Miten nouseva merkki vaikuttaa?

Vaakanainen vm-77

Mietiskelen, että miten paljon tuo nouseva merkki vaikuttaa? Minkä ikäisenä nousumerkki alkaa vaikuttaa voimakkaimmin?
Miten paljon vaikuttaa mikä on aurinkomerkin ja nousevan merkin ns. yhteensopivuus? Onko joitain todella hallitsevia ominaisuuksia joissain nousevissa merkeissä - jolloin aurinkomerkki jää ns. varjoon?

Muistelen lukeneeni joskus jostain, että nouseva merkki kertoo ulkoisesta minästä/ensivaikutelmasta ja alkaa vaikuttaa usein myöhemmällä iällä voimakkaammin.....25-30 vuotiaana...tai jotain sen suuntaista.

Itse olen aurinko-vaaka, nouseva rapu ja kuumerkkini on kaloissa. Parisuhteeni: ex-avomieheni oli aurinko kaksonen, nouseva kauris ja kuumerkki ravussa. Nykyinen aviomieheni on aurinko leijona ja nouseva kauris ja kuumerkki vesimiehessä. Mitä yhteensopivuudesta? jostain syystä tuo nousukauris näkyy entisen ja nykyisen kumppanini merkissä tulevan esiin :) Onko sitten nousurapuominaisuuteni hakenut juuri tuota vastakkaista nousukaurisominaisuutta.

Miten muilla lukijoilla?

Kiitos etukäteen jo mahdollista vastauksista!
Mukavaa syksyn aikaa!

1

1992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siis kuinka

      paljon nousymerkki vaikuttaa. Se vaikuttaa varsin paljon, mutta se vaikuttaa siten että se ei itsessään anna mitään lisää.

      Se on kuin filtteri joka joko heikentää/vahvistaa tai neutraloi aurinkomerkkiä. Itse nousumerkki ei anna itsessään mitään lisää koskaan.

      Annan ihan kärjistetyn esimerkin nousumerkin ominaisuuksista.

      Jos aurinkomerkkisi antaa sinulle iloisuutta, reippautta ja luovuutta ja nousumerkkisi ominaisuuksiin kuuluu pessimismi/vakavuus ja reippaus, sekä kyvykkyys oppimiseen, niin

      Aurinkomerkin iloisuus vastaan nousumerkin pessimistinen/vakava luonne neutraloi aurinkomerkin tuoman iloisuuden mutta ei myöskään tee sinusta ylettömän vakavaa. Et ole porukan hauskuuttaja, mutta naurat hyville jutuille ja ymmärrät huumoria, mutta ET ymmärrä vakavia asioita etkä osaa suhtautua asioihin hyvällä varovaisuudella ja vakavuudella.

      Nousumerkin reippaus taas vahvistaa aurinkomerkin reippautta ja olet keskimääräistä tarmokkaampi tarttumaan uusiin asioihin ja ennenkaikkea viemään ne läpi kunnialla.

      Aurinkomerkin tarjoama perusluonteen luovuus ja kekseliäisyys taas joko heikentyy tai tasoittuu kun nousumerkin luoma kyvykkyys oppia asioita helposti tulee muokkaamaan luonnetta alkuun. Tuo ei sinänsä vahvista aurinkomerkin luovuutta, vaan ennemminkin tasoittaa sitä ja tässä tarkoitan sitä että sitä voi joko oppia käyttämään hyödyksi, jolloin kekseliäisyyteen yhdistyy aiemmin opitut taidot, eli henkilö on erittäin hyvä soveltamaan oppimaansa, mutta voi käydä myös niin että aurinkomerkin kekseliäisyys vähenee kun ihminen oppii pelkästään tekemään sellaisia asioita mitä muut ovat jo keksineet.

      Kuitenkin nyt on hyvin tärkeää ymmärtää että nousumerkin ominaisuus EI tee ihmisestä hyvää oppijaa. Se voi jollakin tasolla vahvistaa ihmisen luovuutta, mutta vain jollakin tasolla ja vain sitä luovuutta. Ellei ihmisellä ole luovuutta tai mitään oppimiseen viittavaa, tuo nousumerkin ominaisuus jää täysin pois ihmisen luonteesta.

      Koska nousumerkki ei tuo mitään itsessään lisää, niin tuo viimeinen kohta voi tuntua oudolta. Kuitenkin kun muistaa sen ettei nousumerkki tuo lisää, niin tuon viimeisenkin ymmärtää.


      Nousumerkki on kuin alastomalle ihmiselle vaatteet. Vaatteet eivät tuo sinulle mitään lisää, vaan joko vahvistavat tai neutraloivat sinua sellaisena kuten olet "alastomana". Ne ovat tärkeä kartan osa, mutta ne eivät ole mitään ellei aurinkomerkkiä ole otettu ensin lukuun.

      Ajattele asiaa sillä tavalla että vaikka sinä pukisitkin jonkun huippusuunnittelijan koltun päälle, niin jollakin toisella ihmisellä se vaate näyttää huomattavasti paremmalta kuin se näyttäisi sinun ylläsi. Mutta siltikään et voi väittää että ne vaatteet olisivat tyylittömät ja rumat. Joten älä yritä olla jotenkin sellainen mitä ihannoimasi vaatteet edustavat, vaan ole oma itsesi ja etsi sellaiset vaatteet jotka tekevät sinusta oikeasti kauniin ja luonnollisen näköisen eli ole aurinkomerkkisi ja anna vain nousumerkin tuoda parhaimpia puoliasi esiin.

      Nousumerkki tulee pinnalle vasta myöhemmin juuri siksi että alkuun ihminen on vanhempiensa suojissa ja luomassa maailmassa. Sen jälkeen nuoruudessa ihminen on muodin ja ympäristönsä eli ystävien ympäröimä jolloin ihminen yrittää olla jotakin muuta mitä hän todellisuudessa on. Vasta kun ihminen tasaantuu, hän alkaa olla oma itsensä, eli löytää oman itsensä. Tuolloin nousumerkki iskee päälle, ei siten että ihminen olisi nousumerkkinsä, vaan nimenomaan siten että ihminen on aurinkomerkkinsä jota nousumerkki vahvistaa.

      Tuota voi olla alkuun hyvin vaikea ymmärtää ja sisäistää, mutta asia on paljon yksinkertaisempi kuin miltä kuulostaa.

      Kysyit että onko jotakin sellaisia ominaisuuksia mitkä aurinkomerkistä jäisi varjoon. Ei ole. Näin siksi että nousumerkki ei voi tehdä muuta kuin pahimmillaan neutraloida jonkin aurinkomerkin ominaisuuden. Se ei tuo mitään lisää.

      Jos ajatellaan että luonteenpiirteet on kuin numeroviivaa

      ,-5,-4,-3,-2,-1,-0, 1, 2, 3, 4, 5

      niin nousumerkki ei voi koskaan positiivisia luonteenpiirteitä, kuten esimerkiksi iloisuutta, viedä "nollan" alapuolelle. Jos nousumerkillä on hyvin vahva masentava vaikutus, niin se vain neutraloi aurinkomerkin iloisuuden. Se ei siis tuo mitään lisää.

      Samoin jos aurinkomerkki on hyvin masentunut ja negatiivinen ja nousumerkki oikea ilopilleri, niin taas nousumerkki neutraloi aurinkomerkkiä ja palauttaa luonteepiirteen "nollille". Nousumerkki ei tuo mitään lisää luonteeseen vaan ainoastaan joko vahvistaa tai heikentää aurinkomerkin luonteenpiirteitä.

      Jos aurinkomerkki on reipas 5 ja nousumerkki on myös, niin silloin ihminen reipastuu 10.

      Lue kuitenkin tarkkaan aiemmin esittelemäni esimerkit, ja erityisesti se viimeinen kohta, koska sellaisessa tilanteessa uutta luonteenpiirrettä ei tule esiin, vaan siitä nousumerkistä käytetään vain pieni osa hyödyksi tai haitaksi, oli nousumerkin luonteenpiiirre itsessään sitten kuinka vahva tahansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe