Canal+ vs. Viasat

Henkka83

Olisi harkinnassa hankkia jompikumpi tai molemmat itselleni kaapeliin. En oikein kuitenkaan osaa omassa mielessäni päättää hankinko Canal Totalin vai Viasat Kullan vaiko osan vain näiden paketeista, joten tarvitsisin vähän teidän apuanne.

Urheilupuolen tiedän kummallakin, Canal on keskittynyt jalkapalloon ja Viasat Eurooppalaiseen huippukoripalloon ja jääkiekkoon sekä tennikseen.

Elokuvien osalta Canal näyttää ensiksi kaikki uutuudet ja sitten vasta Viasat. Viasatilla tulee hieman tuntemattomampia elokuvia suurilta näyttelijöiltä.

Canalin etuna on sarjat joita ei tule Viasatin paketista. Sitten taas dokumenttien osalta Viasatilla on tarjontaa.

Auttakaa minua jotta osaisin tehdä oikean päätöksen.

7

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sju_

      noita on kyllä tosi vaikea verrata. canalin elokuvat on ehkä hitusen parempia ja tuoreempia, mutta viasatilla on taas loistavat dokumenttikanavat.
      mitä jos tilaat vaikka netin kautta jomman kumman paketin niin sittenhän on se etämyynnin sallima 14 vrk katumisoikeus perua kauppa. jos liikeessä teet sopparin niin kyseistä oikeutta ei ole.

      • leffafanittaja

        Mutta Canalin leffakierrätys, se alkaa jo hämmästyttää tosissaan. Tästä ei niin kovin pitkä aika ole ,kun näyttivät indiana jones leffat, ja nyt canali näyttää uusintana ne jälleen. Maikkarilta yms. peruskanavilta tämmösen leffojen kierrätyksen ymmärtää, mutta pikkusen menee yli hilseen ,kun maksukanava näyttää samaa leffaa kerran vuodessa. Mihin ne kaikki kk-maksurahat oikein käytetään siellä? Vastaan ite: Urheiluun


    • leffafanittaja

      Otin aikoinaan canalplussan, juuri elokuvien takia, urheilu kun ei ole meikäläisen sydäntä lähellä. Olihan tuo yli 6-vuotta, mutta nyt sanoin canal paketin irti. Minusta ovat kasvattaneet paketin turhan isoksi, eli kanavia on nykyään paljon, mutta samat leffathan niillä pyörii. Samaa leffaa pyöritetään ohjelmistossa nykyään todella pitkään, ja hyvin harva, ensi-iltaan tuleva leffa on nykyään katsomisen arvoinen. Jotenkin tuntuu myös ,että leffat on aiempia vuosia vanhempia, eli eivät näytä enää niin tuoreeltaan elokuvia kuin ennen. Positiivisina asioina sarjoja on nykyään mahdoton määrä ,ja urheiluun ovat myös panostaneet rutkasti, ja se taitaakin olla monelle se ainut syy ottaa canal .
      Canal yrittää olla nykyään vähän kaikkea, ja rupesi tuntumaan ,että määrä on voittanut laadun. Kohta on tilanne se, että kaikille on kaikkea, mutta ei kellekkään mitään. Leffafanit tämä kanava on, jo hylännyt.

    • pro expertti_

      "Canal näyttää ensiksi kaikki uutuudet " höpö höpö ^^
      itteelllä oli ensin vuosia canalpakkaus ja nyt on ollut vuosia tv1000 film pakkaus, ja molemmissa on sama meininki eli keskimäärin 1 hyvä uutuus elokuva kerran kolmessa kuukaudessa ja loput on entisten kierrätystä ja jotain muuta roskaa (roskalla tarkoitan tässä elokuvia jotka ei ole englantilaisia tai usalaisia) kuukausien/vuosien takaa jne.. molemmissa olevat elokuvat tulee yleensä jonkin akan kuluttua kolmoselta,neloselta tai subilta, eli samat kuvat kiertää noissa kaikissa :)

      että noilla eväillä kohti kesää ja sillee :)

    • jfalfdsjalfjalsdfj

      ihan leffojen takia haluat niin vuokraa leffat, saat ne tuoreena, canalilla ne on n. vuoden vanhoja ensi-illoissa. TV-sarjat tulee yleltä ilmaisena vähän myöhemmin, samaa HBO:n sarjaa. Nyt kun omistaja vaihtui taas kerran canalilla niin jäipähän Dexter pois valikoimista ja muutenkin sarjat tulee myöhemmin kuin ennen. Viime vuonna tuli uutta Housea jo nyt mutta nyt alkanee vasta ens vuonna. Irtisanon koko paskan kun ei enää miellytä ja ostan sarjat mieluummin DVD:nä ja vuokraan leffat tuoreina, samalla rahalla mitä vuodessa maksan Canalista saa jo vinon pinon levyjä ja vuokraleffoja. Ja näkeehän nuo sarjat tuoreeltaan netin kautta kun kiertää maaestot, tuppaa vaan olemaan hankalampaa koko ajan.

    • Henkka83

      Kiitos nyt näistä vastauksista! Luultavimmin olen kallistumassa Canalin puoleen hankkimalla urheilukanavat vain. Viasatin urheilukanavatkin hommaisin DNA:lta jos niitä tarjottaisiin erikseen, mutta ei ainakaan sivuilta ole nähtävissä tällaista. Joten hankitaan sitten vain Canal Sport-kanavat.

      • Markus .

        Tuo tosiaan riippuu ihan henkilökohtaisesta mieltymyksestä ja mitä urheilua haluaa seurata yms. Leffoissa olen samaa mieltä, että ei Canal ainakaan sen tuoreempia näytä kun mitä Viasatilta tulee. Lisäksi asiaan vaikuttaa onko sinulla HD laitteet ja mitä haluat niillä katsoa. Hyvä, että löysit itsellesi parhaan vaihtoehdon :)

        Nuo kanavapaketit kannattaa melkeistä tilata netistä niin saa ainakin uusimman tarjouksen mukaisesti eikä tule höynäytetyksi ( etämyynnin peruutusoikeudet). Ainakin http://www.kanavapaketit.org/ sisältää paljon tietoa ja tilausvinkkejä maksu-tv kanaviin liittyen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6139
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      521
      3719
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3560
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2774
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 284
      2194
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1583
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe