Apua...

Noi nyt on kärsitty eka koulupäivä ja saatii samalla vahvistukset PAKOLLISASTA terveystarkastuksesta... Millä saa painoo nostettuu nopeesti hetkeks? Vituttaa et oon just pääsemässä mun tavotteesee ja sit tulee tollanen tieto ja kaikki kusee taas...
Meinasin muutenkin itkee kun piti syödä koulussa ja nyt on taas sellanen olo etten haluu mennä sinne enää... Haluun opiskella mut en jaksa taas lopettaa kouluu ekan päivän jälkeen...

13

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettääää

      juot ennen sitä paljon PALJON vettä joka nostaa painoasi parikiloa? mut en sit tiiä jos sul on tosi alhaainen paino et auttaaks.. mut ehdotan et puhut sille ihan ja kerrot tilanteestas,tarviit apua ja tukea, terveydenhoitajalla on VAITIOLOVELVOLLISUUS,eli hän ei saa kertoa KENELLEKKÄÄN,eikä soittaa vanhemmillesi jos vaadit näin. Mut vesi ehkä vaan auttaa.. mut voithan sanoa, jos haluat valehdella sädekehä pään ympärillä ''syön normaalista (esität kummallista) ''kui oon noin laiha'' sano että liikut paljon, ja ettet pidä tseäsi lihavana tms. Mut itse kertoisin tilanteestani.

      • juominen

        voi olla hengenvaarallista. Kehon elektrolyyttitasapaino heittää ihan häränpyllyä, joten keinotekoista painon nostoa vedellä ei voi suositella pahimmalle vihamiehellekkään. Eikä se sitä paitsi edes auta, pitäs juoda niin älyttömästi, että laukkoo vain WC:ssä kokoajan.


      • juominen kirjoitti:

        voi olla hengenvaarallista. Kehon elektrolyyttitasapaino heittää ihan häränpyllyä, joten keinotekoista painon nostoa vedellä ei voi suositella pahimmalle vihamiehellekkään. Eikä se sitä paitsi edes auta, pitäs juoda niin älyttömästi, että laukkoo vain WC:ssä kokoajan.

        ...mä usko tohon veden juomiseen muutenkaan.. tai tuskin ees pystyisin juomaan, juon muutenkin aivan liian vähän vuorokaudessa, enkä haluu lähtee yht äkkii kiskoon litrakaupalla vettä tai muuta nestettä hirveitä määriä. Mut nyt vaan toivon et se on vaan sellanen hetken jutteluhetki ja taas oon vaan panikoinu ihan turhaan...


      • stupidooo0

        saan ite painon nousee hieman yli 3 kiloo juomalla vettä.. mutta erittäin typerää on i know, pitäisi lopettaa ja elää


    • :))))))))))

      Meidän terveystarkastuksessa sai pitää farkut ja t-paidan päällä. Piti vain ottaa painavat tavarat pois taskuista. Joten jos tämä tekniikka toimisi sinullakin, niin laita taskuihisi kaikkea painavaa, ja älä ota niitä punnituksessa pois.
      Kysele kavereiltasi, että miten punnitus tehdään, ja valmistaudu sen mukaan.

      ~Punnituksesta selvinnyt

      • Tsuku

        Vedellä olen itse pärjännyt, olkoot tyhmää tai ei. Kolme kiloa nostin vedettä viime punnituksissa, jolloin vältin nipin napin takaisin osastolle joutumisen.
        Hyvä on myös pitää juuri vaatteiden sisässä, jopa HIUKSISSA jotain painavaa, jos mahdollista. Jos saa pitää vaikkapa sukat ja alusvaatteet, voi liivien toppauksiin piilottaa jotain raskasta, samoin sukkiin vaikkapa jotain painavia marmorikuulia tai jotain vastaavaa. Hätä keinot keksii...


      • heNNiiiiiiiiiiii
        Tsuku kirjoitti:

        Vedellä olen itse pärjännyt, olkoot tyhmää tai ei. Kolme kiloa nostin vedettä viime punnituksissa, jolloin vältin nipin napin takaisin osastolle joutumisen.
        Hyvä on myös pitää juuri vaatteiden sisässä, jopa HIUKSISSA jotain painavaa, jos mahdollista. Jos saa pitää vaikkapa sukat ja alusvaatteet, voi liivien toppauksiin piilottaa jotain raskasta, samoin sukkiin vaikkapa jotain painavia marmorikuulia tai jotain vastaavaa. Hätä keinot keksii...

        entäs sellaset juostessa käytettävät painot jalkoihin, käsiin ja vaikka muuallekin? kiviä tai muuta painavaa taskuihin, kenkiin jne.


    • lässki

      Sanot vaan sille, että puhut vanhempies kanssa kaikesta, että syöt normaalisti jne.. että jotenkin on tulllu vaan kesällä juostua kaikis paikois niin paljon että paino on vahingos laskenu. Mut ettei oo todellakaa mitään hätää.. Jos on oikein kiero terkka niin se saattaa kysyy sulta mitä oot syöny sinä päivänä, kandee miettiä siihe jotain skeidaa.. vaatteisiin saa piilotettuu kaikenlaista jos on pahakin tilanne..

      Jos sua taas ahdistaa tilantees, niin kerrot vaan sille kaikki, se voi helpottaa. En usko että se kertois porukoilles, vaikkka kävisit välillä sen kaa juttelee.

      • On ihan oma terkka, olis paljo helpompaa tosiaan jos se ois kiertelevä. Enkä mä haluis kauheesti avautua sille, viimeks oli psykologin lausunnon varassa et oisin joutunu osastolle ja nyt kun on oma psykologi koulussa ni tukin turpani visusti ja kehittelen valmiiks jo et mitä oon syöny ja mietin jonkun syyn miksen syöny sinä päivänä, et oli vaik paha olo tjtn sellasta...

        Mut oikeesti kiitos teille kaikille jo näistäki neuvoista, ootte ihania.


    • näin kävi mulle

      Mulle iski LIEVÄ paniikki kun tuli kesken koulupäivän kutsu terveystarkastukseen. No, ostin limsan ja join sen, toivoin tuovan edes vähän painoa... Terkka vähän ihmetteli kun paino oli laskenut yli kymmenen kiloa ;> Ja olin jo valmiiksi kuulemma alipainoinen. (Pöh!)
      Aika hyvin sain kuitenkin sepitettyä pajunköyttä, eikä terkka alkanut mistään syömishäiriöistä kyselemään. Se kyllä oikeasti ihmetytti, BMI kuitenkin 14.5. Taidan olla sittenkin ihan ok valehtelija :'D Terkka sanoi kuitenkin että ei kai haittaa jos tulisin punnittavaksi taas muutaman kk:n päästä... Mitäpäs siinä olisi voinut sitten muuta kuin myöntyä. Nyt en sitten tiedä mitä teen, tuntuu että on vaan pakko vielä laihduttaa. Kuitenkin saattaisi olla järkevämpää koittaa pysyä tässä painossa ja alkaa sitten taas laihduttaa kun oon "kuivilla vesillä". Ei taida kyl onnistua.

      • en käy noissa

        terveystarkastuksissa, joita koulussa on :) Olen nyt siis 9. luokalla enkä ole kertaakaan koko yläasteen aikana käynyt, koska äitinikin mukaan kukaan ei voi pakottaa sinne.
        Ainaku on se lappu tullu, et on siihen ja siihen aikaan tarkastus ni oon laittanu tekstarin etten tuu tarkastukseen koska en halua. Siihen on terkkarin tyytyminen : D


    • Jultsukka

      Juu älä ainakaan juo liikaa vettä-ei terveellistä. Otettiin nimittäin kerran pikku kisa kavereiden kaa et kuka juo nopeiten joku litran tai vähän alle vettä ja kukaan ei juonu loppuun ku laatta lens. Miten ois jos sit yrittäisit lihottaa oikeesti jos kerta pelkäät tollasta asiaa. (veikkaan et ei tervettä toi sun laihdutus) En yritä saarnaa!!!:)

      • Ei varmaan oo tervettä, ja oon yrittäny miettiä syömistä välillä, tunnen ihan törkeetä katumusta jos käyn syömässä koulussa, sen jälkeen itken joku 10-20 min vessassa... Testasin melkein viikon tota, et yrittäis syödä edes koulussa, ruoka on kuitenkin yllättävän hyvää kouluruuaks mut en kestä sitä jälkikatumusta siitä syömisestä... Itkeny jo tarpeeks sen tarkastuksen takia, uhannu lopettaa koulun ettei siihen tarvis osallistua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      101
      1944
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1460
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      93
      1363
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1144
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      476
      1060
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      938
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      872
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      846
    Aihe