nokia vs samsung

arabi jämpti

miksi nokia häviä ja tulee häviämään huimasti markina osuudessa nähden samsungille ?


samsungin tuoteeen laajavalikoiman vuoksi.
samsungi liike vaihto on noin 5 kerta suurempi ku nokialla.fakta.
siis väin hölmö ei sitä tajutaisi...,, muistaakseni nokialla meni alussa erinomaisesti sen takia et sile oli muitä sivu tuoteetta myytävänä ku pellkää matka puhelin,, nyt kaikki sitä puhelin valmistelun osaann kilpailu on kova,, ja sen myötä kannatavuus on melkein pakkasten puolella..

samsungilla on huimä muitä electroonica tuoteetta myytävänä ku pelkästään joku 10 g matka puhelin, joka kaikki sitä kehittä,, tai jopa kopio,,
siis ei nokialla oo minkäälais mahdolisuus selviä, ku vastajalle on monia aseetta ja nokialla on pelkä yhtä.


ostin noin sata nokia osakeetta 1999 noin 100 markalla, myyn ne noin 46 eurolla 2001,,

suomessa tarvitaan työtä suomalaisille anta, nokian brandilla on erinaomainen maine,,, maailman ihmisia luku määrä aikoo kaksin kertaisua ihän 15 vuoden päästä,,,,, se tarkoitaa et näille tulee olemaan tarvetta kotia, ja sen myötä,, joakisessä kodessa on,, mm

jääkaapi,,te, radio,. pesukonee, ilmastointi,,, aakastee,,,kuivuri,,,tietokone,,, satelite dich receiver,, j n e...

jos suomeen talous on riipuvainen nokiasta, eikö herrannen aika kenelekään oo tullut sewlainen ajatus ennnen?

mikäpäs jos suomi valtio ryytysi selleiseen sekailuu,, kyllä pari miljärdia löytty,, jopa kansa voi siihen rahan kasso osallistumaan,, takuulla nokia osaakee anpaisi ylös,,, sen minä vanoin,,,

mut toisaalta olen pelkä mammut, joka kaikki sitä inho syyttä..., ei ainakin minä suomalaisia inhon, vain minä rakastan tää maa mäkin,.

arabi jämpti mar.

3

799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arabi jämpti

      1,looginen suunitellu;

      samsungilla menee luja ja tule menemään luja,, ei nyt kannataa seurata apple i phone, tai blackbyry,, vain samsungia.

      samsungilla on niin sama vaikutus korean maa taloudeen ku nokialla on suomessa,, korean talous pyöri sekin samsungin kursin ja liikevaihoton mukana..

      mutta miksi liike samsungin liike vaiho on nokian nähden huimasti isompi?

      aivan..samsungin laaja tuoteen valikoima vuoksi.

      siis , nokialla on niin erinomainen mainee, ja rakastettu brandi, tunnettu, ja luotettu maailmaan laajuudesti,,,

      lisäksi nokialla on kertynyt huimasti ja ennennäkemätön monipuolinen matkapuhelin ominaisuus , siis ajtelkaa ku näitä puhelin ominaisuudet yhdistetään muihin tuoteinsin mimmusia huppu tuoteetta tästä näke valoa,.

      skype, touch wize, music down load,, face book,,, ja nyt minun neuvonin ansiosta minkä julkistin tässä sivussa viime helmikuussa on otettu käytöön western union ominaisuus myös....,,, (siis ihän rajaamatomia mahdolisuuksia),, joka kerran ku niitä kaikki yhdistetään,, niin mahdolisuukset ovat lopputtomat ja huimät.

      sellu tehtaat pelastus tapahtuu ja lisä tuolt saadaan ja puu jalostamot osalta kyllä molemmilla näitä tuoteella tulisi olemaan tarvetta,,, mm , tuoteet paketin kartonki,,käytö ohjeet,, ja sahattua puutta joilla nä tuotee kerran ku ne oo kassattu , et trukki saa niitä nosta laivoihin tai conteihin...:)

      siis, väittin alussa et maailmaan laajuudesti ihmisia aikovat kaksin kertaisua,, kehyttyvien maailmaan kansalisilla ovat tästä määrästä noin 2 kolmes osa,,,

      elikä toki ne muutki, elikä kehittetut teolisuus maita myös, vain sen taki ku muuto virta vetää, ja syynyttys tästä on väistöst'ä on korkea,, ja atlot, tai kerros talot ne tule tarvit , niihin talot tarvitaan ennen aika kaikea ihmee laiteetta joilla nokialla ei vain oo myytävänä.

      tästä on juuri minun pointi,,siis 5 miljärdia lisää ihmisia, jäaettuna kahtia, siis mies ja nainen , = 2,5 miljaridia,, puhummatkaan sinkut j n eee.., niin siitten jokainen voi kuvittela kuinka paljon yksikö electronica tuoteeta on kotoa,,,paljonko kaikki nää kodin elektroniikat maksoiva hänella ........kerta 2,5 miljärdia,,,siis keski määrin jokaisessä kodissa keski hinta maailmaan laajuudesti on on tuhat euroa per koti,, elikä tuhat euroa kerta 2,5 miljärdia =25 000.000.000.00. 25 trilion euro.

      oletaan et näitä electroninncan valmistajat ovat noin sata, jaettuna tuo luvu ylhäällä sata = 2.5 trilinon.

      määrä puhutaan vudessa ku nokia todella osaa myydä,, nin puhutaan 5 sata miljoona yksiköista ,, paperi ja sellu, ja kartoinki ja puujalostamot suomalaiset yhritykset jos oletaan et näitä 5 sata miljoonasta tuoteestä riipumatta se koon nuo stora enso kaltaiset tulevat tienemaan noin 5 euro per paketti,, niin se hän tee noin 2.5 mljärdia euroa lisä tuloa niile,, ja koko food processi tuohon rupesi elvitemaan (at will).,,mm metsä omistajat,, ja loppumasti ne muut,alihankiat,, kuljetus, laiva varustamot, vakutuukset,, , ja valtiolta kerty huimästi säästöja mm työttömyys hoito kulut, ja lisä vero tulot vaihteeksi.
      minun osalta ( for i am all ears from now on,, jos nokia tai joku muu käyttä ideani niin laksuni tästä on vain ja ainoastaan 0.1 per centia voitosta, ei liikevaihotosta vain voitosta.
      jatkuu.
      arabi jämpti 2196.

      • arabi jämpti

        a book writer, about logical reasoning,,astrolgy in ancient civilisations. arab and the jewichmytologie, mystitism within ancient civilisation.

        language; fluently in six tangues, wroten and spoken ,, french and spanich at will.

        education; international politics,,,marketin manegement, international bisness,,
        familly; tree times divorse and kids of course.
        ocupation :
        enetrepreneur,, in saw mile field, wood export, an ex petrole station owner, turne over of 115 000 a month,, owned a restaurant disco in norway, e t c

        a tout a l 'heure medames medmoiselles est gentelmans.

        en fin je me souviend un provebe labas au blad qui disait: un homme sage c'est celui qui est vrais dans ca coinduit est dans son discourt,il ne dit pas ce qui'l pense, mais il pense a tout ce qui'l dit.

        a tontot la finlande.


      • aloittaja
        arabi jämpti kirjoitti:

        a book writer, about logical reasoning,,astrolgy in ancient civilisations. arab and the jewichmytologie, mystitism within ancient civilisation.

        language; fluently in six tangues, wroten and spoken ,, french and spanich at will.

        education; international politics,,,marketin manegement, international bisness,,
        familly; tree times divorse and kids of course.
        ocupation :
        enetrepreneur,, in saw mile field, wood export, an ex petrole station owner, turne over of 115 000 a month,, owned a restaurant disco in norway, e t c

        a tout a l 'heure medames medmoiselles est gentelmans.

        en fin je me souviend un provebe labas au blad qui disait: un homme sage c'est celui qui est vrais dans ca coinduit est dans son discourt,il ne dit pas ce qui'l pense, mais il pense a tout ce qui'l dit.

        a tontot la finlande.

        hyvä sunnuntai päivä.


        joo, olisin todella toivonut et minun ideani mikä lähettin teille olisi mennyt oikean paikaan pohdittavaksi, mm research and developmentosastolle, siksi luulen että markinointi osasto on täysin väärä kohde.

        lisäksi olisin toivonut että minun ehdotukseni tulisi tulkitta samalla tavalla kuin sarasvuon trainer's hous in kaltaiset ideat.

        tahdon silti oikaista teille etei pitäis otaa vakavasti ideani tai ylipääisään koko ajatukseni , se on pelkä idea joinka voi heitä roskiksen tai ei. elikka ostaa sitä.



        yksinkertainen:


        teräkseen ja metali, sähkö ja muovi yhritykset suomessa,,, samalla saadan synnutettu uuta aalton virta työpaikoja suomessa y m...

        ylipääinsään se on pelkä ajatus joka sain,, ja joka yrittin kaupitellä teille,,joka voi olla errittäin huono tai loukava, y m mielestämme, mutta ku tunntu sille etein pääse kenelekään nokialle eres puhumaa, niin päätin suomi 24 keskustelu platsoille, siksi tiedän lukian luvut täälä ovat valtavat, vaika luvut ovat jumissa.

        se voi olla myös erinomainen idea ., tai idiooti idea, mutta sitä ei vain tartee käyttä, eikä mätkitä, siksi mikä mua ihmettytää on vain se et monia ajatukseni mikä julkaisin tähän sivustoon viime helimkuutä ovat melkein käikki otettu käytöön,, tourismille tarkoitettu uusi matka puhelin keksimiseen,,,joka heti joku sitä toteutti, mutta lisäsi siine paranuksia,,,,ja muukalaiset ja siirtolaisteen tarpeet mm wester union om,inaisuus matka puhelin,, ja että nokia pitäsi keksia omaan omaa operaatori mm sateliiti, , kyyllä niitä kaikki joku tai nokia oti tai otettin heti käytön ja miettin aikoon keskutella tästä lakimiehenin kansa,,,,



        tää kaikki ideni ovat puhdas kauppan teko ideat, elikkä ne oo myytävänä , eikä vain noin vain viettävänä jos ollan rehellisia, juuri trainers housin tavan kaltaiset ideat.myytävänä.

        taustani tästä olen joo ollu yhteyttä nokian kansa puhelitse,jä sähkö postitse ja nokialla on tästä kunnolla tarkasti kaikki tietoni .

        niin takaisin ideani:

        canon, grundig, elektrolux, samsung, arthur martin,,ja lista on lopputon ,,,,,niin nokialla on rajaamaton mahdolisuus pohtia tälläisteen

        yrityksen tuoteen myös valmistelu , kehittelu, , yhdistelu, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,että saadan suomessa lisä työpaikat ja rajun nousuuny m .





        jos nokia ei ole kiinostunut minun ideani niin muuten kaikea hyvä , ja hyvä jatkoa ja menestystä nokialle., ja antakoon ideallani olla.
        arabi.,maroc


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe