paljon maakonnasi maksaa sinulle kuukaudessa?

asdcbhb

Paljon (lattia)konnan pito maksaa kuukaudessa? Ei nyt oteta huomioon esim. Uv-valon ostoa tai yllättäviä lääkärikuluja..

7

479

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konna2

      10-20€...

    • turtle WAX

      - salaatit yms. muut kaupasta ostetut ruoat, 3€/pvä - ruokinta 6kertaa viikossa = n. 20€
      - vitamiinilisä purkki kestää n. vuoden, 15€ jaetaan se 12 = 1,25€

      Kuukauden saldoksi siis saadaan maksimissaan n. 80€, sitä halvemmalla pääset mitä enemmän hankit konnalle itse luonnosta sille sopivaa ruokaa, kts. konnamaan ruokinta ohje.

      Konnaa jota EI MISSÄÄN nimessä saa pitää koko aikaa lattialla vaan sille on järjestettävä oma terraario alue, joko lattialle tai oma terraario jonne konna saa halutessaan mennä suojaan nukkumaan tai jonne se voidaan siirtää tarvittaessa.

      http://www.konnamaa.com/

      • Tomi-Petteri

        En tiedä mitä erikoiskalliita salaatteja turtleWAX ostaa konnalleen, mutta minun lähikaupassa tammenlehtisalaatti maksaa jotain reilun euron ja yritti ruukut 1,5€. Muitten kaupasta ostettavien ruokien hinta vaihtelee.

        Ilmeisesti minun nelivarpaani kärsii aliravitsemuksesta sillä yksi tammenlehtiruukkua kestä pari päivää ja yrittiruukut 1-2päivää. Sen vatsalaukku on varmaan kutistunut, kun ei konnakaan enempää jaksa syödä.


      • turtle WAX
        Tomi-Petteri kirjoitti:

        En tiedä mitä erikoiskalliita salaatteja turtleWAX ostaa konnalleen, mutta minun lähikaupassa tammenlehtisalaatti maksaa jotain reilun euron ja yritti ruukut 1,5€. Muitten kaupasta ostettavien ruokien hinta vaihtelee.

        Ilmeisesti minun nelivarpaani kärsii aliravitsemuksesta sillä yksi tammenlehtiruukkua kestä pari päivää ja yrittiruukut 1-2päivää. Sen vatsalaukku on varmaan kutistunut, kun ei konnakaan enempää jaksa syödä.

        Meijjän kilppari vaan syö päivässä enemmän kuin sun, TomiPetteri.


    • konna

      ei maksa kuin ruokakulut, mitä nyt salaatteihin ja tomaatteihin, yrtteihin ja tälläisiin menee.samallahan voi itse syödä ostamiaan salaatteja, hedelmiä ja tällaisia.ja jos vielä halvemmalla haluaa päästä mitä kaupat myyvät hedelmiä ja salaatteja vihertuotteita niin sittenhän voi itsee laittaa purkkeihin kasvamaan kyseisiä lajikkeita.eli ei maksa kuukautta kohti juuri mitään.sitten on tietenkin ostettava vitamiinit, nutrobal maksaa noin 20 euroa ja liitujauho apteekista ei juuri mitään sekään.ja nutrobal-purkkikin kestää monta kuukautta, vuodenkin.

    • kuunauta

      Näinä aikoina, kun se vetelee sikeitä tuolla CD-telineen alatasolla, ei maksa mitään... kesällä syö pihalla. Väliaikoina syö jäävuori- tai ruukkusalaattia, kurkkua ja muuta niin vähän, ettei tule edes laskettua hintaa. Silti on ylipainoinen :) muttei liikaa, sanoi J. Raulio tänä syksynä.

      • Suosittelisin tarkistamaan konnan suokavaliosta jäävuorisalaattin tapaiset vaalea salaatit pois. Ne eivät juurikaan sisällä konnille tärkeitä ravintoaineita. Sen sijaan kannattaa ostaa kaupasta tummimpia löytämiään salaatteja, kuten tammenlehvä, lollo rosso tai villirucola.

        Ja tuonne aiempaan, kun ihmeteltiin, miksi toisten konnien ruokiin kuluu enemmän rahaa.. Yleensä yrtit ja tummemmat salaatit maksavat enemmän, kuin vaaleat lehtisalaatit ja jääsalaatit. Kumpikaan kiistan osapuolista ei myöskään sanonut, minkä lajisen tai kokoisen konnan omistaa. Onhan se niin, että 40g poikanen ei varmasti syö yhtä paljon, kuin 1,5kg aikuinen muniva naaras.

        Meillä menee konnien ruokiin noin 30€ kuussa vitamiinit ja kalkit n. 3€ kuussa. Kesäaikaan syövät kaikkea, mitä pihalla kasvaa, kapasta tarvii ostaa vain noin kolmannes. Talvella taas horrostavat muutaman kuukauden ja paastoavat kuukauden, jolloin ruokaan ei kulu ollenkaan. Talvella myäs syövät runsaasti kesän aikana kuivattuja pihakasveja.

        Meillä on siis kaksi kreikankonnaa, kumpikin vielä keskenkasvuisia. Nämä konnat myös asuvat terraariossa. Mikäli kyseessä olisivat lattiamajoitusta vaativat konnat, jotka ovat siis niin isoja, että tarvitsevat oman huoneen, ruokaan menisi moninkertainen määrä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe