UrhoTV, ruotsalaisten kusetustako?

Ruotsalaiset kusettaa vaan

UrhoTV:stä kohistiin alkukesästä paljon, nyt ei ole kuulunut oikeastaan mitään. Canal Digital on kyllä paketoinut sen osaan kanavapaketeista (niin satelliittiin kuin antenniverkon Canal pakettiin), ei vaan löydy tilausnappia siihen että Perhepaketin omaavat saisi sen tilata, Plustv:lle sen piti tulla vaan ei ole muuta kuin ikivanha tiedote että ovat ALUSTAVASTI sopineet..blaa blaa.. ja UrhoTV:n omilla sivuillakaan ei ole muuta kuin että neuvottelut loppusuoralla ja tuokin tiedote on VANHA.

Ohjelmatietoja näyttävistä sivustoistakaan (esim. telkku.com) löydy mistään Urhotv:tä.

Samoin esim. Suomen suurin kaapelitv-operaattori Welhokaan ei ole sitä vielä laittanut mihinkään pakettiinsa tai edes Welho Extra-kanavaksi.

Siis missä tää homma nyt kusee? Onko ne ruotsalaiset jälleen koittamassa kusettaa jollain tuotteella jota ei ole oikeasti olemassakaan? Jos näin on niin on viimenen kerta ja tästä lähtien ei ruotsalaisiin luoteta yhtään! UrhoTV on ruotsalaisten omistama ja ne luulee saavansa kusettaa miten tahtoo.

Vai tietysti nyt kun ensin luvattiin että marraskuun loppuun mennessä tilauksen tehneet saa sen 5 eurolla kuussa mutta sitä tietenkin venytetään niin pitkään että loppujen lopuksi kaikki joutuu maksamaan 10 euroa (norm.hinta) kuussa.

Mä muistutan että SM-liigapelien alkuun on enää reilu viikko aikaa ja jos ne tilausnapit ilmestyy operaattorien sivuille vasta esim. ensiviikon maanantaina tai tiistaina ja ekat pelit torstaina niin ei ne ehdi käsitellä sitä tilausta saati päivittää korttiakaan! Koska tiedän että aina kun tekee tilauksen niin sen käsittelyssä menee jonkun aikaa ja ne systeemit ei ihan heti niitä kanavia kortille päivitä! Kiva siinä sitten jonkun Jyp tai Kalpa fanin odotella turhaan että näkis matsin telkusta silloin 10.9. :(

Kyllä tuossa olis jo kuluttajaviranomaisen asia puuttua tohon peliin!

3

742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parsifal on kusettajafirma

      http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=69&t=355&sid=90ffae82529f56077f288804bfdc6540&start=10

      Soneran ja muidenkin kaapelioperaattorien kanssa neuvottelut siis VIELÄKIN KESKEN, eli taitaa toi Parsifal kusettaa niitä oikein rankemman päälle!

      Ja jahka se kusettaa Canal Digitaliakin niin ei varmaan kauaa kunnian kukko laula kun jo on Parsifal rosiksessa vastaamassa huijaussyytteisiin!

      Pitäis Viestintäviraston vähän ottaa selkoa mikä firma on miehiään, ei Parsifalista ennen tuota Urhotv:tä esim. oltu Suomessa kuultukaan.

      • en tilaa UrpoTV:tä

        että Parsifal taitaa sittenkin olla se Canal :n (EI Canal Digitalin, Huom!) bulvaani. Tai kenties joku Canal :aan kytköksissä oleva tytäryhtiö eli kun Canal menetti liigaoikeudet niin perustettiin hämäräyhtiö jolle ne oikeudet siirrettiin jotta saadaan hämättyä kilpailuviranomaisia ja nyt koitetaan kusettaa linssiin niin viranomaisia kuin katsojia ja maksutv-operaattoreita (PlusTV, Canal Digital, Welho, dna, Finnetin Lumotv, Sonera jne).


      • plustv
        en tilaa UrpoTV:tä kirjoitti:

        että Parsifal taitaa sittenkin olla se Canal :n (EI Canal Digitalin, Huom!) bulvaani. Tai kenties joku Canal :aan kytköksissä oleva tytäryhtiö eli kun Canal menetti liigaoikeudet niin perustettiin hämäräyhtiö jolle ne oikeudet siirrettiin jotta saadaan hämättyä kilpailuviranomaisia ja nyt koitetaan kusettaa linssiin niin viranomaisia kuin katsojia ja maksutv-operaattoreita (PlusTV, Canal Digital, Welho, dna, Finnetin Lumotv, Sonera jne).

        http://www.plustv.fi/site/etusivu.jsp?id=108011&location1=1&sl2=1


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe