Metsästyksen vastustus - patoamaton vuolasvirta

Pekka_Vähäpuksunki

Hyvää ja kaunista syyspäivää teille, kaikki arvon ihmiset! Sitä samaa toivotan myöskin teille, metsästäjät!

Palstojen tilasta:
Tarkasteltuani Yleistä metsästyksestä –ja Metsästyksen vastustajat –palstojen tilaa, saatoin ilokseni huomata monen valistuneen ihmisen ottaneen Urhon neuvosta vaarin ja liittyneen yhteiseen rintamaan virkistysmetsästyksen nimellä kulkevaa luonnon totaaliraiskaamista vastaan.
Urho-veljemme sanat eivät ole siis lorisseet hukkaan! Tässä linkki Urhon loistavaan avaukseen, johon myös itse osallistuin myöhemmin, kun alitajuntani oli prosessoinut hänen sanojaan:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8186984

Muistakaa maksimoida vaikutuksenne ja osallistukaa Urhon oivalluksen mukaisesti ehdottomasti myös keskusteluun Yleistä metsästyksestä –palstalla.
Muistakaa, varmuus ennen kaikkea, eli ottakaa aina varmuuskopio lähettämästänne viestistä, sillä pelkurimaiset tappamisvirkistyjät menevät vinkumaan ylläpidolle kaikkien heidän aatemaailmaansa sopimattomien viestien poistamisesta.(arvatkaas onko minulla duplikaatti tästä postauksesta… heh-heh) Myöhemmin voitte sitten postata viestinne uudestaan ja uudestaan omalta koneeltanne, ystävienne koneilta, sukulaistenne koneilta, kahviloiden koneilta, kirjastojen koneilta, metsästysseurojen koneilta jne. ymmärrätte varmaan jujun.

Muistakaa myös käyttää Google-haun välimuistia sensuroitujen viestien lukemiseen. Jos joku kaipaa aiheen tiimoilta lisäohjeita, niin minä voin kyllä antaa niitä erittäin suurella mielihyvälle. Näppärimmät sananvapauden rakastajat voisivat postata omat jipponsa palstalle.

Metsästys on ulkokullattua barbarismia:
Muistakaa, että metsästys ei ole mitään puhdasta pulmusten puuhastelua, tämänhän ovat monet mallikansalaisemme vastaansanomattomasti todistaneet lukuisilla postauksillaan, joissa on lukuisia linkkejä varsin valottaviin uutisiin luonnonraiskaajien kolttosista. Metsästäjien kannalta surullisiltakaan uutisilta ei ole vältytty…

Tekosyyt:
Aina, kun joku metsästyslakia rikkova – tai lukuisia muitakin lakeja rikkova – rötöstelijä polttaa sontaiset näppinsä hämäräpuuhissaan, niin jahtikuninkaat kiirehtivät siltä istumalta kilvan toitottamaan kyseessä olevan salakytän yksittäinen tempaus, eikä rikoksen missään nimessä voida katsoa edustavan mitään organisoitua metsästäjäyhteisöä. Mietitäänpä asiaa hetken verran … voisiko mitenkään olla mahdollista, että koko salakyttä-termi onkin vain metsästäjien itsensä keksimä käsite, ”kaatopaikka”, johon kaikki saasta voidaan mainetta tahraamatta turvallisesti kipata? Ei kait.

Toinen metsästäjien suosima tekosyy on vedota siihen, että koko sakkia ei voida mustamaalata yhden yksilön tekojen perusteella. Tavallaan totta, mutta onko hengenvaarallisten paukkurautojen yksityiskäyttö sallittava vain, jotta osa kansasta pääsee primitiivisten viettiensä kiihottamina melskaamaan ja mellastamaan luonnonhelmaan?
Onko meidän luettava sanomalehdistä lähes viikoittain suru-uutisia pyssymaakarien heikosta ”lajimäärityskyvystä”?

Tahallisen provosoiva vertaus: hypoteettisessa valtiossa, jossa kaikki päihteet ovat laillisia, pitävät proheroinistit kynsin ja hampain kiinni laillisesta oikeudestaan toteuttaa itseään virkistäytymällä, vaikka valtaosa kansasta eläisikin jatkuvassa turvattomuudessa. Eihän kuulemma sovi mustamaalata koko poppoota muutaman salapiikittäjän takia …
Surkuhupaisaa on, että kun näitä ”harrastuksia” vertailee keskenään, niin tulee huomanneeksi, että heroiinipäihde on sentään tehty luomaan jotain, kun taas aseet on luotu pelkästään tappamista varten, tappamista, josta nuo häiriintyneet raakalaiset hakevat nautintoa – siinä heidän viehättävien persooniensa korkein ilmentymä ja evoluution ylevä aallonharja.

Kolmas valttikortti metsästäjiltä on verrata villieläinten murhaamista liikennekuolemiin.
Valotettakoon asiaa hiukan: autoilu on joillekin ainoa keino päästä tienaamaan voita leipänsä päälle, kun taas metsästäminen on pelkkää murhaamista, itseisarvo sinänsä, tarpeetonta riskin ottoa, josta monet ovat maksaneet rokonarpisilla pakaroillaan toiset taas ainokaisella hengellään.

Murhaamishuumeeseen vaikeimmin koukussa olevat voisivat yrittää pikkuhiljaa vieroittaa itseään eroon tuosta etälänapinoilta periytyvästä vietistä vaikkapa tämän metsästyssimulaattorin avulla:
http://peliarvostelu.blogspot.com/2009/05/thehunter.html

Suomalaisten todelliset huolenaiheet kuten väkivalta:
Suomi on erittäin väkivaltainen maa, jossa pedoilla pelotellaan typerää Maija/Matti Meikäläistä (Suomessa karhu ja susi ovat yhdessä tappaneet viimeisen sadan vuoden aikana vain yhden [1] ihmisen).
Pelolla on aina ollut ihmismassojen hallinnassa merkittävä asema, niin kuin tässäkin tapauksessa. Typerimmät propagandistit uskovat varmastikin hurskaina omaan typeryyteensä, mutta älykkäimmät näistä - tosin sitäkin häiriintyneemmät - hierovat mielissään käsiään yhteen, kun heidän pyssytehtaansa paukuttavat taalaa taalan perään, samalla kun saloilla raikaa kuolonkellojen synkkä kumina.

34

893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekka_Vähäpuksunki

      Muut keinottelijat vuolevat lännentuohta puolestaan helppouskoisten metsästäjien selkänahasta muilla metsästyksen oheistoiminnan erinäisillä muodoilla.
      Miettikääpä ihmiset, yritetäänköhän meitäkin hallita petopelolla? Yritetäänköhän meitäkin houkutella tuhlaamaan rahamme turhanpäiväisiin tussareihin, joiden kiihotusta tehostaviin lisälaitteisiinkin uppoaa sievästi satanen tai parikin? Yrittävätköhän markkinoinnin ekspertit luoda meille tarpeen, jonka nojalla he voivat pistää asiakkaidensa pyssytehtaat puuskuttamaan entistäkin sankempaa savua? Yritetäänköhän meidät saada toimimamaan tavalla, jolla emme itse haluaisi toimia?

      Linkkejä

      Suomi on todellakin erittäin väkivaltainen maa:
      http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/EU-vertailu Britannia on Euroopan väkivaltaisin maa/1135247425512

      Karhu (se 1! kuolonuhri vuodelta 1998):
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Karhu

      Susi (ei uhreja):
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Susi

      Tervejärkinen, propagandasta vapaa ihminen:
      Voiko kukaan tervejärkinen ihminen oikeasti pelätä eläimiä, jotka ovat tappaneet viimeisen 100:n vuoden aikana peräti 1:n ihmisen – banaaninkuoreenkin liukastuneet muodostavat varmasti suuremman ryhmän.
      EIVÄT VOI!
      Jos taas teette sen puhtaasti tapponautinnosta (ei tämäkään tervejärkistä ole), niin mistä olette oppineet tuon iloriennon jalon taidon? Itsekseen, isäpapalta, enomieheltä, tädiltä, vaarilta, naapurin Esalta vai kenties metsästyskummilta – tuolta junttiorganisaation saatanallisen dekadenssin kruunulta, joka edustaa kaikkea käsitettävissä olevaa pahuutta, mitä evoluutio on vasten kasvojamme heittänyt?

      Niin juuri, kuulit aivan oikein! Aivopesu aloitetaan ihan pienestä pitäen! Henkisestikin täysin vastustuskyvyttömän ihmistaimen kalloon härski metsästyskummi yrittää takoa sumeilematta kaikin keinoin sairasta ja pyhää epistolaansa ammuskelemisen tärkeydestä ja välttämättömyydestä.

      MURHAAMISEEN OHJEISTAVA KUMMI!
      Oletteko kuulleet mitään kuvottavampaa ja kieroutuneempaa!

      Jos ette usko, niin lukekaa toki Metsästäjä-lehden numerosta 3/2009 sivulta 70!
      http://epaper01.mmd.net/pub/riista/?issue=200903

      Aivan! Pekka-setä ei valehdellut! Pekka valehtelee ERITTÄIN harvoin, jos koskaan.

      Saate:
      Aseet eivät säästä ihmishenkiä, eivätkä metsästäjät ammuskele pelkästään villieläimiä. Muistakaa tämä!

      Patoamattoman ja pärskyvän virran pisara
      Pekka Vähäpuksunki

      • Pekka_Vähäpuksunki

        Uusi Metsästäjä-lehti on ilmestynyt!

        http://epaper01.mmd.net/pub/riista/?issue=200904

        Siskot ja veljet

        Meidän on myös ilman muuta luettava tätä raakalaisten kirjoittamaa opusta, vaikka vain silmäillen, koska sieltä meille todellakin ilmenee konkreettisesti, minkäluokan barbaarien kanssa me olemme tekemisissä.

        Jos tunnette vastenmielisyyttä lukiessane, niin älkää soimatko itseänne, sillä se on varsin normaali reaktio. Itsekin pidän aina oksennusastiaa tietokoneen vieressä, kun luen kyseistä lehteä.

        Sananvapauden rakastaja
        Pekka Vähäpuksunki


      • ethän vain...
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Uusi Metsästäjä-lehti on ilmestynyt!

        http://epaper01.mmd.net/pub/riista/?issue=200904

        Siskot ja veljet

        Meidän on myös ilman muuta luettava tätä raakalaisten kirjoittamaa opusta, vaikka vain silmäillen, koska sieltä meille todellakin ilmenee konkreettisesti, minkäluokan barbaarien kanssa me olemme tekemisissä.

        Jos tunnette vastenmielisyyttä lukiessane, niin älkää soimatko itseänne, sillä se on varsin normaali reaktio. Itsekin pidän aina oksennusastiaa tietokoneen vieressä, kun luen kyseistä lehteä.

        Sananvapauden rakastaja
        Pekka Vähäpuksunki

        - syö lihaa. Se kun on tapettua jollakin keinoin
        - syö kalaa. Sekin on ollut elävä otus
        - käytä nahka-asusteita. Ei se lehmäkään vanhuuteen menehtynyt, jonka nahasta kenkäsi tehtiin. Myös kellon hihnoja tehdään nahasta.
        - tapa hiiriä nurkistasi, myyriä, koppakuoriaisia, torakoita, kärpäsiä, hyttysiä. ne kaikki ovat elollisia olentoja.
        - pidä kotieläimiä. Niiden lopettamisen aika tulee joskus. Vai oletko ulkoistanut tuon vastenmielisen tempun jollekulle muulle. Niin se Pontius Pilatuskin teki aikanaan.

        - Jos tapat pienimpiäkään otuksia, niin mihin raja tulee vetää? Onko se hiiri vai hirvi?

        - Ja ethän herranenaika vaan kalasta? Onkimadon koukkuun pujottaminen on hirveää kidutusta.

        - Oletko aktiivinen "Kalastuksen vastustajat" -palstalla? Vai eikö kala ole eläin?

        - Vai oletko loppuviimeksi ulkokultainen "älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon".

        - Anna mäkäröiden ja hyttysten mässäillä rauhassa verelläsi, niin katu-uskottavuutesi lisääntyy. Ja kärpänen - sehän saa toki aterioida samasta ruokapöydästä kanssasi.


      • jäljetmetsien
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Uusi Metsästäjä-lehti on ilmestynyt!

        http://epaper01.mmd.net/pub/riista/?issue=200904

        Siskot ja veljet

        Meidän on myös ilman muuta luettava tätä raakalaisten kirjoittamaa opusta, vaikka vain silmäillen, koska sieltä meille todellakin ilmenee konkreettisesti, minkäluokan barbaarien kanssa me olemme tekemisissä.

        Jos tunnette vastenmielisyyttä lukiessane, niin älkää soimatko itseänne, sillä se on varsin normaali reaktio. Itsekin pidän aina oksennusastiaa tietokoneen vieressä, kun luen kyseistä lehteä.

        Sananvapauden rakastaja
        Pekka Vähäpuksunki

        sitten pitää jälestäpäin lukea että mitähän sitä oikeen vastustellaan.


      • Pekka_Vähäpuksunki
        ethän vain... kirjoitti:

        - syö lihaa. Se kun on tapettua jollakin keinoin
        - syö kalaa. Sekin on ollut elävä otus
        - käytä nahka-asusteita. Ei se lehmäkään vanhuuteen menehtynyt, jonka nahasta kenkäsi tehtiin. Myös kellon hihnoja tehdään nahasta.
        - tapa hiiriä nurkistasi, myyriä, koppakuoriaisia, torakoita, kärpäsiä, hyttysiä. ne kaikki ovat elollisia olentoja.
        - pidä kotieläimiä. Niiden lopettamisen aika tulee joskus. Vai oletko ulkoistanut tuon vastenmielisen tempun jollekulle muulle. Niin se Pontius Pilatuskin teki aikanaan.

        - Jos tapat pienimpiäkään otuksia, niin mihin raja tulee vetää? Onko se hiiri vai hirvi?

        - Ja ethän herranenaika vaan kalasta? Onkimadon koukkuun pujottaminen on hirveää kidutusta.

        - Oletko aktiivinen "Kalastuksen vastustajat" -palstalla? Vai eikö kala ole eläin?

        - Vai oletko loppuviimeksi ulkokultainen "älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon".

        - Anna mäkäröiden ja hyttysten mässäillä rauhassa verelläsi, niin katu-uskottavuutesi lisääntyy. Ja kärpänen - sehän saa toki aterioida samasta ruokapöydästä kanssasi.

        Vastustamiseni argumentointi ei pyöri pelkästään villieläinten oikeuksien puolustamisessa, vaan myös Homo sapiensin suojelemisessa, jota metsästäjä aka. Homo perkelensis vakavasti uhkaa toiminnallaan.

        "Niin se Pontius Pilatuskin teki aikanaan."

        Pontius Pilatuksen "kuuluisat temput" ovat vain satuja, jotka vain lapset - tai heidän tasolleen rinnastettavat täysi-ikäiset - voivat ottaa todesta.
        Ai niin, Joulupukki on myöskin taruolento. Tervetuloa 2000-luvulle!

        "Vai oletko loppuviimeksi ulkokultainen 'älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon' "

        Kerronpa esimerkin: Herra A raiskaa neiti B:n, mutta ei tapa tätä ja saa tuomiokseen 10 vuotta vankeutta. Herra B raiskaa ja tappaa neiti A:n, näistä häntä rangaistaan 10 vuoden vankeudella.
        Menikö homma ihan oikeudenmukaisesti?
        Onko rangaistuksilla sellainen merkitys, että ne ehkäisevät tehoikkaimmalla mahdollisella tavalla muiden rikollisten suunnitelmia?
        Jos sinulla on ehdotus tarinan valtion oikeuslaitoksen parantamiseksi, niin kerro ehdotuksesi, ole hyvä


      • pienriistametsästäjä
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Vastustamiseni argumentointi ei pyöri pelkästään villieläinten oikeuksien puolustamisessa, vaan myös Homo sapiensin suojelemisessa, jota metsästäjä aka. Homo perkelensis vakavasti uhkaa toiminnallaan.

        "Niin se Pontius Pilatuskin teki aikanaan."

        Pontius Pilatuksen "kuuluisat temput" ovat vain satuja, jotka vain lapset - tai heidän tasolleen rinnastettavat täysi-ikäiset - voivat ottaa todesta.
        Ai niin, Joulupukki on myöskin taruolento. Tervetuloa 2000-luvulle!

        "Vai oletko loppuviimeksi ulkokultainen 'älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon' "

        Kerronpa esimerkin: Herra A raiskaa neiti B:n, mutta ei tapa tätä ja saa tuomiokseen 10 vuotta vankeutta. Herra B raiskaa ja tappaa neiti A:n, näistä häntä rangaistaan 10 vuoden vankeudella.
        Menikö homma ihan oikeudenmukaisesti?
        Onko rangaistuksilla sellainen merkitys, että ne ehkäisevät tehoikkaimmalla mahdollisella tavalla muiden rikollisten suunnitelmia?
        Jos sinulla on ehdotus tarinan valtion oikeuslaitoksen parantamiseksi, niin kerro ehdotuksesi, ole hyvä

        ...puhut luonnon raiskaamisesta ja metsissä mellastamisesta, mutta lopulta sinulta ei löydy sen parempia eväitä lihan hankintaan.

        Et ole oikeasti edes luonnosta kiinnostunut, etkä tunnista lajeja toisistaan.

        Kierrät kysymykset ja kuitenkin olet samanlainen tappaja kuin muutkin: Käsi liiskaa ötökän ja myrkky hiiren. Autollakin hurautat siilin yli. Käytät nahka-asusteita.

        Mutta kunhan vaan lailliset pyssyt saisi metsästäjiltä pois, niin kaikki olisi hyvin?

        Laittomista, joilla valtaosa henkirikoksista ja ammuskeluista tehdään, et tunnu huolta kantavan.

        Tuo oikeuslaitosvertaus ontuu pahasti kontekstissaan... Mutta itse olen aina sitö mieltä, että rikoksista ei pitäisi antaa tukkualennuksia, vaan laskea tuomiot yhteen ja istuttaa päivästä päivään.
        Ehdotus oikeuslaitoksen parantamiseksi on:
        Ulkoistetaan palvelut Venäjälle.
        Kakku istutaan esim. Siperiassa kaikkien paikallisten direktiivien mukaan.
        Säästöä syntyy.


    • miksi olet

      niin vihainen? Johtuuko se kenties tasapainoisen ravinnon puutteesta kasvuiässä? Olivatko vanhempasi vegaaneja ja pitivät sinua nälässä? Se voisi hyvinkin olla syynä olemattomaan älykkyyteesi ja rajoittuneeseen mieleesi. Ethän kuitenkaan itse syyllisty vegaaniuteen tai, mikä pahempaa, kiusaa lapsiasi moisella sairaudella?

      • Pekka_Vähäpuksunki

        Luit koko juttuni läpi, prosessoit tiedon ja ehdit kirjoittaa vastauksen KAHDESSA minuutissa.

        Holy Mary mitä soopaa! ;-D

        Pekka Vähäpuksunki


      • luin
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Luit koko juttuni läpi, prosessoit tiedon ja ehdit kirjoittaa vastauksen KAHDESSA minuutissa.

        Holy Mary mitä soopaa! ;-D

        Pekka Vähäpuksunki

        soopasi läpi sekunnissa.


      • hyvä että
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Luit koko juttuni läpi, prosessoit tiedon ja ehdit kirjoittaa vastauksen KAHDESSA minuutissa.

        Holy Mary mitä soopaa! ;-D

        Pekka Vähäpuksunki

        olemme samaa mieltä kirjoituksestasi.


      • Pekka_Vähäpuksunki
        hyvä että kirjoitti:

        olemme samaa mieltä kirjoituksestasi.

        nopeaa toimintaa!

        Shine on ;-D
        Pekka Vähäpuksunki


      • tallailija
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Luit koko juttuni läpi, prosessoit tiedon ja ehdit kirjoittaa vastauksen KAHDESSA minuutissa.

        Holy Mary mitä soopaa! ;-D

        Pekka Vähäpuksunki

        Pyrkii paskasta eroon mahdollisimman äkkiä.
        Teikäläiset rypevät omassaan.


      • Pekka_Vähäpuksunki
        tallailija kirjoitti:

        Pyrkii paskasta eroon mahdollisimman äkkiä.
        Teikäläiset rypevät omassaan.

        Mutta oletko tullut ajatelleeksi, ettei tavallinen tallaaminen olekaan välttämättä tavoiteltavan arvoinen asia?

        Onnelinen omantienkulkija
        Pekka Vähäpuksunki


      • etteikö olisi
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Mutta oletko tullut ajatelleeksi, ettei tavallinen tallaaminen olekaan välttämättä tavoiteltavan arvoinen asia?

        Onnelinen omantienkulkija
        Pekka Vähäpuksunki

        Monellekin tavoiteltava asia. Ilmeisesti itsellesikin.
        Kirjoitin "tavallinenkin tallailija" juuri siksi, ettet sentään mahdottomia itsestäsi ja kyvyistäsi kuvittelisi. Ne on nyt tavallistenkin tallailijoidenkin toimesta todettu ja varsin vaatimattomiksi varsinkin metsästysasioissa havaittu.


      • Pekka_Vähäpuksunki
        etteikö olisi kirjoitti:

        Monellekin tavoiteltava asia. Ilmeisesti itsellesikin.
        Kirjoitin "tavallinenkin tallailija" juuri siksi, ettet sentään mahdottomia itsestäsi ja kyvyistäsi kuvittelisi. Ne on nyt tavallistenkin tallailijoidenkin toimesta todettu ja varsin vaatimattomiksi varsinkin metsästysasioissa havaittu.

        "Epäselvät mielikuvat täytyy terottaa
        hölmöt pannaan etualalle ja nerot taa
        ihmiset on klimpeissä ei selvää heistä saa
        jos ei taita itseään niin taittaa peistä saa"

        Pätkä on Juice Leskisen kappaleesta "Aamu alkaa A:lla"

        Sananvapuden rakastaja
        Pekka Vähäpuksunki


    • Kaimasi

      Hyvä Pekka, Herra "toisinajattelija", sananvapauden kannattaja. Oletko ikinä ajatellut laajentavasi ajattelumaailmaasi (josta olin löytävinäni hieman kommunistisia piirteitä) esimerkiksi syy-seuraus-suhteiden puolelle? Olet kova argumentoimaan tieteellisilläkin tilastoilla, lainaamaan "toisinajattelijoiden" ajatuksia ja mielipiteitä, mutta et pysty luomaan omaa mielipidettäsi, tai ainakaan tuomaan sitä esille kysyttäessä. Kannatat näennällisesti sananvapautta, mutta silti vaadit toisia sanomaan sen mitä itse haluat, tai ainakin miten itse haluat. Haluat muuttaa Suomen perustuslakia, väittämällä ettei yksilöllä ole oikeutta omistaa. Tilastot tai yksittäiset tapaukset ovat mielestäsi hyviä argumentteja, mutta minun mielestäni asioista pitäisi pystyä ajattelemaan myös pintaa syvemmälle.


      Ensimmäinen, toinen ja kolmas väittämäsi metsästäjien käyttämistä tekosyistä ovat käytännössä samoja. Mielipiteellinen fakta on se, etteivät Saksalaisetkaan ole perseenreikiä, vaikka Aatu ehkä olikin. Mitä tuo puolisynteettinen opioidi on mielestäsi tehty luomaan? Ihmisen luonnollisen elimistötasapainon horjuttamista varten? Mutta miksi? Onko alkoholi tehty luomaan kuolleisuutta? Suomen yleisin kuolinsyy kun on alkoholi, tilastollinen fakta:(http://www.stat.fi/til/ksyyt/2007/ksyyt_2007_2008-12-04_tie_001.html)
      Mutta alkoholin käyttöhän ei ole Suomessa kriminalisoitua. Sen käyttö on niin kovin mukavaa, ettei tarvitse olla häiriintynyt raakalainen hakeakseen nautintoa siitä tai välittääkseen sitä muille?

      Poissa silmistä, poissa mielistä, vai? Fakta kun on se, että ihmisen tarvitsee tappaa eläkseen, näin on aina ollut ja tulee olemaan. Se nauttiiko kysyinen YKSILÖ siitä vai ei, on eriasia kuin se, onko tämä kysyinen yksilö häiriintynyt raakalainen (verrattuna mihin?)

      Tilastollinen fakta on esimerkiksi se, että alle 5% luonnon eläimistä kuolee vanhuuteen. Tilastollinen fakta on myös esimerkiksi se, että vuonna 2002 suomen tieliikenteen uhrina kuoli laskennallisesti noin 6 630 000 pientä- ja keskisuurta selkärangallista eläintä. (http://www.ls24.fi/ls/tiedostot/Tiekuolemat.pdf) Tilastollinen fakta on myös se, että hirvionnettomuuksia saadaan vähennyttyä kantaa harventamalla.
      (http://www.liikenneturva.fi/www/fi/tilastot/liitetiedostot/Hirvionnettomuudet.pdf)
      Historiallinen fakta on se, että yksikään ihminen ei tarvitse autoa liikkuakseen paikasta A - paikkaan B tai hankkiakseen elantonsa.

      Mitä haet viimeisellä kappaleellasi takaa? "Suomalaisten todelliset huolenaiheet kuten väkivalta:" Miksi kappaleesi kuitenkin sivuaa suurpetoja, kansaan suunnattua propagandaa (jota itsekin viljelet) sekä markkinatalouden ohjaamista?

      Tilastoja rakastavana saat vielä yhden tilaston, jossa on tilastoitu suomessa tehtäviä rikoksia (löytyy myös väkivaltarikokset) (http://www.stat.fi/til/polrik/2009/02/polrik_2009_02_2009-07-17_tie_001_fi.html)
      PS. Kuinka monta metsästysrikosta tai -rikkomusta löydät listalta?

      Itse en vihaa tässä maailmassa mitään, mutta en voi sietää tekopyhyyttä, enkä sitä harjoittavia ihmisiä...

      • asian oikein

        ymmärtänyt, Pekka tulee vaatimaan sinulta määrittelyä vähintään joka toisesta rivistä.

        Kuten aivan oikein totesit Pekka poika ei pysty itsenäiseen ajatteluun, eikä omiin mielipiteisiin, aina löyty joku siteerattava jonka kanssa Pekka on samaa mieltä.

        Jäämme odottamaan vanhan kunnon saivartelija lainauksia fiksumpien ajattelijoiden tuotoksista.


      • häh?

        vika kommunismissa? Jalo aate!


      • Pekan kaima
        häh? kirjoitti:

        vika kommunismissa? Jalo aate!

        En väittänyt (rivienkään välissä), että kommunismissa olisi jotain vikaa. Mielestäni kommunismi-aate on aate muiden joukossa.

        Mutta pahiten kommunismissa korvaan särähtää (omakohtaisia kokemuksia ei ole, pelkkää ajatusleikkiä) aineellinen yhteisomistus. Mielestäni se ei vain voi toimia suuressa populaatiossa, pienessä yhteisössä voisi olla ihan toimivaa. Ja tätä kautta taas syntyy luokka- ja tasa-arvo eroja, joten sinällään kommunismi ei mielestäni ole toimiva (toimivin) järjestelmä.


      • Häh?
        Pekan kaima kirjoitti:

        En väittänyt (rivienkään välissä), että kommunismissa olisi jotain vikaa. Mielestäni kommunismi-aate on aate muiden joukossa.

        Mutta pahiten kommunismissa korvaan särähtää (omakohtaisia kokemuksia ei ole, pelkkää ajatusleikkiä) aineellinen yhteisomistus. Mielestäni se ei vain voi toimia suuressa populaatiossa, pienessä yhteisössä voisi olla ihan toimivaa. Ja tätä kautta taas syntyy luokka- ja tasa-arvo eroja, joten sinällään kommunismi ei mielestäni ole toimiva (toimivin) järjestelmä.

        kommunismia kovin paljoa enää nykepäivänä ole, mutta luokka- ja tasaarvoeroja on sitäkin enemmän.


      • idea oli
        häh? kirjoitti:

        vika kommunismissa? Jalo aate!

        että kaikki kuluttavat tarpeidensa mukaan, ja tuotavat kykyjensä mukaan.
        OK.
        Ongelma syntyi siitä, että tarpeet ylittivät kyvyt.


      • Pekka_Vähäpuksunki

        Kommunistisia piirteitä? Voisitkohan mahdollisesti tarkentaa, mikä kohta ajattelussani eritoten. Se voi tosin olla hyvinkin mahdollista, kuten myös se, että ajatteluni voi sisältää joissakin asioissa liberalismia, libertarismia, feminismiä, materialismia, kapitalismia, jne. Ymmärtänet jujun.
        Viitteitä käytän, jotta ihmiset voisivat olettaa levittämieni tietojen pohjautuvan todellisuuteen, eivätkä pelkästään vilkkaaseen mielikuvitukseen. Lisäksi en halua ”varastaa” toisten ajatuksia ja väittää niitä omikseni. Ei tosin kovinkaan poikkeava syy käyttää niitä.
        Jos joku ajattelija on joskus keksinyt jonkin idean, niin onko tämän ajatuksen omaksuminen väärin? Kehittelin aikoinani ihmisen moraalista toimintaa ohjaavaa teoriaa, kunnes huomasin - muokkauksen vielä ollessa kesken - sen olevan jo olemassa ja lähes täysin samassa muodossa, Aristoteleen keksimänä. Pitikö minun hylätä teoria?
        Sananvapaus = oikeus ilmaista mielipiteensä. Minun ei tarvitse hyväksyä jonkun henkilön mielipiteen sisältöä, vaikka hyväksyisinkin hänen oikeutensa ilmaista tämän mielipiteen.
        KAIKKI vaikuttavat puheillaan/toiminnoillaan ympäristöönsä, tyhmät eivät tätä pysty ymmärtämään, mutta lahjakkaammat yksilöt pystyvät tämän kyllä ymmärtämään. Onko se ”synti”, jos puheessa on sisältöä?
        ”Haluat muuttaa Suomen perustuslakia, väittämällä ettei yksilöllä ole oikeutta omistaa.” ???
        Missä olen sanonut näin? Tarkka sitaatti, kiitos.
        Voisitko osoittaa minulle keskustelun, jossa olen pyrkinyt kumoamaan metsästäjän HUOLITELLUN ARGUMENTIN pelkästään mielivaltaisesti tilastoihin vedoten? Jos olen, niin pyydän mitä nöyrimmin anteeksi.

        Mielipiteellistä faktaa ei ole olemassakaan, koska fakta on objektiivinen kuva todellisuudesta.
        Psykoaktiivisilla kemikaaleilla voidaan tuottaa muuten mahdottomia tunnetiloja tai tuottaa synteettisesti jokin tunne. Alkoholi on psykoaktiivinen kemikaali, jonka pitäisi ominaisuuksiensa johdosta olla kriminalisoitu, jos päihteiden kriminalisoinnin johtoajatus on niiden vaikutus eliössä, eritoten ihmisessä. En kuitenkaan pidä alkoholin kriminalisointia mahdollisena, koska alkoholin valmistus on niin helppoa. Pohjimmiltaan sallisin kuitenkin myös alkoholin laillisuuden, koska se itsessään ei aiheuta ongelmia, vaan sen käyttöä hallitsemattomat ihmiset. Tällä platonisella idealla ei kuitenkaan ole vallitsevien realiteettien takia paljonkaan merkitystä, vaan sallin sen, koska sen valvominen on mahdotonta.

        ”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi.
        Se, mitä yksilö tuntee suorittaessaan jotain tekoa, on kaiken moraalisen arvioinnin pohjana. Kumoa tämä ja kumoat moraalin, kumoa moraali ja kumoat itsesi.
        Kyseinen ihminen on häiriintynyt raakalainen verrattuna ihmiseen, joka joutuisi vomitoimaan vastaavan toimenpiteen suorittamisen yhteydessä.

        Tilastollinen fakta on, että vanhuuteen ei kuolla, solujen vanheneminen altistaa sairauksille, mutta se ei itsessään aiheuta kuolemaa.
        ”Tilastollinen fakta on myös se, että hirvionnettomuuksia saadaan vähennyttyä kantaa harventamalla.” Tämä on sinänsä totta, mutta on myöskin kysyttävä, onko olemassa vaihtoehtoisia muotoja liikenneonnettomuuksien estämiseksi, kuin ”kannan harvennus”. Jos ei, niin onko kannan harvennuksella muitakin muotoja, kuin nykymallinen yksityisten ihmisten suorittama eläinten tappaminen.
        Tässä esimerkki rakkaasta länsinaapuristamme: ”Ruotsin hirvikanta on ollut pinta-alaan suhteutettuna selvästi suurempi kuin Suomen ja pienempienkin hirvieläinten (esim. metsäkauriin) määrä on Ruotsissa moninkertainen Suomeen verrattuna. Suhteutettuna Ruotsin asukasmäärään hirvieläinten aiheuttamia onnettomuuksia sattuu kuitenkin länsinaapurissa huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Tämä johtuu mm. Ruotsin hirviaitojen suurista määristä, ajotavoista ja ennen kaikkea maan tiukemmista nopeusrajoituksista.”
        Lisäksi:
        ”Ihminen ei ole ainoa hirvikantojen säätelijä nykyaikana. Hirvien määrää rajoittavat myös ravintotilanne, talven ankaruus ja taudit. On ristiriitaista, että samaan aikaan kun tapetaan hirviä hirvikolareiden pelossa, tapetaan myös susia ja muita eläimiä, jotka voisivat rajoittaa hirvikantoja. Mikäli Suomessa sallittaisiin suuremmat susi- ja karhukannat, ne pitäisivät hirvien määrää osittain kurissa.”

        Linkki:

        http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/lang-fi/tietoa/metsaestys-ja-kalastus/metsaestys-ja-myytit

        Historiallinen fakta on myös se, että ihminen ei ole tarvinnut pyssyjä tappaakseen muita eliöitä. Historiallinen fakta on myös se, että ihminen on kehittynyt sangen tyhmistä etelänapinoista suhteellisen älykkääksi olennoksi - Maan mittakaavassa.
        Tämä on jälleen konservatiivisuutta ja pahuutta puhtaimmassa muodossaan.
        Huom. En omista itse autoa, enkä ajokorttia. Kannatan paikasta A paikkaan B siirtymiseen kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikennettä; edellyttäen, että nämä vaihtoehdot ovat mahdollisia.

        Suurpetoja se sivuaa siksi, koska tyhmän kansan huomio pyritään siirtämään todellisista ongelmista petopelkoon. Kappale on värikäs ja lyö vasten kasvoja, koska nukkuvat laumasielut eivät herää teitittelevään, arkaan ja kuiskuttelevaan pyyntöön. He tarvitsevat kunnon ravistelua herätäkseen todellisuuteen.
        Kyllä, vastustan TÄYSIN ohjailematonta markkinataloutta, sillä tällaisenaan se on vain valloilleen päässyt pirulainen, joka palvelee vain rahaa rakastavaa valtaeliittiä, joka pyrkii pysymään vallankahvassa kaikin mahdollisin keinoin. On myöskin huomioitava, että taloudellinen valta ulottuu muillekin vallan ulottuvuuksille, eli haluan toisin sanoen estää taloudellisen vallan totaalisuuden ja ihmisten orjuuttamisen.
        Kannatatko julkisia kouluja tai kirjastoja? Tiesitkö, että ne ovat vastoin ohjailemattoman markkinatalouden sääntöjä?
        Jos et tiennyt, niin tiedoksi sinulle, että nykyinen talousmallimme ei ole ohjailematon markkinatalous, vaan sekatalous. Eikä EU tai Yhdysvallatkaan ole ohjailematon markkinatalous-alue.

        Moneenko tilaston murhaan tai ryöstöön liittyy ampuma-ase, tappokapine, jonka pitäisi olla turvallisesti asekaapissa?

        Voisitko täsmentää, kuinka olen tekopyhä? Ilman määrittelyä tuo käsite on vain kirosanan tapainen kappale, jota käytetään mustamaalaukseen.

        Pekka Vähäpuksunki


      • Vaiko edistyksellistä
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Kommunistisia piirteitä? Voisitkohan mahdollisesti tarkentaa, mikä kohta ajattelussani eritoten. Se voi tosin olla hyvinkin mahdollista, kuten myös se, että ajatteluni voi sisältää joissakin asioissa liberalismia, libertarismia, feminismiä, materialismia, kapitalismia, jne. Ymmärtänet jujun.
        Viitteitä käytän, jotta ihmiset voisivat olettaa levittämieni tietojen pohjautuvan todellisuuteen, eivätkä pelkästään vilkkaaseen mielikuvitukseen. Lisäksi en halua ”varastaa” toisten ajatuksia ja väittää niitä omikseni. Ei tosin kovinkaan poikkeava syy käyttää niitä.
        Jos joku ajattelija on joskus keksinyt jonkin idean, niin onko tämän ajatuksen omaksuminen väärin? Kehittelin aikoinani ihmisen moraalista toimintaa ohjaavaa teoriaa, kunnes huomasin - muokkauksen vielä ollessa kesken - sen olevan jo olemassa ja lähes täysin samassa muodossa, Aristoteleen keksimänä. Pitikö minun hylätä teoria?
        Sananvapaus = oikeus ilmaista mielipiteensä. Minun ei tarvitse hyväksyä jonkun henkilön mielipiteen sisältöä, vaikka hyväksyisinkin hänen oikeutensa ilmaista tämän mielipiteen.
        KAIKKI vaikuttavat puheillaan/toiminnoillaan ympäristöönsä, tyhmät eivät tätä pysty ymmärtämään, mutta lahjakkaammat yksilöt pystyvät tämän kyllä ymmärtämään. Onko se ”synti”, jos puheessa on sisältöä?
        ”Haluat muuttaa Suomen perustuslakia, väittämällä ettei yksilöllä ole oikeutta omistaa.” ???
        Missä olen sanonut näin? Tarkka sitaatti, kiitos.
        Voisitko osoittaa minulle keskustelun, jossa olen pyrkinyt kumoamaan metsästäjän HUOLITELLUN ARGUMENTIN pelkästään mielivaltaisesti tilastoihin vedoten? Jos olen, niin pyydän mitä nöyrimmin anteeksi.

        Mielipiteellistä faktaa ei ole olemassakaan, koska fakta on objektiivinen kuva todellisuudesta.
        Psykoaktiivisilla kemikaaleilla voidaan tuottaa muuten mahdottomia tunnetiloja tai tuottaa synteettisesti jokin tunne. Alkoholi on psykoaktiivinen kemikaali, jonka pitäisi ominaisuuksiensa johdosta olla kriminalisoitu, jos päihteiden kriminalisoinnin johtoajatus on niiden vaikutus eliössä, eritoten ihmisessä. En kuitenkaan pidä alkoholin kriminalisointia mahdollisena, koska alkoholin valmistus on niin helppoa. Pohjimmiltaan sallisin kuitenkin myös alkoholin laillisuuden, koska se itsessään ei aiheuta ongelmia, vaan sen käyttöä hallitsemattomat ihmiset. Tällä platonisella idealla ei kuitenkaan ole vallitsevien realiteettien takia paljonkaan merkitystä, vaan sallin sen, koska sen valvominen on mahdotonta.

        ”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi.
        Se, mitä yksilö tuntee suorittaessaan jotain tekoa, on kaiken moraalisen arvioinnin pohjana. Kumoa tämä ja kumoat moraalin, kumoa moraali ja kumoat itsesi.
        Kyseinen ihminen on häiriintynyt raakalainen verrattuna ihmiseen, joka joutuisi vomitoimaan vastaavan toimenpiteen suorittamisen yhteydessä.

        Tilastollinen fakta on, että vanhuuteen ei kuolla, solujen vanheneminen altistaa sairauksille, mutta se ei itsessään aiheuta kuolemaa.
        ”Tilastollinen fakta on myös se, että hirvionnettomuuksia saadaan vähennyttyä kantaa harventamalla.” Tämä on sinänsä totta, mutta on myöskin kysyttävä, onko olemassa vaihtoehtoisia muotoja liikenneonnettomuuksien estämiseksi, kuin ”kannan harvennus”. Jos ei, niin onko kannan harvennuksella muitakin muotoja, kuin nykymallinen yksityisten ihmisten suorittama eläinten tappaminen.
        Tässä esimerkki rakkaasta länsinaapuristamme: ”Ruotsin hirvikanta on ollut pinta-alaan suhteutettuna selvästi suurempi kuin Suomen ja pienempienkin hirvieläinten (esim. metsäkauriin) määrä on Ruotsissa moninkertainen Suomeen verrattuna. Suhteutettuna Ruotsin asukasmäärään hirvieläinten aiheuttamia onnettomuuksia sattuu kuitenkin länsinaapurissa huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Tämä johtuu mm. Ruotsin hirviaitojen suurista määristä, ajotavoista ja ennen kaikkea maan tiukemmista nopeusrajoituksista.”
        Lisäksi:
        ”Ihminen ei ole ainoa hirvikantojen säätelijä nykyaikana. Hirvien määrää rajoittavat myös ravintotilanne, talven ankaruus ja taudit. On ristiriitaista, että samaan aikaan kun tapetaan hirviä hirvikolareiden pelossa, tapetaan myös susia ja muita eläimiä, jotka voisivat rajoittaa hirvikantoja. Mikäli Suomessa sallittaisiin suuremmat susi- ja karhukannat, ne pitäisivät hirvien määrää osittain kurissa.”

        Linkki:

        http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/lang-fi/tietoa/metsaestys-ja-kalastus/metsaestys-ja-myytit

        Historiallinen fakta on myös se, että ihminen ei ole tarvinnut pyssyjä tappaakseen muita eliöitä. Historiallinen fakta on myös se, että ihminen on kehittynyt sangen tyhmistä etelänapinoista suhteellisen älykkääksi olennoksi - Maan mittakaavassa.
        Tämä on jälleen konservatiivisuutta ja pahuutta puhtaimmassa muodossaan.
        Huom. En omista itse autoa, enkä ajokorttia. Kannatan paikasta A paikkaan B siirtymiseen kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikennettä; edellyttäen, että nämä vaihtoehdot ovat mahdollisia.

        Suurpetoja se sivuaa siksi, koska tyhmän kansan huomio pyritään siirtämään todellisista ongelmista petopelkoon. Kappale on värikäs ja lyö vasten kasvoja, koska nukkuvat laumasielut eivät herää teitittelevään, arkaan ja kuiskuttelevaan pyyntöön. He tarvitsevat kunnon ravistelua herätäkseen todellisuuteen.
        Kyllä, vastustan TÄYSIN ohjailematonta markkinataloutta, sillä tällaisenaan se on vain valloilleen päässyt pirulainen, joka palvelee vain rahaa rakastavaa valtaeliittiä, joka pyrkii pysymään vallankahvassa kaikin mahdollisin keinoin. On myöskin huomioitava, että taloudellinen valta ulottuu muillekin vallan ulottuvuuksille, eli haluan toisin sanoen estää taloudellisen vallan totaalisuuden ja ihmisten orjuuttamisen.
        Kannatatko julkisia kouluja tai kirjastoja? Tiesitkö, että ne ovat vastoin ohjailemattoman markkinatalouden sääntöjä?
        Jos et tiennyt, niin tiedoksi sinulle, että nykyinen talousmallimme ei ole ohjailematon markkinatalous, vaan sekatalous. Eikä EU tai Yhdysvallatkaan ole ohjailematon markkinatalous-alue.

        Moneenko tilaston murhaan tai ryöstöön liittyy ampuma-ase, tappokapine, jonka pitäisi olla turvallisesti asekaapissa?

        Voisitko täsmentää, kuinka olen tekopyhä? Ilman määrittelyä tuo käsite on vain kirosanan tapainen kappale, jota käytetään mustamaalaukseen.

        Pekka Vähäpuksunki

        "”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi."

        Eikös päin vastoin silloin esi-isän olisi pitänyt jäädä konservatiivina puuhun, eikä lähteä tuntemattomalle MAAperälle?
        Täällä filosofoidaan kaikessa rauhassa, mutta kysynpä, että mikä on kaikkein parasta luomulihaa? Kyllä se riista sitä on. Ja tuossa avauksessa mainittu "luonnon totaaliraiskaus" kuulostaa metsästäjän korvaan vieraalta.
        Harrastuksen jatkuvuus on turvattava, joten jos "totaaliraiskaa" jotain niin miten jatko sujuu? En tiedä, koska olen aina harrastanut kestävän käytön periaatetta. Jos on huono vuosi, niin silloin metsästetään vähemmän ja hyvinä vuosina enemmän. Niin helppoa se on.

        Ja moralisoijat voivat tietysti miettiä sen oman aatteensa aitouden. Jos syö lihaa / kalaa /kanaa niin onko sitten oikeasti parempi ihminen kun on likaisen työn vaiheen teettänyt toisilla? Niinhän Aatukin teetti hommat muilla, mutta silti haluttiin vastuuseen.


      • Pekka_Vähäpuksunki
        Vaiko edistyksellistä kirjoitti:

        "”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi."

        Eikös päin vastoin silloin esi-isän olisi pitänyt jäädä konservatiivina puuhun, eikä lähteä tuntemattomalle MAAperälle?
        Täällä filosofoidaan kaikessa rauhassa, mutta kysynpä, että mikä on kaikkein parasta luomulihaa? Kyllä se riista sitä on. Ja tuossa avauksessa mainittu "luonnon totaaliraiskaus" kuulostaa metsästäjän korvaan vieraalta.
        Harrastuksen jatkuvuus on turvattava, joten jos "totaaliraiskaa" jotain niin miten jatko sujuu? En tiedä, koska olen aina harrastanut kestävän käytön periaatetta. Jos on huono vuosi, niin silloin metsästetään vähemmän ja hyvinä vuosina enemmän. Niin helppoa se on.

        Ja moralisoijat voivat tietysti miettiä sen oman aatteensa aitouden. Jos syö lihaa / kalaa /kanaa niin onko sitten oikeasti parempi ihminen kun on likaisen työn vaiheen teettänyt toisilla? Niinhän Aatukin teetti hommat muilla, mutta silti haluttiin vastuuseen.

        Hyvää huomenta

        ”Eikös päin vastoin silloin esi-isän olisi pitänyt jäädä konservatiivina puuhun, eikä lähteä tuntemattomalle MAAperälle?”

        Suo anteeksi. Yliarvioin nähtävästi lukijoiden älykkyyden käyttäessäni tekstini tässä kohdassa ironiaa, Ajattelin sen olevan kyllä varsin helposti havaittavaa. Tulen jatkossa välttämään ironian käyttöä, koska sen ymmärtäminen näyttää tuottavan joillekin ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

        ”mutta kysynpä, että mikä on kaikkein parasta luomulihaa?”

        Näyt pohjautuvan hyvässäsi hedonistisiin arvoihin, mutta jos luet avaukseni, niin ymmärtänet varmaankin, että argumentointini ei perustu tähän seikkaan.

        ”Ja tuossa avauksessa mainittu ’luonnon totaaliraiskaus’ kuulostaa metsästäjän korvaan vieraalta.”

        Näin moraaliagentin korvaan murhaaminen harrastuksena ja virkistäytymisen muotona kuulostaa vieraalta.

        Viimeiseen kappaleeseen:
        Ensinnäkin, ymmärsitkö juuri heilauttaneesi natsikorttia? Kortti oli vieläpä varsin järeää kaliiperia; ei mikään jätkä, rouva tai edes kunkku, vaan kursailematta ihan ihka aito pataässä! ;-D
        Kuten jo sanoin: luepa avaukseni uudestaan, sillä en pohjusta argumentointiani näille seikoille.

        Ironiaa vähentävä
        Pekka Vähäpuksunki


      • tarvitse lisää palkkaa
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Hyvää huomenta

        ”Eikös päin vastoin silloin esi-isän olisi pitänyt jäädä konservatiivina puuhun, eikä lähteä tuntemattomalle MAAperälle?”

        Suo anteeksi. Yliarvioin nähtävästi lukijoiden älykkyyden käyttäessäni tekstini tässä kohdassa ironiaa, Ajattelin sen olevan kyllä varsin helposti havaittavaa. Tulen jatkossa välttämään ironian käyttöä, koska sen ymmärtäminen näyttää tuottavan joillekin ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

        ”mutta kysynpä, että mikä on kaikkein parasta luomulihaa?”

        Näyt pohjautuvan hyvässäsi hedonistisiin arvoihin, mutta jos luet avaukseni, niin ymmärtänet varmaankin, että argumentointini ei perustu tähän seikkaan.

        ”Ja tuossa avauksessa mainittu ’luonnon totaaliraiskaus’ kuulostaa metsästäjän korvaan vieraalta.”

        Näin moraaliagentin korvaan murhaaminen harrastuksena ja virkistäytymisen muotona kuulostaa vieraalta.

        Viimeiseen kappaleeseen:
        Ensinnäkin, ymmärsitkö juuri heilauttaneesi natsikorttia? Kortti oli vieläpä varsin järeää kaliiperia; ei mikään jätkä, rouva tai edes kunkku, vaan kursailematta ihan ihka aito pataässä! ;-D
        Kuten jo sanoin: luepa avaukseni uudestaan, sillä en pohjusta argumentointiani näille seikoille.

        Ironiaa vähentävä
        Pekka Vähäpuksunki

        kunhan tsupparilta saa vähän pois?


      • että syötkö lihaa?
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Hyvää huomenta

        ”Eikös päin vastoin silloin esi-isän olisi pitänyt jäädä konservatiivina puuhun, eikä lähteä tuntemattomalle MAAperälle?”

        Suo anteeksi. Yliarvioin nähtävästi lukijoiden älykkyyden käyttäessäni tekstini tässä kohdassa ironiaa, Ajattelin sen olevan kyllä varsin helposti havaittavaa. Tulen jatkossa välttämään ironian käyttöä, koska sen ymmärtäminen näyttää tuottavan joillekin ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

        ”mutta kysynpä, että mikä on kaikkein parasta luomulihaa?”

        Näyt pohjautuvan hyvässäsi hedonistisiin arvoihin, mutta jos luet avaukseni, niin ymmärtänet varmaankin, että argumentointini ei perustu tähän seikkaan.

        ”Ja tuossa avauksessa mainittu ’luonnon totaaliraiskaus’ kuulostaa metsästäjän korvaan vieraalta.”

        Näin moraaliagentin korvaan murhaaminen harrastuksena ja virkistäytymisen muotona kuulostaa vieraalta.

        Viimeiseen kappaleeseen:
        Ensinnäkin, ymmärsitkö juuri heilauttaneesi natsikorttia? Kortti oli vieläpä varsin järeää kaliiperia; ei mikään jätkä, rouva tai edes kunkku, vaan kursailematta ihan ihka aito pataässä! ;-D
        Kuten jo sanoin: luepa avaukseni uudestaan, sillä en pohjusta argumentointiani näille seikoille.

        Ironiaa vähentävä
        Pekka Vähäpuksunki

        Vai onko kysymys liian vaikea?


      • Pekka_Vähäpuksunki
        että syötkö lihaa? kirjoitti:

        Vai onko kysymys liian vaikea?

        1. Kysymykseen:
        Missä kohtaa viestissäni

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8422036/39887293

        puhuin palkasta?

        2. Kysymykseen:

        Pieni lisäys: sinun tulisi kysyä myös, että jos syön lihaa, niin kuinka usein ja paljon. Jos se on pahasta, niin myös määrällä on merkitystä lisääntyvän kärsimyksen ja ekologian kuormituksen muodossa.
        Kyllä, syön lihaa toisinaan. Noin yhden lihaa sisältävän aterian kahdessa viikossa, mutta vaihteluja suuntaan tai toiseen tosin tapahtuu, eli tämä on vain keskiarvo.
        Kuten olen yllä jo sanonut, ole hyvä, ja luo koko avaukseni ajatuksen kanssa läpi, sillä argumentointini metsästyksen vastustamiselle ei perustu lihansyönnin kieltämiselle.

        Omnivori
        Pekka Vähäpuksunki


      • Ja paljon muutakin
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Kommunistisia piirteitä? Voisitkohan mahdollisesti tarkentaa, mikä kohta ajattelussani eritoten. Se voi tosin olla hyvinkin mahdollista, kuten myös se, että ajatteluni voi sisältää joissakin asioissa liberalismia, libertarismia, feminismiä, materialismia, kapitalismia, jne. Ymmärtänet jujun.
        Viitteitä käytän, jotta ihmiset voisivat olettaa levittämieni tietojen pohjautuvan todellisuuteen, eivätkä pelkästään vilkkaaseen mielikuvitukseen. Lisäksi en halua ”varastaa” toisten ajatuksia ja väittää niitä omikseni. Ei tosin kovinkaan poikkeava syy käyttää niitä.
        Jos joku ajattelija on joskus keksinyt jonkin idean, niin onko tämän ajatuksen omaksuminen väärin? Kehittelin aikoinani ihmisen moraalista toimintaa ohjaavaa teoriaa, kunnes huomasin - muokkauksen vielä ollessa kesken - sen olevan jo olemassa ja lähes täysin samassa muodossa, Aristoteleen keksimänä. Pitikö minun hylätä teoria?
        Sananvapaus = oikeus ilmaista mielipiteensä. Minun ei tarvitse hyväksyä jonkun henkilön mielipiteen sisältöä, vaikka hyväksyisinkin hänen oikeutensa ilmaista tämän mielipiteen.
        KAIKKI vaikuttavat puheillaan/toiminnoillaan ympäristöönsä, tyhmät eivät tätä pysty ymmärtämään, mutta lahjakkaammat yksilöt pystyvät tämän kyllä ymmärtämään. Onko se ”synti”, jos puheessa on sisältöä?
        ”Haluat muuttaa Suomen perustuslakia, väittämällä ettei yksilöllä ole oikeutta omistaa.” ???
        Missä olen sanonut näin? Tarkka sitaatti, kiitos.
        Voisitko osoittaa minulle keskustelun, jossa olen pyrkinyt kumoamaan metsästäjän HUOLITELLUN ARGUMENTIN pelkästään mielivaltaisesti tilastoihin vedoten? Jos olen, niin pyydän mitä nöyrimmin anteeksi.

        Mielipiteellistä faktaa ei ole olemassakaan, koska fakta on objektiivinen kuva todellisuudesta.
        Psykoaktiivisilla kemikaaleilla voidaan tuottaa muuten mahdottomia tunnetiloja tai tuottaa synteettisesti jokin tunne. Alkoholi on psykoaktiivinen kemikaali, jonka pitäisi ominaisuuksiensa johdosta olla kriminalisoitu, jos päihteiden kriminalisoinnin johtoajatus on niiden vaikutus eliössä, eritoten ihmisessä. En kuitenkaan pidä alkoholin kriminalisointia mahdollisena, koska alkoholin valmistus on niin helppoa. Pohjimmiltaan sallisin kuitenkin myös alkoholin laillisuuden, koska se itsessään ei aiheuta ongelmia, vaan sen käyttöä hallitsemattomat ihmiset. Tällä platonisella idealla ei kuitenkaan ole vallitsevien realiteettien takia paljonkaan merkitystä, vaan sallin sen, koska sen valvominen on mahdotonta.

        ”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi.
        Se, mitä yksilö tuntee suorittaessaan jotain tekoa, on kaiken moraalisen arvioinnin pohjana. Kumoa tämä ja kumoat moraalin, kumoa moraali ja kumoat itsesi.
        Kyseinen ihminen on häiriintynyt raakalainen verrattuna ihmiseen, joka joutuisi vomitoimaan vastaavan toimenpiteen suorittamisen yhteydessä.

        Tilastollinen fakta on, että vanhuuteen ei kuolla, solujen vanheneminen altistaa sairauksille, mutta se ei itsessään aiheuta kuolemaa.
        ”Tilastollinen fakta on myös se, että hirvionnettomuuksia saadaan vähennyttyä kantaa harventamalla.” Tämä on sinänsä totta, mutta on myöskin kysyttävä, onko olemassa vaihtoehtoisia muotoja liikenneonnettomuuksien estämiseksi, kuin ”kannan harvennus”. Jos ei, niin onko kannan harvennuksella muitakin muotoja, kuin nykymallinen yksityisten ihmisten suorittama eläinten tappaminen.
        Tässä esimerkki rakkaasta länsinaapuristamme: ”Ruotsin hirvikanta on ollut pinta-alaan suhteutettuna selvästi suurempi kuin Suomen ja pienempienkin hirvieläinten (esim. metsäkauriin) määrä on Ruotsissa moninkertainen Suomeen verrattuna. Suhteutettuna Ruotsin asukasmäärään hirvieläinten aiheuttamia onnettomuuksia sattuu kuitenkin länsinaapurissa huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Tämä johtuu mm. Ruotsin hirviaitojen suurista määristä, ajotavoista ja ennen kaikkea maan tiukemmista nopeusrajoituksista.”
        Lisäksi:
        ”Ihminen ei ole ainoa hirvikantojen säätelijä nykyaikana. Hirvien määrää rajoittavat myös ravintotilanne, talven ankaruus ja taudit. On ristiriitaista, että samaan aikaan kun tapetaan hirviä hirvikolareiden pelossa, tapetaan myös susia ja muita eläimiä, jotka voisivat rajoittaa hirvikantoja. Mikäli Suomessa sallittaisiin suuremmat susi- ja karhukannat, ne pitäisivät hirvien määrää osittain kurissa.”

        Linkki:

        http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/lang-fi/tietoa/metsaestys-ja-kalastus/metsaestys-ja-myytit

        Historiallinen fakta on myös se, että ihminen ei ole tarvinnut pyssyjä tappaakseen muita eliöitä. Historiallinen fakta on myös se, että ihminen on kehittynyt sangen tyhmistä etelänapinoista suhteellisen älykkääksi olennoksi - Maan mittakaavassa.
        Tämä on jälleen konservatiivisuutta ja pahuutta puhtaimmassa muodossaan.
        Huom. En omista itse autoa, enkä ajokorttia. Kannatan paikasta A paikkaan B siirtymiseen kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikennettä; edellyttäen, että nämä vaihtoehdot ovat mahdollisia.

        Suurpetoja se sivuaa siksi, koska tyhmän kansan huomio pyritään siirtämään todellisista ongelmista petopelkoon. Kappale on värikäs ja lyö vasten kasvoja, koska nukkuvat laumasielut eivät herää teitittelevään, arkaan ja kuiskuttelevaan pyyntöön. He tarvitsevat kunnon ravistelua herätäkseen todellisuuteen.
        Kyllä, vastustan TÄYSIN ohjailematonta markkinataloutta, sillä tällaisenaan se on vain valloilleen päässyt pirulainen, joka palvelee vain rahaa rakastavaa valtaeliittiä, joka pyrkii pysymään vallankahvassa kaikin mahdollisin keinoin. On myöskin huomioitava, että taloudellinen valta ulottuu muillekin vallan ulottuvuuksille, eli haluan toisin sanoen estää taloudellisen vallan totaalisuuden ja ihmisten orjuuttamisen.
        Kannatatko julkisia kouluja tai kirjastoja? Tiesitkö, että ne ovat vastoin ohjailemattoman markkinatalouden sääntöjä?
        Jos et tiennyt, niin tiedoksi sinulle, että nykyinen talousmallimme ei ole ohjailematon markkinatalous, vaan sekatalous. Eikä EU tai Yhdysvallatkaan ole ohjailematon markkinatalous-alue.

        Moneenko tilaston murhaan tai ryöstöön liittyy ampuma-ase, tappokapine, jonka pitäisi olla turvallisesti asekaapissa?

        Voisitko täsmentää, kuinka olen tekopyhä? Ilman määrittelyä tuo käsite on vain kirosanan tapainen kappale, jota käytetään mustamaalaukseen.

        Pekka Vähäpuksunki

        Sen näkee selvästi, ja sinä et näe, koska mielipiteistäsi PAISTAA, JA HAISEE VAIN OMAN PYRKYRYYTESI ITSEKÄS OMAHYVÄISYYS. -jA taatusti et käsitä, mitä tarkoitan, kuten kaltaisesi eivät muutenkaan käsitä luonnon todellisuudesta yhtään mitään.

        Jos ite oot luonnosta pihalla, niin kuvittelet ja peilaat sen niin, kuten toiset olisi luontoon kuulumattomia, varsinkin syödyksi joutuminen. -Joten mee halaile, vaikka pajupehkoja ja muita vesakoita, ja halaile, ja maistele vaikka ketunpaskaa, ja minkin kusen hajua, niinhän elukatkin tekevät. Olisit paljo lähempänä elukaksi pääsemisen täyttymystä, kuin arvaatkaan.


      • Sinut on punnittu
        Pekka_Vähäpuksunki kirjoitti:

        Kommunistisia piirteitä? Voisitkohan mahdollisesti tarkentaa, mikä kohta ajattelussani eritoten. Se voi tosin olla hyvinkin mahdollista, kuten myös se, että ajatteluni voi sisältää joissakin asioissa liberalismia, libertarismia, feminismiä, materialismia, kapitalismia, jne. Ymmärtänet jujun.
        Viitteitä käytän, jotta ihmiset voisivat olettaa levittämieni tietojen pohjautuvan todellisuuteen, eivätkä pelkästään vilkkaaseen mielikuvitukseen. Lisäksi en halua ”varastaa” toisten ajatuksia ja väittää niitä omikseni. Ei tosin kovinkaan poikkeava syy käyttää niitä.
        Jos joku ajattelija on joskus keksinyt jonkin idean, niin onko tämän ajatuksen omaksuminen väärin? Kehittelin aikoinani ihmisen moraalista toimintaa ohjaavaa teoriaa, kunnes huomasin - muokkauksen vielä ollessa kesken - sen olevan jo olemassa ja lähes täysin samassa muodossa, Aristoteleen keksimänä. Pitikö minun hylätä teoria?
        Sananvapaus = oikeus ilmaista mielipiteensä. Minun ei tarvitse hyväksyä jonkun henkilön mielipiteen sisältöä, vaikka hyväksyisinkin hänen oikeutensa ilmaista tämän mielipiteen.
        KAIKKI vaikuttavat puheillaan/toiminnoillaan ympäristöönsä, tyhmät eivät tätä pysty ymmärtämään, mutta lahjakkaammat yksilöt pystyvät tämän kyllä ymmärtämään. Onko se ”synti”, jos puheessa on sisältöä?
        ”Haluat muuttaa Suomen perustuslakia, väittämällä ettei yksilöllä ole oikeutta omistaa.” ???
        Missä olen sanonut näin? Tarkka sitaatti, kiitos.
        Voisitko osoittaa minulle keskustelun, jossa olen pyrkinyt kumoamaan metsästäjän HUOLITELLUN ARGUMENTIN pelkästään mielivaltaisesti tilastoihin vedoten? Jos olen, niin pyydän mitä nöyrimmin anteeksi.

        Mielipiteellistä faktaa ei ole olemassakaan, koska fakta on objektiivinen kuva todellisuudesta.
        Psykoaktiivisilla kemikaaleilla voidaan tuottaa muuten mahdottomia tunnetiloja tai tuottaa synteettisesti jokin tunne. Alkoholi on psykoaktiivinen kemikaali, jonka pitäisi ominaisuuksiensa johdosta olla kriminalisoitu, jos päihteiden kriminalisoinnin johtoajatus on niiden vaikutus eliössä, eritoten ihmisessä. En kuitenkaan pidä alkoholin kriminalisointia mahdollisena, koska alkoholin valmistus on niin helppoa. Pohjimmiltaan sallisin kuitenkin myös alkoholin laillisuuden, koska se itsessään ei aiheuta ongelmia, vaan sen käyttöä hallitsemattomat ihmiset. Tällä platonisella idealla ei kuitenkaan ole vallitsevien realiteettien takia paljonkaan merkitystä, vaan sallin sen, koska sen valvominen on mahdotonta.

        ”Niin on ollut ja tulee aina olemaan.” Tätä ajatustahan noudattaen ihmisen esi-isäkin laskeutui aikoinaan alas puista ja jätti kiipeilyn etelänapinoille, keksipä jopa ruveta metsästämäänkin.
        Pidän tätä käyttämääsi ajatusmallia erittäin konservatiivisena, erittäin häiriintyneenä ja erittäin pahana. Halveksun konservatiivisuutta yli kaiken, se on pahuutta puhtaimmassa muodossaan, sillä se pitää aineen paikoillaan, kerää sen möykyiksi ja kruunaa typeryksiä kuninkaiksi.
        Se, mitä yksilö tuntee suorittaessaan jotain tekoa, on kaiken moraalisen arvioinnin pohjana. Kumoa tämä ja kumoat moraalin, kumoa moraali ja kumoat itsesi.
        Kyseinen ihminen on häiriintynyt raakalainen verrattuna ihmiseen, joka joutuisi vomitoimaan vastaavan toimenpiteen suorittamisen yhteydessä.

        Tilastollinen fakta on, että vanhuuteen ei kuolla, solujen vanheneminen altistaa sairauksille, mutta se ei itsessään aiheuta kuolemaa.
        ”Tilastollinen fakta on myös se, että hirvionnettomuuksia saadaan vähennyttyä kantaa harventamalla.” Tämä on sinänsä totta, mutta on myöskin kysyttävä, onko olemassa vaihtoehtoisia muotoja liikenneonnettomuuksien estämiseksi, kuin ”kannan harvennus”. Jos ei, niin onko kannan harvennuksella muitakin muotoja, kuin nykymallinen yksityisten ihmisten suorittama eläinten tappaminen.
        Tässä esimerkki rakkaasta länsinaapuristamme: ”Ruotsin hirvikanta on ollut pinta-alaan suhteutettuna selvästi suurempi kuin Suomen ja pienempienkin hirvieläinten (esim. metsäkauriin) määrä on Ruotsissa moninkertainen Suomeen verrattuna. Suhteutettuna Ruotsin asukasmäärään hirvieläinten aiheuttamia onnettomuuksia sattuu kuitenkin länsinaapurissa huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Tämä johtuu mm. Ruotsin hirviaitojen suurista määristä, ajotavoista ja ennen kaikkea maan tiukemmista nopeusrajoituksista.”
        Lisäksi:
        ”Ihminen ei ole ainoa hirvikantojen säätelijä nykyaikana. Hirvien määrää rajoittavat myös ravintotilanne, talven ankaruus ja taudit. On ristiriitaista, että samaan aikaan kun tapetaan hirviä hirvikolareiden pelossa, tapetaan myös susia ja muita eläimiä, jotka voisivat rajoittaa hirvikantoja. Mikäli Suomessa sallittaisiin suuremmat susi- ja karhukannat, ne pitäisivät hirvien määrää osittain kurissa.”

        Linkki:

        http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/lang-fi/tietoa/metsaestys-ja-kalastus/metsaestys-ja-myytit

        Historiallinen fakta on myös se, että ihminen ei ole tarvinnut pyssyjä tappaakseen muita eliöitä. Historiallinen fakta on myös se, että ihminen on kehittynyt sangen tyhmistä etelänapinoista suhteellisen älykkääksi olennoksi - Maan mittakaavassa.
        Tämä on jälleen konservatiivisuutta ja pahuutta puhtaimmassa muodossaan.
        Huom. En omista itse autoa, enkä ajokorttia. Kannatan paikasta A paikkaan B siirtymiseen kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikennettä; edellyttäen, että nämä vaihtoehdot ovat mahdollisia.

        Suurpetoja se sivuaa siksi, koska tyhmän kansan huomio pyritään siirtämään todellisista ongelmista petopelkoon. Kappale on värikäs ja lyö vasten kasvoja, koska nukkuvat laumasielut eivät herää teitittelevään, arkaan ja kuiskuttelevaan pyyntöön. He tarvitsevat kunnon ravistelua herätäkseen todellisuuteen.
        Kyllä, vastustan TÄYSIN ohjailematonta markkinataloutta, sillä tällaisenaan se on vain valloilleen päässyt pirulainen, joka palvelee vain rahaa rakastavaa valtaeliittiä, joka pyrkii pysymään vallankahvassa kaikin mahdollisin keinoin. On myöskin huomioitava, että taloudellinen valta ulottuu muillekin vallan ulottuvuuksille, eli haluan toisin sanoen estää taloudellisen vallan totaalisuuden ja ihmisten orjuuttamisen.
        Kannatatko julkisia kouluja tai kirjastoja? Tiesitkö, että ne ovat vastoin ohjailemattoman markkinatalouden sääntöjä?
        Jos et tiennyt, niin tiedoksi sinulle, että nykyinen talousmallimme ei ole ohjailematon markkinatalous, vaan sekatalous. Eikä EU tai Yhdysvallatkaan ole ohjailematon markkinatalous-alue.

        Moneenko tilaston murhaan tai ryöstöön liittyy ampuma-ase, tappokapine, jonka pitäisi olla turvallisesti asekaapissa?

        Voisitko täsmentää, kuinka olen tekopyhä? Ilman määrittelyä tuo käsite on vain kirosanan tapainen kappale, jota käytetään mustamaalaukseen.

        Pekka Vähäpuksunki

        Kertoo kaiken, etkä käsitä sitä, missä töppäsit
        , etkä tule koskaan käsittämäänkään, koska en käytä hyväkseni antamaasi tilaisuutta paljastaa räikeää tekopyhyyttäsi.

        Tied't tämän olevan alitajuisesti TOTTA, mutta et käsitä, miten selvitä totuudesta, koska oot hengellisesti totuutta tietämätön, ja koitat typeryytesi voimalla hämätä, ja toivoa, että muut olisivat vielä typerämpiä, mutta kun ei vaan OLLA.


    • Luonnonraiskaaja

      Voisko tämä petojen metsästys vaikuttaa mitenkään siihen että ne ovat tappanu niin vähän ihmisiä?

      • Kannattiko_oikeasti

        kaivaa tämäkin viestiketju jostain historian hämärästä???


    • ebocvee

      Taitaa tämä Pekka_Vähäpuksunki puksutella miespuolisia vieraitaan anukseen vaikuttaa siltä!

    • mdmx

      > Hyvää ja kaunista syyspäivää teille, kaikki arvon ihmiset! Sitä samaa toivotan myöskin teille, metsästäjät!

      Heh heh. :) Pitkä teksti kannattaakin aloittaa provolla, ettei kukaan jaksa keskittyä itse tekstin sisältöön.

      > Metsästys on ulkokullattua barbarismia:
      > Muistakaa, että metsästys ei ole mitään puhdasta pulmusten puuhastelua, tämänhän ovat monet mallikansalaisemme
      > vastaansanomattomasti todistaneet lukuisilla postauksillaan, joissa on lukuisia linkkejä varsin
      > valottaviin uutisiin luonnonraiskaajien kolttosista. Metsästäjien kannalta surullisiltakaan uutisilta ei ole vältytty…

      Onko tämä todella joku yllätys, että metsästäjienkin sekaan sopii kaikenlaista persereikää? Tämä joukko kun on Suomessa varsin laaja. Tämä ei tietenkään ole mikään argumentti metsästystä vastaan, vaan luonnonraiskaamista vastaan. Yhdyn tähän täysin rinnoin.


      > Toinen metsästäjien suosima tekosyy on vedota siihen, että koko sakkia ei voida mustamaalata yhden yksilön tekojen perusteella.
      > Tavallaan totta,

      Vai että "tavallaan totta". :) Etkai sinä nyt fasisti ole?



      > mutta onko hengenvaarallisten paukkurautojen yksityiskäyttö sallittava vain, jotta osa kansasta pääsee primitiivisten
      > viettiensä kiihottamina melskaamaan ja mellastamaan luonnonhelmaan?

      Tämä ei liity millän tavalla äsken käyttämääsi argumenttiin, silti käytät sitä argumentoidessasi miksi tuo asia onkin vain "Tavallaan totta".

      Ja vastaus tähän, jos tarkoitat "melskaamisella ja mellastamisella" metsästystä, niin kyllä on. Se on tietysti vain minun mielipiteeni. :)


      > Onko meidän luettava sanomalehdistä lähes viikoittain suru-uutisia pyssymaakarien heikosta ”lajimäärityskyvystä”?

      Hölkyn kölkyn, nyt korkkia kiinni, menee niin pahaksi liiotteluksi että voisi kutsua jo satuiluksi.


      > Tahallisen provosoiva vertaus: hypoteettisessa valtiossa, jossa kaikki päihteet ovat laillisia, pitävät proheroinistit
      > kynsin ja hampain kiinni laillisesta oikeudestaan toteuttaa itseään virkistäytymällä, vaikka valtaosa kansasta eläisikin
      > jatkuvassa turvattomuudessa. Eihän kuulemma sovi mustamaalata koko poppoota muutaman salapiikittäjän takia …


      Miksi heroiinin käyttö tuollaisessa valtiossa saisi aikaan sen, että valtaosa kansasta elää jatkuvassa turvattomuudessa?

      Teoriassasi ei ole mitään järkeä.



      > Surkuhupaisaa on, että kun näitä ”harrastuksia” vertailee keskenään, niin tulee huomanneeksi, että heroiinipäihde on
      > sentään tehty luomaan jotain, kun taas aseet on luotu pelkästään tappamista varten, tappamista, josta nuo häiriintyneet
      > raakalaiset hakevat nautintoa – siinä heidän viehättävien persooniensa korkein ilmentymä ja evoluution ylevä aallonharja.

      Voi voi.. :) Nyt sinä sekotat metsästäjät ja aseet. Aivan kuten narkkirit ja heroiinin. Aseet tottakai on tehty tappamista
      varten. Metsästäjät sen sijaan nykypäivänä tekevät paljon muutakin kuin vain metsästävät. Sanoisin että heitä löytyy maamme
      tukirakenteiden joukosta paljon enemmän kuin niiden joukosta jotka köllii turvaverkossa.

      > Kolmas valttikortti metsästäjiltä on verrata villieläinten murhaamista liikennekuolemiin.

      Ei helvetti sä olet tyhmä sälli. :)

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Murha
      "Murha on harkittu ja tahallinen ihmisen tappaminen tai kuoleman aiheuttaminen, joka toteutetaan paheksuttavin keinoin, ilman provokaatiota ja osoittaen rikollista mielenlaatua. "

      Mitä jos käytetään tätä Suomen kieltä, niin kommunikointi on helpompaa.


      > Murhaamishuumeeseen vaikeimmin koukussa olevat voisivat yrittää pikkuhiljaa vieroittaa itseään eroon tuosta etälänapinoilta
      > periytyvästä vietistä vaikkapa tämän metsästyssimulaattorin avulla:


      Ah, sä ajattelet näin. :) Ei kyllä se metsästys on ennenkaikkea ravintoketjun huipulla olemista, ei niinkään murhaamista. Tai ainakin näin sen omalla kohdallani miellän, en tietenkään voi puhua kuin omasta puolestani.

      Tiedätkö mikä ravintoketju on? Se on luonnonlakiin verrattavissa oleva ketju, sinä olet sen rinnalla aika mitätön.

      Kuolema on osa luontoa. Kärsitkö nekrofobiasta, oletko sisäistänyt oman kuolevaisuutesi?

      Mun mielestä ei ole kovin liberaalia vaatia toisten harrastusta kiellettäväksi, vain koska itse ei pidä siitä. Itse en ole noin ahdasmielinen.

      • Mutta_näinhän_se_menee

        että jos MINÄ en tarvitse tuommoista harrastusta, niin se on täysin turha ja tarpeeton. Jopa haitallinen.
        Itse voisin hyökätä vaikka golf-pelin harrastajia vastaan noilla argumenteilla, mutta en sitä tee.

        Ja ilmeisesti metsästyksen vastustajat eivät syö lihaa eivätkä tapa edes hyttystä, paarmoista, hiiristä ja rotista nyt puhumattakaan. Kas se tappaminenhan siinä on pahasta vai kuinka?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe