tule mukana.Pelkkä kilpikonna.
Kilpparini on terve,kiltti ja hauska. Konna on 8-9 -vuotias. Tajoa!! Ei pilailmoituksia kiitos!!!!

19

8072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anneli

      Ihan tosi noita saa ilmaiseksikin.Hinta ei takaa aina vastuuntuntoista kotia, valitan.

    • Tine
    • konnatäti

      Miksi olet alunperin ottanut itsellesi kilpikonnan? Kun itselleen ottaa lemmikin, pitää siitä eteenpäin aikataulu järjestää siten, että lemmikkiä voi hoitaa koko sen loppuelämän. Ei auttaisi olla liian vastuuntunnoton. Jättäisit aikataulustasi mieluummin jotain muuta pois niin, että konnalle riittäisi aikaa sen verran kuin tarvii. Kun nyt kuitenkin olet päättänyt konnasta luopua, niin älä myy ihan kenelle tahansa, vaan varmista, että on varmasti hyvä koti. Kysy minkälaiset tilat konnalle järjestetään. Siitä selviää jo paljon.

      • Annuli

        Kyllä se on kuule konnatäti joskus ihan niin, että eläimestä on toisinaan luovuttava pakostakin. Itse joudun antamaan konnani pois, koska akvaario ei mahdu tulevaan opiskelu boksiini. Tyhmää kirjoittaa tuollaista. Ei sitä kymmenen vuotta sitten vielä tiennyt, että mihin sitä joutuu.


    • ville

      voisin ostaa mutta kuinka isoksi sellainen kilpikonna kasvaa? entäs kuinka ison akvaarion se tarvii/ omistaa tällä hetkellä?

    • kitzi

      lähteekö kilpikonna 25e

    • tahtoo!

      moi.ollaan tässä mieheni kanssa aateltu hankkia kilpikonna.miehelläni on kokemusta niitten hoidosta ja ollaan paljon luettu niistä myös.paljon pyydät konnastasi ja missä päin asutte?tahtoisin mielelläni ostaa sen juuri sinulta.kun eläin kaupassa kauheen kalliita.:) T:jenna ja pekka

    • piri

      hmm.. mielen kiintoista onko tyttö vai poika, ja mitä se maksaa?

    • piri

      joo okei mutta onko se tyttö vai poika, ja jos se maksaisi vaikka 30e minun kotini on iso omakoti talo voisin käyttää sitä pihalla ja hoitaa sitä.. ja muuten onko se maakilppari?olen uusi täällä keskusteluissa niin vakuutan että mun talossa ei oo mitään haittaa!:) katsotaan kuitenkin täytyy myytää äidiltä ! kiitos voit antaa pulelin numerosi niin voin soittaa sinulle ehkä!!!! hei hei!

    • pk

      mistä päin?

      • qq

        Ilmoitus vuodelta 2004...


      • vibbe-
        qq kirjoitti:

        Ilmoitus vuodelta 2004...

        niimpä onki !


      • KONNUUS
        vibbe- kirjoitti:

        niimpä onki !

        Miten ihmeessä te ihmiset oikein suhtaudutte myynnissä oleviin/poisannettaviin eläimiin??!! Tätäkin ilmiötä näkee jatkuvasti ja miltei joka paikassa.

        Kun tyyli on "moiks, mää voisin sen ostaa jos se on halpa, mutta hei; onko se vesi- vai maakonnna.." ei tule myyjälle taatusti luotettavaa kuvaa siitä, pääseekö se ollenkaan tunnolliseen ja hoitokokemusta omaavaan kotiin! Vesi- ja maakonia hoidetaan TÄYSIN eri tavoin, ja henkilön tulee olla tästä selvillä jo olosuhteita järjestäessään.

        AINA on annettava itsestään todellinen vaikutelma; oletko todella kiinnostunut ja omaatko perustaidot ja tiedot kyseisen lajin hoitamiseen. Jos et, ei kannata tosimielellä edes kysellä, vaan hankkia niitä tietoja ETUKÄTEEN, ja alkaa tehdä konnakyselyjä ostomielellä vasta sen jälkeen.

        Usein noista "lapsekkaan hölmöistä" viesteistä saa vaikutelman, aivan kuin todellakin lapsi (tai ainakin alaikäinen) olisi asialla. Jos kyseessä on kuitenkin aikuinen, ei nämä "tollot" viestit tule ainakaan auttamaan lemmikin hankkimisessa; iästä huolimatta.

        Kiinnittäkää huomiota kirjoittamanne viestin/kysymyksen/tiedustelun ULKOASUUN, ja ilmaiskaa olevanne kiinnostuneita muustakin kuin mahdollisimman halvasta eläimestä, jonka voi "toivottavasti" sulloa mahdollisimman pieneen terraarioon tai akvaarioon.

        Juups, viestiketju on jo vanha, mutta panenpa tämän silti loppukaneetiksi ketjuun; uskon että yhä edelleenkin vielä moni tulee kyselemään tuota kyseistä konnaa, vaikka ilmoitus on jo 6 vuotta vanha..


    • kilppari hullu

      Hei! Me ollaan etsitty ilmoituksia punakorvakilpikonnista=) Missä päin tämä kilpikonna asustaa? Meiltä saisi hyvän ja rakastavan kodin=)

    • ^^minttu^^

      mulla olisi koti tarjolla :)

    • KONNUUS1

      Herranjestas..! Tämä alkuperäinen ilmoitus on vuodelta 2004!! Lukekaapas aihe hieman tarkemmin..!

    • heissulevei

      Lähteekö 100e joo okei mutta onko se tyttö vai poika, ja jos se maksaisi vaikka 30e minun kotini on iso omakoti talo voisin käyttää sitä pihalla ja hoitaa sitä.. ja muuten onko se maakilppari?olen uusi täällä keskusteluissa niin vakuutan että mun talossa ei oo mitään haittaa!:) katsotaan kuitenkin täytyy myytää äidiltä ! kiitos voit antaa pulelin numerosi niin voin soittaa sinulle ehkä!!!! hei hei!

    • kilppariin kiinnostu

      tarvitseeko se kilpikonna heinää ja minkä rotuinen se on?

    • taina98

      Paljonko maxaa?!?!?????!!!voix sen laitaa akvaarioo joka O jotai 75 litraa se vaa vettä täyteen vai??????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe