Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

haaskapyynti

jamppa

onko jollain omakohtaista kokemusta hyvistä haaskapyynti keinoista...?aattelin kysellä ettei tarvi tehä samoja virheitä montaa kertaa...!

12

3348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valokuvaaja

      Eikös EU kieltänyt haaskat?
      Siis eläinhaaskat, lehmät, siat ja siipikarjan.
      Haaskoista tuli luvanvaraisia ja haaskat piti eläinlääkärillä tarkistuttaa, ettei niitä syövät eläimet sairastu, vaikka ne haaskan viereen ammuttaisiin.
      Kaloista ei puhuttu kyllä mitään.

      • jamppa

        en oo varma eläinhaaskoista mut aivan oikein kalastahan ei oo kukaan puhunu mitään


      • Paavo
        jamppa kirjoitti:

        en oo varma eläinhaaskoista mut aivan oikein kalastahan ei oo kukaan puhunu mitään

        Nautaeläimet ja lampaat on kielletty laittamasta haaskaan,hullun lehmän taudin takia.Sika käy ja hirvijätteet.Kalat tietenkin. Minä luulen ,että ainakin isommasta haaskasta pitää sopia kunnan terveystarkastajan tai vastaavan kanssa.


      • jokki

        Jos haaskalla on kotieläinten teurasjätteitä, eli jokin kuollut lehmä, silloin siihen tarvitsee kunnan eläinlääkärin luvan. Jos lupa on niin silloin saa käyttää teurasjätteitä.

        Kalaa saa käytttäää aivan vapaasti.


      • Erä Jorma

        Kotieläin haaskalla pitää pyytää lupa viranomaisilta. Luonnon varaisten eläinten teurasjätehaaskalle ei tarvitse lupaa, mutta peto eläinten ruhoja eikä teurasjätteitä ei saa käyttää haaskana.


      • kettu king
        jokki kirjoitti:

        Jos haaskalla on kotieläinten teurasjätteitä, eli jokin kuollut lehmä, silloin siihen tarvitsee kunnan eläinlääkärin luvan. Jos lupa on niin silloin saa käyttää teurasjätteitä.

        Kalaa saa käytttäää aivan vapaasti.

        vittu niitä lupia ei käytä kukaan...minä en ainakaan käytä mitään. haaskaksi kaikki mahdollinen kuollut eläin/kala ja sillä sipulit.....


    • Haverisen Jokke

      Itse pyydän kettuja ja supikoiria näin haaskalta.
      Paikka on vähän käytetty metsäautotie jonka vieressä on pieni pelto. Tien vieressä on korkea kallio josta on hyvät näkymät sekä tielle että pellolle.
      Ruokin kettuja ja supia vuodenvaihteesta lähtien pellolle pikku hiljaa kalan perkeillä ja hirven teuras jätteillä.
      Kun kevät etenee ja ensimmäiset pälvet tulevat on kettujen ja supikoirien helpointa liikkua tietä pitkin ja pitkienkin matkojen päästä eläimet osuvat haaskalle väkisinkin. Aamu hämärissä passiin ja saalis on lähes varmaa.

    • jokki

      Kannattaa tutustua haaska pyyntiin jonkin kirjan tai lehtien avulla. Täällä saa just tollasia äly hoi vastauksia että "eikös haaska oo kielletty"
      Ho hoi aa.

      Mut jos ei oo jotain vanhaa navettarakennusta yms. niin jokin kyttäyskoppi, lato yms. ois ihan hyvä. Kaikki kala on hyvää, ja mitä nyt sattuu löytyy. sit hyvä varmaan ois sellanen aivoin paikka et näkee edes vähän ampua siihen, ettei oo mitenkään keskellä metsää. Eli pellon reunaan. JEp

      • jamppa

        just tolla tyylillä oon alotellu...


    • Jore

      löytyy! Kokemusta on-

      • jamppa

        LÄHIÖPUBISSAS!!!


    • Esko J

      Kuten tuossa yksi tietämätön ihminen kirjoitti että haaskapyynti on kielletty ei pidä paikkaansa. Jos aijot käyttää eläin ruhoja jotka eivät ole luonnon omia niin ne pitää olla eläinlääkrin tarkistamia ja niitä saa teurastamoista, mutta on paljon tehokkaanpaa kun syksyllä menet hirviporukikoiden perässä ja haet hirven suolia, mutta muista kysyä jahti porukalta lupa.
      Sitten hautaat sen puulaatikossa maahan laitat 100mm hormin tulemaan sieltä ylös ja aulaiset hormin n. 3 päivää ennekuin aijoit tulla passiin. Muista käydä tasaisin välein laatikon/haaskan lähellä jotta eläimet tottuu ihmisen hajuun. Valitse passi paikka siten että näet kuutamolla heti alku illasta asti hyvin, koska kettu aloittaa liikumisen 22.00 ja on aktiivinen 1.00 asti. Sitten se lähtee uudellen liikkeelle 3.00- 4.00 välilä ja hakeutuu yö sijoille.
      Toinen vaihto ehto on ilman haaskaa varsinki nyt keväällä kun on kiima-aika hakkuu aukeilla iltaisella käy katselemassa, mutta siinä pitää olla 2:ksi ihmistä koska toisen pitää lähteä pois muuten se ei tule aukoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe