Star-Wars tiedustelu..

M 25

Muutamia kysymyksiä tähtien sota elokuviin liittyen..


1. Mikä oli se syy miksi Anakin Skywalker kääntyi voiman pimeälle puolelle?. Obi-Wan Kenobi kertoi Lukelle myöhemmin.. " Voiman pimeä puoli vietteli isäsi". Mitä Ben tällä tarkoitti?.


2. Miksei Anakin kääntynyt pois pimeältä polulta Padmen ja Obi-Wanin taivutuksista?. ( Oliko Anakinissa liikaa vihaa ja vallanhamioa?. Ei rakkautta eikä myötätuntoa?).


3. Miksei Obi-Wan kenobi Episodi 4. kun hän kohtasi Vaderin valomiekkataistelussa 1- kuolemantähdellä, niin miksei hän yrittänyt saada Vaderia kääntymääm pois pimeältä puolelta?.


4.

Luke sanoi Benille Episodi 6: " Vaderissa on vielä hyvää". Mitä luke tarkoitti sanalla "Hyvää"?.. Mikä vaderissa oli hyvää jos hän oli kääntynyt pimeälle puolelle?.


5.

tavatuaan luken 2-kuolontähdellä vader sanoi lukelle " Anakin Skyealker nimellä ei ole minulle enää mitään merkitystä." Mitä vader tällä tarkoitti?.

Luke vastasi tämän jälkeen vaderille näin " Se on sinun todellinen itsesi nimi. olet vain unohtanut sen. tiedän että sinussa on hyvää. Keisari ei ole häätänyt sitä kaikkea sinusta pois. "

Mitä luke tällä kaikella sanomisellaan tarkoitti?..


6. Mikä asia sai vaderin kääntymään pois pimeältä puolelta episodi 6 lopussa?.. Mitkä seikat?..


7. Miksei vader kääntynyt / hylännyt pimeää puolta itse vapaaehtoisesti, vaikka sisimmässään tiesi totuuden. Eli sen että hän on valittu ja hänen pitää tuhota sithit. Mitkä asiat estivät häntä kääntymästä pois pimeältä puolelta?. Miksei hän olisi kääntynyt pimeältä puolelta pois ilman poikansa Luken apua?..

8. Miksi vaderissa ei ollut kaikki hyvä kuollut vaikkahän oli kääntynyt pimeälle puolelle?. Miksei keisari palpatine ei ollut onnistunut poistamaan vaderista kaikkea hyvää?..

( kun vastaat niin laita eteen se numero johon vastaus liittyy... eli V1 = vastaus 1.. Vs2 = Vastaus 2 jne.. )

Kirjoitelkaa vastauksia mulle!

T: Tähtien sota Fani..

3

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkuruinen marsu

      Katsoppa kaikki Star Wars elokuvat, siellä se tulee selville

    • fani myös

      V1) Anakinin kääntymiseen oli monia syitä. Hän halusi lisää voimaa, että voisi estää Padmen kuoleman, minkä näki unessaan. Surullisen ironista kyllä Anakin itse myöhemmin aiheutti Padmen kuoleman... Toisaalta pimeän puolen tuoma voima itsessään vietteli Anakinin edistymisen halua ja vallanhimoa.

      V3) Ben tiesi että se olisi ollut liian myöhäistä tai ainakaan hän olisi saanut Vaderia kääntymään.

      V4) Jos olet katsonut episodi 6, niin siinä Vaderissa jäljellä oleva "hyvyys" juuri saa Vaderin pelastamaan poikansa Luken.

      V5) Mies nimeltä Anakin Skywalker oli entinen ja hyvä jedi. Darth Vader taas oli pimeän puolen sith. Anakin oli vain jäänne tästä kieroutuneesta Vaderista.

      Sun pitää itse miettiä vähän tarkemmin. Kyllä sä oikeasti tiedät näihin kaikkiiin että MIKSI.

    • V1 Nyt kun on alettu kertoilemaan/tai aletaan kertomaan episodien III-IV välisistä ajoista, TFU, lisäksi muita kirjoja tulossa jne..

      Joo, kuten fani ilmaisikin, että pelko Padmén kuolemasta ja halu saada lisää voimaa, jotta oma vaimo selviäisi. No, Anakinhan on "valittu" joten ei hän välttämättä kääntynyt pimeälle puolelle. Epävarmuun jedeistä, heidän uskomuksistaan, halu pelastaa kaiken/omat paineet ja Sidiouksen manipulointi. Tärkein pointti on kuitenkin: Rakkaimmat ihmiset olivat kuolleet, joten varmaankin hän ei enää välittänyt joten päätti liittyä pimeälle puolelle ja ottaa paikan Sidiouksen oppipoikana.

      Tästähän voi kiistellä, mutta parhain vaihtoehto on juuri se, että hän ei sinällään koskaan ollutkaan Sidiouksen oppipoika vaan odotti oikeaa hetkeä päästä itse valtaan.


      Vs2. Sithin Kostossa selviää. Eli lue/kuuntele, mitä Anakin sanoo Padmélle ennen kuin Obi-Wan tulee esille.


      Vs3. Tämäkin selitetään hyvin kolmannessa elokuvassa. Luke tai Leia nousevat Vaderia ja Sidiousia vastaan.


      Vs4 "Skywalkereiden yhteys" :D Kai Luke näki ns. valonpilkahdusta voimassa jne..


      Vs5. Sama kuin fanilla


      Vs6. Noh, mitäpä luulisit? Luke sai kaivettua tunteet esille ja Vader alkoi entistä enemmän tutkistella tunteitaan. Oman pojan kärsiminen sai tunteet pinnalle ja muistelemaan esim. Padmén kuolemaa.
      Sit näitä uusimpia teorioita. Vader sai mahdollisuuden suistaa Sidiouksen pois vallasta, mutta samalla tuli "järkiinsä"

      Ja jos joku rupeaa kyselemään, että minkä takia pidi odotella yli 20 vuotta sitä hetkeä. Sidious näkee silloin tällöin välähdyksiä tuleivaisuudestaan ja näkee välillä epäselvän kuoleman jne... Hänen omat vakoojansa seurailivat kaikkien tekemisiä jne.. Niin ja nyt ei ollut kuka tahansa jedi kyseessä, vaan oma poika, joten hänellä oli syy, miksi kääntyä takaisin.


      Vs7. Sama kuin viitosen vastauksessa. Odotteli oikeaa hetkeä ja ei Sidous mikään typerys ole, jonka kimppuun hyökätään noin vain. Hänellähän oli omaa kokemusta. Tosin hän murhasi oman mestarinsa ja tiesi varmaan itsekin varsinkin hyvin että sithit voivat pettää toisensa, sen takia tuli tämä: "On vain mestari ja oppipoika"

      Mihin Anakin olisi mennyt? Hänestä on profetia, että hän tuo tasapainon voimaan, MUTTA hän suistui pimeyteen ja auttoi tuhoamaan jedejä, joten hän oli kaikkien vihollinen. Niin ja jos otetaan mukaan expand universeä, niin Sidious olisi lähettänyt perään Maulin jne.. Eli parempi olla "turvassa" Imperiumilla. Ja hänen piti muutamia vuosia saada respectiä muilta Imperiumin johtajilta, joten keisarin tuhoaminen olisi ollut myös hänen oman tiensä tuhoon, kun kaiken maailman stormtrooperit olisivat perässä...


      Vs8. Anakin Skywalker is... the chosen one. Ei kai tuohon muuta voi sanoa?


      Kato. Vaikkei kaikkea selitetä/väännetä rautalangasta, niin ei se Lucasista tee huonoa tarinankertojaa. Pitää olla perillä taustoista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe