Koraania ei ole voinut kirjoittaa jumala.

the man

Jos delphiinit puhuu ja omaavat nimen, millä muut niitä kutsuu, niin eikö niillä ole silloin sielu?

Jumala on sillon ollut väärässä, ja jumalan perusta on että jumala ei voi olla väärässä!?

15

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaus.

      Eihän se sitä kirjoittanutkaan vaan Mohamed kirjurin kaa

      • the man

        ja sitä ei voi pitää absoluuttisena totuutena. Eli koko kirja oppinee voi olla väärässä!?


      • niin 3+5=8
        the man kirjoitti:

        ja sitä ei voi pitää absoluuttisena totuutena. Eli koko kirja oppinee voi olla väärässä!?

        kaikki on sattumien summaa ja valintoja . yksin kertaisten eliöiden epä tovoista rimpuilua logiikaa vastan.Herätkää pahvit.


      • täti
        niin 3+5=8 kirjoitti:

        kaikki on sattumien summaa ja valintoja . yksin kertaisten eliöiden epä tovoista rimpuilua logiikaa vastan.Herätkää pahvit.

        väitäköön taikka mikä..

        hoi louserit, menkä siitä töihin.hui


      • _--------//#
        täti kirjoitti:

        väitäköön taikka mikä..

        hoi louserit, menkä siitä töihin.hui

        Koraanin on kirjoittanut ihminen/ihmiset Jumalan ohjaamana.


      • the man
        _--------//# kirjoitti:

        Koraanin on kirjoittanut ihminen/ihmiset Jumalan ohjaamana.

        :)


      • joKU Vaa
        the man kirjoitti:

        ja sitä ei voi pitää absoluuttisena totuutena. Eli koko kirja oppinee voi olla väärässä!?

        KORAANI ON JUMALAN SANAA.
        TEIDÄN UUSTESTAMENTTI RAAMATTU ON TÄYNNÄ PAPPIJEN TARINOITA, JOTKA EI EDES LIITY MITENKÄÄN USKONTOON MORAALIIN PUHTAUTEEN...
        SINÄ ITSE OLET VÄÄRÄSSÄ KUN PUHUT NOIN RUMASTI JUMALASTA... HÄPEÄ! HÄN SINUT JA KAIKKI MUUT LOI JA TOIKO ON SINUN KIITOS HÄNELLE? TORKEÄ OLET RUMA LIKAINEN SYDÄMINEN KÄYTÖSTAVATON IHMINEN! TUUT NIELAISEMAAN SANASI TUOMIOPÄIVÄNÄ KUN PUHUT NOIN TÖRKEÄSTI YLIMIELINEN


    • ....

      Miksi jumala kirjoittaisi noin huonon kirjan? Oikea Jumalan kirja on luonto. Menkää metsään, katselkaa ja ihmetelkää. Luonnon ihmeet ovat ihmisen järjen yläpuolella. Sellaista sanotaan jumalalliseksi, joka on älykkäämpää kuin ihminen.
      Koraanissa ei ole mitään tällaista ylevää ja suurta. Koraanissa ylistetään Allahia, mutta Allah ei esiinny suurena ja ihmisen järjen ylittävänä. Päin vastoin Allah on huonompi kuin ihmiset. Useimmat ihmiset tekevät parempia tekoja kuin Allah. Tästä syystä Koraani paljastuu Muhammedin aikalaisten kirjoittamaksi. Siinä ei ole enempää tietoja kuin keskiajan ihmisillä oli.

      Jos minä olen väärässä, niin antakaa niitä Koraanin viisauksia.

      • löpönen

        Koko Pyhä Koraani kehottaa ihmisiä katsomaan luontoa ja näkemään siinä merkit Jumalasta, niille joilla on ymmärrystä.
        Jospa lukisit sen sillä asenteella, että haluat ymmärtää. Ei sillä asenteella, että voi sentään mitä huttua..


    • manemck

      Vanhatestamentin sana kyseenalaistetaan
      Abulgasim Muhammed ibn Abdullah ibn Abd al-Muttalib ibn Hashim, lyhyesti Muhammed, Suuresti Kunnioitettu, syntyi Mekkassa vuonna 570 ja kuoli 632 Medinassa. Mahometista tuli Mohammed. Hän julistautui itse profeetaksi. Mohammedin opetukset pohjautuivat aluksi raamattuun mutta kun molemmat niin kristityt kuin juutalaisetkaan eivät hyväksyneet häntä riveihinsä hän vihan saattelemana muokkasi uskoaan uudeksi. Jumalan nimeksi tuli Allah eikä se ollut vieras nimi arabeille sillä he palvoivat jo kuunjumalaa, jonka nimi oli Allah. Allah oli miespuolinen, aurinko oli naispuolinen jumala. Muhammed antoi vain Allahille uuden ja täydellisemmän sisällön. Arabit, heidän joukossaan Mohammed, eivät osanneet kirjoittaa. Ne muutamat jotka pystyivät oppimaan kirjoitustaidon, käyttivät heprealaisia kirjaimia, mikä on osoituksena siitä, että he oppivat kirjoitustaidon juutalaisilta. Koraani oli luotava, islamin totuus kerrottava mutta siitä tuli hyvin paljon samansisältöinen kuin raamattu oli. Maailman ensimmäinen kirjallinen plagiointiko?
      Koraani kertoo maailman luomisen kestäneen 8 päivää kuuden asemesta. (sura 41:9,10,12)Koraanin mukaan Nooan yksi pojista kieltäytyi menemästä arkkiin ja hukkui. Arkki juuttui tulvan jälkeen Judin vuorelle, ei Araratin. ( sura 11:32-48)Koraanin väitteitä Abrahamista: Isän nimi oli Azar, ei Terah. (sura 6:74) Hän rukoili Jumalaa Mekkassa.(sura 14:37) Hän oli vähällä uhrata Ismailin, ei Iisakia. (37:100-112) Hänellä oli 2 poikaa eikä 8. Hän korjasi Ka´aban pyhätön. (sura 2:125-127) Nimrod heitti hänet tuleen. (sura 21:68-69) Tämä on mahdotonta, sillä Nimrod eli useita vuosisatoja ennen Abrahamin aikaa. Koraanissa kerrotaan Abrahamista, Hamanista, Mooseksesta, Mariasta ja Aaronista ikään kuin he olisivat eläneet samaan aikaan. Täten Noan vedenpaisumus ja Mooses ovat samanaikaisia, samoin Baabel ja Farao. Raamatun henkilöistä annetaan väärät nimet: kuten Goljat on Jalut; Korah on Karun; Saul on Talut; Enok on Idris; Esekiel on Dhu´l-Khifl,; Johannes Kastaja on Yahya jne.Encyclobedia Britannica selittää näitä sekaannuksia näin: ”Eroavuudet Raamatun kertomuksista ovat merkittävät ja useissa tapauksissa ne voidaan jäljittää Juutalaiseen Haggadaan ja apokryfisiin testamentteihin. Muhammed ei todistettavasti osannut lukea ja hänen riippuvaisuutensa suullisista tiedoista voi todistaa osan hänen epäjohdonmukaisuuksistaan, kuten Ahasveroksen ministerin Haamanin sekoittaminen faaraon ministeriksi, tai Mirjamin, Mooseksen sisaren, sekoittaminen Jeesuksen äitiin Mariaan”. Koraani väittää, että Adam rakensi Ka´aban pyhätön Mekkassa ja Abraham korjasi sen. Koraanin mukaan Aleksanteri Suuri, jota se kutsuu nimellä Zul-Qarnain, oli muslimi, joka palvoi Allahia ja eli vanhaksi. (sura 18:89-98). Aluksi Muhammed antoi luvan seuraajilleen puolustaa itseään, jos heitä vastaan hyökätään. (sura 22:39). Myöhemmin hän käski heitä sotimaan hänen puolestaan (sura 2:216-218), mutta armeijan kasvaessa kasvoi myös hänen saaliinhimonsa (sura 5:33), ja lopulta hän käski heitä taistelemaan muita uskontoja vastaan (sura 9:5,29).Koraani on lainannut tietojaan monista lähteistä, kuten arabialaisista ja juutalaisista legendoista, harhaoppisista kristillisistä lähteistä (mm. gnostilainen Barnabaan evankeliumi), saabalaisista lähteistä, itämaisista uskonnoista (zoroastrianismi, hindulaisuus) jne. Länsimaisten tutkijain mukaan Muhammed perusti islamin uskonnon vanhoihin arabi- ja beduiiniheimojen uskomuksiin ja rituaaleihin, joihin hän haali monien muiden uskontojen aineksia. Antaakseen islamille uskottavamman pohjan hän sanoi sen olevan jatkoa juutalaisten ja kristittyjen pyhille kirjoituksille ja uskolle ja hänen itsensä olevan viimeinen profeetta, ”profeettojen sinetti”.
      Koraani ei kerro erästä tosiasiaa. Mohammedin opetusten alkuaikoina, islamin syntyaikoina, uskontoa harjoittava kumarsi kohti Jerusalemia. Muhammed mukaan lukien. Vasta sitten kun hän riitaantui muiden uskontokuntien kanssa, vaihdettiin suunnaksi Mekka.
      Kristikunta ei tunne moista jumalaa eikä tunne sen nimistä viimeistä profeettaakaan. Eivät monet muslimitkaan häntä tunteneet. Vain ne arabit jotka harjoittivat yleisesti kuun- ja auringonpalvontaa. Meitä kristittyjä hämmentää myös se että islamin jumala suo heille oikeuden murhata ja tappaa. Alkusysäys islamilaiselle fanattisuudelle oli varmaankin taistelu Bedrissä. Se muutti Mahometin suhtautumisen täysin. Talvella vuonna 624 hänen pienet joukkonsa voittivat paljon monilukuisemmat Quraish-heimon joukot. Tämän taistelun kannustamana nöyrästä profeetasta kehittyi hetkessä fanaattinen tyranni, jolle kaikki mahdollisuudet, jopa salamurha, oli oikeutettu tapa vapautua vihollisistaan. Hänestä tulikin raakamainen tappaja. Monet juutalaisheimot saivat kokea sen nahoissaan. Marttyyrisyys on kaivettu jostain esille ja sitä alettiin ihannoimaan. Kun tapat allahin nimessä niin pääset taivaisiin. Taivaista on tehty haluttu matkustuskohde. Siellä ovat kuulema jotkut nuoret neitoset heitä vastaanottamassa. Se myy paremmin kuin pohjoismaalaisille etelänmatkat. Kukaan vaan ei ole tullut todistamaan näin tapahtuneen. Maallisia tarinansepittäjiä tosin riittää.
      Islamin jumala on myös hyvin arka. Häntä vastaan ei saa nostaa sormeakaan. Allah on näköjään tehnyt sopimuksen ihmisten kanssa että jos näin käy niin siinä toimii vain maallinen rangaistus, maallisin konstein. Kun allah kuulee pienen sanankin nostetun häntä vastaan niin hän lähettää teräväpuukkoisen tappajan pilkkaajan perään. Paha saa todella palkkansa. Allahin nimissä kaula vain poikki. Paha saa palkkansa meidänkin uskossamme. Menetelmät vaan ovat vallan toiset. Jeesuksen ristiuhri toi meille mahdollisuuden saatanasta. Ja ero on juuri tässä. Islamilla ei ole vastaavaa voittoa. Herääkin kysymys onko islam yhtä kuin saatanan palvontaa. Mitä todennäköisemmin. Kristittyjä on vainottu toisenkin saatanan palvojaorganisaation kautta. Roomalaiskatolinen kirkko tapatti satojatuhansia kristittyjä uskonvainoissaan.
      On eräs toinenkin tosiasia joka ei mene islamilaisille jakeluun. He ovat vuosikymmeniä, Israelin itsenäisyyden ajan, yrittäneet tuhota Israelia allahin voimin mutta tuloksetta. Sodissa saamme lukea ihmeellisistä Jumalan johdatuksista taistelujen aikana vain Israelin puolella rintamaa. Israelin Jumalan johdolla käydyt taistelut ovat aina johtaneet voittoihin. Missä on ollut allah? Täytyy vain ihailen todeta islamilaisen väestönosan yritteliäisyyttä ja sinnikkyyttä.

      • MUSLIM G

        ALLAH EI OLE IHMINEN!!!!!!!!!!! HÄN ON JUMALA LUOJA KAIKKIVALTIAS!!!!!! JA NYT SAA RIITTÄÄ JUMALAN PILKKAAMINEN TÄÄLLÄ HETI!!!!!!!!!!!!!! TEIDÄN ON TURHA PUHUA JA SOITTAA SUUTA, KOSKA HALUSITTE TAI ETTE, ISLAM TULEE VOITTAMAAN! :) ALLAHU AKBAR! ALLAH ON YKSI JA AINOA JA SUURI!!


    • manemck

      Juutalaiset ja arabit tunnustivat olevansa yhtä
      Joskus on ollut toisin. Arabian niemimaa, Irania ja Irakia myöten, oli alue jossa juutalaiset ja arabit elivät hyvässä sovussa keskenään. Tunsivat siteen joka liitti heidät yhteen. Sisarellinen veljeys. Kertooko koraani näistä ajoista. Ei kerro. Mohammed itse oli jatkuvasti kosketuksissa juutalaisten ja kristittyjen kanssa.
      Juutalaisiahan joutui pakolaisina arabialueille moneen otteeseen. Esim. näiden pakolaisten jälkeläisistä kehittyi kolme juutalais-arabilaista heimoa – Benu-Nadhir, Benu-Kuraiza ja Benu-Bachdal. Näistä kaksi ensimmäistä polveutui ylipappi Aaronista, jonka mukaan heitä kutsuttiin koheneiksi (Al-kahinani). Toinen juutalaisheimon keskus kehittyi Arabian pohjoisosaan, tätä heimoa kutsuttiin nimellä Benu-Kainukaa. Jemenissä oli runsas juutalaisasutus. Maan asukkaat kutsuivat maataan ”maaksi, jonka pölykin oli kultaa, joka tuotti terveimmät miehet, ja jonka naiset synnyttivät ilman tuskaa”. Päinvastoin kuin Hejasissa, Jemenin (Arabia Felix, onnellinen Arabia) juutalaiset asuivat ilman rodullista tai poliittista yhtenäisyyttä, hajallaan arabien keskellä. Ajan kuluessa he kuitenkin saavuttivat sellaisen arvovallan arabiheimojen ja Jemenin (Himyara) kuninkaitten keskellä, että he pystyivät estämään jopa kristinuskon julistuksen tällä alueella. Juutalaisten mukanaan tuoma uskonto pyhine kirjoituksineen, jota myöhemmin täydensivät yhteydet juutalaisiin oppilaitoksiin, olivat omiaan korostamaan juutalaisten etevämmyyttä pakanallisiin heimoihin nähden, ja tämä puolestaan nosti heidät pakanaheimojen opettajiksi.
      Arabian juutalaiset saivat esteettä puolustaa ja harjoittaa uskonnollisia mielipiteitään ja esittää niitä vaaratta pakanallisille naapureilleen. Älylliseen pohdiskeluun valmis arabimieli oli ilahtunut Raamatun yksinkertaisesta, ylevästä sisällöstä, ja vähitellen jonkinasteinen juutalainen ajatusmaailma ja uskonnolliset aatteet tulivat tutuiksi ja ajankohtaisiksi Arabiassa. Juutalaiset opettivat arabinaapureilleen kalenterijärjestelmän, jota ilman he olivat täysin sekaisin juhliensa ajankohdan määrittelemisessä. Yathribin juutalaiset Lain opettajat opettivat arabeille lisäämään yhden kuukauden kuuvuoteensa, joka oli pahasti ristiriidassa aurinkovuoden kanssa. Arabit oppivat juutalaisilta 19 vuoden kierron (noin v. 420). He kutsuivat kuuvuoteen lisättävää kuukautta nimellä ”nasi”, luultavasti siksi, että juutalaiset saivat juhla-aikojensa kalenterin patriarkoiltaan (nasi). Juutalaiset opettivat arabeille heidän sukuhistoriansa Toran kertomuksiin perustuen, joita arabit arvostivat aitoina. Juutalaisille oli suureksi eduksi tulla huomioiduksi arabien sukulaisina eikä tätä havaintoa voinut jättää käyttämättä. Myös useita voimakkaita kuninkaita kääntyi juutalaisuuteen. Esim. Jemenin kuningas Abu-Kariba päätti kääntyä juutalaisuuteen ja sai Himyarian armeijan tekemään samoin. Jemenin kuninkaan serkku Harith Ibn-Amru ylhäisestä Kendit heimosta kääntyi myös juutalaisuuteen. Sitten Abu-Kariban nuorin poika Zorah (520-530), jota kutsuttiin nimellä Dhu-Nowas (Kiharatukka), peri kuningaskunnan kuninkuuden. Hän oli fanaattisesti kiintynyt juutalaisuuteen ja otti itselleen heprealaisen nimen Yussuf. Jne.
      Islamin suosion lisääntyessä myös viha muita uskontoja kohtaan kasvoi. Eikö islam halua tuntea menneisyyttään. Onko siinä jotain mikä ei sovi kuvaan?. Tarkoituksellako? Ja missä oli allah noina aikoina? Häntä oltiin vasta luomassa.

    • manemck

      Mitä Pyhä raamattumme ennustaa islamin pyrkimyksistä
      PSALMI 83 alkaa rukouksella Jumalalle, ettei Hän olisi ääneti, sillä ”Hänen vihollisensa pauhaavat ja Hänen vihaajansa nostavat päänsä”, eli ovat rohkaistuneet.
      Seuraavaksi Psalmissa todetaan, että Jumalan vihollisilla on kavalat aikeet Hänen kansaansa vastaan ja he pitävät neuvoaan Hänen suojattejaan (kätkemiään, Israelia) vastaan.
      He sanovat:
      ”Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta.” (Ps.85:5)
      Psalmi toteaa, että he neuvottelevat keskenään yksimielisesti ja tekevät liiton (brit) Jumalan
      kansaa vastaan. Sen jälkeen tekstissä luetellaan kansat, jotka ovat salaliitossa mukana.
      Heille pyydetään samaa kohtaloa kuin Midianille, (Tk7:19-25)Siseralle ja Jabinille Endorissa (Tk.4:1-24), jossa heidät tuhottiin perusteellisesti, maan lannaksi. Lisäksi pyydetään, että heidän johtajilleen käy kuin Orebille ja Sebille (Tk.7:25), ja kaikille heidän ruhtinailleen kuten Seballe ja Salmunnalle (Tk.8:5,21).
      Ja koska he sanovat:
      ”Anastakaamme itsellemme Jumalan asunnot (miellyttävät asuinpaikat).” (Ps.83:13)
      Sen tähden onnettomuuksien täytyy kohdata heitä, mutta lopuksi erikoinen rukous:
      ”Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät Sinun Nimeäsi, Herra. Joutukoot häpeään ja kauhistukoot ikuisesti, tulkoot häpeään ja hukkukoot. Ja tulkoot tuntemaan, että Sinun ainoan Nimi on Herra, että Sinä olet korkein kaikessa maassa. ” (kaikkialla maan päällä) (Ps.83:18-19)
      PSALMISSA 83 luetellaan niiden kansojen nimet, jotka ovat mukana tässä salaliitossa. Voimmekin tästä päätellä, etteivät nämä kansat ole Israelin Jumalan palvelijoita.
      Aluksi pieni profetia tulevasta. ”Mihin paikkaan te jalkanne astutte, se on oleva teidän. Erämaasta ja Libanonista, virrasta, Eufratvirrasta aina Länsimereen saakka on alueenne ulottuva. Ei kukaan kestä teidän edessänne. Kauhuun ja pelästykseen teidän edessänne on Herra saattava koko sen maan, johon te astutte, niin kuin Hän on teille puhunut.” (5.Ms.11:24-25, Joos.1:2-6. vrt. 2.Ms.15:18-19).
      Tarkastelkaamme näitä kansoja jotka on profetoitu jäävän Israelin jalkoihin.
      1. Edomin majat (teltat). Tämä kansa on Esaun perillinen. (2.Ms.36:1) Edomilaiset siirtyivät Seirin vuoristoon ja sen takaisiin alueisiin, jonka he valloittivat hoorilaisilta. Edomin pääkaupunki oli Petra.
      2. Ismaililaiset ovat Ismailin perillisiä.(2.Ms.25:12-18) Ismaililaiset levisivät kaikkialle arabian niemimaalle Egyptistä Eufratvirtaan.
      3. Moabilaiset ovat Lotin vanhemman tyttären pojan perillisiä.(2.Ms.19:37) Asuivat Suolameren itäpuolella, edomilaisten pohjoispuolella, nykyinen Jordania.
      4. Hagarilaiset ovat Saran egyptiläisen palvelijan Hagarin pojan perillisiä, joista tuli 12 kansaa. (2.Ms.17:20, 1.Ak.5:10; 27:31) Heidät luetaan ismaililaisiksi. Olivat egyptiläisiä, jotka luultavasti levisivät laajalle arabian niemimaalle. Nykyinen Saudi Arabia.
      5. Gebal (Byblos) sijaitsee Libanonissa yli 30 km Beirutista pohjoiseen. Se oli muinoin foinikialainen kaupunki. (Joos.13:5; Hes.27:9) ja siis osa muinaista Foinikiaa. Nykyisin Libanon.
      6. Ammonilaiset periytyvät Lotin nuoremmasta tyttärestä. (2.Ms.19:38) Asuivat Jordanjoen itäpuolella, nykyinen Jordania.
      7. Amalekilaiset ovat Esaun perillisiä.(2.Ms.36:12; 5.Ms25:17) Toisen tiedon mukaan amalekilaiset ovat muinainen kansa Arabian niemimaalla. Heidän kerrotaan perustaneen Medinan kaupungin (Yathrib). Asuivat Israelin eteläpuolella, pääosin Siinain niemimaalla.
      8. Filistealaiset olivat Hamin perillisiä. (2.Ms.10:14) Asuivat kapealla rantakaistalla nykyisen Gazan tienoilla.
      9. Tyyro oli muinainen Foinikian kaupunki (Joos.19:29) Nykyisin Libanon.
      10. Assur polveutui Semistä. (2.Ms.10:22) Sijaitsi nykyisen Syyrian tienoilla
      11. Lootin pojat olivat Lootin kahden tyttären sukurutsauksen kautta isästään syntyneitä kansoja.(2.Ms.19:30-33)
      Kaikki nämä kansat tai heidän jälkeläisensä asuvat Israelia ympäröivissä maissa.

    • manemck

      Lähi-idän poliittinen tilanne tällä hetkellä
      LÄHI IDÄN poliittinen tilanne muistuttaa oudosti sitä tilannetta, josta Raamattu kertoo Psalmissa 83. Israelilla on rauhansopimus Egyptin ja Jordanian kanssa, mutta se on kylmä rauha, kiihotus Israelia kohtaan jatkuu molempien maitten mediavälineissä.
      IRAN, SYYRIA ja Hizbullah Libanonissa ovat sopineet yhteisestä Israelin vastaisesta strategiasta ja yhdistäneet ohjusjoukkojensa johdon.
      HIZBULLAH Libanonissa ja Hamas Gazassa ovat sopineet yhteisestä sodanjohdosta perustaen ”tilannetoimiston”, jossa operaatioita koordinoidaan.
      EGYPTI on äskettäin tunnustanut Hizbullahin ja kutsunut sen johtajia Kairoon.
      JORDANIA on alkanut lähestyä Hamasia, mikä tarkoittanee johtajien kutsumista takaisin ja sen toiminnan elpymistä.
      IRAN, Hizbullah, Hamas ja PLO:n peruskirja vaativat Israelin tuhoamista.
      ISRAELIN VASTAINEN kiihotus jatkuu PA:n alaisissa mediavälineissä, kouluissa, laitoksissa ja instituutioissa. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas lupaa silmänlumeeksi lopettaa tämän, mutta käytännössä muutosta parempaan ei ole tapahtunut. Valtaosa palestiinalaisista kannattaa terrorismia ja jopa itsemurhaterroristeja Israelia vastaan.
      SYYRIA sanoo jatkavansa rauhanneuvotteluja Israelin kanssa, mutta se on tiukasti Iranin talutusnuorassa. Damasko tuhoutuu täysin. (Jes.17:1)
      TURKKI, jonka Naton jäsenenä voisi kuvitella toimivan suurimman tukijansa USA:n intressien mukaan ja siten myös Israelille myötämielisesti, on alkanut nojautua islamilaiseen suuntaan.

    • SIRKKA VESIHIISI

      " Nooalla oli kolme poikaa: Seem, Haam ja Jafet "
      ”....19 NÄMÄ KOLME OLIVAT NOOAN POJAT, JA HEIDÄN JÄLKELÄISIÄÄN OVAT KAIKKI MAAILMAN IHMISET”

      www.toora.fi
      www.raamattu.fi
      www.islamopas.com/koraani/054.htm

      ETSIVÄ LÖYTÄÄ

      Marian/Mary:n ja Herodes Antipater:in poika oli Jeesus
      Jeesuksen kasvatti-isä oli Joosef, Marian II mies
      Jeesuksen iso-isä oli Herodes I Suuri – iso-äiti Doris
      Jeesuksen iso-iso-isä oli Herodes Antipater – iso-iso-äiti Kypros
      Jeesuksen iso-äiti oli Anna – iso-isä Joakin (Marian puolelta).

      Magdalan Marian ja Tiberiuksen poika oli Yeshu'an=Jeesus (toinen kaksosista Juudas)
      Jeesuksen kasvatti-isä oli Jeesus, Magda”leenan” mies, Mary/Marian poika
      Tämän Jeesuksen Iso-isä oli Tiberius Claudius Nero ja iso-äiti Livia Drusilla

      Miksi eräs uskontokunta ei hyväksi tätä Jeesusta / näitä Jeesuksia?
      Siksi, että molemmat Jeesukset ovat puoliksi Roomalaisia_seemiläisiä.
      Ja eipä heitä hyväksynyt Roomalaisetkaan (koska eivät muistaneet olevan alkuperaltään MEITÄ juutalaisia).

      MUTTA KUTEN ISLAMIN KORAANISSA KERROTAAN,
      NIIN KAIKKEIN PYHIN SOTA ON OMAN PÄÄNSÄ SISÄLLÄ OLEVA SOTA
      IKIOMAN SIELUNVIHOLLISENSA KANSSA.
      Koraanihan kieltää tappamisen?! Eikä siellä varastamiseenkaan yllytetä!?

      SIRKKA VESIHIISI
      .

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe