jousimies pettää aina

uuvuvuui

Olen kohdannut elämässäni kaksi jousimiestä. Molemmilla samat piirteet. Ensinnäkin - jousimies ei ole perheihminen - käsittelee lapsiaan välinpitämättömästi eikä todellakaan pysty luopumaan omista nautinnoistaan lasten hyväksi. Toinen jousimiehen ominainen piirre on petollisuus. Uskollisuus ja sitoutuminen on jousimiehelle vierasta. Tämä merkki kaipaa hyväksyntää flirttailemalla ja saalistamalla toista sukupuolta jatkuvasti ja kaikkialla. Jousimiehet väittävät olevansa rehellisiä mutta totuus on kyllä aivan toinen. Totuus on vain väline jolla jousimies pönkittää omaa pientä egoansa.
Narsismi vaivaa ja alkoholismi on jatkuvasti uhkaava vaara

7

1299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jouskarinainen !

      hei

      Sä siis kalastelet itse sellasia henkilöitä, miksi ?

      Itselläni on paha kokemus kauris-miehestä, mutta en kuitenkaan yleistä, koska tiedän että pelkkä merkki ei sano vielä mitään, vaan lisäksi nousu ja kuu-merkit kertovat enemmän.

      Työpaikallani on eräs mies joka on kans jouskari. Hän kyllä petti omaa vanhempaa vaimoaan ja sitten päättivätkin sovussa myöhemmin erota, koska avioliitto oli kuollut.

      Minäkin olen jouskari ja en ole koskaan pettänyt exääni(kauris) ja minä olin se, joka perheen piti kasassa, kun exällä oli muita "ajatuksia".

      • Jouskari/m

        Eipä varmaan tekisi hallaa jos tutustuisit itseesi hieman paremmin? Moni kysymys saa vastauksen menneisyydestäsi, esim. miksi ajaudun aina samanlaisiin parisuhteisiin. Nyt vain kävi sattuma, että nämä kaksi miestä ovat jouskareita, ne olisivat voineet olla muunkin merkin edustajia.


    • tuimas

      Oikeen pönkitti egoani, kun luin ton jousimies pettää aina, saalistaa vastakkaista sukupuolta aina ja kaikkialla. Ai ai kun on nyt luettuani mukava tunne!!!Olen jousimies, ja vähän pöyhkeä-luonne myös, voihan olla just näin!!!!nim."Itsekehuisuus pönkittää egoani" !!!!"

    • Jousimiesnainen1

      Onpas outoa yleistämistä horoskooppimerkin ja tuntemiesi ihmisten välilllä. Joskos totuus onkin tarua ihmeellisempää, sinulla ei vain kemiat kohdannut näiden ihmisten kanssa ja oletit sitoutuvasi, ennen kuin nämä ihmiset halusivat sitoutua?

      • Luonnon ystävä

        Olen jousimies-mies,aina olen laittanut lapset etusijalle ja nyt touhuan lastenlasten kanssa,heidän vuokseen siirrän kyllä omia menojani.Haluan touhuta kotona kaikenlaista,siivousta,ruuanlaittoa,kaikkea mikä kuuluu jokapäiväiseen elämään.Jousimiehellä on kyllä omia kotkotuksia,osa aika utopistisia.Kuitenkin olen jousimiehestä sitä mieltä,että jos pettää ja ei toimi toisen hyväksi, hän ei ole oikea jousimies.


    • Perhekeskeinen jouskari

      Ei todellakaan pidä paikkaansa! Jouskarille omat lapset ja heidän hyvinvointinsa on nro 1! Lapsesta aikuisuuteen! Myös avio/avopuoliso saa jakamattoman huomion.Mutta... Jos tunteet on kumppanin kanssa syystä tai toisesta kuolleet,jouskari voi lähteä helpostikkin hakeen lohdutusta muualta.Myös flirttailu kuuluu silloin asiaan.Ja alkoholismi? Se ei varmasti ole tässä maassa yksin jousimiesten ominaisuus!

    • MasterZeromus

      Nytten kyse sillä Kuumerkki ja Veenus tekevät paljon ynnä Nousu merkki. Otetaanpa muutama Jouskari eri Veenuksella! Jos Veenus Skorppari niin hyvinkin mustasukkainen vaikka kiistääkin asian, Veenus Jouskarilla tuo kuvaamasi tyyli voi hyvinkin pitää paikkansa, Veenus Kauriilla kai se kaikkein uskollisin Jouskareista ja Veenus Vesimiehellä se riippumattomin Jouskareista. No ja Kuumerkeillä lyhyesti! KuuOinaalla hyvinkin hasteellinen ja mahdollisia entisiä suhteita ennen sinua kun taas KuuHärällä tämmöinen on epätodennäköistä. Joo, ja kyllä se Nousu Härkä ja Rapu Keskitaivas Kauriilla kaiken voittaa oli merkki sitten asia yhteydessä Neitsyt tai Jouskari ainakin omasta mielestäni!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe