Paten soolo

Looso

Pate on kun joulupukki. Keikalla se ilmestyy lavalle tyhjästä ja haihtuu savuna ilmaan keikan jälkeen. Nyt se pihtaa uuden soololevyn biisilistaa, aivan kuten joulupukki pihtaa viimeiseen lahjoja lapsilta. Satku vetoa, että levyllä on Heinolassa Jyrää ja Dokumentti.

Mitäs muut veikkaavat?

2

935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etpä tiennyt!

      SEN TULEVALLA SOOLOLEVYLLÄ EI OLE KUMPAAKAAN BIISIÄ...ETTÄ HÄVISIT VETOS! BIISILISTA JULKAISTU JO KUUKAUSI SITTEN AAMULEHDESSÄ JOSSA OLI PATEN HAASTIS JA TULEVAN LÄTYN BIISIT!

    • Poeda rulaa

      Ollaan ihmisiksi biisi biisiltä

      Pate Mustajärvi kertoo uuden levyn biiseistä:

      Kaksoiselämää

      "Heleniuksen Epe halusi sen mukaan. Periaatteessa en olisi halunnut levyttää Grand Slamin biisejä, koska ne ovat niin hienoja. Sovitus on yksinkertainen verrattuna alkuperäiseen."

      Ollaan ihmisiksi

      "Koko levytyssession ajan hoettiin tuota Ollaan ihmisiksi -nimeä. Siitä tuli sen takia levyn nimibiisi. Levystä tuli kokoelma, joka pitää kuunnella alusta loppuun eli olkaapa ihmisiksi."

      Yölento

      "Olen aina diggaillut Yölento-tuplaa ja sen nimibiisiä. Oman levyni avausbiisinä monen minuutin veto on kauhea valinta, mutta ei tässä bisnestä ajateltukaan vaan fiilistä."

      Pienestä pitäen

      "Tämäkin on levy-yhtiön valinta. Aluksi vähän mietin, ettei teksti sovi mulle, koska en ole syntynyt helmikuussa enkä köyhään päähän siltaa. Grand Slamin mahtipontisuus jätetiin biisistä pois."

      Outoon valoon

      "Juice oli ihan oikea hippi, ja niin oli myös biisin laulanut Yliahon Jari. Diggailen tosi paljon sitä, miten tässäkin biisissä Jussi suhtautui kaikkeen tärkeilyyn ja järjestelmän järjettömyyteen. Ei se ole hippibiisi vaan sen takia, että siinä lauletaan hampusta. Lopputulos on aika freejazzia, ei puutu kuin Ian Anderson huiluineen!"

      Anni Domini

      "Osoitus Jussin uskomattoman hienosta tavasta käsitellä kieltä. Olin pitkään ihan suu auki, että hienolta kuulostaa, mutta mistä ihmeestä tämä kertoo. Se on tehty Jussin silloiselle naisystävälle Annille: kertomus siitä, miten tullaan reissusta rähjääntyneenä kotiin."

      Hypätään koskeen

      "Jos Popeda on usein täyttä hardcore-pornoa, niin tässä on puolestaan kaunis esileikkitunnelma."

      Risainen elämä

      "Tämän biisin kohdalla voisi lukea, että sovituskin on Leskisen. Sille ei tehty mitään. Risainen elämä on ollut aina mun feivörit, olen aina kuunnellut ihan tippa linssissä. Sehän on ihan niin kuin mun elämästä."

      I Love You

      "Herkkä rakkausbiisi, josta varmaan sanotaan, että Pate teki taas kotirouville Emmanuellen! Kun suomalaiselle miehelle on niin vaikea puhua rakkaudesta, niin se voi silloin sanoa, että ai lav juu."

      Piru vie

      "Piru vie on polkka tai jenkka tai mikä lie. Jussimaista verbaali-iloittelua. Siinä kuvastuu Jussin suhde pahalaiseen - ja ylipäätään kaikkiin instituutioihin."

      Vaiti, aivan hiljaa

      "Samaa osastoa kuin I love you. Jälkeenpäin mietin, että tällä levyllähän nyt on kaiken maailman bossa novaa."

      Ennen vanhaan Ikurissa

      "Ennen vanhaan Ikurissa on Neil Young -poljentoinen biisi. Juice teki tekstin, muttei ehtinyt säveltää sitä. Sävelen teki Ari "Kankku" Kankaanpää. Kerroin Jussille yhdessä vaiheessa loputtomasti juttuja vanhasta Ikurista ja mitä kovat jätkät tekivät siellä. Samoista Ikurin vanhoista tapauksista on tehty esimerkiksi Töpseli (R.I.P.) Popedan Hallelujaa-levyllä."

      Terva ja höyhenet

      "Kun kuulin ensimmäistä kertaa Terva ja höyhenet, ajattelin että mikä hemmetin villin lännen laulu tämä on. Studiossa se kuitenkin äkkiä avautui. Juice sanoi tekstistä heti, että "tää on sitten Mustajärvelle". Se syntyi varmaan siitä, kun mä olen valittanut joskus olevani vaan tällainen desperado, jolle ei mikään onnistu."


      Simo Holopainen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe