paljastavat asut uimahallissa

kempym

sunnuntaina uimahallissa näin ihastuttavan hypnotisoivan näyn. siellä oli nimittäin tosi kaunis ja ruskettunut n 35v nainen jolla oli tosi paljastava toppi missä rinnat lepäsivät kuppimuotoisissa "pidikkeissä". kävellessään ne hölsky ihanasti ja tuli ihan tuijotettua niitä ku näytti siltä et ne vois tipahtaa ulos koska tahansa.

vedessä ohittaessani minut hän korjaili hieman toppia ja näinkin sitten vilauksen nännistä..

olen kyllä aikuinen mies mut siinä kyllä tuli ihan poikamainen olo ku innostu sellasesta..

onko muilla vast kokemuksia tai jopa käyny sillai et nähnyt jollakin et jollaki on intiimipaikat vahingossa paljastunu?

41

7379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FrTv

      ..ollessamme esikoisemme kanssa vauvauinnissa, toisen pariskunnan vauva otti aitiään kiinni uimapuvun rinnuksesta sillä seurauksella, että tissi pullahti näkyviin. Olin itse n metrin päässä..:-)! Oli vielä ihan ehtoisen näköinen emäntä...

    • tällainen...

      itse kerran työpaikalla olin tikkailla nostamassa tavaraa hyllyn päälle. Sitten vain yhtäkkiä näin semmoisen isotissisen ja hyvännäköisen naisasiakkaan imettävän lastansa sellaisilla rintsikoilla joissa oli semmoinen reikä nännin kohdalla. Näyttipä hyvältä. Meinasin pudota tikkailta...=)

    • ...

      Tavalliset tasaisen valkoiset uikkarit..., näkyy hyvin läpi märkänä.
      Sama homma näin kesällä ohuet valkoiset housut, niistä näkyy kuivanakin läpi mitä alla on ja joillakin näyttää olevan ihan naturell ilman alusvaatteita, mahtavatko itse tietää vai ihan tarkoituksella ;=?

      • läpi

        Puuhamaassa kesällä meinasin pöklätä,kun vastaan tuli ihan kaunis nainen lastensa kanssa,keltaisissa bikineissä joista oli leikattu sisävuori pois.Ja senhän tietää kun ovat märät että näkyi kaikki karvat ja huulet.Heikottaa vieläkin .Lisää !!!!!!


    • BorderlineDO

      Kun käyn sillotällön uimahallissa ja nään kauniin naisen, niin pitääkim mennä pukuhuoneeseen ettei muut nää että rupes seisoon. Hyvät tissit ja joskus uikkarit vedetty syvälle pakaravakoon. Olis kiva antaa silmän levätä nälymässä, muttei sitä mitääv voi omalle vehkeelle siinä tilanteessa.

    • Aikuinen mies

      Kun vaalea uimapuku kastuu, se muuttuu siis ihanasti läpinäkyväksi. Arvosta ja ihailen suuresti tuollaisia uimapukuja ja bikineitä käyttäviä naisia. Ja kadehdin heidän miehiään...

      Mutta näky on vielä kiihottavampi, kun uimapuvun läpi kuultaa häpykarvoitus. Älä siis aja ihan posliiniksi, vaan jätä siististi rajattu karvoitus eteen.

    • jallu639

      Seisooko teillä uimahallissa?

      • 0403

        Kyllä se seisoo ...käytän erittäin läpinäkyviä uimahousuja...


      • 0403
        0403 kirjoitti:

        Kyllä se seisoo ...käytän erittäin läpinäkyviä uimahousuja...

        Toki olen mies ...niistä näkyy kaikki läpi.....myös kuivana ...


      • Anonyymi

        Joskus väkisinkin ainakin vähän jäykistyy, jos joku sopivan näköinen muija pyörii siinä sopivasti näkysällä ja on vielä tietyn tyyppisessä uima-asussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus väkisinkin ainakin vähän jäykistyy, jos joku sopivan näköinen muija pyörii siinä sopivasti näkysällä ja on vielä tietyn tyyppisessä uima-asussa.

        Aikaa vei ennen kuin keksit tuon.


      • Anonyymi
        0403 kirjoitti:

        Toki olen mies ...niistä näkyy kaikki läpi.....myös kuivana ...

        Vedä kuivat! 🤣


    • RintaUimari

      Kävin pari vuotta sitten hallissa uimassa ja huomasin, että viereisellä radalla uivalla naishenkilöllä oli toinen rinta luiskahtanut ulos bikinin yläosasta. Nainen itse ei ilmeisesti huomannut, kun hän ui puoli kilometriä toinen rinta paljaana, Minä huomasin ja katsoin aina vastaan tullessa, minäkin tosin uin rintauintia.

    • Anacondaa

      Kerran cittarissa nuori nainen imetti vauvaansa ja juuri, kun olin kohdalla, niin lopetti sen ja nosti kauniin tissinsä puseron sisään. Ai että oli hyvä näky. Nuoret mansikkatytöt olivat uimassa samalla lammella ja yksi sukelteli väliin pylly pystyssä. Oli vaan stringi uikkarit menneet pilluvakoon ja kyllä oli näkymät. Kerran höyrysaunassa, nainen levitteli jalat lauteilla rämemajavaansa, varmaan ihan tarkoituksella minulle. Yhteissaunassa taas oli nainen jalat lauteilla ja pillu selvästi turvoksissa ja nautti miesten katseista. Munkin kulli kasvoi siinä monta senttiä pituutta. Uimarannalla tuli naiselle kova kusihätä ja olin vähän sivussa, viiden metrin päässä, kun siirti bikininsä ja pillusta suihkusi kusi vauhdilla. Huomasi mut ja hymyili vaan. Olin itsekin täyttä hymyä.

      • Anonyymi

        Eräs naapurimme aikanaan usei nkutsui muakin saunomaan heidän rantasaunaan ja uitiin samalla tietysti, kesäaika kun oli. Olin vielä itse joku yläasteikäinen juippi ja hän tuolloin jo liki 30v pimu, 27v jos tarkalleen muistan, ja oli kyllä todella hyvännäköinen. Aika pienirintainen, mutta hyvät nekin oli ja vaalea pillunkarvija myöden. Ei ollut ikinä kyllä rohkeutta edes yrittää mitään muuta kuin katsella.
        Taisi kyllä usein ihan tarkoituksellakin esitellä itseään. Ja olisiko salaa toivonutkin, että olisin reagoinut häneen jotenkin, tehnyt ihan selvän aloitteen tai vaikka sittenedes seisokilla, mistä hän olisi nähnyt että paukkuja kyllä olisi vaikka mihin.. Tietty kun hän nyt asusteli siellä yksinään ja parhaassa panoiässä ollut nainen, mutta tietty jos hän olisi nyt vongannut mua suoraan, niin pelkäsi ehkä jotain käryä tms, jos ei nyt ollut varma, mitä hänestä ajattelin tai että olisinko vielä pystynyt panohommiin. Mutta oli kyllä helvetinmoinen runkkukesä mulla.
        Joskus saunanterassilla tai juuri lauteilla nosti jalatkin lauteille/terassin reunalle ja se uskomattoman upea blondipillu pullotti hänen haaroistaan selvästi esillä. Ja oli aina mun suuntaan. Harmittanut kyllä niin helvetisti jälkeen päin, että olin niin raukka, etten edes yrittänyt mitään hänen suhteensa.. Olis vaikka tosiaan antanut seisokin vaan ihan reilusti tulla hänen nähden häntä katsellen.. Niin hyvällä tuurilla olisi antanut pillua ja olisi ehkä saanut panna niin paljon kuin olisi vain itse jaksanut.
        Mutta myöhäistähän se enää on voivotella.


    • 040

      Haĺuvaako joku nähdä huomenna,tosi läpinäkyvät uimahousut uimahallissa...rantakylä...posliini pippeli...

      • 040

        Huomenna punaset pitsipöksyt ja posliini pippeli ...rantakylä?


    • Anonyymi

      Huomenna Pieksämäen uimahalli tosi läpinäkyvät uimahousut...
      .

    • Anonyymi

      Vitun runkkari kun käyttää toisen miehen naista.

      • Anonyymi

        Näinpä...


    • Anonyymi

      On juu muutaman kerran, just nänni vilahtanut tai sitten pillu näkynyt ainakin bikiniena alaosan/uimapuvun lävitse. Ja joillakin uima-asu on niin tiukasti päällä, että häpyhuulet ja pilluviiva erottuvat todella hyvin.
      Tuleehan siinä poikamainen ja muutenkin vähän himokkaan riehaantunut olo väkisinkin... Ei voi mitään.

    • Kerran uimahallissa kun hyppäsin pää edellä veteen, liukui uimabikinin yläosa paikoiltaan niin, että rinnat paljaina heiluen, kesti pitkään ennen kuin sain ne takaisin rintojeni suojksi.
      Koska jalat ei siinä yltänyt pohjaan ja pinnalla pysyäkseen ei käsiäkään voinut oikein käyttää, minun oli lopulta uitava portaille jossa jouduin paljastelemaan rintojani muutamilla minun räpiköimistä ja paljaita rintojani tuijottamaan jääneille uros henkilöille.
      Eipä siinä mitään, toivottavasti pitivät näkemästään!

      • Juuri tästä syystä harrastan uintia ;)


    • Sen jälkeen, kun uimapuvut olivat olleet kuin peltiä, tulivat muotiin "transparent, when wet" -uimapuvut. Ne oli tehty erittäin ohuesta kankaasta ilman vähimpiäkään kaksinkertaisuuksia tai kovikkeita. Kuuluvat olevan edelleen käytössä etelän lomarannoilla.

      Niitä oli useilla naisilla sekä rannoilla, uimahalleissa että laivoilla. Koska silloin ei ollut vielä muotia, että tytöt sheivasivat vittunsa, olivat samalla pukeutuneena että alasti. Viimeisin, jonka näin, oli ylettömän kauniilla jo aikuisella tytöllä 90-luvulla. Oli vihertävä kokouimapuku osoittamassa, että sentään oli jotakin päällä, mutta vittu näkyi aivan täydellisesti läpi.

      Erittäin sympaattisen vaikutuksen teki, kun näki tytön ilmeestä, kuinka hän nautti esitellessään satumaista kauneuttaan. 🌹👀

    • Anonyymi

      kerran s-markettissa joku helvetin lihava nainen asetteli joitakin vihanneksia/kasviksia myyntikojun alahyllylle liian lyhyessä paidassa ja epäistuvissa housuissa.
      persvako näkyi liiankin selvästi. teki mieleni ostaa yksi ruusu tai tulppaanikimppu ja upottaa se/ne sinne vakoon.

    • Pyöreähköjä teinityttöjä joilla niin kireät alaosat että pilluviiva vaan vilkkuu ja isot tissit joissa nännit nöpöttää yläosan läpi.

    • Anonyymi

      Sitten heräsin

    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette jos miehellä on läpinäkyvät uimahousut? Itse tykkään esitellä posliini pippeliä .

      • Anonyymi

        Ihan hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvä.

        Mukava kuulla että ees yksi tykkään.


    • Anonyymi

      https://xhamster.com/videos/muscle-cock-freeballs-it-5526634

      Sopiva helleajan ranta-asu, tuntuu hyvältä kun kalusto pääsee vapaasti heilumaan ja tuuli hivelee, tilaa turvotukselle, voi antaa olla piilossa tai antaa vilahtaa jos se kiihottaa. Erektio tuollaisessa asussa keskellä "yleisöä" on aika kuumottava kokemus.

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe