Raamattu vai Koraani?

Valinnan Paikka

Raamattu on vanhempi teos kuin koraani ja Juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanha Testamentti oli koossa n. 1000 vuotta ennen mahometia. mahomet syntyi n. 570 JKR. Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ( ennen Kristusta ).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_testamentti

Tuosta Vanhasta Testamentista löytyvät Messias Profetiat jotka Jeesus sitten toteuttaa Uudessa Testamentissa.
Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR

http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

Mikään Profetaalinen kirjoitus ei varmenna ja ennusta mahometin tuloa ja ilmestymistä, kuten Vanha Testamentti varmentaa Jeesuksen tulemisen ja ennustaa.

Kumpi on suurempi Jeesus vai mahomet. Jeesus teki suuria ennen näkemättömiä ihmeitä: herätti kuolleita, paransi sairaita, käveli veden päällä, ruokki tuhansia 2 kalalla ja 5 leivällä. mahomet ei tehnyt yhtään ihmettä.

Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiään ja vihollisiaan ja kääntämään toisen posken. Jeesus ei halunnut väkivaltaista uskoa. koraani ja mahomet taas antoi luvan hävittää eri uskovaiset muut kuin islamiin alistetut.

Jeesus sanoi opetuslapsilleen että he ovat tulleet Elävän Jumalan Lapsiksi, mahomet taas opettaa että muslimi on allahin orja ei Jumalan lapsi.

allah sanoo olevansa kuun jumala ja Jeesus on vertauskuva auringosta. Raamatullisesti ajateltuna kuu on vertauskuva pahasta eli saatanasta. Aurinko taas hyvästä eli Jeesuksesta

mahomet ja baphomet nimi kuulostava samalta ja sointuvat samalla tavalla, annas kun katsotaan mitä sana baphomet sana tarkoittaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Tässä on vielä lisää faktatietoa koraanista ja mahometista jos olet muslimi niin suosittelen vakavasti tutustumaan seuraavaan aineistoon:

http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

Jeesus rakastaa sinua ja haluaa ottaa sinut armoliittoon kanssaan ja uskon ja parannuksen kautta tehdä sinusta Elävän Jumalan Lapsen.

Siunausta tiellesi eräs kaidan tien kulkija Jeesuksessa Kristuksessa

4

398

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naamakala2

   kumpi on suurempi, jesse vai muhis. vaikea kysymys. oliko jessen savimajan lähellä mäkkäriä?

   anna nyt joku vinkki. käy odotellessasi www.koodari.org/def.html tuo todistaa aukottomasti että muhammed on suurin

   • ENDAKSI

    Ei jessen savimajan lähellä ollu mäkkäriä.Siellä oli pitkä puinen penkki ja siihen sai istua ja seurata naamakala2;den touhuja.Jukra ku jännää.Se on oikea järjen jåttiläinen. Vielä kun sais Johanna Tukiaisen samaan porukkaan niin johan olis iskuryhmä.Jäis marxin veljeksetkin toiseksi naamalle ja Tuksulle.


  • Truelie

   Satukirjat ovat satukirjoja. On makuasia, minkälaisista saduista kukin tykkää. Jatkuva satumaailmassa eläminen on kuitenkin naiivia hommaa. Mitä vanhempi dokumentti, sitä luotettavampi se on, niinkö? Rikostutkija olisi asiasta täsmälleen päinvastaista mieltä. Aika kultaa muistot, mutta myös kuorruttaa ikivanhat muistelmateokset kuorrutuksella, jota asian harrastajat totuudeksi nimittävät.

   Onko vaikea hyväksyä sitä, että maailmassa on "totuuksia" yhtä paljon kuin asukkaittakin? Toitotetuimmat näistä "totuuksista" ovat vieläpä maantieteellisesti jakautuneet. Tälläkin hetkellä joku suunnittelee ja räätälöi uusia "totuuksia" ehkä juuri Sinua varten. Onhan se kiva jättää maailmaan perinnöksi juttu, jota hyväuskoiset ihmiset massoittain palvovat vielä satoja vuosia oman kuoleman jälkeen. Puhumattakaan siitä vallasta ja mammonasta, jonka sen avulla jo elinaikanaan saattaa saavuttaa.

  • JAJH

   Vaikka olisit kuinka kaita, ei saisi valehdella nettikeskustelussa - siitä kun jää aina kiinni.

   Vanhin Lähi-idän uskontojen "kirjoista" on uusi Testamentti, seuraavana tulee Koraani, ja uusi Vanha Testamentti, jonka nk. masoreetit saattoivat nykyasuun noin 800-1000 j.Kr.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1715
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1567
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1277
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1271
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1254
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1138
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   904
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   880
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   461
   870
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   854
  Aihe