Moikka Laura!

Vars.Suomest

Todella mieltä lämmittäväöä huomata,että sinä olet edelleen täällä palstalla. Sun analyysejäsi on niin pirun hienoo lukea ,kun huomaa että suhtautumisesi Sm-liigaan on erittäin kiinnostunut,mutta ei liian fanaattinen ja pystyt arvostamaan hyviä suorituksia riippumatta joukkueesta,vaikka tietenkin olet Kärppäfani kuten kuuluukin. Tuskin pystyisin arvostamaan sua enää yhtä paljon ,jos kääntäisit kelkkasi ykskaks ja ryhtyisit Tepsin kannattajaksi,vaikka itse sellainen olenkin.Kyllä Tps aliarvioitiin monissa foorumeissa ennen kauden alkua.En ymmärrä mihin perustui arvioitu kymmenes sija liigassa,kun se sentään viime kaudella oli kolmanneksi paras joukkue sen jälkeen kun Suikkanen astui komentoon. Nyt antoi Jyp (joka on muuten aloittanut nousunsa)hyvän herätyksen,että edelleen pitää keskittyä ja valmistautua joka otteluun tai muuten hukka perii. Uskon ,että Lukon hurmos jatkuu pitkään kevääseen ja Jokerit ovat jo antaneet liikaa eteen eikä sen flekmaattisuudelle näytä loppua tulevan kovin pian. Mielenkiintoista eikö totta? ja mukavaa alkutalvea sinne pohjoiseen!

1

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laura1

      Täällä ollaan. Oon joskus yrittäny Jatkoaikaan,muttei huolittu,joten en yritä uudestaan=)

      Joo, pohjoisen likalla ei oo muuta kuin Kärpät, sehän on luonnollista.Toki sympatiaa voi tuntea monia muitakin joukkueita kohtaan,mutta kun ne symppisseurat ovat omaa joukkuetta vastassa,niin ei kahta sanaa ketä silloin kannustaa.Vaikka koittaa nähdä asioita toisenkin kannalta.

      Tps on ollut loistava!Vaikka nyt saitte turpiin 5-0,niin se ei kerro vielä mitään. Suikka kun karjaisee,niin että otsatukka pölähtää,niin siinä kummasti alkaa leijuminen loppumaan.Sitä kai tuo taisi olla.Liiallista hyvän olon tunnetta.Sama vaara tulee piilemään mm.Lukolla aivan varmasti. Olen Lukkoa povannut useina vuosina paljon korkeammalle rosteria katsoen,mutta nyt se vasta on nousunsa tehnyt,enkä usko,etteikö keväällä ole kovimmissa kahinoissa täysillä mukana.KalPan mestaruuteen uskon ja Kärppien mitalijatkumoa toivon. Mestaruus ei ole enää se kaikkein tärkein, vaikka toki iloinen olisin siitä.

      Tps:llä on valkku,jota Kärpät varmasti haluaa seuraavaksi valmentajakseen. Suikalla on hyvät suhteet Kärppiin ja Kärpät on muutenkin hänelle läheinen joukkue,joten en ihmettelisi, etteikö tarjousta olisi tulossa. Voi olla,ettei Suikka silti vielä Tepsistä mihkään lähde,kun toi flow on noin huipussaan ja haluaa varmasti viedä joukkuetta mahdollisimman pitkälle. Vasta tällä kaudellahan joukkue alkaa olla todella Suikan näköinen. Viime kausi oli myös hieno näyttö häneltä,mutta yleensä aina alussa uuden valkun kanssa meno on alussa lentoa. Toki Suikka vei alkulentoa pitemmällekin ja jos olisi tullut jo aiemmin Virran tilalle, ties miten korkealla Tps olisi voinut seilata.Tps:lle on tehnyt todella hyvää tää Suikan aika ja onhan se jotenkin hienoa,että menneiden aikojen suuruus alkaa elää jälleen. Surullistahan se on katsoa myös narrien rämpimistä nyt ja järkyttävääkin ajatella sitä mahdollisuutta, että onko Arakin entinen suuruus!

      Avoin sarja on hyvä juttu ja lisäruiske muumioitumisen estämiseksi. En vaan voi sille mitään,että liigan pahnanpohjimmaiset saavat aina multa sympatioita taistelustaan olemassaolostaan. Parhaansa kaikki tekee, se on muistettava,vaikka välillä kiukkupussukka täyttyykin. Saas nähdä kuka ja ketä vastaan keväämmällä taistelee paikastaan. Mä en vaan jaksa uskoa,että se kuitenkaan olisi Jokerit. Jos on,niin Junno pliis pliis!!!JANI RITA KÄRPPIIN JA SASSIIN. TOTEUTA MUN UNELMANI,JOOKOS;)(ennenkuin peliura on tapissaan)

      Erkinjunttia kaipailin Kärppiin,ennenkuin hän Tps:ään meni. En tajua,miksi organisaatio ei ollut kunnolla miehen perässä. Loistava pelaaja,onneksi olkoon vaan Tps:lle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2032
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1755
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1567
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    10. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      71
      1173
    Aihe