Muutosten syyskuu

Neitsyt...

Tässä se nyt on syyskuu, jota olen odottanut tammikuusta lähtien, koska nyt pitäisi tapahtua jotain erityistä ja järisyttävää. Koko elämän pitäisi nyt kääntyä toiseen suuntaan ja nyt pitäisi kuulemma tehdä niitä päätöksiä. Pitäisi erota puolisosta, vaihtaa työpaikkaa ja asuntoa. En näe mitään noista mahdottomana toteuttaa, mutta käytännössä en vielä toistaiseksi ole mitään tehnyt eikä ole välttämättä haluakaan. Kohta ollaan jo kuun puolivälissä, joten luulisi että jotain jo tapahtuisi. Mites teillä muilla neitsyillä onko jotain suuria muutoksia tapahtunut? Käsittääkseni tämä koskee kuitenkin vain 15. päivän jälkeen syntyneitä neitsyitä, mutta kertokaahan nyt kaikki.

9

1237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hhjklö

      ainakin ero puolisosta on selviö, turhaa pitkittää enää. Vuoden alusta asti asiaa on vatvottu, eikä se muuksi muutu. Asunnosta muutto tapahtuu myös parin kk sisällä. Olen juuri kuun puolivälissä syntynyt.

      • miimu

        Ero kihaltusta on täälläkin tapahtumassa, liian pitkään olen tätä jo pitkittänytkin. Sormuksia ei enää ole käytetty pariin kuukauteen. Lähes vuosi on asiaa vatvottu, eikä se muuksi pysty enää muuttumaan. Miehen asunnosta muutto tapahtuu myös parin kk sisällä. Minä olen myös 15.9 syntynyt.


    • vanhasta muistista

      Tuosta on hyvä aloittaa haaremin purku

    • vanhasta muistista

      Tuosta on hyvä aloittaa haaremin purku

    • MissT

      Itse olen 30 päivä syntynyt. En ole kuullut aiemmin tästä muutosten syyskuusta, tai sitten en vain muista :P
      Ero tuli muutama viikko sitten ja helpotti elämää kovasti, koska suhde oli paska ja ilman kaverin apua en olisi päässyt irti. Löysin heti (!) sen jälkeen uuden ihanan miehen vaikka kliseiseltä kuulostaakin. Uskon vain, että kohtalolla oli sormensa pelissä. Näin oli tarkoitettu. Otan silti rennosti ja katson rauhassa mitä tapahtuu. Vielä kun emme ole sopineet seurustelevamme, mutta silti tuntuu ihan saatanan hyvältä :DDD

      Sitten työ. Sitä ei ole ollutkaan, mutta näkee vielä jos työkkäristä keksivät jotain pään menoksi.

      Uusi asunto. Olen jo tovin odotellut, että sukulainen muuttaa pois minulle luvatusta asunnosta. Sitä ennen on mahdollista löytää uusi kämppä muualtakin. Nykyisellä asuinpaikkakunnalla ei ole minulle enää _mitään_ tarjottavaa. Haluan pois sieltä ja myös teen sen. Mikään ei silti suju hosumalla.

      Suosittelen kaikille asioitaan pohdiskeleville, että antakaa ajan näyttää. Itselläni on niin, että asiat kulkevat omalla painollaan itseni tarvitsematta tehdä yhtikäs mitään suoranaisesti.

      Toinen neuvo niille, jotka ovat vuosikaudet kulkeneet samaa oravan pyörää. Koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa elämää uusille urille. Jos elämä ja kohtalo eivät järjestä elämääsi niin tee se itse. Kiität itseäsi myöhemmin. Katseet eteenpäin! :)

    • *autumnrose*

      muutokset odottelemalla tule..? En itse ainakaan haluaisikaan joutua mihinkään hillittömään pyöritykseen ilman, että panen itse kortta ristiin. Olen syyskuun ekan viikon neitsyt eli en ihan tämän kohderyhmää - heh, ehkä siksi kaikki on tapahtunut pitemmällä aikavälillä... Työpaikka meni jo viime talvena, asuntoa aloin etsiä itselle ja lapselle maaliskuussa ja nyt olen asunut uudessa kodissa reilun pari kuukautta. Ihan tarpeeksi yhdelle vuodelle siis... Noo, tietysti tässä kuussa voisi eräskin herra Härkä huomata lopullisesti, ettei pysty elämään ilman minua... :-)

    • Neitsyt...

      Eli tuo ero taitaisi olla se mikä monilla on siis edessä. Ehkä minulla nämä suuret muutokset ovatkin sitä, että vaikka en ole muuttamassa mihinkään olen silti tekemässä muutoksia juuri tällä osa-alueella. Lisäksi aloitan opiskelun sellaisella alalla, joka on aina kiinnostanut minua mutta en ole aikaisemmin ollut valmis siihen. Jos nämä nyt tehtävät muutokset alkavat nyt syyskuussa ja kestävät marraskuuhun, jonka jälkeen alkaa 30 vuotta kestävä jakso niin saattaa olla että tuo opiskelu myöhemmiin johtaakin uuteen ammattiin. En nyt kuitenkaan ihan heti lähtisi eroamaan puolisostani ihan vaan varmuuden vuoksi, vaikka ongelmia kieltämättä on suhteessamme vaikka kuinka paljon ja ero on käynyt mielessä viimeisen kahden vuoden aikana useastikin. Joten ei sitäkään koskaan tiedä, vielä voi tapahtua vaikka mitä.

    • k

      kuullutkaan mistään tämmöisestä kun en horoskooppeja mitenkän aktiivisesti seuraa, silloin tällöin vilkaisen huvin vuoksi.
      Olen 16.9 syntynyt ja syyskuu oli yhtä rytinää!
      Olen pannut pyörät pyörimään niin paljon kuin olen pystynyt, uusi ruokavalio on luultavasti pyyhkinyt vuosikausia kestäneen väsymyksen pois tai sitten se on jokin tahdonvoima jonka Jumala on yhtäkkiä antanut.
      Ylitöitä olen painanut etä saan velat pois ja pääsen muuttamaan pois täältä.
      Uusi mies myös ilmaantunut maisemiin...
      Kampaajalla käyty ja matkalukkua jo kaivettu esiin, haluan tosissani pois täältä!!
      Auto pesty ja asunto siivottu, kohta kannan kirpputorille kamaa, haluan niin palavasti pois uuteen elämään että!!! Valtavia valmisteluja koko syyskuu tehty!

      • totta on

        ainakin pitää paikkansa! Muutto tämän kuun lopussa, erottu ollaan ja uusikin nainen on jo kuviossa, ei eron syy kuitenkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe