Valmentaja vaihtoon

herääätyyys

Ihmettelin valmentaja valintaa alunperinkin ja valitettavasti Alatalo on ollut todella heikko esitys.
Jos viime vuosien kultajuhlat ovat kyllästyttäneet omistajia, niin miksi joukkue vain pilataan täysin sopimattomalla valmentajalla? Jos huippumenestystä ei haluta, niin halvempi ja urheilullisempi ratkaisu olisi peluutta 3- ja neloskentässä kärppien omia junioreita. Nyt joukkue kasataan isolla rahalla ja pilataan epäpätevällä valmentajalla. Herätys Junno ja omistajat ! Älkää haaskatko rahaa!

7

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laura1

      Ensiksikin: Alatalo johdatti meidät viime kaudella hopealle HUOLIMATTA SIITÄ, että iso nippu todella tähtiä liigamme mittasuhteessa poistui muille maille vierahille.Joskin itse finaalipelit olivat enemmän tai vähemmän sutta ja sekundaa Kärpiltä,niin ei mulla ainakaan kauheen huono fiilis jäänyt loppusijoituksesta.Alatalo oli ensimmäistä vuottaan isolla paikalla ja pelaajillakin oli totuttelemista sekä toisiinsa että uuteen valmentajaan,kun Kojo oli vienyt jengiä vuosia.
      Pelejä on vasta 5 alla,joten hätähousuilu ei kannata.Onhan Kärpät ennenkin noussut syksyn kurimuksesta mestaruustaistoon.Kyllä tämä valkenee tästä,usko pois:)

      Tietysti voi alkaa salaliittoteorisoida sitä,että jatkuva Kärppien menestys ja mestaruustaisto alkoi vetää muilta leukoja sijoiltaan haukotukselta.Ehkä jonkin verran saattoi jopa vaikuttaa yleisömääriinkin ja yleiseen kiinnostavuuteen,kun aina se "perkeleen K*rpät"vaan nousee viime sekunneilla ja voittaa";)Siispä sovitaan kabineteissa, että jos vaikka Kärpät himmais syksyn ja antais muillekin toivoa.Sitten keväällä taas täystornado vauhtiin=)*eikä pidä ottaa tätä kauheen vakavasti,hei*

      Mielestäni Kärpät on antanut junioireille mukavasti tilaisuuksia kokeilla liigassa ja onhan sieltä esim.Donskoi jo vahvastikin mukana.Hienoa on myös Pekkalan läpilyönti!Uusien kasvojen ei pidä silti olettaa olevan sen kantavan voiman joukkueessa, vaan kyllä se perusrunko,joka joukkueessa on,täytyy olla ratkaisijaosio.Meillähän on junnuille annettu mahdollisuus muuten nousta muuallekin kuin neloskenttään. Mitä tulee mm.Viitakoskeen hän on muutakin kuin 3-4-kentän pelaaja,jos et satu tietämään.Hänhän on erikoistilanteiden mies aina ja erittäin hyvä siihen rooliin!Järkevä hankinta,vai luuletko,että keltanokat pystyy ihan mihin vaan nyt ja heti. Vastuuta vähitellen kasvattaen hyvä tulee nuorten kanssa. Heillähän on omatkin pelinsä, joten liiallinen kuormittaminen pitää välttää.

      3millin budjetista ei taatusti ole käytetty kaikkea tohon rosteriin ja onhan johto sanonutkin, että tarpeen vaatiessa kassaa käytetään.Rahaa ei haaskata.Kärpäthän ei tunnetusti yleensä hanki mitään ylijäämäkamaa toivotaan-ajatuksin,vaan vahvistukset ovat olleet oikeita täsmäaseita.Kielii taidosta koutsata.

      Kun saadaan Kärppien ehdoton sielu,Jari Viuhkola, kehiin,niin pääsee Kuuselakin omimmalle paikalleen ja tulosta alkaa syntyä. Nyt on loukkaantumisten vuoksi aivan aikuisten oikeesti vähän pakka hakusessa.Mut kausi on vasta alussa, joten iisi boi!

      • edelleen herätys

        Ensiksikin oli typerää palkata koko Alataloa kärppiin. Hänen kykynsä tulivat esille jo JYP:ssä. Sijat 6-12. HPK:ssa 12. Kärpät hävisivät viime vuonna finaalit puhtaasti 4-0. Pidin täysin varmana, että Matti saa lähteä, mutta sama peli vain jatkuu tänäkin vuonna. Kuudesta pelistä 6 pistettä.


      • ja sun

        ...takinkääntöjäs.


      • Laura1
        ja sun kirjoitti:

        ...takinkääntöjäs.

        Miten sinisilmäinen sitä vihreäsilmäinenkin voi olla=) Olen kai sit takinkääntäjä,jos en ole syksyllä voinut tietää kauden kehitystä, joka on ollut kaikkea muuta kuin optimistina odotin. Olkoon niin=)


      • pohjolan ilves
        Laura1 kirjoitti:

        Miten sinisilmäinen sitä vihreäsilmäinenkin voi olla=) Olen kai sit takinkääntäjä,jos en ole syksyllä voinut tietää kauden kehitystä, joka on ollut kaikkea muuta kuin optimistina odotin. Olkoon niin=)

        alatallo


      • .......
        pohjolan ilves kirjoitti:

        alatallo

        Kärppä Junnoo ihan samalla tavalla kuin kärppien nettisivutkin, ei toimi!!! Onkos siellä oulussa junnoo näkyny onneks se lähti Kuopiosta poespäen! Poeka se on joka tulloo Kuopijjoon.


      • Laura1
        ....... kirjoitti:

        Kärppä Junnoo ihan samalla tavalla kuin kärppien nettisivutkin, ei toimi!!! Onkos siellä oulussa junnoo näkyny onneks se lähti Kuopiosta poespäen! Poeka se on joka tulloo Kuopijjoon.

        vieläki siellä Kuopion suunnalla katkeria Junnolle Kärppiin menosta?Mulla on sellainen muistikuva, että eikö se kuitenkin tehnyt jotain hyvääkin KalPassa?Ei kannata murehtia enää ikäviä asioita, ollutta mikä ollutta. Nauttikaa nyt KalPan hienoista otteista. Jos ja kun Kärpät ei enää finaalitaistoihin taida päästä, niin peukut pystyyn KalPalle, nii..ja pakkohan se on sanoa, että osin myös Hifk:lle, kun siellä kuitenkin on se Granlund, vaikka pieni paha sivumaku pojan casessa onkin.Sen verran on nöyrryttävä:)

        Mut meillä on vielä mahikset pronssille, joten jännät paikat tuli sittenkin Kärpille.Mielenkiinnolla seuraan Haapakosken ensiaskeleita ykkösvalkkuna. Ehkä nyt on liian myöhäistä, ehkä ei,mutta suunnannäyttöä voidaan kyllä odottaa jo, vaikka kesken kauden ruoriin joutuikin. Tsemppia HaapaMikolle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe