Salon seudun tallit

Vanhus?

Kertoisitteko Salon seudun ratsastustalleista, millaisia on tarjolla ja mielipiteitä muutenkin? Olen ajatellut aloittaa ratsastuksen uudestaan monen vuoden tauon jälkeen ja mietin onko tallit täynnä 10vuotiaita ja sovellunko joukkoon ollenkaan? Millainen mahtaa olla Onnenperän talli? Olen juuri tälle seudulle muuttanut ja ei ole juurikaan kokemusta täkäläisistä talleista..
Kiitos vaivannäöstänne!

13

3344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jerps

      Moi! Salon seudulla on talleja moneen lähtöön!! Niitä mitä minä tiedän: Teerisalontalli, anisten talli, onnenperän talli ja wiurila! Käyn kyllä itse Teerisalon tallilla ja se on todella kiva paikka kenttä löytyy ja maneesia ollaan rakentamassa. Anisten talli: en tiedä kauheasti mutta luulen että se on ihan hyvä paikka mutta kun 29.10.09 soitettiin aniisiin niin sillon se oli täynnä.Anisissa on kyllä kenttä ja maneesi. Onnenperän talli: En tiedä tästäkään tallista oikein mitään vaan sen että hevoset ja ponit ovat ihan kivoja.kenttä on, ei maneesia. Wiurilan talli: tässä tallissa olen itsekkin käynyt ja se on ihan hyvä paikka mutta jos vertaan terisaloon ja wiurilaan niin teerisalon talli on kyllä suoraan sanottuna parempi kun wiurilan. MUTTA WIURILASSA EI OLE EHKÄ ENÄÄN MITÄÄN RATSASTUSTA! Jos haluat hyvälle tallille tule teerisalon tallille.:D SE ON PARAS PAIKKA!

      • vierailija.

        Onnenperällä on nykyään jo maneesi ja uusia hevosiakin tullut. Onnenperällä ei ole liian tiukka opettaja ja ilmapiiri hyvä. Riitta on todella hyvä ja kiva opettaja, ei mitään vikaa. Onnenperällä on 5 ponia ja 8 hevosta .. Jos nyt oikein laskin. Mutta Onnenperälle kannattaa mennä, SE ON HYVÄ PAIKKA.


      • tuore
        vierailija. kirjoitti:

        Onnenperällä on nykyään jo maneesi ja uusia hevosiakin tullut. Onnenperällä ei ole liian tiukka opettaja ja ilmapiiri hyvä. Riitta on todella hyvä ja kiva opettaja, ei mitään vikaa. Onnenperällä on 5 ponia ja 8 hevosta .. Jos nyt oikein laskin. Mutta Onnenperälle kannattaa mennä, SE ON HYVÄ PAIKKA.

        Joo, kyllä kannattaa mennä. Ratsastajat kaikenikäisiä ja -tasoisia.Mukavaa.


    • PrisonBreaxx

      Maijan tallilla on hyvä, juuri rakennettu kenttä. Siellä ei ole liian tiukkaa opettajaa, jos et uskalla ehdä tai et ole vielä valmis johonkin , ei ole pakko tehdä. Maijalla on aloittelija ja vähän kokeneempien ryhmä. Joskus tunnit pidetään täsmällisesti, mutta välillä ne siirtyvät. Maijan tallilla tuntihinta on 10-15 e . Jos et pääse tunnille, pääset mukaan jollekkin toiselle tunnille.
      Hevosia siellä on 7:
      Pallas Tequila (risteytystamma)
      Hustle Boy (lämminverinen ruuna)
      Tementia (suomenhevosruuna)
      dreamlike darla (risteytystamma)
      Angel II (budjonnyori)
      Smiling Dior (WBP-ori)
      Metsolan Tuuli ( Shettistamma)

      osoite on : www.maijantalli.net
      siellä lisää tietoa (:
      suosittelen, tallin omistaja ja ihmiset tallilla ovat mukavia ja auttavaisia!

    • Täti jo minäkin

      Olen itse aloittanut 30 v. tauon jälkeen Kemiössä Pegasoksessa. Siellä on muitakin vanhuksia. Halvat hinnat ja pienet ryhmät. Suosittelen. Ei kannata pelätä ruotsinkielisyyttä. Tunnit kaksikielisiä.

    • jollila

      Wiurila on ihana paikka paitti että tallilla vuokralla oleva henkilö joutuu lähtemään mutta tunteja pidetään vielä kesän loppuun asti. Kivat hepat ja maneesi jne.

    • =) WIURILA

      wiurila on kiva paikka se on halikossa. siellä on kivat ja mukavat hevoset ja ponit. on maneesi ja kenttä ja opetkin on kivoja.Se on ehdottomasti PARAS PAIKKA ! =)

    • ekuu

      Itse käyn onnenperän tallilla ja on esim sillä tunnilla missä mä käyn aikuisia. Siellä on kenttä , maneesi ja kivat hevoset. Kannattaa mennä sinne sillä olen ollut kaikilla salossa ja salon lähellä olevissa paikoissa. Ja kyllä onnenperäntalli on paras!

    • OOOON 9V

      wiurilas on kyl tuntei mut ei viel ku sine tuleeeeeeeeeeeee uus omistajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MÄ HALUUN ET PÄIVI OLIS SIEL VIEL MUT SINE TULEE UUS OMISTAJA EN OIKEIN TIIÄ MIMONE SE UUS OMISTAJA ON MUT SYYSKUUS ALKAA TUNIT

    • vanhempi heppahöperö

      Jalon tilalla Kuusjoella aivan ihana opettaja ja ystävälliset hevoset. Positiivinen tunnelma. Ei maneesia vaan mennään kentällä kelillä kun kelillä. Tällainen tätikin (yli 40 vee) tuntee olonsa mukavaksi kun ei ole naureskelevia "tallilkärpäsiä" aidan reunalla arvostelemassa :)

    • Kannattaa kokeilla

      Itse käyn Melkkilässä, Perniössä. Ei ole pitkä matka kerran viikossa ajaa, mutta jos useammin, niin voi alkaa tuntua.

      Tunnit melko edullisia, hevoset osaavia ja opet tosi kivoja.

    • Tallityttö

      Ratsastaen itse Onnenperän tallilla ja siellä on eri tasoisia ja eri kokoisia ratsastajia
      ,että hevosia. Jos otat yhteyttä tallin pitäjään löydät varmasti oman ryhmäsi :)

    • Anonyymi

      MW tallissa huono ilmapiiri, hevoset agressiivisia kun satuloidaan. Omistaja ei asiakaspalveluhenkinen. Opetus ollut ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe