Liebe Ist Fȕr Alle Da

Täytyy sanoa

että ensimmäisellä kuuntelulla vain 3 jäi mieleen. 2. 4. ja Pussy tietenkin parhaana. Tuntuu siltä että joka toinen biisi on Rosenrotin Spring. Ja vimonenkin biisi oli ihan Rosenrottia.

Rosenrot ilmestyi heti seuraavana vuonna kolmannen menestysalbumin Reise Reisen jälkeen. Rosenrotille kerrottiin kasatun Reise Reiselle mahtumattomat biisit....mut hei...Reise Reisestä on jo 5 vuotta ja vielä näitä "levylle mahtumattomia" biisejä uusimmalla.

Täytyy kuunnella muutama kerta, mutta luulenpa, että Liebe Ist Fȕr Alle Da jää yhden biisin levyksi. Valitettavasti.

4

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roller coaster

      kyllä mulle jää useampikin biisi mieleen. ei tää mun mielestä mikään floppi ole, vaan aika hyväkin albumi. toki useamman kuuntelukerran vaatii, niin kuin muidenkin artistien levyt. mä uskon tän olevan yksi Rammsteinin parhaista levyistä. tää on mun mielipide ja muitakin saa olla :)

    • seemann

      Rammsteinin uuden levyn kanssa on aina vähän sama juttu. Odottaa mutteria tai sehnsuchtia ja kun lätty onkin aivan erilainen, niin joutuu tavallaan lähtemään nollista. Muistan hyvin reise reisen, kun aluksi oli todella tyhjä olo, ei s..tana ei tää oo mistään kotoisin, mutta kun kuuntelee lättyä enemmän niin tykkääkin kuin hullu puurosta. Äijät haluaa selvästi uudistua niin soundien kuin sävellystyön osalta, jolloin ennakkoasenteet romahtavat. LIFAD on musiikillisesti roima harppaus, kunnianhimoisia biisejä, joissa uskon lyriikoiden olevan vahvassa asemassa, jotka ei mulle aukene, ennen kuin käännän biisit, uskon, että niistä löytyy ihan uusia oivalluksia. Riffit on erilaisia kuin ennen, ei enää kahden kitarankielen aikaan saannoksia vaan tuhdimpia, jolloin ehkä se rajuin purevuus muuttuu muhkeudeksi. Musiikillisesti bändi on kasvanut uudelle tasolle ja sen näyttäminen tuo vähän erikuuloisia biisejä. Tän lätyn aukeamiseen menee vähän aikaa, koska peruskonsepti on muuttunut mielestäni ammatillisempaan suuntaan. Pussy on tarkoitushakuinen renkutus, jonka tahdissa kaikki wannabeuusfanit voi heilua keikalla ja punastella videota. Varsinainen Rammstein on paljon monimutkaisempaa ja synkempää poljentaa, jossa lyriikoilla on keskeinen asema ja tämä ei aukea ihan uusfaneille. Edelleen Rammsteinia pidetään örinärock-bändinä. Minusta se on kaukana siitä, biisien rakenteen ovat monikerroksisia ja moniosaisia, joka kertoo todellisesta ammattitaidosta ja kunniahimosta, loisto vetoja taas kerran, ei mitään perusjyystöä, joka toki saa porukan moshaamaan, mutta se ei taida olla pojilla hakusessa. Deluxe-version lisäbiisit muuten on ehkä lähempänä entisaikojen haikailijaa, siis ne kolme ekaa, jylhiä jyystöjä.
      LIFAD on sen kokoluokan teos, että vaatii takuu varmasti paneutumista ja aikaa, enne kuin sen henki aukeaa, varsinkin ulkokielisille. Jenkeissä levy lienee myynnillisesti floppi, kun heidän mielestään Sehnsuchissakin lauletaan chainsaw eikä sehnsucht. Aika velikultia ...Parhaat levyt aukeavat hitaasti, näin se on aina ollut ja näin se on taas...nauttikaa! Komea lätty kaikikiaan.

    • hyvin toteutettu

      on kyllä varsin ahdistava tunnelmaltaan kuten pitääkin. Biisihän on rakennettu tapaus Josef Fritzin ympärille. Varsin puistattavaa...

    • raimontyttö

      LIFAD on aivan mahtava. Monta kertaa parempi kuin Rosenrot. Ich tu dir weh jäi heti mieleen samoin Wiener Blut. Olen samaa mieltä seemannin kanssa, kyllä se siitä aukee. Jos kaikki levyt kuulostais samalta ku vaikka Sehnsucht niin sitten syytettäisiin paikallaan junnaamisesta.

      Ja Pussyhän on levyn huonoimmasta päästä, ja siltikin mahdottoman hyvä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      100
      2085
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      432
      1609
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1323
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      15
      1143
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      74
      1092
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1055
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      999
    8. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      266
      984
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      979
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      847
    Aihe