Kokemuksia rahoituslaitoksesta

nimeltään

Finance Link. Onko kukaan hakenut/saanut rahoitusta tai muita palveluja
ko. rahoitusfirmasta? Nettisivut näyttivät ainakin lupaavan vaikka mitä.

23

7275

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Finance link asiakas

      Olen saanut myöntävän päätöksen, aika paljon joutuu laskuja hukkaan, varsinkin kun sähköisesti pelataan. Financelink maksaa summan tilillesi kerralla, (jos useampia laskuja) viitenumerot eivät täsmää.
      vaikea kontroloida mitkä tulee oikeasti perille. Toimii mutta en oikein voi suositella.

    • Vaihdan heti kun pys

      Finance Linkin tilitys- ja reskontraraportit on ainakin ihan syvältä. Niistä ei kyllä saa tolkkua koska siellä on niin outoja rivejä jotka ovat ristiriidassa toistensa kanssa. tarvitsee jonkun korkeamman asteen tietoisuuden että selviää mitä missäkin kohdassa tarkoitetaan. Tainnut joku taloushallinnosta tietämätön insinööri kyhätä raportointipohjat vappupäivänä.

      Finance Link ei myöskään suostu rahoittamaan kaikkia laskuja (syystä tuntemattomasta) mutta kaikki laskut tulee kulkea heidän kauttaan. Tämä sekoittaa edelleen pakkaa kirjanpidossa sillä pitää manuaalisesti selvitellä mikä lasku on rahoitettu ja mikä edelleen avoimena ja mahdollisesti huomautuksessa/perinnässä. perintä heillä on myös hidasta ja eivät ilmeisesti edes itse sitä tee vaan joku yhteistyökumppani.

      • asiakas1

        Vaihda Collectoriin, siellä nuo asiat kyllä toimii T: Tyytäinen asiakas.


      • Hattulastahatuttaa

        Ihan tuoreena asiakkaana voin sanoa että ihan syvältä koko firma. Tutun firma teki diilin kanssa ja molemmat kadutaan. Ihan ensin: ihan törkeen kallis. toiseks: ei pidä lupauksiaan siitä kuinka paljon ja hyvin ostaa laskuja. Ne kertoo että on hintavia vaikkapa hyvän palvelun takia tai sen takia että kattaa jotain luottoriskejä. Mutta ei se niin mene!!! Vaikkapa Ropo yms. vastaavat antaa ihan saman palvelun puolet halvemmalla ja on paljon ketterämpiä. Älkää älkää menkö tähän ollenkaan! Ihan kusetusta koko homma!


      • asiakas2
        asiakas1 kirjoitti:

        Vaihda Collectoriin, siellä nuo asiat kyllä toimii T: Tyytäinen asiakas.

        Hienoista mainontaa.


    • Valitaantoinen

      Rahoitusasiat ajankohtaisia meillekin ja meillä kävi joku suomenruotsalainen naikkonen tästä firmasta. Hän siinä ihan pokkana päästeli että kuinka ovat ihan parhaita kaikessa yms. Hirveän ylimielinen ja jäi ihan sellainen tuntuma että onkohan ko. firmassa kaikki ihan kunnossa. Ei vastannut kysymyksiin suoraan vaan pelkkää kehumista. Ymmärretään kyllä että myyjä on myyjä mutta kyseessä on kuitenkin rahoitusjutut niin ei ihan keppoisasti lähdetä laittelemaan nimiä papereihin. Saatiin sitten 2 tarjousta jotka vaikutti asialliselta ja jos vaan niitä tulkitaan oikein niin samat ehdot mutta reippaasti alempi hinta. Eli ei siis käytännön kokemusta finacelinkistä mutta tällainen vaikutelma.

      • työstömestari

        Jep jep tutulta kuullostaa kuvio


      • Jååpajååpa

        Just jåå... ihan sama kuviå. Ei mitään järkee koko hommassa!


    • Vikavalinta

      Jos rahat tulee laskusta yhtä hitaasti tai hitaammin kun asiakas maksais laskunsa ei näiden palvelusta ole mitään aktuaalista hyötyä. Perusteluja kysyessä vastaukset on jotain kopioituja yleislässytyksiä.

      • Vikavalinta2

        Juuri näin!! Vttu ei mitään järkeä tässä. Ite laskutettuna asiakkaat ois maksaneet nopeemmin kun mitä tätä kautta tulee. Hyödytöntä. Ja kallista.


      • Aakku

        Komppaan! Nopeutta ja helppoutta myyty ja sitä ostettu eikä kumpaakaan saatu. Tästä diilistä ei rahojaan pois saa. Niitten veloottamat prosentit ja muut lisät ja lisien lisät meni kankkulan kaivoon. Olis pitänyt uskoa itteensä kun en ollut tällaasen putiikin olemassaolosta koskaan kuullutkaan.


      • Kusetusta

        Kyllä voin sanoa että pettynyt kovasti yrityksen palveluun!!!!
        Yhteistyö kyllä loppu osaltani heidän kanssaan.


      • Kusetustajoo

        Samma här! Ei jumaliste kun ottaa päähän kun pientä oravaa että tähän lankesin. Miten voi olla mahdollista että tällanen pulju pysyy pystyssä kun kuulee ja lukee kokemuksia.


      • hit

        Just näin. Hyödytöntä, hidasta, hintavaa. Ei kunnon vastuksia, kierrellään ja kaarrellaan. Sopimuksessa jos jonkinlaista sanktioo. Ei jatkoon


    • Nollakauttaviis

      Lähdin mukaan korkein odotuksin ja pudotus todellisuuteen tuli nopeasti. Valikoivat erittäin tarkkaan mitä ostavat mutta kaikkein pahinta on että on yhteydessä suoraan meidän asiakkaisiin, kyselevät tilinpääätöstietoja, lisätietoja yms. Rikkovat asiakassuhteet. Kiitos ei ja kiitos hei. Kumpa nämä tiedot mitä täällä porukka kirjottelee saavuttaisi mahdollisimman monet jotka edes miettii tätä.

    • yrittänyttä_laitetaan

      Eipä tuo oikein palvele muuta kuin omistajien rahapussia. Yrittäjälle tulee kalliiksi rahoittaa laskujaan noin ahneissa yrityksissä. On todella hyviä laskurahoitusfirmoja joilla ei ole vuosimaksua ja proviisiot ovat paljon pienempiä. Ei tuota kannatusta.

    • Anonyymi

      Täysi kusetus firma. Henkilötakaukset ja tolkuttoman kallis. Lisäksi eivät ole asiakkaansa eli minun firman puolella jos jostain laskusta tulee vääntöä.
      Arex on paras. Samalla kirjanpito ohjelmalla kun millä teet laskun niin klikkaat vaan nappia niin lähti lasku myyntiin jos tarvii pelimerkkejä muutamassa päivässä (niissä kirjanpitoimistoissa ketkä on Arexin kanssa yhteistyössä kuten Talenom). Tallentuu samalla kirjanpitäjälle eikä tarvii papereita lähetellä.
      Todella pienet provikkaosuudet eikä mitään liittymismaksuja. Ja Arexille ei tarvii laitella turhia papereita työsuoritteista/urakoista.

      • Anonyymi

        Todellakin. Varokaa näitä. "Ostavat" laskusi mutta rikkovat asiakassuhteesi. Jatkuvaa häiriköintiä ja katteettomia lupauksia. Kiertäkää kaukaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin. Varokaa näitä. "Ostavat" laskusi mutta rikkovat asiakassuhteesi. Jatkuvaa häiriköintiä ja katteettomia lupauksia. Kiertäkää kaukaa.

        Myös sopimus on hyvin laittomanpupleinen asiakkaalta vaaditaan valtavia vaateita ja lupauksia mutta taas palveluntuottajalla ei sopimuksessa ole mitään vastuuta.

        Finance Link Oy Myy laskusi meille me rikomme asiakas suhteesi ja aiheutamme sinulle ongelmat maksa sinä meille jotta voit viettää unettomia öitä!


    • Anonyymi

      On muuten sitten ihan paska paikka kiertäkää kaukaa!!!

      • Anonyymi

        Tähän voin yhtyä täysin.. T pettynyt asiakas


    • Anonyymi

      Vuotaa tietoja myös yrityksen ulkopuolisille henkilöille

    • Anonyymi

      Kylmäverinen kusetusfirma joka on ostavinaan yrityksen laskut mutta mihin tarkoitukseen? oletteko kysyneet jannulta joka soittaa tälläisestä yrityksestä.

      Vastaus täällä: https://keskustelu.kauppalehti.fi/threads/proforma-lasku-huijaus.224444/page-2

      Tämä Finance Link ja toinen hämäräyritys Innovoice "ostavat" laskuja mutta todellisuudessa rikollisiin tarkoituksiin. Kalastelevat yrityksen strategisia tietoja jotka myyvät ulkomaisille rikollisille ja tässä seurauksia. Yritys joka myy asiakkaansa laskut Finance linkille sen yrityksen myydyt laskut eli yrittäjät voivat odottaa nopeasti kaikenlaisia harmeja ja sitä että tilit tyhjentyvät nopeasti

      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000009745552.html

      https://www.verkkouutiset.fi/a/uusi-pankkihuijaus-leviaa-uhreilta-viety-satoja-tuhansia-euroja/

      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000009131855.html


      Käyttäkää järkeä miksi myisitte arvokkaan yrityksenne asiakkaan tälläisille Finance Linkin kakaroille jotka turmelevat ainoastaan asiakassuhteenne. Vaatikaa tälläisiltä konkreettinen selvitys miksi he haluavat ostaa yrityksenne laskuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe