islam vai Kristinusko

Kaidan Tien Kulkija

Raamattu on vanhempi teos kuin koraani ja Juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanha Testamentti oli koossa n. 1000 vuotta ennen mahometia. mahomet syntyi n. 570 JKR. Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ( ennen Kristusta ).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_testamentti

Tuosta Vanhasta Testamentista löytyvät Messias Profetiat jotka Jeesus sitten toteuttaa Uudessa Testamentissa.
Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR

http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

Mikään Profetaalinen kirjoitus ei varmenna ja ennusta mahometin tuloa ja ilmestymistä, kuten Vanha Testamentti varmentaa Jeesuksen tulemisen ja ennustaa.

Kumpi on suurempi Jeesus vai mahomet. Jeesus teki suuria ennen näkemättömiä ihmeitä: herätti kuolleita, paransi sairaita, käveli veden päällä, ruokki tuhansia 2 kalalla ja 5 leivällä. mahomet ei tehnyt yhtään ihmettä.

Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiään ja vihollisiaan ja kääntämään toisen posken. Jeesus ei halunnut väkivaltaista uskoa. koraani ja mahomet taas antoi luvan hävittää eri uskovaiset muut kuin islamiin alistetut.

Jeesus sanoi opetuslapsilleen että he ovat tulleet Elävän Jumalan Lapsiksi, mahomet taas opettaa että muslimi on allahin orja ei Jumalan lapsi.

allah sanoo olevansa kuun jumala ja Jeesus on vertauskuva auringosta. Raamatullisesti ajateltuna kuu on vertauskuva pahasta eli saatanasta. Aurinko taas hyvästä eli Jeesuksesta

mahomet ja baphomet nimi kuulostava samalta ja sointuvat samalla tavalla, annas kun katsotaan mitä sana baphomet sana tarkoittaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Tässä on vielä lisää faktatietoa koraanista ja mahometista jos olet muslimi niin suosittelen vakavasti tutustumaan seuraavaan aineistoon:

http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

Jeesus rakastaa sinua ja haluaa ottaa sinut armoliittoon kanssaan ja uskon ja parannuksen kautta tehdä sinusta Elävän Jumalan Lapsen.

Siunausta tiellesi eräs kaidan tien kulkija Jeesuksessa Kristuksessa

9

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zionisti

      Maailmassa on olemassa vain kaksi liittoa Jumala YHWH:n ja ihmisten välillä.

      1. Liitto Nooan kanssa, joka koskee kaikkia maailman ihmisiä.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Nooan_Liitto

      2. Liitto Aabrahamin ja Mooseksen kautta, joka koskee juutalaisia, jotka Jumala valitsi kaikista kansoista omakseen.

      • Tanakh Ja Messias

      • aatteleite

        Sekä islam ,kristinusko että juutalaisuus ovat rasistisia uskontoja mm.seksuaalista suuntautumista,toisia uskontoja että toista sukupuolta kohtaan.piste.


    • MuslimiTyttö

      Olet väärässä, jos Kiristinusko on oikea niin miksi teidän raamatuissa on niin paljon ristiriitaisuuksia?
      Kuten pyhästä kolminaisuudesta. Miten sillä voi olla itsestään ristiriitauksia. Onko Jeesus koskaan sanonut
      olevansa jumala? Miksi sitten sanotte että hän on jumala?

      • qwerty,

        väittänytkään olevansa Jumala YHWH. Jeesuksen jumalallisuudesta päätti pakanakeisari Konstantinus Nikean kirkolliskokouksessa 325, kun kirkkoisät eivät päässeet yksimielisyyteen kristinuskon opeista. Syynä oli se, että antisemitistinen kreikkalais-roomalainen maailma halusi erottautua halveksimistaan juutalaisista. Lisäksi pakana Konstantinus halusi kristinuskosta oman uskontonsa yhdistämään murenevaa imperiumia. Niimpä esim. kirkkoja alettiin rakentaa valtavien pakanatemppelien kaltaisiksi, juhlapyhät kopioitiin pakanoilta, Marian ja pyhimysten palvonta aloitettiin vastaamaan pakanajumalien palvontaa, pappisvirat ja jumalanpalvelusmenot kopioitiin pakanoilta ja pyhiinjäännös ja -vaelluskultit luotiin vastaavien pakanakulttien kaltaisiksi.

        Nykyinen kristinusko edustaakin siis lähinnä pakanuutta ja epäjumalten palvontaa.

        MUTTA HUOM!

        Ei porttokirkon synty kuitenkaan poista Jeesuksen asemaa Jumalan Poikana ja Messiaana. Jeesus on välimies ihmisten ja Jumalan välillä. Samoinhan Vanhassa liitossa välittäjinä toimivat papit. Jeesus on siis meidän taivaallinen ylipappimme. Jumala on myös asettanut Jeesuksen meidän tuomariksemme tuomiotaan varten:

        Apt. 17:30. Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.
        31. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."


      • joh. 14:6

        olet väärässä. Jos Islam on oikea uskonto, niin miksi Koraanissa on niin paljon ristiriitaisuuksia ja miksi tarvitaan vielä lisäksi perinnäistietoa, haditheja, jos Koraani on Jumalan täydellinen ilmoitus? Koraanista oli alunperin useita versioita, mikä niistä on oikea? Kaiken lisäksi hadithit on kirjoitettu satoja vuosia Muhammedin jälkeen.

        Evankeliumissa nimenomaan on olennaista, että Jumala, kaiken Luoja, tuli lihaksi Jeesuksessa ja kärsi meidän syntiemme tähden. Koska Isä ja Poika olivat yhtä, Jumala itse kärsi Helvetin tuskat, ettei meidän tarvitsisi. Sillä niin paljon Jumala meitä rakastaa, että antoi ainoan Poikansa, vaikka kaikki me olemme syntisiä ja pahoja ja Jumalan valoa vailla. Jumala vihaa syntiä ja syntisiä, mutta vihassaankin Hän rakastaa ja haluaa säästää meidät ikuiselta kadotukselta.

        Ja Jeesuksen on Isä Jumala asettanut tuomariksi ja paimeneksi. Kristus on hyvä paimen, joka ohjaa meidät pois Kuoleman tieltä takaisin Elämän tielle. Hän on portti Jumalan valtakuntaan, eikä sinne pääse kukaan muutoin kuin hänen kauttaan. Joka yrittää muualta sisään, on rosvo ja ryöväri.

        Se jonka nimi on kirjoitettuna Karitsan elämänkirjaan, armahdetaan viimeiselle tuomiolla, mutta se, jonka nimeä ei ole kirjoitettu elämänkirjaan, viskataan Helvetin tulijärveen yhdessä Herransa Saatanan kanssa. Sillä ihmisellä ei voi olla kahta herraa, ei voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Joka valitsee tämän maailman ruhtinaan, hylkää Jumalan. Kristus ja Beliar eivät voi olla yhtä mieltä!

        MUTTA LUKIJA HUOMIOIKOON TÄMÄN!

        Myös muslimi voi välttää tulijärven, jos hylkää aavikon kuudemonin Allahin palvonnan. Muhammedin tie on murhan ja vääryyden tie, eikä se tie johda pelastukseen, vaan Helvetiin. Ei ihmistä voi pelastaa Kaaban helvetillinen kivi tai muut Islamin valheet. Vain Jumalan Poika, Jeesus Kristus voi teidät armahtaa!

        Kuulkaa siis kaikki muslimit evankeliumi ja ottakaa vastaan Kristuksen rakkaus! Luopukaa Perkeleestä ja syntykää uudelleen Pyhästä Hengestä!

        joh. 14:6 Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. 7 Jos te tunnette minut, opitte tuntemaan myös minun Isäni. Te tunnette hänet jo nyt, olettehan nähneet hänet."


      • 100%.Jumalan Lapsi

        Jeesus sanoo evankeliumissaan että hän ja Isä (Jumala) ovat yhtä ja kun opetuslapset sanovat Jeesukselle että annan meidän nähdä Isä niin me tyydymme. Jeesus sanoo että niin kauan minä olen ollut teidan kanssanne ja te ette tunne minua, se joka on nähnyt minut on nähnyt Isän ( Jumalan ). Jotenkin näin menee evankeliumissa. Suosittelen Raamatun hankkimista ja sen tutkiskelua.

        http://www.youtube.com/watch?v=6WVXifRZGyI

        Sinausta päivääsi
        Jeesus rakastaa sinua yli kaiken


      • minävaan123

        raamattu on pappiskirja joten se ei tule suoraan Jumalata ja toiseksi raamatusta on monta väärennöstä. Pitäisi lukea se kaikkein alkuperäisin. Voipi olla mahdollista että kukaan ei ymmärrä sanojen oikeaa tarkoitusta. Sama juttu koraanissakin voi olla väärennöksiä esim. suomenkielinen koraani, mutta alussa kyllä jo varoitetaan että ei .
        Muistakaa, että KAIKKI Koraanin käännökset (tulkinnat) väistämättä sisältävät virheitä. Alkuperäisellä kielellään (arabiaksi) Koraani on suoraa Allahin (JUMALAn) Puhetta ihmiskunnalle profeetta Muhammedin (rauha hänelle) välityksellä. Millään Koraanin käännöksellä ei enää ole tätä "virallista" ja täydellistä asemaa, vaikkakin se voi olla valtavan hyödyllinen aloittelevalle opiskelijalle, joka haluaa tietää lisää islamista.

        Mun mies joka on ja puhuu arabiaa ei ymmärrä sen alkuperäisen koraanin kieltä kunnolla ja harva nykyään edes osaa enää jne.


      • joh. 14:6
        minävaan123 kirjoitti:

        raamattu on pappiskirja joten se ei tule suoraan Jumalata ja toiseksi raamatusta on monta väärennöstä. Pitäisi lukea se kaikkein alkuperäisin. Voipi olla mahdollista että kukaan ei ymmärrä sanojen oikeaa tarkoitusta. Sama juttu koraanissakin voi olla väärennöksiä esim. suomenkielinen koraani, mutta alussa kyllä jo varoitetaan että ei .
        Muistakaa, että KAIKKI Koraanin käännökset (tulkinnat) väistämättä sisältävät virheitä. Alkuperäisellä kielellään (arabiaksi) Koraani on suoraa Allahin (JUMALAn) Puhetta ihmiskunnalle profeetta Muhammedin (rauha hänelle) välityksellä. Millään Koraanin käännöksellä ei enää ole tätä "virallista" ja täydellistä asemaa, vaikkakin se voi olla valtavan hyödyllinen aloittelevalle opiskelijalle, joka haluaa tietää lisää islamista.

        Mun mies joka on ja puhuu arabiaa ei ymmärrä sen alkuperäisen koraanin kieltä kunnolla ja harva nykyään edes osaa enää jne.

        ei ole mitään väärennöksiä, sillä se on Jumalan sanaa ja jumallallisen johdatuksen yhteenkokoama. Se on Pyhän Hengen avulla koottu. Jokaisella Raamatun kirjalla on oma tarkoituksensa.

        Sekä vanhimmat käsikirjoituslöydöt, että alkukristittyjen kirjoituksen todistavat ettei mitään oleellista ole Raamatussa muokattu. Kopiointi tai käännösvirheitä varmaankin löytyy, mutta Raamatussa on silti säilynyt kaikki tarpeellinen pelastusta varten.

        Raamattua ei myöskään kirjoitettu 300-luvulla, niin kuin jotkut uskovat, vaan lähes koko UT:n kaanon on jo lueteltu 170 jKr. ns. Muratorin kaanonissa:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Muratorin_kaanon

        Raamattu on ennenkaikkea hengellinen teos, jonka kautta Jumala puhuu ihmisille. Siksi ei ole niin väliä, jos joitain kirjoitusvirheitä löytyy. Tiettyjä poikkeuksia on, kuten Ilmestyskirja, jonka kirjoittaja oikein varoittaa muuttamasta sen sisältöä sanallakaan.

        Koraanista ei edes ole mitään alkuperäistä versiota, vaan sen oli Muhammed kirjoittnut kaarnan paloille ja jaellut liittolaisilleen. Vasta Muhammedin kuoleman ne koottiin yhteen ja 30 vuotta myöhemmin kalifi Uthamanin aikana Koraani kirjoitettiin uudelleen. Koraani on siis kirjoitettu uusiksi ties miten monta kertaa. Hadithit on puolestaan kirjoitettu satoja vuosia Muhammedin jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      397
      4022
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      218
      1994
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1500
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1335
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      973
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      937
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe