Niin paljon kun toivoisinkin löytäväni jotain positiivista sanottavaa Paroonin ruoasta, niin ei kyllä irtoa. Tänään kokeilussa pitsa... hmm... Grandiosa pakastealtaasta omaan uuniin olisi ollut parempi. Pitsa ei maistunut miltään ja siihen oli läiskätty tomaattipyrettä, tai vastaava roimasti, aurajuustoa sen sijaan ei kyllä löytänyt eikä maistanut. Todella suuri pettymys, taas.
Ja jo on kumma jos ravintola ei korjaa listaltaan , Porsas Black and White, joka parkanossa tarkoittaa bernaiskastiketta, lieneekö sitten possu niin käristettyä, että se kuvaa tuota blackkiä tässä versiossa. En ole ravintola-alan koulutusta saanut, mitä nyt syönyt ravintoloissa, ja kyllä tuo oikeasti tarkoittaa punaviini/aurajuustokastiketta. Kannattaisi edes tuo A4 korjata listalta.
Ja toivon todella, että tilanne korjaantuu, olisihan se ihanaa että olisi joku paikka missä voisi käydä nautiskelemaan, siis muutakin kun nestemäistä :)
Muutaman kerran vielä itse kokeilen, mutta kyllä se sitten loppuu ellei tilanteeseen tule mitään parannusta.Toivotaan todella, että tilanne korjaantuu, ihan meidän kaikkien parkanossa asuvien takia :)
Paroonin ruoka...
79
5600
Vastaukset
- tyytyväiset:)
...Minulla ja meidän koko porukalla taas päinvastaisia kokemuksia...listalta tilatut ruoat olivat hyviä ja annokset isoja, palvelu hyvää ja paikka siistimmän ja tunnelmallisemman näköinen kuin aikaisemmin, joten ilman muuta tulemme nauttimaan ruoasta Paroonissa jatkossakin..toki aina kannattaa kehittää palveluita yms.
- ------------------
Jaahas huttua, taas omistajat heittää huttua.Ei sitä poijjaat ilmatteksi pääse ravintoloijaksi.Tehkää nyt edes syötävää ruokaan.
- heps!
:D :D
Possua black and white 17,90€
Pariloitua porsaan ulkofileetä 180g, tummaa barbeque-
ja bearnaisekastiketta. Grillitomaattia,
parsaa, sipulirenkaita ja ranskalaisia.
Pilsnereistä parhain Pilsner Urquell avaa makumaailman.
Possun noisetit Black & White - bearnais- ja viinikastiketta ja tikkuperunoita
HARDYS - ”The Best of Australia since 1853”
29. Black & White. 21,00 härän sisäfileetä ja possua, punaviini- ja béarnaisekastiketta ...
Menu - willihanhi
BLACK AND WHITE, kaksi naudan sisäfilepihviä, punaviini- ja bernaiskastikkeessa, 28€ ..
Black & White
Härän sisäfileenoisetit,
punaviini- ja bearnaisekastiketta. V 24,20 €
Siinä nyt muutama esimerkki mitä kastikkeita black & white tulee;) Googlettamalla löytyy vaikka ei meikäläiselläkään tuota ammattitaitoa ole..Toki menussa voisi mainita molemmat soossit.- Tötsä80
Ei toimi Paroonin ruokapuoli ollenkaan.
- Oikaistu
Olet oikessa, googlettamalla tuolle kastikkeelle tosiaan löytyy tuo bearnaisekastike. Löytyy myös se aurajuusto / punaviini... eli siis summa sumarum, parooni on siis oikeassa :) Ja sen verran täytyy myös sanoa, että palvelu oli kyllä loistavan hyvää, siitä 10 .... ja pitsaahan tässä kylässä saa monesta paikkaa :)
- varmaan
hyvää ja maukasta mutta työttömälle ihan liian kallista. Mutta syökää nyt edes te joilla on siihen varaa kun kerran vielä rahalla saatte.
- Köyhä tai ei
varmaan kirjoitti:
hyvää ja maukasta mutta työttömälle ihan liian kallista. Mutta syökää nyt edes te joilla on siihen varaa kun kerran vielä rahalla saatte.
Kyllä Paroonin ruokien hinnat on noussut liikaa. Ei Parkanossa riitä syöjiä noilla hinnoilla. Nyt ensin hinnasto uusiksi ja panostakaa ruuan laatuun!
- hyvästä voi maksaa
Köyhä tai ei kirjoitti:
Kyllä Paroonin ruokien hinnat on noussut liikaa. Ei Parkanossa riitä syöjiä noilla hinnoilla. Nyt ensin hinnasto uusiksi ja panostakaa ruuan laatuun!
Kyllä hinnat on ihan ok, jos vaan ruoka on sen tasoista että siitä viitii maksaa sen parikymppiä, ei sitä nyt kuitenkaan ihan joka päivä käy syömässä pihviä. Mutta hinta-laatusuhde ei nyt tällähetkellä täsmää, se pitää saada kuntoon!
- Naatiskelijah
Itse voin sanoa, että en mielelläni mene parooniin syömään, hinta-laatu suhde kun ei oikein täsmää. Se on koettu. Samanlaista pöperöä osaan itsekkin tehdä, mutta hinta tulee silloin huokeammaksi.
Ja jos oikeasti haluan syömään niitä parinkympin annoksia ja yli, niin lähden mieluusti KUNNON ravintolaan sitä nauttimaan vähän kauemmaksikin. Paikkaan, jossa se hinta-laatu suhde on oikeastikkin kohdillaan. Hyvästä ruuasta maksaa mielellään aina silloin tällöin vähän enemmänkin ja tipit lisätään aina mukaan.
Harmi kun Parkanoon ei ole vielä ainakaan saatu kunnollista ruokaravintolaa. Sille kun varmasti olisi kysyntää ja paljon. - htiovelerfs
"...joka parkanossa tarkoittaa bernaiskastiketta.."
Kannattaisi hieman tarkistaa taustoja, ennen kuin meuhkaa. Olet vähän tyhmä.- asiakasnr66
Pakko vähän kans kommentoida rakentavassa mielessä. Kun ravintolaan tullaan sisään, istutaan vapaaseen pöytään ja aletaan pälyilemään ympärille.. Mistäs niitä ruokalistoja.. Ei saisi kestää oikein 10 minuuttia enempää.. Tarjoilija tulee listojen kanssa ja kysyy mitä juodaan.. Juomien tulo ei sais kestää 10 minuuttia enempää.. Kun tuo juomat, kysyy mitä syödään.. Ilmoittaa, että salaatia voi ottaa.. Syödään salaattia ja odotellaan ruokaa... Ei saisi kestää missään tapauksessa 45 minuuttia enempää!!! Noi kaikki kohdat on ajan puolesta sakannu Paroonissa lähes joka kerta... Ei hyvä, enää, nyt tarttis jo osata.. Pieni vinkki vielä, lämpimät ruoat pyritään tuomaan lähes samaan aikaan pöytäseurueelle.. Ei ongelma pitäis olla esim. 6 hengelle.. Niin se vinkki, lämmittäkää lautasia, niin onnistuu... Yrittäkää parantaa, tai pien huono maine on liian pitkällä..
- Molempi parempi
lukee vain tuo bearnaiskastike ? Kyllä minunkin mielestäni olisi korrektia mainita molemmat kastikkeet, jos nyt sitten edes on kahta kastiketta ?
- ---
Molempi parempi kirjoitti:
lukee vain tuo bearnaiskastike ? Kyllä minunkin mielestäni olisi korrektia mainita molemmat kastikkeet, jos nyt sitten edes on kahta kastiketta ?
Ja mun mielestä, jos pöytään tarjoillaan, niin pöytään myös laskutetaan.
Mepäs istuttiin lautasten pois hakemisen jälkeen varmaan vartti ja ihmeteltiin,että mitäs nyt. Kyllästyttiin ja mentiin tiskille maksaan. - RAKENTAVAA PALAUTETT
--- kirjoitti:
Ja mun mielestä, jos pöytään tarjoillaan, niin pöytään myös laskutetaan.
Mepäs istuttiin lautasten pois hakemisen jälkeen varmaan vartti ja ihmeteltiin,että mitäs nyt. Kyllästyttiin ja mentiin tiskille maksaan.oon ihan mielen kiinolla seurannu tätä keskustelua ja IHMETTELEN SUURESTI tätä rakentavaa palautetta mitä annatte!!!!!?????? asuuko parkanossa oikeesti näin velliperse porukkaa et kirjottaa tänne näistä epäkohdista eikä pysty antaan PALAUTETTA silloin ku istuu sielä????? mielestäni silloin se on rakentavaa ku asiat sanotaan suoraa eikä täälä jauheta siitä. itse olen kokeillu yrittämisen iloja ja suruja mutta sen tiedän et varmaan on pojilla muutaki tekemistä KU TÄÄLÄ PYÖRIÄ ottamassa vastaan palautetta, mutta niinku sanottu ei taida olla pokkaa sanoo noita asioita suraan päin naamaa???? esim.laittaa vaikka s.postia poikien nettisivuille,mut siinä on vaara tietysti et silloin jäis kiinni et mitä mieltä on!!!!! IHMETTELEN JA ITSEKKIN MUUALLAKIN KÄYNEENÄ tiän et aika perus aika odotella ruokaa on 30-45 minuutia JOS ON PORUKKAA on eri asi jos ei ole!!!!! VARMASTI ON PARANNETTAVAA!!! MUTTA TÄÄLÄKÖ JUPISEMALLA ASIAT KORJATAAN!!!! TUSKIN !!!
- kysyvä vastaa
RAKENTAVAA PALAUTETT kirjoitti:
oon ihan mielen kiinolla seurannu tätä keskustelua ja IHMETTELEN SUURESTI tätä rakentavaa palautetta mitä annatte!!!!!?????? asuuko parkanossa oikeesti näin velliperse porukkaa et kirjottaa tänne näistä epäkohdista eikä pysty antaan PALAUTETTA silloin ku istuu sielä????? mielestäni silloin se on rakentavaa ku asiat sanotaan suoraa eikä täälä jauheta siitä. itse olen kokeillu yrittämisen iloja ja suruja mutta sen tiedän et varmaan on pojilla muutaki tekemistä KU TÄÄLÄ PYÖRIÄ ottamassa vastaan palautetta, mutta niinku sanottu ei taida olla pokkaa sanoo noita asioita suraan päin naamaa???? esim.laittaa vaikka s.postia poikien nettisivuille,mut siinä on vaara tietysti et silloin jäis kiinni et mitä mieltä on!!!!! IHMETTELEN JA ITSEKKIN MUUALLAKIN KÄYNEENÄ tiän et aika perus aika odotella ruokaa on 30-45 minuutia JOS ON PORUKKAA on eri asi jos ei ole!!!!! VARMASTI ON PARANNETTAVAA!!! MUTTA TÄÄLÄKÖ JUPISEMALLA ASIAT KORJATAAN!!!! TUSKIN !!!
ravintolassa toki kysytäänki, maistuiko? Ja jos minulta kysytään ,kerron kyllä rehellisesti. Tuotahan aika harvoin tapahtuu, eivät ehkä halua siis palautetta.....
- kjkkj
RAKENTAVAA PALAUTETT kirjoitti:
oon ihan mielen kiinolla seurannu tätä keskustelua ja IHMETTELEN SUURESTI tätä rakentavaa palautetta mitä annatte!!!!!?????? asuuko parkanossa oikeesti näin velliperse porukkaa et kirjottaa tänne näistä epäkohdista eikä pysty antaan PALAUTETTA silloin ku istuu sielä????? mielestäni silloin se on rakentavaa ku asiat sanotaan suoraa eikä täälä jauheta siitä. itse olen kokeillu yrittämisen iloja ja suruja mutta sen tiedän et varmaan on pojilla muutaki tekemistä KU TÄÄLÄ PYÖRIÄ ottamassa vastaan palautetta, mutta niinku sanottu ei taida olla pokkaa sanoo noita asioita suraan päin naamaa???? esim.laittaa vaikka s.postia poikien nettisivuille,mut siinä on vaara tietysti et silloin jäis kiinni et mitä mieltä on!!!!! IHMETTELEN JA ITSEKKIN MUUALLAKIN KÄYNEENÄ tiän et aika perus aika odotella ruokaa on 30-45 minuutia JOS ON PORUKKAA on eri asi jos ei ole!!!!! VARMASTI ON PARANNETTAVAA!!! MUTTA TÄÄLÄKÖ JUPISEMALLA ASIAT KORJATAAN!!!! TUSKIN !!!
Rauhoittuisit noiden huuto- ja kysymysmerkkien käytössä. Se ei mitenkään lisää viestisi painoarvoa.
Tämähän on mitä oivallisin tapa antaa palautetta. Netissä julkisesti annettu palaute on ehkä se tehokkain tapa saada mielipide esille. Uskoisin että ravintolan pyörittäjätkin osaavat käyttää nettiä sen verran että osaa käydä katsomassa keskustelua aiheesta. Jos eivät keskusteluista vielä tiedä niin paras tapa antaa seuraavan kerran palautetta on kertoa se heille. Tällöin heillä on mahdollisuus puolustautua/luvata parannusta. Jos pojilla on niin paljon muuta tekemistä että ei kerkiä käydä katsomassa mitä ravintolasta julkisesti keskustellaan niin silloin ei asioita osata laittaa tärkeysjärjsetykseen.
Suoraan palautteen antaminen toimijoille on tietysti tärkeää, mutta näin pienissä ympyröissä (Parkanossa) tutulle tai tutun tutulle palauutten antaminen leimataan helposti henkilökohtaiseksi v...uiluksi.
En ole uusien omistajien aikana käynyt Paroonissa syömässä eikä näiden palautteiden jälkeen ole edes halukkuutta käydä. - nixo
RAKENTAVAA PALAUTETT kirjoitti:
oon ihan mielen kiinolla seurannu tätä keskustelua ja IHMETTELEN SUURESTI tätä rakentavaa palautetta mitä annatte!!!!!?????? asuuko parkanossa oikeesti näin velliperse porukkaa et kirjottaa tänne näistä epäkohdista eikä pysty antaan PALAUTETTA silloin ku istuu sielä????? mielestäni silloin se on rakentavaa ku asiat sanotaan suoraa eikä täälä jauheta siitä. itse olen kokeillu yrittämisen iloja ja suruja mutta sen tiedän et varmaan on pojilla muutaki tekemistä KU TÄÄLÄ PYÖRIÄ ottamassa vastaan palautetta, mutta niinku sanottu ei taida olla pokkaa sanoo noita asioita suraan päin naamaa???? esim.laittaa vaikka s.postia poikien nettisivuille,mut siinä on vaara tietysti et silloin jäis kiinni et mitä mieltä on!!!!! IHMETTELEN JA ITSEKKIN MUUALLAKIN KÄYNEENÄ tiän et aika perus aika odotella ruokaa on 30-45 minuutia JOS ON PORUKKAA on eri asi jos ei ole!!!!! VARMASTI ON PARANNETTAVAA!!! MUTTA TÄÄLÄKÖ JUPISEMALLA ASIAT KORJATAAN!!!! TUSKIN !!!
Samaa mieltä, palautetta annetaan ravintolassa siinä yhteydessä mistä sitä palautetta halutaan antaa..oli henkilökunta/omistajat sitten tuttuja tai ei. Negatiivinen palaute menee taatusti paljon paremmin perille kun sen antaa ravintolassa eikä haukuta täällä nimimerkin takana piilossa...Jos ei pysty sanomaan suoraan paikan päällä mitä mieltä oli palvelusta tai ruoasta niin tulee vähän sellainen olo että eikö ole varma sanomisistaan...
Tuo tietysti on suuri miinus jos tarjoilija ei kysy että maistuiko tms... - hgvlhvl
nixo kirjoitti:
Samaa mieltä, palautetta annetaan ravintolassa siinä yhteydessä mistä sitä palautetta halutaan antaa..oli henkilökunta/omistajat sitten tuttuja tai ei. Negatiivinen palaute menee taatusti paljon paremmin perille kun sen antaa ravintolassa eikä haukuta täällä nimimerkin takana piilossa...Jos ei pysty sanomaan suoraan paikan päällä mitä mieltä oli palvelusta tai ruoasta niin tulee vähän sellainen olo että eikö ole varma sanomisistaan...
Tuo tietysti on suuri miinus jos tarjoilija ei kysy että maistuiko tms...Kateelliset paskahousut uhoo josain keskustelupalstoilla...Tää on niin tätä parkanon touhua, kun ei oo paikkaa missä käydä syömäs tai kaljalla ei oo hyvä...sit kun on paikka ei oo viekään hyvä..
- hekkenu
nixo kirjoitti:
Samaa mieltä, palautetta annetaan ravintolassa siinä yhteydessä mistä sitä palautetta halutaan antaa..oli henkilökunta/omistajat sitten tuttuja tai ei. Negatiivinen palaute menee taatusti paljon paremmin perille kun sen antaa ravintolassa eikä haukuta täällä nimimerkin takana piilossa...Jos ei pysty sanomaan suoraan paikan päällä mitä mieltä oli palvelusta tai ruoasta niin tulee vähän sellainen olo että eikö ole varma sanomisistaan...
Tuo tietysti on suuri miinus jos tarjoilija ei kysy että maistuiko tms...Onhan se korrektia antaa palaute suoraan, mutta palautteessa sen antajalla ei ole mitään merkitystä. Pääasia on että hän on asiakkaana nauttinut yrityksen tarjoamista palveluista ja maksanut niistä. Mikäli hän ei ole syystä tai toisesta tyytyväinen hinnan ja laadun suhteeseen, on hän oikeutettu antamaan palautetta. Se millä tavalla tai missä yhteydessä palautetta antaa ei ole merkitystä. Palautteen tarkoituksena on edistää palveluntarjoajan keskittymistä palveluiden laatuun.
Usein palautetta annetaan suoraan henkilökunnalle, mikäli halutaan hyvitystä huonosta ruoasta/palvelusta. Palautteen antaminen esim. tarjoilijalle ei välttämättä edistä asioita.
Ravintoloitsijan kannaltahan pahinta on se että palautetta ei anneta vaan jätetään palaamatta uudelleen maksavana asiakkaana.
Palaute on aina positiivista, vaikka se olisi negatiivista. - palautetta
hekkenu kirjoitti:
Onhan se korrektia antaa palaute suoraan, mutta palautteessa sen antajalla ei ole mitään merkitystä. Pääasia on että hän on asiakkaana nauttinut yrityksen tarjoamista palveluista ja maksanut niistä. Mikäli hän ei ole syystä tai toisesta tyytyväinen hinnan ja laadun suhteeseen, on hän oikeutettu antamaan palautetta. Se millä tavalla tai missä yhteydessä palautetta antaa ei ole merkitystä. Palautteen tarkoituksena on edistää palveluntarjoajan keskittymistä palveluiden laatuun.
Usein palautetta annetaan suoraan henkilökunnalle, mikäli halutaan hyvitystä huonosta ruoasta/palvelusta. Palautteen antaminen esim. tarjoilijalle ei välttämättä edistä asioita.
Ravintoloitsijan kannaltahan pahinta on se että palautetta ei anneta vaan jätetään palaamatta uudelleen maksavana asiakkaana.
Palaute on aina positiivista, vaikka se olisi negatiivista.sitä palautetta sitten voisi antaa, tarjoilihan on kaiketi henkilökuntaa ? Toki voishan sitä tietty pyytäää kokin paikalle, mutta kun ovat sen verran nuoria työttöjä, että en ainakaan itse viitsi antaa huonoa palautetta suoraan heille, kun pelkäänpä että sitä tulee niin paljon, että ei sen ikäinen jaksa semmoista taakkaa... ja liian vaikaan paikkaan tytöt on vaan heitetty.
Ja paroonissta todella harvoin kysytään, että maistuitko? Ja listan haen aina itse, kun en jaksa odottaa.... ja maksukin tapahtuu kyllä tiskillä, kun aikansa on katsellut tarjoilijan päälle, niin ei sitten enää jaksa odotella. - miten puhua tyhmälle
RAKENTAVAA PALAUTETT kirjoitti:
oon ihan mielen kiinolla seurannu tätä keskustelua ja IHMETTELEN SUURESTI tätä rakentavaa palautetta mitä annatte!!!!!?????? asuuko parkanossa oikeesti näin velliperse porukkaa et kirjottaa tänne näistä epäkohdista eikä pysty antaan PALAUTETTA silloin ku istuu sielä????? mielestäni silloin se on rakentavaa ku asiat sanotaan suoraa eikä täälä jauheta siitä. itse olen kokeillu yrittämisen iloja ja suruja mutta sen tiedän et varmaan on pojilla muutaki tekemistä KU TÄÄLÄ PYÖRIÄ ottamassa vastaan palautetta, mutta niinku sanottu ei taida olla pokkaa sanoo noita asioita suraan päin naamaa???? esim.laittaa vaikka s.postia poikien nettisivuille,mut siinä on vaara tietysti et silloin jäis kiinni et mitä mieltä on!!!!! IHMETTELEN JA ITSEKKIN MUUALLAKIN KÄYNEENÄ tiän et aika perus aika odotella ruokaa on 30-45 minuutia JOS ON PORUKKAA on eri asi jos ei ole!!!!! VARMASTI ON PARANNETTAVAA!!! MUTTA TÄÄLÄKÖ JUPISEMALLA ASIAT KORJATAAN!!!! TUSKIN !!!
Taitaa olla hermoheikko raksamies asialla kun on noin paljon huutomerkkejä.veikkaan ettei vuotta enempää kestä toi toilailu.amatöörien puuhastelua.painukaa sinne pajalle takaisin.se ei vaan auta jos omaatte ameeban älykkyysosamäärän.vaihtoehtona et palkkaatte ammattilaisen pyörittämään puljua
- ex-tarjoilija
"Se millä tavalla tai missä yhteydessä palautetta antaa ei ole merkitystä"
Et ole tosissasi?! :D Tottakai sillä on merkitystä ja aika paljonkin. Tottakai tarjoilijalle voi antaa palautteen, niinkuin edellinen kaveri totesi, tarjoilija kuuluu hlökuntaan, siinä missä kokki tai vahtimestarikin.
Pari faktaa; Parannettavaa löytyy aina, oli minkälainen ravintola tahansa.
Mutta myös rutisijoita löytyy aina, niitä joita et yksinkertaisesti voi miellyttää millään tavalla.
Mutta jos oikeasti haluaa muutosta johonkin asiaan kyllä palaute menee parhaiten ja uskottavasti perille kun sen kertoo siellä paikan päällä. Se on sitten taas ihan sivuseikka minkä ikäistä porukkaa ravintolassa työskentelee, niin kuin jo mainittiinkin palaute on lähes aina hyväksi oli se sitten negatiivista ja positiivista. - täällä 12
ex-tarjoilija kirjoitti:
"Se millä tavalla tai missä yhteydessä palautetta antaa ei ole merkitystä"
Et ole tosissasi?! :D Tottakai sillä on merkitystä ja aika paljonkin. Tottakai tarjoilijalle voi antaa palautteen, niinkuin edellinen kaveri totesi, tarjoilija kuuluu hlökuntaan, siinä missä kokki tai vahtimestarikin.
Pari faktaa; Parannettavaa löytyy aina, oli minkälainen ravintola tahansa.
Mutta myös rutisijoita löytyy aina, niitä joita et yksinkertaisesti voi miellyttää millään tavalla.
Mutta jos oikeasti haluaa muutosta johonkin asiaan kyllä palaute menee parhaiten ja uskottavasti perille kun sen kertoo siellä paikan päällä. Se on sitten taas ihan sivuseikka minkä ikäistä porukkaa ravintolassa työskentelee, niin kuin jo mainittiinkin palaute on lähes aina hyväksi oli se sitten negatiivista ja positiivista.täällä nyt ihan selvästi käydään keskustelua yrittäjän ja asiakkaiden kesken. yrittäjä itse kirjoittelee tänne mutta ei halua asiakkaiden kirjoittelevan. onhan tässä jotain mätää koska eihän paroonin avauduttua varmaan yrittäjät halunneet tälläistä kritiikkiä? mielestäni paroonissa ei ole aivan ammattitaitoiset ihmiset ohjaimissa.
- aasiakas
ei todellakaan tarjoilijan ei tarvitse olla ajatustenlukija, mutta jos esim. kun olet syönyt ja istuskellut vaikka 15 -30 mintsaa pöydässä ja odotellut, että joku tulisi viemään astiat pois, ja siinä sivussa kysyisi maistiko ja saisiko olla esim. jälkiruokaa... niin kun tuo ei siis tapahdu, sen vilkuilujen jälkeenkään, niin eipä siinä auta kun nostaa perse ylös penkistä ja suunnata kohti tiskiä kaivamaan kuvetta, kun ei viitti huuteleaankaan ruveta.... ja siis muutama ihminen syömässä, joten ei ole edes kiireestä kiinni. Toi voi olla toki talon tapa, ja eihän siinä sitten mitään, jos noin toimitaan... silloin vaan tietty ei voi pitää ravintolahintojakaan, kun palvelu, eikä ruoka vastaa niitä!!!
- hölmöt
aasiakas kirjoitti:
ei todellakaan tarjoilijan ei tarvitse olla ajatustenlukija, mutta jos esim. kun olet syönyt ja istuskellut vaikka 15 -30 mintsaa pöydässä ja odotellut, että joku tulisi viemään astiat pois, ja siinä sivussa kysyisi maistiko ja saisiko olla esim. jälkiruokaa... niin kun tuo ei siis tapahdu, sen vilkuilujen jälkeenkään, niin eipä siinä auta kun nostaa perse ylös penkistä ja suunnata kohti tiskiä kaivamaan kuvetta, kun ei viitti huuteleaankaan ruveta.... ja siis muutama ihminen syömässä, joten ei ole edes kiireestä kiinni. Toi voi olla toki talon tapa, ja eihän siinä sitten mitään, jos noin toimitaan... silloin vaan tietty ei voi pitää ravintolahintojakaan, kun palvelu, eikä ruoka vastaa niitä!!!
Normaalisti laskun halutessaan asiakas viittoo tai huutaa tarjoilijalle, jolloin tämä saapuu pöytäseurueen luo.
"kun ei viitti huuteleaankaan ruveta..."
Just joo, aina näin. "En mä viitti ku kaikki kuitenki kattoo, ei kai ny viitti, en kai mä ny kehtaa..." - rikuliini
aasiakas kirjoitti:
ei todellakaan tarjoilijan ei tarvitse olla ajatustenlukija, mutta jos esim. kun olet syönyt ja istuskellut vaikka 15 -30 mintsaa pöydässä ja odotellut, että joku tulisi viemään astiat pois, ja siinä sivussa kysyisi maistiko ja saisiko olla esim. jälkiruokaa... niin kun tuo ei siis tapahdu, sen vilkuilujen jälkeenkään, niin eipä siinä auta kun nostaa perse ylös penkistä ja suunnata kohti tiskiä kaivamaan kuvetta, kun ei viitti huuteleaankaan ruveta.... ja siis muutama ihminen syömässä, joten ei ole edes kiireestä kiinni. Toi voi olla toki talon tapa, ja eihän siinä sitten mitään, jos noin toimitaan... silloin vaan tietty ei voi pitää ravintolahintojakaan, kun palvelu, eikä ruoka vastaa niitä!!!
Kyllä kai osaat kutsua tarjoilijan pöytään. Ellei ymmärrä tulla pöytään, kun vinkkaat, voit käydä sanomassa asiasi tarjoilijalle, niin varmasti hoitaa asia. Mutta jos mykkänä odottelet puoli tuntia astioiden viemistä sun täytyy olla vähän tyhmä.
Kuinkahan sinä pärjäisit maailmalla, jollet Parkanossa saa suutasi auki (muuta kuin nettipalstalla). - kanootti10
rikuliini kirjoitti:
Kyllä kai osaat kutsua tarjoilijan pöytään. Ellei ymmärrä tulla pöytään, kun vinkkaat, voit käydä sanomassa asiasi tarjoilijalle, niin varmasti hoitaa asia. Mutta jos mykkänä odottelet puoli tuntia astioiden viemistä sun täytyy olla vähän tyhmä.
Kuinkahan sinä pärjäisit maailmalla, jollet Parkanossa saa suutasi auki (muuta kuin nettipalstalla).se niin ole että se on tarjoilijan tehtävä hoitaa sali ja seurata missä tilanteessa asiakkaat menee, kysellä, katsella, kuunnella eikä niin että asiakas odottelee ja katselee ja vie palvelutapahtuman loppuun menemällä kassalle maksamaan.asiakas on se joka maksaa heidän palkan.
- höhhäh
rikuliini kirjoitti:
Kyllä kai osaat kutsua tarjoilijan pöytään. Ellei ymmärrä tulla pöytään, kun vinkkaat, voit käydä sanomassa asiasi tarjoilijalle, niin varmasti hoitaa asia. Mutta jos mykkänä odottelet puoli tuntia astioiden viemistä sun täytyy olla vähän tyhmä.
Kuinkahan sinä pärjäisit maailmalla, jollet Parkanossa saa suutasi auki (muuta kuin nettipalstalla).kun siis mennä sinne tiskille maksamaan, miksi ihmeessä aaaasiakkaan, pitäisi nähdä vaivaa,että saa maksaa pöytään, jos se on asiakkaalle helpompi lähteä ja ei palata, niin ylös ja tiskille.* Asiakashan oli se joka on oikeassa.
- häjafö
rikuliini kirjoitti:
Kyllä kai osaat kutsua tarjoilijan pöytään. Ellei ymmärrä tulla pöytään, kun vinkkaat, voit käydä sanomassa asiasi tarjoilijalle, niin varmasti hoitaa asia. Mutta jos mykkänä odottelet puoli tuntia astioiden viemistä sun täytyy olla vähän tyhmä.
Kuinkahan sinä pärjäisit maailmalla, jollet Parkanossa saa suutasi auki (muuta kuin nettipalstalla).Pärjään hyvin, siellä on pöytiin tarjoilua
- seisova pöytä?
häjafö kirjoitti:
Pärjään hyvin, siellä on pöytiin tarjoilua
tuollaisessa ravintolassa satunnaisesti kävijä toistamiseen tuleekaan. Kait siellä tietysti sellainen vakiporukka voi ruokailla, joka tuntee paikan systeemit. Yleensä kyllä ravintolasalia tarjoilijat tarkkailevat ja käyvät esim pyödän luona jossa ruokailu on selvästi loppumassa kysymässä tilannetta eli maistuiko ruoka ja onko muita toivomuksia jos ei niin laskun ojentaa.
- rikuliini
häjafö kirjoitti:
Pärjään hyvin, siellä on pöytiin tarjoilua
et ole tainnut käydäkkään, koska jaksat vielä olla Parkanossa ja valittaa älyttömistä asioista.
Jos on palvelu huonoa sano se suoraan asianosaisille äläkä täällä mesoa. - ihan vaan asiakas
täällä 12 kirjoitti:
täällä nyt ihan selvästi käydään keskustelua yrittäjän ja asiakkaiden kesken. yrittäjä itse kirjoittelee tänne mutta ei halua asiakkaiden kirjoittelevan. onhan tässä jotain mätää koska eihän paroonin avauduttua varmaan yrittäjät halunneet tälläistä kritiikkiä? mielestäni paroonissa ei ole aivan ammattitaitoiset ihmiset ohjaimissa.
saanen kysyä että mistä IHMEESTÄ olet saanut tuollaista päähäsi?! ei kai yrittäjä itse tänne tule ravintolaansa haukkumaan!? äly hoi älä jätä!!
Olisiko ollut aihetta valittaa siitä keittiöhenkilökunnalle?
- nakkikiska
ruokalois yleensä maksetaan kassalle, ruoka niissä tosin maksaa 6-8 euron välillä ja on parempaa mitä edellä maintussa ravintolassa monesti. Tottakai se on ravintolahenkilökunnan tehtävä huolehtia, että asiakas kun on ruokaillut voi maksaa siinä ruokailupisteessään pöperönsä. Että kassalle maksamaan ja kyseessä on muka jonkin sortin ravintola olevinaan. Nimi on sitten muutettava itsepalvelu ruokalaksi. Tosin hemmetin kalliiksi semmoiseksi. Pestissä joskus tuli syötyä, siihen aikaan kun se oli suosionsa huipulla ja väkeä oli kuin pipoa joskus. Hyvin siellä toimi pöytiin tarjoilu ja lasku maksettiin nätisti siinä tarjoilijalle. Paroonissa muutama ruokailija ja homma tökkii pahasti. Ilmeisesti omistaja tahot vastailevat tuolla vähättelemällä tilannetta, eipä kannata ettei konkurssi ole edessä kuten monella muullakin "ammattimaisella" ravintolayrittäjällä täällä on ollut.
- näino
nakkikiska kirjoitti:
ruokalois yleensä maksetaan kassalle, ruoka niissä tosin maksaa 6-8 euron välillä ja on parempaa mitä edellä maintussa ravintolassa monesti. Tottakai se on ravintolahenkilökunnan tehtävä huolehtia, että asiakas kun on ruokaillut voi maksaa siinä ruokailupisteessään pöperönsä. Että kassalle maksamaan ja kyseessä on muka jonkin sortin ravintola olevinaan. Nimi on sitten muutettava itsepalvelu ruokalaksi. Tosin hemmetin kalliiksi semmoiseksi. Pestissä joskus tuli syötyä, siihen aikaan kun se oli suosionsa huipulla ja väkeä oli kuin pipoa joskus. Hyvin siellä toimi pöytiin tarjoilu ja lasku maksettiin nätisti siinä tarjoilijalle. Paroonissa muutama ruokailija ja homma tökkii pahasti. Ilmeisesti omistaja tahot vastailevat tuolla vähättelemällä tilannetta, eipä kannata ettei konkurssi ole edessä kuten monella muullakin "ammattimaisella" ravintolayrittäjällä täällä on ollut.
Juuri näin! Minulla on paljon kokemusta niistä KUNNON ruokaravintoloista.
- Ravintolassa asiakas kuuluisi sisään tullessaan ohjata pöytään kysymällä ensin toiveet ja ruokailuaikeet.
(mitähän tapahtuisi Paroonissa jos jäisi sisääntuloon seisoskeleen?)
- tuodaan ruokalista ja kysytään mitä haluaisi juoda. Lisäksi tarjoilija voi suositella listalta jotain tiettyä.
- alkuruokien tilausten jälkeen listat viedään pois ja jaetaan uudelleen pääruokia tilattaessa
- ruoat tuodaan koko pöytäseurueelle samaan aikaan. Tarvittaessa useamman tarjoilijan voimin
- saatetaan välillä kysyä: maistuuko? tms.
- lautaset viedään pois heti kun on ruokaillut ja kysytään jälkiruokatoiveet
- lasku maksetaan AINA pöydässä vaikka käytettäisiin maksukorttia
Meidän asiakkaiden tehtävänä on vaalia tätä käytäntöä. Asiakkaiden ei tällaisissa ravintoloissa kuulu palvella itseään. Paroonissa ollaan kohta lipsumassa "PALAUTA ASTIAT TÄHÄN, KIITOS!" -toimintaan.
Saattaa olla että palvelualttiuden myötä hinnat nousevat, mutta jos ei ole maksuhalukkuutta niin heset ja huoltoasemat on sitä varten että niissä saa palvella itseään.
- kylläinen
Ystävällinen palvelu, todella reilun kokoiset annokset. Siisti, tunnelmallinen paikka. Ruoat tosin tulivat eri aikaan ja palvelu oli melko hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut ruuhkaksi asti.
Pikaruokalat ovat kuitenkin erikseen, ravintolassa istutaan kaikessa rauhassa. Eli menen uudelleen. - Syö!
Syö äläkä arvostele. Tee ite ruokas jos ei miellytä muitten tekemä!!!!! PÄSSI!
- teks
Jos ravintolasta ei saa hintaansa nähden tyydyttävää ruokaa on arvostelu aivan paikallaan....PÄSSI!
- kjuhytr
käydä paroonissa syömässä jos ei ruoka maita mene shellille tai heseen niin saat tehdasvalmista pihviruokaa.Itse käynyt paroonissa parikertaa eikä ole kyllä valittamista ,yhtähyvää kun vanhassa jos ei vähän parempaa.
- Rutinaa
Liittyä mukaan tähän keskusteluun ja sanoa, että olihan "entisen" Parooninkin aikana TODELLA paljon eroa ruuan maussa, aterian koossa, pizzojen täytteiden määrässä jne riippuen siitä kuka oli kokkina! Ei ruoka kotona tehtynäkään aina samalta maistu, vaikka tekisi sen aina samalla tavalla ja samalla ohjeella. Eikä sinne Paroonin tarvitse mennä syömään jos se noin suurta tuskaa tuottaa! Pysykää poissa sieltä ja menkää vaikka Mäntypirtille!
- -minä
Rutinaa kirjoitti:
Liittyä mukaan tähän keskusteluun ja sanoa, että olihan "entisen" Parooninkin aikana TODELLA paljon eroa ruuan maussa, aterian koossa, pizzojen täytteiden määrässä jne riippuen siitä kuka oli kokkina! Ei ruoka kotona tehtynäkään aina samalta maistu, vaikka tekisi sen aina samalla tavalla ja samalla ohjeella. Eikä sinne Paroonin tarvitse mennä syömään jos se noin suurta tuskaa tuottaa! Pysykää poissa sieltä ja menkää vaikka Mäntypirtille!
omistajista kun täällä paljon meuhkataan, niin enpä usko, että kukaan siitä porukasta vaivautuu edes näille sivuille katsomaan mitä te täällä meuhkaatte. Aikuisia ihmisiä, joita ei varmasti netin keskustelupalstat kiinnosta.
Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju. Teistä ei taida monikaan uskaltaa mielipidettään siellä sanoa sen takia ääneen.
Opiskelkaa kunnollisiksi ravintolakriitikoiksi, tai lopettakaa kyseisen paikan haukkuminen. Mielipiteenne on tullut jo selväksi, joten antakaa niiden nauttia ravintolasta, jotka siitä tykkäävät.
Muistuttaisin myös, että Parooni on monipuolinen ravintola. Palaute annetaan suoraan siellä, tai spostiin. Ei suomi24 palstalla, teinien tapaan. - vai niin se meni..
-minä kirjoitti:
omistajista kun täällä paljon meuhkataan, niin enpä usko, että kukaan siitä porukasta vaivautuu edes näille sivuille katsomaan mitä te täällä meuhkaatte. Aikuisia ihmisiä, joita ei varmasti netin keskustelupalstat kiinnosta.
Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju. Teistä ei taida monikaan uskaltaa mielipidettään siellä sanoa sen takia ääneen.
Opiskelkaa kunnollisiksi ravintolakriitikoiksi, tai lopettakaa kyseisen paikan haukkuminen. Mielipiteenne on tullut jo selväksi, joten antakaa niiden nauttia ravintolasta, jotka siitä tykkäävät.
Muistuttaisin myös, että Parooni on monipuolinen ravintola. Palaute annetaan suoraan siellä, tai spostiin. Ei suomi24 palstalla, teinien tapaan.Sitä vartenhan tälläset keskustelupalstat on, että saa antaa palautetta. Niin Risuja kuin Ruusujakin:)
Myöskin keskustella ihan mikä kutakin kulloinkin kiinnostaa.
Kannattas varmaan omistajienkin käydä kurkkaamassa sivuja, varmaan löytyy positiivista palautetta, kuten myöskin kielteistä palautettakin. Kielteisestä palautteest vois jopa ottaa opiksensa ja yrittää korjata asioit, jos se on mahdollista. Itse en ole vielä käynyt syömässä paroonissa, mutta olen kyllä menossa.
Ja mun puolesta sielä saa olla vaikka kuinka vaikutusvaltaisia omistajia ja isoja karjuja, uskallan sanoa sielä mielipiteeni ruuasta jos on tarvis. Ei kai kenenkään omistajia koon takia tiemmä tarvi pelätä? vai!
Aika kamalaa jos näin on... - Hyvän ruuan ystävä
Rutinaa kirjoitti:
Liittyä mukaan tähän keskusteluun ja sanoa, että olihan "entisen" Parooninkin aikana TODELLA paljon eroa ruuan maussa, aterian koossa, pizzojen täytteiden määrässä jne riippuen siitä kuka oli kokkina! Ei ruoka kotona tehtynäkään aina samalta maistu, vaikka tekisi sen aina samalla tavalla ja samalla ohjeella. Eikä sinne Paroonin tarvitse mennä syömään jos se noin suurta tuskaa tuottaa! Pysykää poissa sieltä ja menkää vaikka Mäntypirtille!
Minä olen käynyt useamman kerran ravintolassa syömässä. Paroonissa ja monessa muussakin. Minun mielestäni ne ruuat mitä olen Paroonissa syönyt ovat olleet todella hyviä.
Olen saanut ravintoloissa hyvää ja huonoa ruokaa. Jokainen kerta olen antanut palautetta ruuasta ravintolan henkilökunnalle. On ruoka sitten hyvää tai huonoa. Minä en ymmärrä miksi palautetta ei voi antaa heti? Palaute menisi ainakin oikeaan osoitteeseen.
Ja laskusta... Aina olen laskun saanut kun olen sitä pyytänyt. Yleensä pyydän laskun pöytään kun lautasia tullaan hakemaan pois. En ole koskaan istunut hiljaa pöydässä viittätoista minuuttia pälyilemässä tarjoilijaa, että hän toisi laskun. Välillä menen suoraan ruokailun jälkeen maksamaan ruokani tiskille, jos minulla on kiire jonnekin, ennen kuin lautasiakaan ehditään hakemaan pois. - Isojommu1900
Hyvän ruuan ystävä kirjoitti:
Minä olen käynyt useamman kerran ravintolassa syömässä. Paroonissa ja monessa muussakin. Minun mielestäni ne ruuat mitä olen Paroonissa syönyt ovat olleet todella hyviä.
Olen saanut ravintoloissa hyvää ja huonoa ruokaa. Jokainen kerta olen antanut palautetta ruuasta ravintolan henkilökunnalle. On ruoka sitten hyvää tai huonoa. Minä en ymmärrä miksi palautetta ei voi antaa heti? Palaute menisi ainakin oikeaan osoitteeseen.
Ja laskusta... Aina olen laskun saanut kun olen sitä pyytänyt. Yleensä pyydän laskun pöytään kun lautasia tullaan hakemaan pois. En ole koskaan istunut hiljaa pöydässä viittätoista minuuttia pälyilemässä tarjoilijaa, että hän toisi laskun. Välillä menen suoraan ruokailun jälkeen maksamaan ruokani tiskille, jos minulla on kiire jonnekin, ennen kuin lautasiakaan ehditään hakemaan pois.Ei todellakaan maistu Paroonin suoraan purkeista ja pusseista vedetyt pöperöt. Eikö ravintolan tule ITSE laittaa ruoka, ei käyttää valmiita eineksiä ym.??? Niitä osaan ostaa kaupasta itsekin eli ei Parooniin.
- Epätietoinen Oulusta
Isojommu1900 kirjoitti:
Ei todellakaan maistu Paroonin suoraan purkeista ja pusseista vedetyt pöperöt. Eikö ravintolan tule ITSE laittaa ruoka, ei käyttää valmiita eineksiä ym.??? Niitä osaan ostaa kaupasta itsekin eli ei Parooniin.
"Minä" kirjoitti : "Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju."
Ai siis miten vaikutusvaltaista porukkaa, kysyn minä!!!! - Toistekkin
Epätietoinen Oulusta kirjoitti:
"Minä" kirjoitti : "Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju."
Ai siis miten vaikutusvaltaista porukkaa, kysyn minä!!!!Ihan asiallista sapuskaa oli. Kokemuksensa kullakin.
- belladelarosa
Isojommu1900 kirjoitti:
Ei todellakaan maistu Paroonin suoraan purkeista ja pusseista vedetyt pöperöt. Eikö ravintolan tule ITSE laittaa ruoka, ei käyttää valmiita eineksiä ym.??? Niitä osaan ostaa kaupasta itsekin eli ei Parooniin.
Onko sinulla ISOJOMMU1900 todella jotakin konkreettista faktaa, tähän "Ei todellakaan maistu Paroonin suoraan purkeista ja pusseista vedetyt pöperöt....." - kommenttiin? Ehkäpä paroonin ruoassa vain kestää se ruoan tekeminen (hiljaisina iltoinakin sitten kiireisinä huh hu), koska he tekevät sen alusta lähtien? Enpä usko, että kuuluisan pippuripihvin pippurikermakastike on ihan pussista... Uskonpa, että kerman kasaantumisessa yhteen kestää pienoinen tovikin, koska se on aina ollu odoteltu ruoka pöydässä ja kuumaa kuin mikä, suoraan pannulta namn. :-) kovaa on kritiikki, mutta kyllä se on aina opetettu sanomaan ääneen, ei ihan töksäyttämällä vaan nätisti (että parannettavaa on ja rutkasti ym) jos ruoka ERITTÄIN PASKAA paroonissa sitten onkin!
- tyytyväinen :)
belladelarosa kirjoitti:
Onko sinulla ISOJOMMU1900 todella jotakin konkreettista faktaa, tähän "Ei todellakaan maistu Paroonin suoraan purkeista ja pusseista vedetyt pöperöt....." - kommenttiin? Ehkäpä paroonin ruoassa vain kestää se ruoan tekeminen (hiljaisina iltoinakin sitten kiireisinä huh hu), koska he tekevät sen alusta lähtien? Enpä usko, että kuuluisan pippuripihvin pippurikermakastike on ihan pussista... Uskonpa, että kerman kasaantumisessa yhteen kestää pienoinen tovikin, koska se on aina ollu odoteltu ruoka pöydässä ja kuumaa kuin mikä, suoraan pannulta namn. :-) kovaa on kritiikki, mutta kyllä se on aina opetettu sanomaan ääneen, ei ihan töksäyttämällä vaan nätisti (että parannettavaa on ja rutkasti ym) jos ruoka ERITTÄIN PASKAA paroonissa sitten onkin!
Tuli isänpäivänä käytyä Paroonissa syömässä ensimmäistä kertaa. Väkeä oli niin, että hyvä kun joukkoon mahtui. Onneksi mahtui, sillä parempaa ruokaa en ole saanut ravintolassa aikoihin.
Valinnanvaraa löytyi, ja kaikki oli oikein maukasta ja houkuttelevan näköistä. Ruokaa oli varmasti riittävästi, sitä tuotiin jatkuvalla syötöllä lisää. Kokit kyllä hoiti hommansa hyvin, ja henkilökunta pärjäsi hyvin täpötäyden ravintolan kanssa.
Laskupuolen sai hoitaa kuinka itse tahtoi, aluksi tai lopuksi. Sai istuskella rauhassa ja nautiskella seurasta ja ruuasta. Ja kun oli valmis, kassan kautta lähdettiin pois. Hyin toimi mielestäni tuo maksupuoli, kun itse käveli tiskille. Ei kai nykypäivänä ihmiset ole niin laiskoja, että täytyy istua persuksillaan ja odotella koska tullaan rahat hakemaan?
Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava, täyttävä ja edullinen lounas. Jatkakaas siellä samaan tahtiin, moni muukin isänpäivälounaasta samoilla linjoilla. Ei parane välittää nuista kateellisista ihmisistä jotka haukkuvat kaiken uuden pystyyn, jota joku yrittää Parkanoon laittaa pystyyn tai pitää vanhoja pystyssä.. ;) - Tinttimus1983
tyytyväinen :) kirjoitti:
Tuli isänpäivänä käytyä Paroonissa syömässä ensimmäistä kertaa. Väkeä oli niin, että hyvä kun joukkoon mahtui. Onneksi mahtui, sillä parempaa ruokaa en ole saanut ravintolassa aikoihin.
Valinnanvaraa löytyi, ja kaikki oli oikein maukasta ja houkuttelevan näköistä. Ruokaa oli varmasti riittävästi, sitä tuotiin jatkuvalla syötöllä lisää. Kokit kyllä hoiti hommansa hyvin, ja henkilökunta pärjäsi hyvin täpötäyden ravintolan kanssa.
Laskupuolen sai hoitaa kuinka itse tahtoi, aluksi tai lopuksi. Sai istuskella rauhassa ja nautiskella seurasta ja ruuasta. Ja kun oli valmis, kassan kautta lähdettiin pois. Hyin toimi mielestäni tuo maksupuoli, kun itse käveli tiskille. Ei kai nykypäivänä ihmiset ole niin laiskoja, että täytyy istua persuksillaan ja odotella koska tullaan rahat hakemaan?
Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava, täyttävä ja edullinen lounas. Jatkakaas siellä samaan tahtiin, moni muukin isänpäivälounaasta samoilla linjoilla. Ei parane välittää nuista kateellisista ihmisistä jotka haukkuvat kaiken uuden pystyyn, jota joku yrittää Parkanoon laittaa pystyyn tai pitää vanhoja pystyssä.. ;)Käytiin työporukan syömäs Paroonis ja oli kyllä suuri osa ruuasta ns. valmisteista tehtyä, ei itse tehtyä.
- sissijuustot
Tinttimus1983 kirjoitti:
Käytiin työporukan syömäs Paroonis ja oli kyllä suuri osa ruuasta ns. valmisteista tehtyä, ei itse tehtyä.
Niinhän ne onkin. mm suurinosa kastikkeista (cheddar ym).
- Tinttimus1983
sissijuustot kirjoitti:
Niinhän ne onkin. mm suurinosa kastikkeista (cheddar ym).
Kaupungintalolla on erinomaista, AINA TUORETTA ruokaa ja todella kohtuulliseen hintaan, VRT Parooni.
Suosittelemme kaupungintaloa lämpimästi kaikille, jotka eivät ole Parooniin tyytyväisiä. - namnn
Tinttimus1983 kirjoitti:
Kaupungintalolla on erinomaista, AINA TUORETTA ruokaa ja todella kohtuulliseen hintaan, VRT Parooni.
Suosittelemme kaupungintaloa lämpimästi kaikille, jotka eivät ole Parooniin tyytyväisiä.Onko kaupungintalolla tosiaan asiat niin hyvin, että joka aamu haetaan omalta kasvimaalta kasvikset juurekset ja vihannekset tarjolle? Perunatkin nostetaan selkä kaarella maasta... Itse malbelg vielä varmasti teurastaa kaupungin navetassa, fileroi ja jauhaa lihatkin?
Kyllä siellä sitten kelpaa käydä syömässä :-) wow. Sitten jo voi sanoa, että TUORETTA kaupungintalon keittiöstä! - itse pääteltya
sissijuustot kirjoitti:
Niinhän ne onkin. mm suurinosa kastikkeista (cheddar ym).
tuohan on nyt tokikin ymmärrettävää, että joku ccheddar-kastike on purkista. ei varmasti ole maailman menevintä kastiketta tai edes helpointa valmistaa. mitäs muita purkkikastikkeita löytäisimme paroonin ruokalistasta? hmm, sinne siis vierailemaan ja kirjoittamaan muistiinpanoja!
vanhaan aikaan monikin ruoka oli kermapohjaista (jolloin valmistuksessa kestää), samat ruoat vielä listallakin... mikä siis mättää? :-O - ...8....8...
-minä kirjoitti:
omistajista kun täällä paljon meuhkataan, niin enpä usko, että kukaan siitä porukasta vaivautuu edes näille sivuille katsomaan mitä te täällä meuhkaatte. Aikuisia ihmisiä, joita ei varmasti netin keskustelupalstat kiinnosta.
Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju. Teistä ei taida monikaan uskaltaa mielipidettään siellä sanoa sen takia ääneen.
Opiskelkaa kunnollisiksi ravintolakriitikoiksi, tai lopettakaa kyseisen paikan haukkuminen. Mielipiteenne on tullut jo selväksi, joten antakaa niiden nauttia ravintolasta, jotka siitä tykkäävät.
Muistuttaisin myös, että Parooni on monipuolinen ravintola. Palaute annetaan suoraan siellä, tai spostiin. Ei suomi24 palstalla, teinien tapaan.Sinä omistajista kertova minä, et taida käsittää tiettyjä perusasioita. Viestisi saa aikaan vain suunnatonta huutonaurua, jolle ei meinaa tulla loppua.
Hyvän yrittäjän tunnistaa siittä, että häntä myös kiinnostaa se, mitä hänen yrityksestään puhutaan myös sen ulkopuolella. Kritiikkiä voi jakaa niin paikanpäällä, kuin yleisesti ihmisten kanssa, kuten esimerkiksi täällä.
Luuletko sinä todellakin, että ihmiset jättävät palautteen kertomatta vain sen takia, että Sinun mielestäsi Paroonin omistajat ovat vaikutusvaltaisia ja jopa yksi iso vähä isompi karju. Tuskin kovinkaan moni jakaa tätä mielipidettäsi kannssasi. Voin ainakin näin henkilökohtaisella tasolla sanoa itsestäni, että koskaan en kritiikkiä jättänyt sanomatta silloinkaan kun kyseessä on ollut oikeastikkin vähän "vaikutusvaltaisempaa" porukkaa. Olet naurettava. Mutta ainakin takaat hyvät naurut monille.
Tuskin kellään tavallisella tallaajalla on tarvetta opiskella ravintolakriitikoiksi ihan vain sen takia, että saa luvan puhua paikkakuntansa ravintolasta ja jakaa yleisiä mielipiteitänsä julki. Se nyt on aivan naurettava ajatus.
Ehkä olisi syytä paikanomistajienkin lukea nämä keskustelut myös täällä. Useinmiten kun ravintoloissa palautteet tulevat ja menevät korvasta sisään ja toisesta ulos (varsinkin tarjoilijoilla), riippuen siittä tietenkin kelle sen palautteen annat. Täällä on mahdollisuus tutkia hieman ihmisten yleisiä mielipiteitä ja kokemuksia, mikä mättää ja sitäkautta yrittää parantaa palveluitaan niin, että näinkin pienellä paikkakunnalla mahdollisimman moni olisi palveluihin tyytyväisiä. Näin kasvaa myös yrityksen tuotot pitemmälle katsoessa. Mutta muistettava on aina, että kaikkia ei todellakaan voi miellyttää ja kritiikkiä tulee aina olemaan. - samaa mieltä
Epätietoinen Oulusta kirjoitti:
"Minä" kirjoitti : "Ongelma teillä täällä varmaan onkin se, että omistajiin kuuluu mielestäni suht vaikutusvaltaista porukkaa, ja vähän isompi karju."
Ai siis miten vaikutusvaltaista porukkaa, kysyn minä!!!!no jos joku tollanen aineilla rakennettu järvisimpukka on vaikutusvaltainen niin hohhoijaa.sillehän nauraa koko kylä
- niiiiiiiiiin
tyytyväinen :) kirjoitti:
Tuli isänpäivänä käytyä Paroonissa syömässä ensimmäistä kertaa. Väkeä oli niin, että hyvä kun joukkoon mahtui. Onneksi mahtui, sillä parempaa ruokaa en ole saanut ravintolassa aikoihin.
Valinnanvaraa löytyi, ja kaikki oli oikein maukasta ja houkuttelevan näköistä. Ruokaa oli varmasti riittävästi, sitä tuotiin jatkuvalla syötöllä lisää. Kokit kyllä hoiti hommansa hyvin, ja henkilökunta pärjäsi hyvin täpötäyden ravintolan kanssa.
Laskupuolen sai hoitaa kuinka itse tahtoi, aluksi tai lopuksi. Sai istuskella rauhassa ja nautiskella seurasta ja ruuasta. Ja kun oli valmis, kassan kautta lähdettiin pois. Hyin toimi mielestäni tuo maksupuoli, kun itse käveli tiskille. Ei kai nykypäivänä ihmiset ole niin laiskoja, että täytyy istua persuksillaan ja odotella koska tullaan rahat hakemaan?
Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava, täyttävä ja edullinen lounas. Jatkakaas siellä samaan tahtiin, moni muukin isänpäivälounaasta samoilla linjoilla. Ei parane välittää nuista kateellisista ihmisistä jotka haukkuvat kaiken uuden pystyyn, jota joku yrittää Parkanoon laittaa pystyyn tai pitää vanhoja pystyssä.. ;)kertoo omistajat
- mie vaan
käytiin täs kavereiden kaa syömäs Paroonis. ruoka melki samanlaista ku ennen, mut ehkä inansa laatu huonontunu. ei todellakaan hirveesti, joten en lähtis mitenkään haukkuun silti. pitsa tosin oli samanlaista ku ennen, ellei jopa parempaa. =) mut leikkeet vähä pienentyny ja kermaperunat erilaisia ku ennen. ja joku sanonu, että samoja ois ku ennenki. palvelu erittäin hyvää, kiitos siitä tarjoilijalle. suosittelisin silti edelleen Paroonia ruokapaikkana. =)
- prkkl
Vaikutusvaltaista porukka? joopajoo, ehkä omasta mielestänsä ovat.
Ruoka on hieman huonontunut mutta on ihan syötävää ja palvelu taas vähän parempaa kuin edellisten mummojen aikaan.
Toivottavasti pysyy pystyssä, paroonia tarvitaan mutta leuhka omistaja on pieni miinus. - Ei muuta ku kotia
Käynyt myös ruokailemassa vanhassa ja uudessa Paroonissa, ja sen verran täytyy sanoa että nyky-Paroonin leikkeet ovat todella paksuja. Ja valkosipuliperunat eivät olleet samoja kuin ennen, perunat olivat hivenen kovia ja liian kauan haudutettuja(?). Annoskoko on pienentynyt, siitä todella iso miinus, varsinkin kun hinnat on nousseet. Siihen saisi kiinnittää huomiota.
- Nam Nam
Olen käynyt vuosia Paroonissa syömässä ja ihmettelen yhtä asiaa; kuinka AINA olen saanut hyvää ruokaa.
Vuosien varrella on varmaan kokit vaihtunut kuin omistajatkin,
mutta ruoka on aina ollut yksi parhaista jos ei parhaintakin.
Joskus haluais tietty kokeilla muitakin ruokapaikkoja ja on tullut kokeiltuakin,
mutta ei Paroonin voittanutta!
Kiitokset hyvästä ruuasta ja palvelusta.
Tulen pian taas uudelleen nauttimaan.- jonkinmoinen......
pöperöä. Semmoista mitä tuon tasoisilta paikoilta yleensä odotetaan. Paikkahan ei mikään gourmet ravintola ole, vaan tyypillinen ruokapaikka vastaa huoltoasemien ruokatasoa laadultaan pitkälti. Ei hyvä tasoltaan, muttei huonokaan ehkä 7 olisi oikea numero keskimäärin. Muuten keskinkertainen paikka yleiseltä tasolta, ehkä riittävä pienelle paikkakunnalle, isommissa paikoissa tuskin pitkään pärjäisi.
- Siina2050
jonkinmoinen...... kirjoitti:
pöperöä. Semmoista mitä tuon tasoisilta paikoilta yleensä odotetaan. Paikkahan ei mikään gourmet ravintola ole, vaan tyypillinen ruokapaikka vastaa huoltoasemien ruokatasoa laadultaan pitkälti. Ei hyvä tasoltaan, muttei huonokaan ehkä 7 olisi oikea numero keskimäärin. Muuten keskinkertainen paikka yleiseltä tasolta, ehkä riittävä pienelle paikkakunnalle, isommissa paikoissa tuskin pitkään pärjäisi.
Nyt Parooniin on saatu todella hyvä käytöksinen ja hymyilevä tumma n. keski-ikäinen tarjoilija aikaisempien ehkä hieman vetämättömiltä vaikuttavien hapannaamojen tilalle.
Todella hyvää asiakaspalvelua! Iso kiitos! - täydellistä kyllä!
Siina2050 kirjoitti:
Nyt Parooniin on saatu todella hyvä käytöksinen ja hymyilevä tumma n. keski-ikäinen tarjoilija aikaisempien ehkä hieman vetämättömiltä vaikuttavien hapannaamojen tilalle.
Todella hyvää asiakaspalvelua! Iso kiitos!OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! NIITÄ LISÄÄ!!! NE VANHAT AKAT POIS JA KOKEMATTOMAT TEINIT! TÄMÄ TARJOILIJA PALVELI TÄYDELLISESTI
- asell
täydellistä kyllä! kirjoitti:
OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! NIITÄ LISÄÄ!!! NE VANHAT AKAT POIS JA KOKEMATTOMAT TEINIT! TÄMÄ TARJOILIJA PALVELI TÄYDELLISESTI
Ruokaa en ole vieläkään käynyt maistelemassa siellä.
Sanoisinko että on vähän ontuvaa se asiakaspalvelu Paroonissa. Mielestäni ei tarvitse asiakkaille sanoa töykeästi tai muuten loukkaavasti mistään asiasta ja missään tilanteessa. En tiedä mistä tämmöinen töksäyttely sitten johtuu.. onko ottanut päähän koko homma vai onko vain muuten olevinaan..
Ja tappelua siellä saa harrastaa ihan vapaasti. Ei heitetä ulos eikä anneta porttikieltoa. Taitavat haluta pitää nekin vähät ihmiset siellä kynsin hampain, olivat he sitten kuinka huonosti käyttäytyviä tyyppejä.
Karaokesta plussaa kuitenkin. - ...
Siina2050 kirjoitti:
Nyt Parooniin on saatu todella hyvä käytöksinen ja hymyilevä tumma n. keski-ikäinen tarjoilija aikaisempien ehkä hieman vetämättömiltä vaikuttavien hapannaamojen tilalle.
Todella hyvää asiakaspalvelua! Iso kiitos!Samaa mieltä asiasta. Erittäin mukava ja asiansa osaava ihminen. =)
- laulekelija
... kirjoitti:
Samaa mieltä asiasta. Erittäin mukava ja asiansa osaava ihminen. =)
Karaoke puoli pelittää..hienoa hienoa! hyvä valinta...
- vauhdilla
... kirjoitti:
Samaa mieltä asiasta. Erittäin mukava ja asiansa osaava ihminen. =)
mitä se sie laulattaa..menis itte lavoille!! siltä kuulostaa!! hyvältä
- 12
Ei todellakaan ole Paroonin ruoka samantasoista kuin ennen! Pihvi oli kärventynyt, eikä maistunut miltään. Kastike maistui pohjaanpalaneelta ja todellakin myös näytti siltä...
Kuulemani mukaan kukaan ravintolan "kokeista" ei omaa alan koulutusta, ettei mikään ihme ettei ruuanlaitto onnistu. Kavereita vaan haalittu palkkalistoille, joka ei ole kovinkaan kannattavaa bisneksen kannalta. Kannattaisko omistajat ottaa onkeensa näistä palautteista, jotka ei varmastikaan ole kaikki yhdeltä ja ainoalta ihmiseltä?!
Nim. ei tulis mieleenkää käydä enää uudelleen siä syömäs.- ölkiuytr
Kyllä myös petyin viime käyntiin parooniin tähän asti ruoka ollut hyvää mutta viimeksi sain myös palaneen pihvin ja ylikypsät lohkoperunat.Ei ammattitaitoinen kokki tommosta annosta asiakkaalle kyllä lähettäisi asiasta informoitiin.
- Tyytyväinen ruokaili
Tietojeni mukaan siellä on ainakin kaksi virallista kokkia töissä... Siis niillä on koulutus kyseiseen ammattiin... Että kuulopuheella vaan eteenpäin!!! Mee sinä sinne töihin sitten, niin saadaan oikean "ammattilaisen ruokakriitikon" tekemää sapuskaa. Nauran sulle ja sun kuulemisille!!!
Sama taso?! Onko se nyt sitte sama Parooni muutenkaa? ja kukaan ei pakota sinne... Ja ihan hyvä oliskin ettei tollaset juoruilijat sie käykään nii ei tarvi sit tänne kirjotella mukamas niin kaikki tietäväisenä. Mitä sitte jos saat joskus huonoa ruokaa... Aina voi antaa palautetta ja vaatia saada uusi annos. Eli ruoka takas keittiöön! Mutta tietty söit hyvällä ruokahalulla koko annoksen, ja elämäs oliki niin tylsä ettet muuta keksiny ku haukkua... ja mikä parasta... kuitenki oot sielä taas joku päivä.
P.S. varmasti tytöt näyttävät todistuksensa jos vain käyt kysymässä... ;) - nätit
Tyytyväinen ruokaili kirjoitti:
Tietojeni mukaan siellä on ainakin kaksi virallista kokkia töissä... Siis niillä on koulutus kyseiseen ammattiin... Että kuulopuheella vaan eteenpäin!!! Mee sinä sinne töihin sitten, niin saadaan oikean "ammattilaisen ruokakriitikon" tekemää sapuskaa. Nauran sulle ja sun kuulemisille!!!
Sama taso?! Onko se nyt sitte sama Parooni muutenkaa? ja kukaan ei pakota sinne... Ja ihan hyvä oliskin ettei tollaset juoruilijat sie käykään nii ei tarvi sit tänne kirjotella mukamas niin kaikki tietäväisenä. Mitä sitte jos saat joskus huonoa ruokaa... Aina voi antaa palautetta ja vaatia saada uusi annos. Eli ruoka takas keittiöön! Mutta tietty söit hyvällä ruokahalulla koko annoksen, ja elämäs oliki niin tylsä ettet muuta keksiny ku haukkua... ja mikä parasta... kuitenki oot sielä taas joku päivä.
P.S. varmasti tytöt näyttävät todistuksensa jos vain käyt kysymässä... ;)tytötki on jotka todistuksensa näyttävät siellä keittiön puolella..
- shit happens
Tyytyväinen ruokaili kirjoitti:
Tietojeni mukaan siellä on ainakin kaksi virallista kokkia töissä... Siis niillä on koulutus kyseiseen ammattiin... Että kuulopuheella vaan eteenpäin!!! Mee sinä sinne töihin sitten, niin saadaan oikean "ammattilaisen ruokakriitikon" tekemää sapuskaa. Nauran sulle ja sun kuulemisille!!!
Sama taso?! Onko se nyt sitte sama Parooni muutenkaa? ja kukaan ei pakota sinne... Ja ihan hyvä oliskin ettei tollaset juoruilijat sie käykään nii ei tarvi sit tänne kirjotella mukamas niin kaikki tietäväisenä. Mitä sitte jos saat joskus huonoa ruokaa... Aina voi antaa palautetta ja vaatia saada uusi annos. Eli ruoka takas keittiöön! Mutta tietty söit hyvällä ruokahalulla koko annoksen, ja elämäs oliki niin tylsä ettet muuta keksiny ku haukkua... ja mikä parasta... kuitenki oot sielä taas joku päivä.
P.S. varmasti tytöt näyttävät todistuksensa jos vain käyt kysymässä... ;)Ylä-Satakunnan näpyissä osuva kommenttiteksti "...suomen ykköstasoa oleva kateusaste ja toiset tietävät asiasi paremmin kuin sinä itse!"
Onko porukka parkanossa tosiaan niin ujoja, samalla kateellisia jostakin kumman syystä, kun vanha paikka aukeaa takaisin ns uutena Paroonina, ollaan mollaamassa - Kun Paroonia ei ollut, ruinattiin poru kurkussa koska se aukee ym ym. Kyllähän se totta on, että tytöt ovat nuoria eikä heillä varmasti ole ammattinsa puolesta ihan hirveästi ammattikokemusta, mutta eihän sitä kokemusta saa kotona sohvalla makaamalla vaan töissä oppiessa! Mikä täällä kylässä oikein mättää?
Kyllä niin vi--ttaa kuunnella ainaista paskan puhumista toisista ihmisistä ja paikoista, mutta pitääkö mikään paikkaansa? kyselkää, arvostelkaa, älkää arvostelko kuuleman perusteella, KIITOS! - Hömppäveikko1966
shit happens kirjoitti:
Ylä-Satakunnan näpyissä osuva kommenttiteksti "...suomen ykköstasoa oleva kateusaste ja toiset tietävät asiasi paremmin kuin sinä itse!"
Onko porukka parkanossa tosiaan niin ujoja, samalla kateellisia jostakin kumman syystä, kun vanha paikka aukeaa takaisin ns uutena Paroonina, ollaan mollaamassa - Kun Paroonia ei ollut, ruinattiin poru kurkussa koska se aukee ym ym. Kyllähän se totta on, että tytöt ovat nuoria eikä heillä varmasti ole ammattinsa puolesta ihan hirveästi ammattikokemusta, mutta eihän sitä kokemusta saa kotona sohvalla makaamalla vaan töissä oppiessa! Mikä täällä kylässä oikein mättää?
Kyllä niin vi--ttaa kuunnella ainaista paskan puhumista toisista ihmisistä ja paikoista, mutta pitääkö mikään paikkaansa? kyselkää, arvostelkaa, älkää arvostelko kuuleman perusteella, KIITOS!Kävimme perheeni kanssa ruokailemassa Paroonissa ja kyllä täytyy myöntää, ettemme olleet täysin tyytyväisiä ruokaan. Annoimme asiallista kritiikkiä ja varmasti jatkossa em. homma on paremmin hallussa.
Se on kyllä totta, että Parkanossa on suomen ykköstasoa oleva kateusaste!
- vauhkootte?
kuvittelette vissiin että parooni on joku huipputasokas viiden tähden gourmet-ravintola? Perusruokaahan sieltä saa.
- asffg
SITÄPÄ MINÄKIN! Eiköhän nyt ole jo ihan tarpeeksi vauhkottu paroonista yleisesti, sen henkilökunnasta ja ruoista. Eiköhän olla iloisia, että meillä on joku "ravintola" Parkanossa edes... Ennemmin perheen kanssa Parooniin syömään kuin valitsen (jokapaikan shellin) pöperöt, ihan sama mitä tilaat, samalta ne kaikki siellä maistuvat, ikävä myöntää :-( Kyllä ne ravintolailtamien (humalassa) nälkään, suolaisen himoon menevät, mutteivat muuten. Eipä ole Parooni mainostanut itseään gourmet-paikkana, mutta maailmaa nähdeinen mukaan, ainakin Suomen parhain pippuripihvi :-) Lakatkaa nyt, menee jo liian lapselliseksi!
- h2
asffg kirjoitti:
SITÄPÄ MINÄKIN! Eiköhän nyt ole jo ihan tarpeeksi vauhkottu paroonista yleisesti, sen henkilökunnasta ja ruoista. Eiköhän olla iloisia, että meillä on joku "ravintola" Parkanossa edes... Ennemmin perheen kanssa Parooniin syömään kuin valitsen (jokapaikan shellin) pöperöt, ihan sama mitä tilaat, samalta ne kaikki siellä maistuvat, ikävä myöntää :-( Kyllä ne ravintolailtamien (humalassa) nälkään, suolaisen himoon menevät, mutteivat muuten. Eipä ole Parooni mainostanut itseään gourmet-paikkana, mutta maailmaa nähdeinen mukaan, ainakin Suomen parhain pippuripihvi :-) Lakatkaa nyt, menee jo liian lapselliseksi!
En oikein ymmärrä, mistä tää paikkakunnan ainoan ravintolan haukkuminen oikein johtuu. Kommenttien määrästä päätellen Paroonissa on käynyt aika paljon ruokailijoita. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, jos joku on pettynyt saamaansa ruokaan, menköön muualle. Itse en ole vielä käynyt Paroonissa omistajavaihdoksen jälkeen, mutta aion käydä ja USKALLAN JOPA SYÖDÄ siellä.
- mkoiuyg
h2 kirjoitti:
En oikein ymmärrä, mistä tää paikkakunnan ainoan ravintolan haukkuminen oikein johtuu. Kommenttien määrästä päätellen Paroonissa on käynyt aika paljon ruokailijoita. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, jos joku on pettynyt saamaansa ruokaan, menköön muualle. Itse en ole vielä käynyt Paroonissa omistajavaihdoksen jälkeen, mutta aion käydä ja USKALLAN JOPA SYÖDÄ siellä.
palautetta voi antaa mielummin ravintolan omaan sähköpostiin menee ehkä paremmin perille
http://www.ravintolaparooni.fi/ - Aasiakas
mkoiuyg kirjoitti:
palautetta voi antaa mielummin ravintolan omaan sähköpostiin menee ehkä paremmin perille
http://www.ravintolaparooni.fi/Erikoista....Täällä oli joku käynyt 20.12 syömässä Paroonissa kuten minäkin, kävimme vain muutaman tunnin myöhemmin.Ruoka oli todella hyvää, meitä oli viisi henkilöä ja kaikki otimme eri annokset. Juuri siksi että voisimme verrata tätä paljon puhuttua laatua.....Tiedä sitten oliko eri kokki tekemässä meidän ruokiamme. Palvelu oli iloista,vaikka tarjoilijana oli vanhaa henkilökuntaa edustava, jopa heitimme vitsiä siinä.Mukavaa että Parooni avattiin jälleen. Silti asiakkaiden pitää myöskin vaatia palvelua ja saada sitä eikä vain tyytyä siihen että "on edes joku ravintola". Se laittaa työntekijätkin skarppaamaan ja antamaan itsestään enemmän.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nurmossa kuoli 2 Lasta..
Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .513021Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen472861Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631242649Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi3441721- 711084
Ensitreffit Hai rehellisenä - Tämä intiimiyden muoto puuttui suhteesta Annan kanssa: "Meillä ei..."
Hai ja Anna eivät jatkaneet avioliittoaan Ensitreffit-sarjassa. Olisiko mielestäsi tällä parilla ollut mahdollisuus aito101061Purra hermostui A-studiossa
Purra huusi ja tärisi A-studiossa 21.11.-24. Ei kykene asialliseen keskusteluun.193927- 44799
Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle
Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että101792Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!
Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde26780