S - bonuskortti onko kannattava

Veke81

Onko S - bonuskortti kannattava? Minkälaisia kokemuksia teillä on?

Avasin tänään Keskimaan tilin. Sain väliaikaisen kortin. Myöhemin tulee kunnon kortti. Aloin katumaan tuota kortti hommaa. Asun yksin ja opiskelen. Alku maksu on 100€. Maksoin puolet. Yritän bonusta kerryttämällä maksaa toisen puolen. Tällä Keskimaan kortilla onkin säännökset. Ajattelin bonusta tulevan joka ostoksesta, mutta se tuleekin tietystä raha summasa, kunhan on ensin ostellut ja näyttänyt kassalla korttia. Emsimmäisenä kuukautena pitää olla ostanut 50€ >, jotta saa bonukset. Sen jälkeen raja nousee 200€. Ellei se mene rikki saa 50€ 1% bonusta.

Aloin heti miettimään oliko kortin otto järkevä. Asun yksin ja opiskelen. En kyllä saa kuukaudessa ostettu 200 eurolla ruokaa tai vaatteita. Autoa ei ole. Bonuksia saan Elisalta ja If:ltä, kun kuulun niihin. Onko minulle hyötyä kortista? Alkoi kaduttamaan. 2 vuotta aikaa kerätä bnuksilla loppu 50€.

12

2754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hokkilainen

      Menoilla on tapana kasvaa sitä mukaan kuin tulot kasvaa. Ja tuloilla on tapana kasvaa, kun opinnot edistyy ja pääsee rahakkaampiin hommiin. Itse liityin osuuskauppaan opiskeluaikana, ja voi sanoa, että kannatti. Mutta HOK-Elannon osuusmaksu on vain 35 euroa.

      Nykyisin olen työssäkäyvä sinkku, ja s-ostoksia tulee kuukaudessa noin 150-300 euroa (en keskitä kaikkea s-kauppoihin, en tankkaa abc:llä eikä tule bonuksia puhelimesta/vakuutuksesta). Bonussummat on aika pieniä, mutta osuusmaksun korko mukaan lukien vuodessa tulee noin tuon osuusmaksun verran takaisin päin. Mutta en ole kuitenkaan nähnyt mitään syytä siirtyä paikallisen osuuskaupan jäseneksi, kun siitä pitäisi pulittaa tuo 65 euroa väliä - sen takaisin tienaamiseen menisi kuitenkin jonnin verran aikaa.

    • 7+13

      Ja jos päätät joskus erota S-ryhmästä, saat tietty rahat takaisin. (siis tässä tapauksessa tuon maksamasi 50e ja mahdollisilla bonuksilla maksamasi osan). Ei se elinikäistä ole.

      • 6&525324455

        Kannattaa. Itselläni bonusostoja kertyy kuukaudessa 800-1000e joten kuukauden laajakaistan saa helposti kuitattua bonuksilla.. Ja lisäksi saa hyviä tarjouksia.. En ole katunut vaikka osuusmaksu oli satasen.


    • talousmies ?

      kaikki, kaikkien kauppojen bonuskortit ovat kannattavia, koska niillä saa joskus jotain edullisesti, aivan tietämättäänkin .

      mitenkään ei kannata yhteen korttiin ja kauppaan keskittyä, sillä bonus on pieni, verrattuna usein 15-20 % hintaeroihin, jos on kaksikin kaupparyhmää lähekkäin,
      säilytä ostoskuitteja, siitä muistat mitä maksoit edellisellä kerralla toisessa kaupassa.

      sijoitit rahaa, kyllä jokaisen pitää tuollainen sijoittaa, eli olla vararahana, eihän siinä mitään menetä.

      myös pankkipuoli on hyvä/paras s-ryhmässä.

    • S_ässä_S

      Keskimaa maksaa omasta osuuskaupasta tehdyistä ostoksista ylijäämänpalautusta (2009 1,5%). Maksamalla ostokset s-kortilla saat lisäksi maksutapa-alea 0,5%. Eli 0-50€/kk ostoillakin saat 2,0% "bonusta" ja maksimibonukset saat jo 900€/kk ostoilla (7,0%).

      Mieti sitä vaihtoehtoa että maksat loput osuusmaksusta ennen vuoden vaihdetta niin saat ensi toukokuussa jo osuusmaksun korkoa (olikohan 2009 8,0% tai 10,0%). Tuon saat vain jos osuusmaksu on maksettu täyteen.

      Opiskelijan kannalta s-etukortti on oivallinen, sillä Keskimaalla on kattava ravintolaverkosto Jyväskylässä --> alennuksia, ilmaisia sisäänpääsyjä ym. Keskimaalla on mm. useita Hesburgereita.

    • miun mielestä

      itsekin mietin samaa kun liityin, sain loput osuusmaksusta maksettua bonuksilla ilman ongelmia. Vaikka olen kans opiskelija ja vain osa-aikatöissä. Kokemukseni mukaan paras etukortti, paremmin saa pienilläkin ostoksilla bonuksia kuin esim. Tradekan kortilla. Ja muistaahan Keskimaa joululahjallakin...

    • ässä poonusta

      Bonusten määrä vaihtelee osuuskaupoittain. mielestäni niissä s-osuuskaupoissa, joissa saa max. 7 % boonusta, on jo ihan kannattava juttu. Itse en erityisemmin pidä tätä max. 5 % bonussysteemiä mitenkään kovinkaan kannattavana... Ellei sitten satu asumaan prisman vieressä ja osta sieltä kaikki, siellä on riittävän alhainen lähtöhintataso.

      • ?

        Entäs jos ei saakkaan tuota osuusmaksua kasaan 2 vuoden aikana, kun tuossa sellanen vaatimus oli?


      • xxsxx
        ? kirjoitti:

        Entäs jos ei saakkaan tuota osuusmaksua kasaan 2 vuoden aikana, kun tuossa sellanen vaatimus oli?

        sitten maksat sen täyteen

        Suosittelen kyllä maksamaan sen täyteen saman tien, niin saat kahdelta seuraavaltakin vuodelta osuuspääoman koron (= 2 x 8 / 10 euroa osuuskauppakohtaisesti).


      • hyödyllinen
        ? kirjoitti:

        Entäs jos ei saakkaan tuota osuusmaksua kasaan 2 vuoden aikana, kun tuossa sellanen vaatimus oli?

        taktikoit, ja jos näyttää ettet saa maksa se puuttuva sitten kassalle. S-etukortti on paras noista etukorteista ja se on todettu monissa tutkimuksissa.

        Sitten kun tulee enemmän ostettua hyödyn huomaa hyvin. Sinun kannattaa keskittää ns suurimmat ostokset samalle kuukaudelle niin saat osuusmaksun kasaan. Kun mietit mitä sinun pakko laittaa, esim vaatteita kenkiä jne osta ne saman kuukauden aikana. Käytä myös ryhmän ravintola ym palveluja. n 300 ostoksista kk kertyy 6-7e..- S-ryhmään kuuluu tosi paljon erilaisia palveluja ja liikkeitä.


    • lammi

      Mulla on Volvo auto ja Nordean pankki kortti toimii.

      • Mbääm

        Mulla ei, mutta kiva kun kaivoit tän tuhat vuotta vanhan postauksen esiin. Paskat joulut sulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe