Nyt järki käteen lippujen ostossa!

Tapsa Finland

Selvähän se on, että kyrsii, kun jotkut nappasivat taas kerran kasan lippuja torkattavaksi ja osa halukkaista jäi ilman. Ottakaan nyt kuitenkin järki käteen tässä lippujen hankinnassa! Kuka pakottaa maksamaan esim. 30€:n takakatsomolipusta 150€, jne.? Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa...

Eikö kukaan oppinut mitään esim. Madonnan lippujen trokaamisesta? Ensimmäiset pari viikkoa homma toimi trokareille hienosti, mikäli huuto.netin hintoihin on luottamista. Loppujen lopuksi hinnat laskivat ja kesällä A-alueen lippuja oli myynnissä jo 150€ kpl "osa heti" -hinnalla, loppupeleissä lippuja sai huuto.netistä alle virallisen myyntihinnan. Osa trokareista on selvästi lähes ammattimaisia, mutta suurin osa on täysiä amatöörejä, joille lipuissa kiinni oleva raha on iso summa. Näin ollen lipuista on käytännössä pakko päästä eroon mahdollisimman nopeasti ja viimeistään kuukauden päästä hinnasta ollaan valmiita tinkimään jo melkoisesti, jotta saadaan edes omat pois.

Juuri nyt ei ole mitään järkeä ostaa lippuja trokareilta. Osa ihmisistä tuntuu menevän totaalipaniikkiin ja maksavan lipuista mitä tahansa. Konserttiin on kuitenkin yli 10 kk aikaa, joten tilannetta kannattaa seurata rauhassa ja antaa hintojen laskea. Jossain on väläytelty jopa toisen konsertin mahdollisuutta, mitä itse pidän epätodennäköisenä, mutta toivottavana. Ja jos vaikka kesän kynnyksellä maksaa 20€ ylimääräistä lipusta, niin ei kai se niin paha homma ole. Todennäköisesti siinä trokari ottaa jo hieman takkiin, jos on mainostanut lippuja huuto.netissä, tms.

Eli älkää ostako lippuja nyt, kun trokaushinnat ovat korkeimmillaan. Jos ihmiset malttaisivat odottaa muutaman viikon tai jopa kuukauden, niin hinnat laskisivat aivan 100% varmuudella. Monille trokarille tulee lusikallinen housuihin, kun liput eivät heti menekään kaupaksi.

3

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ei

      On tyhmää ostaa trokarilta ylipäätään. Sillä että ostaa lipun trokarilta vaikka vain halvalla varmistaa vain sen että se trokari voi jatkaa toimintaasa koska pystyy minimoimaan tappionsa.
      Varsinainen ongelmahan ei ole se, että on ammattimaisia trokareita. He saavat lippunsa aina ja he kestävät vähän tappioitakin. Ongelma on se että nyt jokainen teini-bullerosta perheenäitiin ajattelee tekevänsä tiliä ostamalla kaiken mitä saa ja myymällä ne eteenpäin. Tätä "tilaisuus tekee varkaan" massaa on liikaa. Näistä pitäisi aluksi päästä eroon ja helpointa se on, kun jättää antamatta heille euroakaan.

      • Jazze30

        En ole seurannut "trokaamista" ennen Madonnan lipunmyyntiä. Mutta tuntuu hiukan siltä, että sen siivittämänä todellakin kotirouvista lukiolaisiin on alettu harrastamaan lippujen trokaamista.

        Kovia mustanpörssin hintoja kauhistellaan mediassa, mutta silti media nimen omaan mahdollistaa tämän jokamiehen trokauksen. Isoilla otsikoilla lukee juttuja tyyliin "U2 liput myytiin loppuun 25 minuutissa", joka ei luonnollisesti pitänyt paikkansa, mutta on omiaan luomaan paniikkia ja hysteriaa. Siinä osalla konserttiin haluavista meinaa nuppi seota ja sitten painetaan paniikkinappulaa.

        Vaikka asia kuinka harmittaakin, niin eipä nämä amatööritrokarit kuitenkaan mitään isoja summia loppupeleissä kassaan saa. Velipoika yritti pienimuotoista trokaamista, Madonnan lipuista jäi plussalle n. 500€, mutta Britney Spearsista tulikin vajaa 300€ takkiin. Eli jos tosta nyt sitten laskee yhteensä 12 lipun huikean tuoton, niin se on hiukan yli 200€, mikä tekee alle 20€/lippu. Ammattitrokarit luonnollisesti hakevat pienemmällä katteella volyymia, mutta amatöörit yrittävät saada huikean hinnan muutamasta lipusta. Välillä onnistuu ja välillä ei.


    • Freeze home

      Joo

      Ihan hyvä kommentti ja aika osuvasti havainnollistettu..

      Ehkä ei kannata liika itkeä tuon trokauksen perään koska sille nyt ei tulla mitään tekemään koska se toimii konsertinjärjestäjien eduksi..
      Mutta tuo lipputrokaus mahdollistaa myös lipun saamisen alle ovh:n. Itse sain Metallican keikalle lipun alle ovh:n. Ja suurin ongelma noissa lipputrokauksessa on noi suuret stadion konsertit.. Noh toivottavasti jsokus mahdollisella Brucen keikalla kaikki trokarit on liikkeellä niin saa taas lippuja halvalla..
      Ja eikös toi lippujen trokaus ole ihan tavallista businesta ollut ympäri maailman ja eikös business is good..
      Ei kannata turhaa itkeä.. kyl trokareilta saa lippuja jonottamatta ja postissa kotiin kannettuna ja joskus vielä halvallakin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2027
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1480
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      107
      1463
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      56
      1037
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe