raiskaus, feminismi jne.

hohhoijaa.

Ihan ensin miehille jotka kirjoittelee täällä että naisilla on tasa-arvo ja ehkä enemmänkin suomen maassa... Miksi naiset edelleen saa sitten pienempää palkkaa kuin miehet? Miksi raiskaus on valtiollisesti hyväksyttävä teko? Maa jossa raiskauksista ei saa minkäänlaista tuomiota hyväksyy raiskauksen. Ja silloin maa ei ole tasa-arvoinen miesten ja naisten välillä. Naisen pitää edelleen olla olemassa miestä miellyttäkseen. Ennenkuin tästä ajatuksesta päästään eroon meidän täytyy kulkea vielä pitkä matka, ja sitä ennen oikeaa tasa-arvo ei voi syntyä.

Toisekseen, feminismi on yhtä kuin tasa-arvon kannattaja. Jos nainen sanoo että mies on paha ja nainen hyvä, tämä ei ole enää feministi vaan jotain muuta. Nainen jonka mielestä mies on alempiarvoinen kuin nainen ei näinollen ole feministi vaan verrattavissa sovinistiin. Itse olen feministi ja haluan tasa-arvoa, en sitä että miehet olisivat jotenkin minua alemmalla tasolla koska näin ei ole.

Sitten aiskaus on pahin asia mitä naiselle voi tapahtua. Itse mielummin valitsen pyssyn piipun kuin tulen raiskatuksi ja samaa mieltä on aika moni nainen. Täytyy olla todella vahva ihminen että selviytyy raiskauksesta ja voi jatkaa taas normaalia elämää. Raiskaus ei ole koskaan naisen syy vaan miehen syy joka raiskaa. Jos mies on niin heikko ettei pysty pitämään kulliaan aisoissa kun näkee humalaisen naisen kadulla se on hänen syynsä. Miehet joiden mielestä naiset eivät saisi kulkea ulkona pimeän tullen voisivat mennä itseensä. Ollaanko nyt sitä mieltä sitten että mies joka on humalassa ja hänet ammutaan/hakataan/ryöstetään ilman mitään syytä on siis miehen oma vika kun oli humalassa ja liikku yöllä ulkona? Tai jos mies raiskataan kun hän on humalassa ja kulki pimeitä kujia keskellä yötä se on hänen vikansa? Olisi pitänyt tietää että hänet voidaan raiskata? Hienoa ajattelua.

Naisella on oikeus juoda ja juhlia siinä miessä miehellä. Kenelläkään ei ole oikeutta häntä raiskata sen takia. Ja joku sanoi että etenkään hyvännäköisten naisten ei pitäisi kulkea yksin? Raiskauksessa ei ole ulkonäöstä kyse, vaan siitä että mies haluaa tehdä naiselle pahaa ja alistaa tämän valtaansa. Hän ei raiskaa seksuaalisen kiihokkeen takia, vaan siksi että on henkisesti heikko ja haluaa vaikuttaa vahvalta edes raiskaamansa naisen silmissä. Eli sairaat ihmiset raiskaavat.

Miesten jotka kirjoittelee tällä palstalla ei kannattaisi puhua tasa-arvosta mitään. Teidän kirjoituksistanne huokuu se että että itse kannata tasa-arvoa vaan haluatte alistaa naisen. Miksi siis nainen ei saisi ajatella vastaavasti ja haluta alistaa miehen? Miehet itse ovat syypää siihen että feminismit kääntyvätkin miesvihaajiksi.

Lopuksi, raikaus ei koskaan ole naisen syy, eikä nainen missään tilanteessa ansaitse tulla raiskatuksi. Toki on fiksua miettiä onko järkevää kulkea pitkin pimeitä kujia kun sairaita hulluja ihmisiä on liikkeellä. Mutta tämä pätee ihan yhtälailla miehiin.

23

1155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      feministi on sama asia kuin sovinisti eli kannattaa oman sukupuolensa ylivertaisuutta jota ei ole olemassa.

      • äckvädf

        Voi pyhä idiootti. Feminismi ei ole verrattavissa sovinismiin. Feminismi tarkoittaa tasa-arvon kannattamista. Mistä te ihmiset näitä juttujanne oikein kaivatte? Sama kuin että satanismi on saatananpalvontaa... Oikeasti kaivakaa ne aivot kaapista ja ottakaa asioista selvää ennenkuin tulette tänne kertomaan satujanne.


      • Ei nyt sentään
        äckvädf kirjoitti:

        Voi pyhä idiootti. Feminismi ei ole verrattavissa sovinismiin. Feminismi tarkoittaa tasa-arvon kannattamista. Mistä te ihmiset näitä juttujanne oikein kaivatte? Sama kuin että satanismi on saatananpalvontaa... Oikeasti kaivakaa ne aivot kaapista ja ottakaa asioista selvää ennenkuin tulette tänne kertomaan satujanne.

        Sanoohan sen jo nimikin. Femi sanassa ei ole mitään mieheen viittaavaa. Se että feminismin järkevä tavoite on tällä hetkellä tasa-arvo, ei muuta feminismi sanan sisältöä mihinkään.


      • 22
        äckvädf kirjoitti:

        Voi pyhä idiootti. Feminismi ei ole verrattavissa sovinismiin. Feminismi tarkoittaa tasa-arvon kannattamista. Mistä te ihmiset näitä juttujanne oikein kaivatte? Sama kuin että satanismi on saatananpalvontaa... Oikeasti kaivakaa ne aivot kaapista ja ottakaa asioista selvää ennenkuin tulette tänne kertomaan satujanne.

        Feminismi tarkoittaa naisten etujen ajamista vaikka se tarkoittaisi miesten oikeuksien polkemista ei naisylivaltaa. Ja todellakaan naisille ei makseta samasta työstä pienempää palkkaa kuin miehelle.
        Harri ja Heli hoitaja tienaa yhtä hyvin.
        Feminismi joskus saattaa edistää tasa-arvo jos naiset sattuvat olemaan maassa epätasa-arvoisia mutta kun käytännössä nykypäivän feministit keskittyvät ruikuttamaan tyhjänpäiväisyyksiä ja ajamaan aatteeseensa vedoten etuja itselleen niin sen sijaan että parantaisi muslimimaitten naisten asiaa.

        Sitten minua suuresti ärsyttää femistien agenda siitä ettei naisissa muka mitään vikaa, vittu kyllä on nähty että naisetkin osaa kieroilla.


      • --------------------
        Ei nyt sentään kirjoitti:

        Sanoohan sen jo nimikin. Femi sanassa ei ole mitään mieheen viittaavaa. Se että feminismin järkevä tavoite on tällä hetkellä tasa-arvo, ei muuta feminismi sanan sisältöä mihinkään.

        FEMINISMI tarkoittaa sitä, että naiset koettavat naisten asioita ajamalla saada parannettua naisten asemaa niin hyväksi, että se olisi yhtä hyvä kuin miehen asema.
        Ja ken väittää vastaan, on A-luokan kusipää.


    • ...........

      Raiskaus ei ole koskaan oikein siitä olen samaa mieltä. Minun puolestani raiskaajat voisi heittää vankilaan loppuelämäksi, mutta tässäkään kohdassa suomen lait kusevat kuten esim. siinä, että talousrikoksista saadaan paljon suurempia tuomioita, kuin fyysisestä väkivallasta.

      "Nainen jonka mielestä mies on alempiarvoinen kuin nainen ei näinollen ole feministi vaan verrattavissa sovinistiin."

      Se ei ole pelkästään verrattavissa sovinismiin vaan on sovinismia. Sillä sovinismi = Sovinismi on jonkin ryhmän tai ryhmän jäsenen äärimmäisyyksiin menevää, yksipuolista ja fanaattistakin käyttäytymistä jotakin toista ryhmää tai sen yksityisiä jäseniä kohtaan. Eli tässä tapauksessa tapauksessa sovinismilla tarkoitetaan tietyn naisryhmän käyttäytymistä miehiä kohtaan. Jostain syystä sovinismi kytketään nykyään ainoastaan miehiin vaikka sillä voidaan yhtä hyvin tarkoittaa naisia.

      Tasa-arvo on hassu juttu. Ihmiset eivät ikävä kyllä koskaan voi olla tasa-arvossa. Toki olisi reilua, että naiset saisivat yhtä paljon palkkaa kuin miehet, mutta jostain syystä tätä ei vielä olla saatu aikaiseksi. Toisaalta eihän naistenkaan ole pakko käy armeijaa, joka taas on miehille pakollinen. Myöskään ei ole tasa-arvon mukaista, että esim. miehet ja naiset urheilevat eri sarjoissa. Esimerkkejä hankalista tasa-arvo kysymyksistä on tuhansia, joiden takia (ainakin itse uskon niin) ne kaikista epäreiluimpien asioiden muuttaminen vaikeutuu.

      Joka tapauksessa raiskauksista olen yhtä mieltä kanssasi. Raiskaajat siperiaan!

      • jepssssss

        "Myöskään ei ole tasa-arvon mukaista, että esim. miehet ja naiset urheilevat eri sarjoissa."
        Sen verran kyllä nyt joudun tässä sivuamaan, että tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta. Eli siis urheilusarjoilla ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa. Itse painoluokkalajin harrastajana voisin sanoa, että mikset sitten 60 kiloiset ottele tasa-arvon nimissä 120 kiloisten kanssa? Ei tarvitse sotkea sukupuolielimiä asiaan ollenkaan, kun miehetkin on jaettu painon mukaan, koska ylläri pylläri: ei ole reilua laittaa 60 kiloista 120 kiloisen nuijittavaksi. Mutta jos sä luulet, ettei kevyempiä sarjoja arvosteta, olet aika väärässä. Ja tästä on kysymys.

        Joten mietipä tasa-arvosi uudelleen.

        Toinen pointti: miehet käyvät armeijan koska he ovat sotilaita. Nykyään mahdollisuus on myös naisilla, mutta biologinen totuus on se, että jos sota syttyy, miehiä voi kuolla 9/10:stä ja elämä jatkuu. Naiset voivat ainoastaan kantaa elämää ja naiset luovat elämän. Naiset ovat liian arvokkaita uhrattaviksi sotilaina, ja tästä se perinne on lähtenyt. Ja nykyään se vaihtoehto on ja tietty voitaisiin ajatella että raskauteen kykenemättömät naiset olisivat myös "uhrattavia" mitä he ovatkin tavallaan. Ajattele järjellä, älä tunteella, puhun nyt elämän jatkumisesta ja biologiasta. Kun miehet käyvät armeijan, naiset kantavat elämää. Kun miehillä menee keskimäärin vuosi, naisilla menee 9kk, imetys ja äitiysloma. Naiset saavat nykyään mennä armeijaan ja miehet jäädä vanhempainlomalle. Mutta on asiota, missä osia ei vaihdeta. Mikä siinä oikeuttaa toisen väheksymiseen kun kerran tasapuolista arvostusta ei ole mahdollista saada?
        Puuttuu enää, että kustannukset jaetaan niin naisten kun miestenkin työnantajille, mikä toisi tasa-arvoa palkkauksiin ja kustannuksiin, mitä jostain syystä ei haluta tehdä. Tietenkään, koska miesten työn antajat eivät halua ottaa osaa jne.

        Mieti tasa-arvosi uudelleen. Eikö ihmisille voi antaa mahdollisuutta, koska he ovat erilaisia? Eikö ihmistä voi arvostaa vertaisenaan, jos se on erilainen? Onko ihminen pakko tunkea muottiin, mikä ei ole olemassa, jos se ei siihen sovi? Samasta työstä maksaa samaa palkaa? Ensin aloittanut ja työnsä hyvin tehnyt yletä, kun sen ansaitsee? Molemmat maksaa yhteiskunnan lapsista? Tasa-arvo ei ole millään tavalla vaikeaa toteuttaa käytännössä, joku vaan hyötyy niin paljon siitä, että sitä ei ole.

        Mutta totta: raiskaajat siperiaan, tai mielellään teloitusryhmän eteen.


    • MaJunior

      Feminismi on aate, jonka tavoitteena on naisen aseman parantaminen. Tavoitteena ei ole tasa-arvo, vaan naisten etujen ajaminen. Aatteena se on yhtä syrjivä kuin sovinismi.

      • hölynpölyä

        Ei ole syrjivä jos naiset ovat selkeästi alemmassa arvossa kuin miehet. Eli arvostus halutaan samalle tasolle kuin miesten arvostus. Jos on jokin naisten asemaa parantava yhdistys joka parantaa naisten asemaa afrikassa ja muslimimaissa, niin miksei myös euroopassa? Onko tämä tosiaan verrattavissa sovinismiin?? Ihanaa asua maassa jossa miehillä on tällaiset mielipiteet. Miehet ei tajua kuinka pelottavaa on olla nainen.


      • Eikka737
        hölynpölyä kirjoitti:

        Ei ole syrjivä jos naiset ovat selkeästi alemmassa arvossa kuin miehet. Eli arvostus halutaan samalle tasolle kuin miesten arvostus. Jos on jokin naisten asemaa parantava yhdistys joka parantaa naisten asemaa afrikassa ja muslimimaissa, niin miksei myös euroopassa? Onko tämä tosiaan verrattavissa sovinismiin?? Ihanaa asua maassa jossa miehillä on tällaiset mielipiteet. Miehet ei tajua kuinka pelottavaa on olla nainen.

        Feminismin tarkoitus ei ole ajaa tasa-arvoa eikä ottaa millään lailla miestä huomioon naisen aseman parantamisessa vaan sen ainoa idea on ajaa pelkästään naisten asiaa, vieläpä oikean tasa-arvon kustannuksella. Tasa-arvohan on sitä että kaikki ovat saman arvoisia. Feministeille lähtökohtaisesti kuka tahansa nainen on eriarvoinen eli arvokkaampi kuin kuka tahansa mies. Keskivertomiehelle kuitenkin kaikki ovat saman arvoisia sukupuolesta riippumatta.

        Suomessa naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa koska suomalainen mies niin haluaa. Sama pätee suureen osaa Eurooppaa. Euroopan ulkopuolelta tällaista tasa-arvoa ei löydy Pohjois-Amerikkaa ja Australiaa & Uutta-Seelantia lukuunottamatta. Sukupuolten täydellistä epätasa-arvoa löytyy eniten muslimimaista ja Afrikasta.

        Kerrohan miten yhteiskunnan toimivuutta parantaa esim. sukupuolikiintiö maan hallituksessa? Pätevyyden ja osaamisen ohittaa se kun poliitikko sattuu olemaan sukupuoleltaan nainen. Paraneeko maan asiainhoito tuollaisella järjestelyllä? Sukupuolikiintiöt ovat syrjiviä koska "väärää" sukupuolta oleva joutuu väistymään "oikeaa" sukupuolta olevan tieltä. Sukupuolikiintiöt ovat feministien luomus joten feministit ajavat tällä asialla sukupuolten eriarvoisuutta ja samalla sitä tärkeää naisasiaa.

        Entä miksi asevelvollisuus ei ulotu naisiin? Ovatko naiset valmiita pakolliseen maanpuolustusoppiin miesten rinnalla? Ovatko naiset valmiita tasa-arvoisesti myös tositilanteessa rypemään sohjossa ja lumessa keskellä tulimyrskyä konetuliase kädessä valmiina tappamaan silmääkään räpäyttämättä? Vastaukseksi ei kelpaa " nii mutku me naiset synnytetään!" koska synnyttäminen on vapaaehtoinen valinta, toisin kuin suomalaisten miesten yleinen asevelvollisuus.

        Tätä maata johtavat naiset. Suomessa on nainen
        -presidenttinä
        -sisäministerinä
        -oikeusministerinä
        -maahanmuuttoministerinä
        -hallinto- ja kuntaministerinä
        -opetusministerinä
        -maa- ja metsätalousministerinä
        -työministerinä
        -peruspalveluministerinä

        Suomen hallitus on maailman naisvaltaisin hallitus. Nainen toimii myös esim. tasa-arvovaltuutettuna ja vähemmistövaltuutettuna. Naisia eduskunnassa on 80 eli hieman alle puolet. Tätä taustaa vasten on kenenkään turha tulla sanomaan että miehet sortaisivat tässä maassa naisia yhtään mitenkään.

        Naiset eivät tajua kuinka pelottava tulevaisuus miehillä on maassa jota johtavat naiset ja jotka ajavat naisten asiaa yhteisten asioiden sijaan.


      • dsddsd
        Eikka737 kirjoitti:

        Feminismin tarkoitus ei ole ajaa tasa-arvoa eikä ottaa millään lailla miestä huomioon naisen aseman parantamisessa vaan sen ainoa idea on ajaa pelkästään naisten asiaa, vieläpä oikean tasa-arvon kustannuksella. Tasa-arvohan on sitä että kaikki ovat saman arvoisia. Feministeille lähtökohtaisesti kuka tahansa nainen on eriarvoinen eli arvokkaampi kuin kuka tahansa mies. Keskivertomiehelle kuitenkin kaikki ovat saman arvoisia sukupuolesta riippumatta.

        Suomessa naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa koska suomalainen mies niin haluaa. Sama pätee suureen osaa Eurooppaa. Euroopan ulkopuolelta tällaista tasa-arvoa ei löydy Pohjois-Amerikkaa ja Australiaa & Uutta-Seelantia lukuunottamatta. Sukupuolten täydellistä epätasa-arvoa löytyy eniten muslimimaista ja Afrikasta.

        Kerrohan miten yhteiskunnan toimivuutta parantaa esim. sukupuolikiintiö maan hallituksessa? Pätevyyden ja osaamisen ohittaa se kun poliitikko sattuu olemaan sukupuoleltaan nainen. Paraneeko maan asiainhoito tuollaisella järjestelyllä? Sukupuolikiintiöt ovat syrjiviä koska "väärää" sukupuolta oleva joutuu väistymään "oikeaa" sukupuolta olevan tieltä. Sukupuolikiintiöt ovat feministien luomus joten feministit ajavat tällä asialla sukupuolten eriarvoisuutta ja samalla sitä tärkeää naisasiaa.

        Entä miksi asevelvollisuus ei ulotu naisiin? Ovatko naiset valmiita pakolliseen maanpuolustusoppiin miesten rinnalla? Ovatko naiset valmiita tasa-arvoisesti myös tositilanteessa rypemään sohjossa ja lumessa keskellä tulimyrskyä konetuliase kädessä valmiina tappamaan silmääkään räpäyttämättä? Vastaukseksi ei kelpaa " nii mutku me naiset synnytetään!" koska synnyttäminen on vapaaehtoinen valinta, toisin kuin suomalaisten miesten yleinen asevelvollisuus.

        Tätä maata johtavat naiset. Suomessa on nainen
        -presidenttinä
        -sisäministerinä
        -oikeusministerinä
        -maahanmuuttoministerinä
        -hallinto- ja kuntaministerinä
        -opetusministerinä
        -maa- ja metsätalousministerinä
        -työministerinä
        -peruspalveluministerinä

        Suomen hallitus on maailman naisvaltaisin hallitus. Nainen toimii myös esim. tasa-arvovaltuutettuna ja vähemmistövaltuutettuna. Naisia eduskunnassa on 80 eli hieman alle puolet. Tätä taustaa vasten on kenenkään turha tulla sanomaan että miehet sortaisivat tässä maassa naisia yhtään mitenkään.

        Naiset eivät tajua kuinka pelottava tulevaisuus miehillä on maassa jota johtavat naiset ja jotka ajavat naisten asiaa yhteisten asioiden sijaan.

        synnyttää? jos naisten pitäs mennä aarmeijaan=?


      • tasa-arvoa peliin
        dsddsd kirjoitti:

        synnyttää? jos naisten pitäs mennä aarmeijaan=?

        Milloin synnyttämättömät naiset laitetaan vankilaan kärsimään valinnastaan? Armeijasta kieltäytyvää miestä sellainen kohtalo odottaa.


      • Hömelöksi
        hölynpölyä kirjoitti:

        Ei ole syrjivä jos naiset ovat selkeästi alemmassa arvossa kuin miehet. Eli arvostus halutaan samalle tasolle kuin miesten arvostus. Jos on jokin naisten asemaa parantava yhdistys joka parantaa naisten asemaa afrikassa ja muslimimaissa, niin miksei myös euroopassa? Onko tämä tosiaan verrattavissa sovinismiin?? Ihanaa asua maassa jossa miehillä on tällaiset mielipiteet. Miehet ei tajua kuinka pelottavaa on olla nainen.

        Feministit pyrkivät tasa-arvoon, vaikka se vaatisi miesten aseman polkemista ja heikentämistä. Feminismi on siis sovinismin vastakohta. Me normaalit ihmiset, joita onneksi on valtaosa väestöstä, haluamme tasa-arvoon kenenkään asemaa heikentämättä. Me myös ymmärämme miesten ja naisten fysiologiset eroavaisuudet ja mitä nämä erot tarkoittavat sukupuolten yhteiselossa.


      • laskutoimitus
        tasa-arvoa peliin kirjoitti:

        Milloin synnyttämättömät naiset laitetaan vankilaan kärsimään valinnastaan? Armeijasta kieltäytyvää miestä sellainen kohtalo odottaa.

        "Entä miksi asevelvollisuus ei ulotu naisiin? Ovatko naiset valmiita pakolliseen maanpuolustusoppiin miesten rinnalla? Ovatko naiset valmiita tasa-arvoisesti myös tositilanteessa rypemään sohjossa ja lumessa keskellä tulimyrskyä konetuliase kädessä valmiina tappamaan silmääkään räpäyttämättä?"

        Mies ei voi synnyttää eikä imettää eikä ole tässä suhteessa siis tarpeellinen kun sen yhden ruiskautuksen. Elämän luo nainen. Eämän kantaa nainen. Siksi naiset eivät ole sotilaita, se on ihan biologinen järjestys ja järkevääkin. Sotilaat ovat uhrattavia, ikävää kertoa tälläinen totuus, mutta sotilaat ovat maan puolustukset linja, joka pitää maata pystyssä, vaikka itsensä uhraten suuremman edun hyväksi. Miehet ovat vain uhrattavampia. Siinä kun yksi mies voi siittää kymmenen lasta, naisista suurin osa kantaa vain yhden lapsen. Miehen osa on riuskautus, naisen luoda. Jos kansa uhraa naiset, se kansa loppuu. Se on miehen osa, ja se siitä ruikutuksesta.
        Miehellä joka ei taas puolusta laumaansa ei tee mitään. Miehellä jonka ainoa tehtävä on siis siittää lapset ja puolustaa perhettään hengellään, on täysin arvoton, jos se ei tätä tee. Mies joka ei tätä kunnioita on täysin arvoton. Mies joka pitää omaa sivari/armeija-aikaansa jonain suurena uhrauksena ja naisen raskautta ja synnytystä siihen verrattaen huonona tekosyynä on arvoton.

        Elämän luominen on se, mikä pitää elämän hengissä ja sitä pitää kunnioittaa. On paljon luonnon lakeja mitä vääristellään ja paljon asioita, mitä ihminen tiedostaa ja näin ollen on turha puolustella asioita luonnolla, mutta tämä asia on edelleen luonnon hallussa ja biologia biologiaa. On asioita, mistä miesten sopii rutista ja asioita mistä ei sovi.


      • hvhcycy
        Eikka737 kirjoitti:

        Feminismin tarkoitus ei ole ajaa tasa-arvoa eikä ottaa millään lailla miestä huomioon naisen aseman parantamisessa vaan sen ainoa idea on ajaa pelkästään naisten asiaa, vieläpä oikean tasa-arvon kustannuksella. Tasa-arvohan on sitä että kaikki ovat saman arvoisia. Feministeille lähtökohtaisesti kuka tahansa nainen on eriarvoinen eli arvokkaampi kuin kuka tahansa mies. Keskivertomiehelle kuitenkin kaikki ovat saman arvoisia sukupuolesta riippumatta.

        Suomessa naiset ovat tasa-arvoisia miesten kanssa koska suomalainen mies niin haluaa. Sama pätee suureen osaa Eurooppaa. Euroopan ulkopuolelta tällaista tasa-arvoa ei löydy Pohjois-Amerikkaa ja Australiaa & Uutta-Seelantia lukuunottamatta. Sukupuolten täydellistä epätasa-arvoa löytyy eniten muslimimaista ja Afrikasta.

        Kerrohan miten yhteiskunnan toimivuutta parantaa esim. sukupuolikiintiö maan hallituksessa? Pätevyyden ja osaamisen ohittaa se kun poliitikko sattuu olemaan sukupuoleltaan nainen. Paraneeko maan asiainhoito tuollaisella järjestelyllä? Sukupuolikiintiöt ovat syrjiviä koska "väärää" sukupuolta oleva joutuu väistymään "oikeaa" sukupuolta olevan tieltä. Sukupuolikiintiöt ovat feministien luomus joten feministit ajavat tällä asialla sukupuolten eriarvoisuutta ja samalla sitä tärkeää naisasiaa.

        Entä miksi asevelvollisuus ei ulotu naisiin? Ovatko naiset valmiita pakolliseen maanpuolustusoppiin miesten rinnalla? Ovatko naiset valmiita tasa-arvoisesti myös tositilanteessa rypemään sohjossa ja lumessa keskellä tulimyrskyä konetuliase kädessä valmiina tappamaan silmääkään räpäyttämättä? Vastaukseksi ei kelpaa " nii mutku me naiset synnytetään!" koska synnyttäminen on vapaaehtoinen valinta, toisin kuin suomalaisten miesten yleinen asevelvollisuus.

        Tätä maata johtavat naiset. Suomessa on nainen
        -presidenttinä
        -sisäministerinä
        -oikeusministerinä
        -maahanmuuttoministerinä
        -hallinto- ja kuntaministerinä
        -opetusministerinä
        -maa- ja metsätalousministerinä
        -työministerinä
        -peruspalveluministerinä

        Suomen hallitus on maailman naisvaltaisin hallitus. Nainen toimii myös esim. tasa-arvovaltuutettuna ja vähemmistövaltuutettuna. Naisia eduskunnassa on 80 eli hieman alle puolet. Tätä taustaa vasten on kenenkään turha tulla sanomaan että miehet sortaisivat tässä maassa naisia yhtään mitenkään.

        Naiset eivät tajua kuinka pelottava tulevaisuus miehillä on maassa jota johtavat naiset ja jotka ajavat naisten asiaa yhteisten asioiden sijaan.

        haluisitko sitten siskosi/naisesi/äitisi rintamalle sotimaan?

        Ja aikuisten oikeasti, mikäs miehillä tässä maailmassa ollessa?
        Itse en vaihtaisi tätä naisen fyysiseen kyvyttömyyteen suojella itseään tai edes seksuaalisuuttaan.

        Ilman feminismiä eivät naiset olisi tässä pisteessä, eli kaikki kunnia sille, pahimpia ylilyöntejä ja patologioita lukuunottamatta.

        Feminisminvastaisuus on myös itsessään mielenkiintoinen sairaus, mistä se oikein kumpuaa, se olisi mielenkiintoista tietää..


    • tasa-arvoa peliin

      Ihan ensimmäiseksi korjaan alkuperäistä kirjoittajaa siinä, että feminismi on sananmukaisesti naisasiaa ei tasa-arvoa. Se edistää tasa-arvoa vain niissä asioissa, joissa naiset ovat miestä heikommassa asemassa. Niissä asioissa, joissa miehet ovat heikommalla, feminismi repii kuilua suuremmaksi.
      Esim. muutama vuosi sitten oltiin teettämässä tutkimusta naisten väkivaltaisuudesta parisuhteessa, mutta feministijärjestöjen painostuksesta tutkimus jätettiin tekemättä. Feministien mielestä kun kaikki rahat pitää laittaa tutkimuksiin, joissa mies on tekijä ja nainen on uhri.
      Tämä siitäkin huolimatta, että teini-ikäisten parisuhteissa väkivaltaa kumppanin taholta on kokenut 9 % pojista ja vain 2 % tytöistä. Armeijaikäisistä kumppanin lyömäksi on joutunut jo 20% miehistä...
      Mitä tulee palkkatasa-arvoon, naisen euro on 80 senttiä vain silloin, kun tehdään vertailuja toimialan sisällä (verrataan lääkärien ja hoitsujen palkkoja keskenään) tai ei oteta huomioon työkokemuksesta, ylitöistä ym. johtuvia muuttujia (miehet ottaa yleensä ylityöt rahana, naiset vapaa-aikana -> palkkaero tilastoissa kasvaa, vaikka tuntipalkka on sama). Kun kaikki muuttujat otetaan huomioon on eri tutkimuksissa saatu naisen eurosta 96-106 senttiä.
      Mutta se tasa-arvosta ja itse asiaan!

      En halua vähätellä raiskattujen kärsimyksiä. Varmasti kokemus on aivan kammottava enkä sellaista toivo yhtään kenellekään. Mutta ihmetyttää se, miksi pitää ylläpitää tällaista ajatusta, että raiskaus on ehdottomasti pahinta, mitä naiselle voi tapahtua? Miksi pitää toitottaa, että raiskauksesta ei voi toipua koskaan? Varmasti on niitäkin, jotka eivät toivu, kaikki sympatia heille. Vaan entäpä ne, jotka toipuvat? Miksi heitä yritetään syyllistää tällä tavoin? Miksi he eivät saisi toipua ja jatkaa elämäänsä? Miksi yhdestä väkivallanteosta pitää väkipakolla kasvattaa asia, joka rampauttaa loppuelämäksi? Tai jos näin ei muuten käy, niin pidetään huoli siitä, että ihminen kokee itsensä huonoksi, kun ei olekaan henkisesti rampautunut raiskauksen jälkeen...
      Eikö olisi paljon hedelmällisempää nostaa esiin niitä ihmisiä, jotka ovat toipuneet raiskauksesta? Eikö heidän esimerkkinsä olisi paljon kannustavampi niille, jotka näiden asioiden kanssa joutuvat painimaan?

      Raiskaus on rikos ja syyllinen pitää tuomita. Mutta miksi tuomitaan uhrikin elämänmittaiseen helvettiin? Miksi raiskauksesta toipuminen on kielletty?

      • rgdrth

        voi mennöä sivariinkin.

        Ja entä naiset jotka ei kykene saamaan lapsia?
        Vankilassa lis ihan kivat oltavatkyl..

        Niin ja joo mun mielestä raiskaus on pahinta, itse sen kokeneena voin sanoa. MUtta siitä voi toipua mutta se vie aikaa ja voimia. Ja sen takia tekijä pitää tuomita, ei ehkä elämänmittaiseen helvettiin kuten ed. asina ilmaisi, mutta tuomita eikä silittääpäätä.


      • Tasa-arvoa peliin
        rgdrth kirjoitti:

        voi mennöä sivariinkin.

        Ja entä naiset jotka ei kykene saamaan lapsia?
        Vankilassa lis ihan kivat oltavatkyl..

        Niin ja joo mun mielestä raiskaus on pahinta, itse sen kokeneena voin sanoa. MUtta siitä voi toipua mutta se vie aikaa ja voimia. Ja sen takia tekijä pitää tuomita, ei ehkä elämänmittaiseen helvettiin kuten ed. asina ilmaisi, mutta tuomita eikä silittääpäätä.

        Miesten on pakko mennä joko armeijaan tai sivariin. Tai sitten vankilaan. Naisia ei pakoteta synnyttämään. Nämä asiat eivät siis ole mitenkään verrattavissa. Useimmat naiset ihan itse haluavat lapsia eli synnyttäminen on paitsi vapaaehtoista myös asia, jota aktiivisesti hakeudutaan tekemään.


      • HEITTURI
        rgdrth kirjoitti:

        voi mennöä sivariinkin.

        Ja entä naiset jotka ei kykene saamaan lapsia?
        Vankilassa lis ihan kivat oltavatkyl..

        Niin ja joo mun mielestä raiskaus on pahinta, itse sen kokeneena voin sanoa. MUtta siitä voi toipua mutta se vie aikaa ja voimia. Ja sen takia tekijä pitää tuomita, ei ehkä elämänmittaiseen helvettiin kuten ed. asina ilmaisi, mutta tuomita eikä silittääpäätä.

        mahot naiset saisivat vapautuksen synnyttämisestä, ja siten myös vankilareissusta. Saavathan fyysisesti tai henkisesti sairaat miehetkin vapautuksen armeijasta.


      • Niibb.
        HEITTURI kirjoitti:

        mahot naiset saisivat vapautuksen synnyttämisestä, ja siten myös vankilareissusta. Saavathan fyysisesti tai henkisesti sairaat miehetkin vapautuksen armeijasta.

        on verrattavissa armeijaan. Jos nainen hakee töihin, hän voi menettää työn siksi, että aikoo hankkia lapsia.


      • monta vakipaikkaakin
        Niibb. kirjoitti:

        on verrattavissa armeijaan. Jos nainen hakee töihin, hän voi menettää työn siksi, että aikoo hankkia lapsia.

        Ja myöskin menettää. Mutta se ei ole pelkästään yksiselitteistä: miesten työn antajat jos osallistuisivat kustannuksiin, olisi asia helpompi. Nyt raskaudet tulevat todella kalliiksi vain naisten työantajille. Ja siis joo, helppoa sanoa, kun ei itse maksa... Mutta ne kustannukset PITÄÄ jakaa myös miesten työn antajille. Sillä se olisi ratkaistu.


    • Oskumaatumamies

      Yleinen asevelvollisuus on yksi niistä Epätasa-arvoisista jutskista jota vastaan Feminismin pitäisi taistella ja taisteleekin. Tää on vaa näitä juttuja mitä ei valitettavasti osata kritisoida miesten keskuudessa.

      • iukjhyn

        Kerrotko vielä miten feminismi on taistellut asevelvollisuuteen liittyvää tasa-arvoepäkohtaa vastaan? Edes yksi esimerkki?

        Ja toinen kysymys. Mitä järkeä oli kaivaa tämä kuusi vuotta vanha viesti jostain arkistojen kätköistä ja vastata siihen jokseenkin nollavastauksella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3443
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      293
      3388
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      26
      2190
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      2014
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      1982
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      119
      1731
    7. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      44
      1488
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1460
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1313
    10. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1213
    Aihe