Alkupäätelmiä

Laura1

Kausi alkoi hivenen yllättävissäkin merkeissä. Toki kaikki tiesimme, että JYP:n Immonen jätti suoranaisen mustan aukon joukkueeseen, mutta että koko hoito menisi siihen kurimukseen yllätti kyllä. Siinä on Dufvalla miettimistä!Miettimistä riittää myös Tapparalla, Ässillä, SaiPalla ja ehkä Hpk:lla.Uskon näille tulevan eniten vaikeuksia.
Kärppien rosteri on suhteellisen vaatimaton nimimiehiltään, eikä se kestä isompia loukkaantumisia. Pikun kausi alkoi lupaavasti ja kerrankin terveenä. Eihän se onni saanut kestää, toivoa vain sopii, että terveenä ollessaan liigan paras sentteri pääsisi pian tositoimiin jälleen.
Juhis ja Paakkis Pelsuihin. Hienot pelaajat ja toivon heille onnea ja menestystä, kuten Haatajallekin Hifk:iin.Jumalainen Juhis, toivon mukaan se timantti sinussa tulee nyt vihdoin pinnalle!Hyvin on lähtenyt, mutta varhaista vetää vielä suurempia johtopäätöksiä.
Kärppien mitaliputkeen uskon edelleen, mutta KalPan uskon vievän mestaruuden, mikäli rosteri ei loukkaannu liiemmälti.Blues ei tule mitaleille tuolla porukalla, liikaa lähti kovia nimiä.
Mikestä voisi kirjoittaa romaanin verran, joten annan jäädä ajatelman asteelle: "Älä käännä selkääsi auringolle, voit jäädä varjoon."Hifk tulee kyllä nostamaan osakkeitaan.
Narreilla on kova nimistö suomalaisittain, mutta ei se kaikkea takaa. Toki sijoitus tulee olemaan tosipelien alkaessa neljän joukossa, uskoisin.Riksu on paljon vartijana edelleen.
Tepsukoilla on oiva käskyttäjä ja se tulee nousemaan kyllä ylöspäin.Samoin Lukko ja Ilves.
Mutta alussa ollaan vasta.Katellaan:)
"Alea jacta est" ja kiekkojumalat hymyilevät.

5

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jgf

      sua jumaloin oi laura,,,ootko varattu oi laura???????????

      • jgf

        Lallu olla ujo tyttö.


      • Laura1
        jgf kirjoitti:

        Lallu olla ujo tyttö.

        Lätkän suhteen en ole koskaan ujo!


      • jgf
        Laura1 kirjoitti:

        Lätkän suhteen en ole koskaan ujo!

        ujo.mitäs pidit eilisestä matsista?kyselee täällä vaan yksi parjatun ifk:n kannattaja.


      • Laura1
        jgf kirjoitti:

        ujo.mitäs pidit eilisestä matsista?kyselee täällä vaan yksi parjatun ifk:n kannattaja.

        Kärpillä ei ollut minkäänlaista punaista lankaa pelissään. Joukkue,joka on AINA elänyt nopeudestaan ei käyttänyt ollenkaan parasta asettaan. Syyttävä sormi johtaa tietysti tämän suhteen Alataloon. En käsitä mikä on häneen mennyt. Kojon aikana mentiin puolivaloilla ja kässäri päällä,mutta nyt ei oikein millään lailla. Viimekaudella oli sentään iloista hyökkäämistä,mutta mitä pitemmälle mennään sen enemmän alan uskoa siihen,että viimekauden hopeat tuli pelaajien vanhasta taitokulttuurista, ei valmentajan opeista johtuen.Niin huonosti on mennyt ja taivas tietää mitä on vielä edessä!

        Hifk on nostanut profiiliaan kovasti. Ihmettelen sitä,miten Kojo on uusiutunut! MIKSI, oi MIKSI hän ei Kärpissä toteuttanut energistä ilmettä samalla lailla. Aloimme suunnilleen kolmannen erän viimeisellä minuutilla pelaamaan,näin kärjistettynä ja voitimme. Olen ikuisesti vihainen KJ:lle siitä,että ei muutaman vuoden takaista unelmajoukkuetta Brosseineen päivineen peluuttanut sen koko volyymila.Toki mestaruus tuli,mutta olisin halunnut silti nähdä sen joukkueen koko mahdollisuuden,ekä puolivaloja.Hitto!

        Mikke,niin ...tämä "Juudas hopearahoineen",jos ilkeä haluaa olla. Hienosti on pelannut,hänhän on kohta ykkönen pelaajissanne.Ahtola taitaa olla vielä parempi, tosin tässä tapauksessahan toinen ruokkii toistaan samassa ketjussa,joten paha sanoa miten päin on. Mielenkiintoista tulee olemaan Miken tulo Raksilaan marraskuussa, JOS tulee:)

        Kokonaisuudessaan Hifk:llä menee hienosti, eikä siinä mitään. Johan tässä muita alkoi jo kyllästyttämään se jatkuva vanhainkotihorina vuoden 1998 mestaruudesta,vai millois se olikaan;)Jos vaikka mitaleille selviäisitte ny.Mestaruus.Siinä on vielä monta näppiä maljassa kii,joten sen suhteen en uskalla veikata muuta,kuin että uskon edelleen KalPan mestaruuteen.

        Hifk tarvitsi näemmä perusteellista pesuohjelmaa ja pelaajien huuhtomista veks, että ilme on iha n eri kuin aiemmin. Liigallehan tällaiset ovat piristysruiskeita ja esim. Tps:n herääminen on mielenkiintoista myös. Mustakeltalasit omaavana en voi väittää,etteikö sellaisten pelaajien otteet eri joukkueissa kiinnostaisi kuin: Haataja, Granlund,Erkinjuntti,Aaltonen tai Paakkolanvaara.Niin ja kyllä...myös Kojo ja Suikka kiinnostavat. Pohjoisen valkut.

        Hifk:n isoksi plussaksi on sanottava myös se,että sikamaisuus on jäänyt vähemmälle ja taklaukset tulevat pelitilanteesta ja pääasiassa oikein tehtyinä.Se on hienoa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe