Onko tämä tyhmä idea?

palapeli freak

Hei!
Olen suunnitellut ja miettinyt että olisiko sellaiselle palapelinrakentajapalvelulle käyttöä?
Itse olen kova rakentamaan isoja (1000--> palasia) palapelejä ja monesti ystäväni ovat pyytäneet minua kokoamaan heille valmiiksi, jonkun hienon palapelin, kun eivät itse osaa/jaksa sitä koota. Nyt olenkin ruvennut miettimään että oliskohan muilla ihmisillä sellaiseen tarvetta ja jos on niin miten voisin ruveta tätä palvelua mainostamaan ja tarjoamaan?
Kertokaa ihmeessä mielipiteenne ja antakaa neuvoja jos sellaisia löytyy!

5

1039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1955.

      luulen että ovat vain olleet niitä tuttavia/kavereita jotka eivät uskalla sanoa sinusta/sinulle totuutta, jotta säilyisit ystävänä.
      ovat vain kannustaneet täysin vailla vastuuta, kuten niin moni.

      kuuntele DIILI ohjelmaa, siinä Hjallis Harkimo kertoo asiat niin kuin todella parhaan ystävän kuuluu kertoa, suoraan ja selvästi, parhaalle ystävälleen ja läheiselleen. Tuolla tavoin minäkin olen kertonut lapsilleni ja nyt hedelmät ovat kypsiä, aika hyvin menee, useilla eri osa-alueilla, paremmin vielä menisi, jos kodista olisi saanut suhteiden kautta paremman alun elämään.

    • Velkakierre

      Ei ole mitenkään huono idea käyttää aikaa kivaan harrastukseen niin, että joku maksaa siitä. Kovin merkittävää tulonlähdettä palapeleistä tuskin voi tulla, sillä tuonkokoisen palapelin kokoaminen kestää kovaltakin tekijältä niin monta tuntia, että asiakkaalta laskutettava hinta nousee aivan liian korkealle. Silloin asiakkaita tuskin on niin paljon, että sen varaan voisi mitään laskea. Eli jos tarkoitus on saada toimeentulon jatketta, helpompi keino on tehdä varsinaisessa työssä jokunen ylitunti.

      Asia on toinen, jos esim. olet eläkkeellä ja perustoimeentulo on turvattu. Silloin voit käyttää runsasta vapaa-aikaa huonommallakin hyötysuhteella, nauttia harrastuksestasi ja ottaa vielä siitä pikkuisen rahaakin. Mutta en usko että voit elää pelkästään kokoamalla palapelejä parillakympillä kappale.

    • palapeli laatikossa

      hitsiläinen , tosi hyvä idea! Mä ostin kerran semmoisen aika ison palapelin , olisko ollut 2000 -5000 palaa, meinasin että olisi tosi hieno seinällä mut liian vaikea koota. Jos kohtuu hintaan sen sais kasaan niin miksei, miksei..

      Ei huono ajatus ollenkaan.

      • palapelit

        netistä ei ainakaan löydy palapelin kokoamispalveluja, tee vaikka sivut nettiin ja business pystyyn.

        Asiakas voi lähettää postissa palapelilaatikkonsa /tilata valmiin tilauksen sinulta, sitten sä lähetät esim. jollekin pahvi-alustalle liimatun kootun palapelin rullana postissa asiakkaalle saaden rahat tilillesi työstä?


    • Idea:

      Jos näpertely kiinnosta niin perusta hyväntekeväisyysjärjestö... keräät rahat puhtaampaa luontoa kaipaavilta. Kun sopiva summa on kasassa, siivoat tietyn alueen roskista.

      Siinä riittää tekemistä kun keräät ympäristömyrkyt kuten tupakkinatsat, alumiiniset pakkaukset suklaalevyista (alumiini on hermomyrkky, suklaateollisuus haluaa varmaan että ihmiset ovat pöljiä kun moisella pakkaavat tuotteensa?), sekä kaikenkirjava muovi- ja styrox-jäte. Vaippojakin piisaa, varsinkin jos kehtaa kiviä käännellä ja katsoa...

      Saat liikuntaa ja raitista ilmaa. Ja hyvän omatunnon.

      Itse kokeilin kesällä siivota merenrantaa Espoossa. Muovi- ja styrox-jätettä sain kasaan kauppakassillisen 50 metrin matkalta. Parkkipaikan luota sama määrä 15 metriltä. Panttipurkkeja tuli 2 euron edestä.

      Itse voin siivota haluamasi alueen 150 euron päivähintaan, tarkoittaa 8 tuntia rehkimistä. Ennustettu määrä jätettä on 5-10 jätesäkillistä. Hintaan sisältyy jätemaksut. Ota yhteyttä:
      [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3569
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1399
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1229
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      918
    Aihe