Pikku gallup, millaisista naisista pidätte?

Kyselijä....

1. Ikä ja asuinpaikka
2. Millaisista naisista pidät (ulkonäkö)?
3. Millainen olet itse ulkonäöltäsi)?

Minua kiinnostaisi tietää, millaiset naiset viehättävät teitä muita lesboja. Itse olen 18-vuotias nuori nainen Uudenmaan alueelta. Olen femme ja minua viehättävät eniten toiset femmet... Parasta on kun voi tuhlata aikaa yhdessä laittautumiseen, ja sitten mennä viettämään mukavaa iltaa ja yötä yhdessä ;)

24

2893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adalmiina

      Ikäni on 25 ja asun Länsi-Suomessa. Ennen ajattelin että minulla ei ole tiettyä tyyppiä (ulkoisesti) joka minua viehättäisi mutta kun tutkiskelin asiaa tarkemmin niin onhan minulla, tavallaan. En tietenkään sulje ketään pois mutta urheilulliset ja sellaiset särmikkäät naiset vetoavat minuun. Itselläni on tummat lyhyet hiukset ja voisin kai tavallaan luokitella itseni naiselliseksi. Ilman meikkiä tämä tyttö ei osaa lähteä edes kauppaan ja kaapista löytyy korkkareitakin :) omaan niin monta tyyliä että en luokittele itseäni kuuluvaksi mihinkään yhteen ja tiettyyn. Jonain päivänä haluan olla kovin naisellinen ja laitan mekon ja korkkarit ja toisena päivänä minulla on päälläni huppari, tennarit ja "pillifarkut". Joten minua siis näkee tuolla ulkona vähän minkä näköisenä tahansa :D

      • Tyhjäntoimittaja

        Ikäni on 55 v asuinpaikka Riihimäki.

        Ulkonäöllä ei väliä kun on sisäsiisti.Omilaan toimeentuleva.

        Näyttävän näköinen Blondi-
        En omista korkkareita.


    • ichigo123

      16 v Oulu

      -Söpö, naisellinen.
      -Ihan tavallinen. Keskipitkät hiukset. Lähipiirissä nimittävät gootiksi.

    • jos sais kerran reissullansa

      42 vuotias Turusta
      Pään sisältö on tärkein sit sivuseikat
      tuntuu menevän kaikki koot ja tyylit jos muuten ok
      ihan tavallisen näköinen itsestää huolehtiva nainen

    • Anonymouz

      16 v, kahden kuukauden päästä 17, Helsinki.

      No se on aika lailla lailla sama minkänäköinen joku on, kunhan vain saa minut itseni erittäin kiinnostuneeksi. Mutta ainakaan en pidä semmoisista, joista huomaa selvästi että on lesboja. Kaikki siilitukkaiset on jotenkin vain... omituisia? Ja usein myös huomannut, että varsinkin vanhemmat naiset on kiinnostaneet mua, en sitten tiedä mistä johtuu. Ehkä joku tummatukkainen nainen/tyttö. Ja se ulkonäkö vain sivuseikka, ainakin itseäni kiinnostaisi kaikki muut samanlaiset naiset/tytöt jotka ovat aika poikamaisia ja tykkäävät pelailla ja tehdä muita poikamaisia juttuja.

      Pitkähköt hiukset, oma väri olis maantienvärinen joka ainakin omasta mielestäni ihan hirveä ja sen takia piilotan värjäämällä välillä mustaksi tai ruskeaksi. Silmät siniharmaat, pituudeltani ainakin omasta mielestäni lyhyt n. 164 cm, siinä laihan ja lihavan välillä. Ja itse olen sitten todella poikamainen, hameita ei oikein tule käytettyä kun ainakaan omasta mielestäni ei itselleni sovi. Puen päälleni vain semmoisia vaatteita, jotka ovat mukavia ja sopivat hyvin.

      • kaikenlaista

        26 v., Pohjois-Suomi

        Minua kiinnostavat naiset, jotka "kantavat" itsensä hyvin. Urheilulliset, rauhalliset tarkkailijatyypit herättävät mielenkiintoni. Koolla, värillä ja hiusten pituudella ei ole erityistä merkitystä. Nainen voi olla feminiininen tai maskuliininen, mutta tietty ripaus "särmää" ja jonkinlaista kokemusta omista äärirajoistaan täytyy löytyä. Mieluummin tukeva kuin liian laiha. Nainen, josta löytyy tasapainoa, itseluottamusta, peruselämänarvot, terveelliset elämäntavat ja kommunikointikykyä kiehtoo minua. Analyyttisuus ja hienotunteisuus ovat suuri plussa, kuin piste i:n päälle. Sivistyneet käytöstavat, tupakoimattomuus, huumeettomuus ja vähäinen alkoholinkäyttö ovat vähimmäisvaatimuksia.

        Itsessäni löytyy kaksi puolta, maskuliininen ja feminiininen. Feminiininen on kuitenkin useimmiten piilossa, mutta kaapista löytyy myös mekkoja ja korkkareita. Useimmiten esiinnyn melko androgyynin näköisenä. Olen pitkä, urheilullinen ja hiukset ovat lyhyet.


    • naisista_

      - 30 ja pk-seutu

      - Mieluiten vaalea, naisellinen, iloinen ja seksuaalinen:) Ulkoisesti: korkkarit, meikkiä ja muodikas, mutta myös aavistus sporttisuutta (ei liikaa !) Ulkoinen olemus ei ole kaikki, jos et ole sisäisesti kaunis, et ole myöskään ulkoisesti (esim. ylimielisyys, liika pinnallisuus, liika itserakkaus). Sisäinen heijastuu yleensä ulkoiseen. Ei missään nimessä rekkis eikä edes butch.

      - Huulipunafemme

    • ... ... ...

      itse urheilullisista naisista. Ikä luokaltaan sellanen 25-30. Itsekkin olen urheilullinen ja tuohon ikään kuuluva.
      Asun pk seudulla, mutta voisin yhtähyvin löytää ihmisen joltain muultakin paikkakunnalta.
      Toisaalta kun se oikea kävelee eteen ni unohtuu nämä ulkoiset seikat. ;) Joten sitä odotellessa.

    • No kuka

      1. en kerro :)
      2. itseäni vanhemmista tavallisen näköisistä ei liian laitetuista naisista. Kokoa saisi mielellään olla, pituussuunnassa etenkin eikä ihan hentoluinen. Isosta nenästä plussaa. Mieluummin tukeva kuin liian laiha. Tukka ja tummuusaste yhdentekevää. Rinnoista en niin välitä, ihan sama onko niitä ja jos niin minkälaiset. Äänen pitää olla terve ja luonnollinen (ei kimitystä eikä narinaa), eikä saisi haista parfyymille eikä tupakalle.
      3. Täytän ehtoni nenää lukuunottamatta, ja en tietenkään voi olla itseäni vanhempi :)

      • ninniiii

        20v ja uusimaa.

        mulla ei oo mitään tiettyä, mun mielestä kaikki naiset on ihania


      • eln.
        ninniiii kirjoitti:

        20v ja uusimaa.

        mulla ei oo mitään tiettyä, mun mielestä kaikki naiset on ihania

        Minä olen: 21-vuotias Pirkanmaalta.
        Minä pidän: naisista, joilla on kauniit kasvot. Joilla on hieman lihasta. Joilla on kauniit kädet ja silmät. Joka on minua pidempi (vaikeaa). Joka kantaa itsensä ryhdillä ja jolla on tietynlaista ''munaa'' - tätä ''munaa'' voi olla femmeissäkin. Jolla ei ole kaljua tai rastoja. Saa olla vanhempikin nainen, koen tietynlaiset vanhemmat naiset seksuaalisesti vetoavina.
        Minä näytän: olen pitkä, laiha ja vaalea. Uskoisin olevani ihan kaunis - en ole kuitenkaan ihan varma :)


      • Lesli
        eln. kirjoitti:

        Minä olen: 21-vuotias Pirkanmaalta.
        Minä pidän: naisista, joilla on kauniit kasvot. Joilla on hieman lihasta. Joilla on kauniit kädet ja silmät. Joka on minua pidempi (vaikeaa). Joka kantaa itsensä ryhdillä ja jolla on tietynlaista ''munaa'' - tätä ''munaa'' voi olla femmeissäkin. Jolla ei ole kaljua tai rastoja. Saa olla vanhempikin nainen, koen tietynlaiset vanhemmat naiset seksuaalisesti vetoavina.
        Minä näytän: olen pitkä, laiha ja vaalea. Uskoisin olevani ihan kaunis - en ole kuitenkaan ihan varma :)

        Olen Tampereltä, 20-vuotias
        Pidän kauniista, naisellisesta naisista ja myös seksikkästä.
        Itse olen sellainen kuin kirjoitin.


      • Bill'

        Niinhän se lepakoilla ykeensä onkin, että toinen leikkii dildoineen miestä suhteessa.


    • Gwyneth Paltrow

      48 HKI

      Caster Semenyan näköisistä urheilullisista nuorista naisista

      Timmissä kunnossa ja kaunis kasvoiltani

      • miz

        39 PS

        Kyllä, tosiaan ihmisen ajatusmaailma on tärkein parisuhdetta ajatellen. Se kun natsaa niin muut seikat on se ja sama.

        Mutta täytyy sanoa, että kun Nigella Lawsonin kokkausohjelmia katsoo, niin en kyllä juurikaan muista mitä hän valmistaa... ... silmät vaan nautiskelee, oih. Jos livenä vastaan kävelis, niin sotkeutuisin kyllä omiin jalkoihini, huh huh ;)


    • JeanetteX

      Naisessa pitää olla jotain persoonallista, sekä ulkonäössä että koko olemuksessa. Vahvan oloinen nainen, joka kulkee omia teitään ja jolla on kykyä ottaa toiset huomioon. Tumma tukka kiinnittää enemmän huomiota kun vaalea, mutta en sano että vaalea olis out jos on muuten ok. Ääni ja kädet on tärkeät. Ei pitkiä kynsiä eikä pimulookia, muuten ei vaatetuksella väliä. Olennaisinta on persoonallisuus ja se, että nainen on kiinnostunut asioista ja on jotenkin sivistynyt ja osaa keskustella. Hyväsydäminen. Hyvä huumorintaju on must.
      Itse olen keski-ikäinen, osittain harmaatukkainen (voi kun harmaantuis äkkiä lisää), aika isonenäinen, tyyli kai aika neutraali, ei sporttinen eikä femme: lempivaate farkut ja villapusero tai paitapusero, meikkinä joskus huulipunaa ja hajuvettä. Joskus pitkä hame tai joku itämainen rääsy on kiva. Korkokenkiä ei koskaan, eikä pitkiä kynsiä.
      Kammoksuuko kukaan muu pitkiä kynsiä niinkuin minä? Minusta käsien pitää näyttää voimakkailta ja helliltä, sellaisilta joilla voisi tehdä fyysistä työtä, hoitaa vaikka vauvaa ja rakastella.. Ei mitkään piikkikädet.

      • summeri31

        femmeihin,mutta pitkät kynnet ei sytytä muakaan vaikka ois hyvin hoidetutkin.aina mieleen tulee bakteerit mitä kynsien alla muhii tjn epäsiistiä anyway.siis pitkät kynnet turn off.


    • :))))))

      1. Olen 21 ja Pirkanmaalta
      2. Tällä hetkellä mielessä ei pyöri kuin yhden tietyn näköinen tyyppi ;) mutta noin yleisesti ihastun pitkä-, tummahiuksisiin naisiin, jotka ovat hieman ehkä liikaa itsevarmoja (heiltä yleensä löytyy enemmän heikkoja kohtia ja "virheitä"). Kasvot eivät ole "tylsän kauniit", eli ilmeettömät tms. Kiinnitän yleensä kasvoissa huomiota virheisiin esim. arpiin, ja minustajuuri nuo virheet tekevät ihmisestä kauniin. Olen myös huomannut että pidän itseäni lyhyemmistä ja enemmän naisellisista. Mutta onko hoikka vai muodokas, on iha sama. Aika ihmeellistä koska tällä hetkellä mielessä pyörivä tyyppi on sekin pitkähiuksinen, mutta hänellä on vaaleat hiukset. Hän on ehkä hieman pidempi kuin minä, hoikka, mutta muodokas ja kasvoiltaan muistuttaa (ainakin minun mielestä) Emily Bluntia.
      3. Olen sekasikiö, Tummat pitkä hiukset ja normivartalo. Jotenkuten naisellinen, mutta korkkareita ei löydy kaapista, eikä mekkoja. Tennarit ja farkut (pillit,löysät, normi) on mun juttu.

    • lessie

      15v etelä-karjala

      mua kiinnostaa kaikist enite sellane tyttömäine tyttö, siis sellane normaali, ei mikää sellane prinsessa mil on aina joku mekko, vaa sellane, just perfekt, tiukat housut ja silllee :)

      ite oon hyvin poikamaine, löysät vaatteet ja sillee

      • ngt

        1. 17, Oulu
        2. Ulkonäöllisesti makuni naisten suhteen on älyttömän laaja, enkä oikein osaa eritellä mitään aivan erityisiä, tietynlaisia malleja asian suhteen. Kaikenlaiset kokonaisuudet viehättävät. Aivan erityisesti kiinnitän huomiota ihmisten neniin, huuliin, korviin ja kasvonpiirteisiin. Pienet yksityiskohdat ja "virheet" kiinnostavat. "Erikoisuus" on hottia. Tyyli, jota kannetaan ylpeydellä ja joka näyttää hänen omaltaan, on ihana. Luonnollisuus on saamarin viettelevää! Mitä vähemmän meikkiä, sen parempi. Mitä kroppaan tulee, aivan sama, kunhan hygienia on tuttu käsite ja osataan pitää itsestään huolta. Saa olla mistä ottaa kiinni, mutta mikäli näin ei ole, olisi hyvä, ettei taustalla olisi mitään ongelmaa tilan ylläpitämiseksi.
        3. Pääosin olen melko jätkämäinen ulkonäöllisesti, löysemmät ja rennommat vaatteet on pop (pipot, miesten farkut, t-paidat, paitapuserot). En käytä meikkiä, tukan yritän pitää mahdollisimman sekaisin. :) Vartaloltani olen normaali ja melko pitkä, mutta pyrin hieman treenatumpaan/poikamaisempaan kokonaisuuteen. Rinnat löytyy, jos tarpeeksi etsii (toisin sanoen eivät ole maailman suurinta kastia).


      • charlesin
        ngt kirjoitti:

        1. 17, Oulu
        2. Ulkonäöllisesti makuni naisten suhteen on älyttömän laaja, enkä oikein osaa eritellä mitään aivan erityisiä, tietynlaisia malleja asian suhteen. Kaikenlaiset kokonaisuudet viehättävät. Aivan erityisesti kiinnitän huomiota ihmisten neniin, huuliin, korviin ja kasvonpiirteisiin. Pienet yksityiskohdat ja "virheet" kiinnostavat. "Erikoisuus" on hottia. Tyyli, jota kannetaan ylpeydellä ja joka näyttää hänen omaltaan, on ihana. Luonnollisuus on saamarin viettelevää! Mitä vähemmän meikkiä, sen parempi. Mitä kroppaan tulee, aivan sama, kunhan hygienia on tuttu käsite ja osataan pitää itsestään huolta. Saa olla mistä ottaa kiinni, mutta mikäli näin ei ole, olisi hyvä, ettei taustalla olisi mitään ongelmaa tilan ylläpitämiseksi.
        3. Pääosin olen melko jätkämäinen ulkonäöllisesti, löysemmät ja rennommat vaatteet on pop (pipot, miesten farkut, t-paidat, paitapuserot). En käytä meikkiä, tukan yritän pitää mahdollisimman sekaisin. :) Vartaloltani olen normaali ja melko pitkä, mutta pyrin hieman treenatumpaan/poikamaisempaan kokonaisuuteen. Rinnat löytyy, jos tarpeeksi etsii (toisin sanoen eivät ole maailman suurinta kastia).

        18-vuotias tyttönen Turusta.

        Pidän urheilullisista, itsestään huolehtivista ja ulospäinsuuntautuneista tytöistä, tai oikeastaan nuorista naisista. Hiuksien värillä, vaatteilla ja meikillä ei ole niin suurta merkitystä, kunhan ei ole yliampuva. Luonnollinen, urheilullinen ja vähän jopa lihaksikas ulkonäkö saa tämän tytön kuumaksi ;)
        Vaikka ulkonäkö vaikuttaa niin luonne on se joka ratkaisee. Sosiaalisuus ja positiivinen asenne on plussaa. Olen itse hyvin ulospäinsuuntautunut ja rakastan keskusteluja ja touhuamista ihmisten kanssa ja tunnen oloni helposti ahdistuneeksi ihmisen kanssa, joka on ehkä hieman ujompi ja hiljaisempi.

        Itse pidän urheilusta ja uskallan jopa sanoa olevani urheilullisen näköinen ja naisellinen, siksi varmaa PIENI maskuliinisuus naisessa vetoaa minuun.


    • HeipäHeii

      1. 22, Helsinki
      2. Viehätyn androgyyneistä ja poikamaisista tytöistä tai muunsukupuolisista tai oikeastaan pojistakin joskus. Aika todella sama maku siinä, mistä pidän naisissa ja miehissä. Ei liian miehekäs, vaan kuitenkin sopiva ripaus feminiinisyyttä, mutta ei naisellisuutta. Eli joo varmaan oikea sana on androgyyni ja tyylikäs, usein lyhyt tukka ja tatuoinnit ovat kuumia ja takit. Takit on ihania. Rento, mutta tyylikäs. Itsevarma. Ja tietenkin huumorintajuinen ja huomioonottava ihminen.
      3. Itse olen aika tyttömäinen nainen. Tykkään pukeutua söpösti ja mulla on blondi polkkatukka. En pidä itseäni kovin naisellisena vaan nimenoman tyttömäisenä ja söpönä.

      • LesbotVuonna2009

        Gallup LESBOILLE siis..


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe