Kokemuksia Ebookersista

Lissuk

Kertokaa kuinka olette olleet tyytyväisiä/tyytymättömiä Ebookersin toimintaan ja kuinka toimii? Ollaan nyt ekaa kertaa hankkimassa lentolippuja hotellia sitä kautta kun näyttäis tulevan edullisemmaksi kuin matkatoimiston kautta (oltais menossa Pariisiin).

5

1470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • friluft

      Ebookers on yksi portaali muiden rinnalla eli vastaavaa palvelua on myös vertaa.fi:ssä jne.

      Ns omatoimimatkahan on edullisempi, jolloin matkan järjestät sinä etkä matkatoimisto. Suurin ero on lähinnä siinä, että matkatoimistomatkat saattavat tarjota turvallisemmat peruutusehdot kuin omatoimimatkoissa. Joillekin se on tärkeää, joillekin ei. Sikaflunssan aikaan valmismatkojen kysyntä on kasvanut, koska asiakkaat pelkäävät menevätkö omatoimimatkarahat hukkaan.

      Yhtä lailla voit liittyä useamman lentoyhtiöiden postituslistoille,jolloin saat kotiisi hyviä lentotarjouksia eri maailman kohteisiin. Siinäkin varaat oman matkasi itse kuin myös hotellin matkakohteessa. Siis vastavaa kuin ebookersissa.

      Eli on ihan sama mistä portaalistamatkasi varaat, koska pelaat joka tapauksessa luottokorttimaksamisella ja hoitamalla kaikki varaukset netin kautta. Eroja ei palveluiden suhteen ole.

      • nail-polis

        Miten toimii kun eBookersillahan kun varaa matkan (lennot ja hotelli) se maksetaan, tai ainakin minä maksoin nettipankin kautta koko homman samantien. Näkeehän ne sitten siellä hotellissa että se on jo maksettu eivätkä poislähtiessä ala kyselemään maksun peräään?


    • Karolus51

      Ne kerrat kuin olen Ebookersia käyttänyt kaikki on toiminut niinkuin pitikin. Meille tosin asunisen taso ei ole kovin olennainen asia, joten en osaa sanoa ovatko tarjotut hotellit sentasoisia kuin luvataan. Eli sanoisin että asiallisesti näyttäisi toimivan ja niillähän on myös toimistoja, jos haluaa sellaisessa asioida, ei siis välttämättä tarvitse olla pelkän nettiosoitteen varassa.

    • vinho verde

      hyvin on toiminut Euroopassa. Ehkä on kuitenkin parempi, ettei ole samanlaisia vaatimuksia/odotuksia kuin valmismatkalla, niin sietää pienet vastoinkäymiset paremmin. Pettymyksiä olleet mm. toivomus (e-maililla) ylimmästä kerroksesta ei käytännössä toteutunut, pyörätuolin kuvalla mainostettu, liikuntarajotteisille mainostetussa hotellissa ei ollut hissiä sekä pääoven edessä oli portaat ja tosi jyrkkä kapea liuska, josta ei selvinnyt aivan pienin voimin. Helsingin toimisto ollut hyvä.

    • toimii-89

      Olen käyttänyt Ebookersia jo kaksi vuotta, niin lentojen että hotellien varauksiin. Toiminut aina moitteettomasti. Nettivaraus sitäpaitsi halvempaa kuin itse lentoyhtiön sivuilta varaaminen.
      Nettivaraus myös plussana, koska jos itse toimistoon lähtee varaamaan, tulee vähän kalliimmaksi. Esm kun varasin lentoliput Egyptiin Ebookersin toimistossa, maksoi 425€, kun netissä olisi päässyt 50:llä halvemmin. Kannattaa aina soittaa toimistoon ja kysellä hintoja.
      Kannatan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1194
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      52
      716
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      588
    Aihe